Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 368601 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6300
Укинути ГСП и предати све линије приватницима да наплаћују карте како им се хоће  Smile А град да изгради метро али да стране (француске) фирме које га изграде буду и оператери и наплаћују како они процене да треба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
GSP ne možeš da ukineš tek tako. Problem je što je BP otkupio od njh sam naplatu, ništa drugo. Po kojoj logici i pravnim normama, nemam pojma, jest malo nebulozno.
Mislim da bi otkupili ceo GSP da imaju čime ali nemaju. Zato se i dešava ova nebuloza koja traje i traje i traje...i j..be lud zbunjenog jer formalno pravno nije regulisana. To može samo u Bambilendu poput naše zemlje, al ajde.

Da bar otkupe celo preduzeće, tu bi se, bez presedana, znalo ko kosi a ko vodu nosi. Ovako se ne zna, sve se radi na bezobrazluk i na mračne, nepotkovane rupe zakonom.

Zašto je to tako, trebalo bi pitati odgovorne gradske vlasti, koje su hronično gluve za ovakve stvari, do god se puni privatna kesa BP, a na uštrb GSP, koje je obezglavljeno od kada se sistem uveo.

Rusi su odavno dali ponudu za metro (za neobaveštene) ali je prepreka gospodin gradonačelnik koji njihovu ponudu smatra neznamkakvom, i stavio je ad acta. A i što bi se on zalagao za tako nešto kada sa rujama nema dil? Pre će dopustiti da metro gradi neko ko nema baš mnogo prakse sa tim, ali bože moj, profit je profit, a extra profit je specijalno sladak, skoro kao i zabranjeno voće.

Jedno je sigurno, dok nam Djiki bude uredjivao grad, to će da izgleda ovako kako izgleda. Amin.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2013, 00:56:20 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
Svaki sledeci put kad objavis slicno sranje, a ako ne stavis izvor odakle je to kopirano, bice obrisano.
Tebi je sranje sto jedna privatna firma sa kapitalom od 500 evra pljacka gradjane Beograda i tretira ih kao stoku.

Nema izvora - nema teksta.

Da ti prevedem, prilikom tog kopi - pejsta, navedi odakle kopiras tekst. Na primer:

Izvor www.narodprotivdjilasa.com/bijemokontrolore.nesto,paopet.tackanesto

Ako ne bude toga, brisacu i svaki naredni post. Hvala na razumevanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
Svaki sledeci put kad objavis slicno sranje, a ako ne stavis izvor odakle je to kopirano, bice obrisano.
Tebi je sranje sto jedna privatna firma sa kapitalom od 500 evra pljacka gradjane Beograda i tretira ih kao stoku.

Nema izvora - nema teksta.

Da ti prevedem, prilikom tog kopi - pejsta, navedi odakle kopiras tekst. Na primer:

Izvor www.narodprotivdjilasa.com/bijemokontrolore.nesto,paopet.tackanesto

Ako ne bude toga, brisacu i svaki naredni post. Hvala na razumevanju.
Ti izgleda izigravas cenzora koji dozvoljava samo vredjanje od strane tvojih uvlakaca bas onih koji su mene vredjali i govorili kako kopiram linkove. Hta bi ste vi, da nas cenzurisete i da vam tapsemo.
 organizovani potrosaci su trazili objasnjenje za lepljenje provokativnih i protiv zakonitog lepljenja plakata po autobusima i dobili su izvinjenje od direkcije za javni prevoz. Znaci da je to sto rade protiv zakonito.
Ovo nije kop-pest. Jel tyreba to svaki put da naglasavam.
A da vidim od sada i jednu najmanju uvredu od tvojih pulena, kako ces onda da reaugujes.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Iskopiraj jebeni link sa te fejsbuk stranice je l toliko komplikovano? Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
Iskopiraj jebeni link sa te fejsbuk stranice je l toliko komplikovano? Smile

Jel bez linka ne mozes da procitas?
Evo ti i link za supervizora kontrole.
I to lazno predstavljanje.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8B-zsQUmoso
« Poslednja izmena: 12. Jul 2013, 21:33:50 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Ma meni ne pada napamet da citam te gluposti u svakom slucaju, sto se mene tice apsloutno ne moras ni link da stavljas ni tekst da kopiras, nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.71
Ma meni ne pada napamet da citam te gluposti u svakom slucaju, sto se mene tice apsloutno ne moras ni link da stavljas ni tekst da kopiras, nista.
Pa da, tebi samo pada na pamet da vredjas i nista vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Nexus 5
Ti izgleda izigravas cenzora koji dozvoljava samo vredjanje od strane tvojih uvlakaca bas onih koji su mene vredjali i govorili kako kopiram linkove. Hta bi ste vi, da nas cenzurisete i da vam tapsemo.
 organizovani potrosaci su trazili objasnjenje za lepljenje provokativnih i protiv zakonitog lepljenja plakata po autobusima i dobili su izvinjenje od direkcije za javni prevoz. Znaci da je to sto rade protiv zakonito.
Ovo nije kop-pest. Jel tyreba to svaki put da naglasavam.
A da vidim od sada i jednu najmanju uvredu od tvojih pulena, kako ces onda da reaugujes.

Polazim od toga da si pismen i da poznajes osnove koriscenja interneta, kao i izbegavanja pisanja i masovnog kopiranja ALL CAPS teksta, jer je to zabranjeno pravilnikom Burek foruma.

Sta je ALL CAPS? Imas objasnjenje ovde.

Pre nego sto napises ponovo neki besmisleni post ponasajuci se kao da si cuvao ovce samnom predlazem ti da procitas pravilnik. Ko ste to VI? Ne cenzurisem vas, nego cenzurisem za sada tvoje nebulozne tekstove. Jednostavno je, stavljaj linkove, a ako ne zelis svaki cu ti obrisati.

Jer mi se moze. Od internet boraca, politickih aktivista, agencijskih spamera i ostalih kvazi-mudraca, samo su gori internet dupeuvlakaci kojih je uvek bilo. Tek njih ne mogu da svarim.

Za uvrede uvek mozes da iskoristis opciju:

Lako je, probaj, post koji te vredja ima ovu opciju, jednostavnim klikom na tu slikicu i to je sve, prijavio si post, pa ce dotrcati neko da pogleda u cemu je problem.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2013, 02:16:05 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Zna on odlicno gde je to dugme Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 310 311 313 314 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.