Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 369361 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Pa sad, i nije neki ilustrativan primer kad neko, eto u tom slucaju, krade hranu. Al voznja na crno jeste opet kradja, mislim, sitno je to, al i Miskovic krade sitno po svakoj musteriji al se skupi na kraju dosta  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
mogli su prvo npr da zamene sve crknute sijalice  Smile
ili mozda da oprave auspuh, da ugljen-monoksid ne ulazi u vozilo  Smile  tako je funkcionisala preteča gasne komore  Smile
ili da od nekud iz poda ne ulaze isparenja ulja  Smile

ali NE ! od toga nema vajde. od toga se ne uzima provizija.

ne znam da li ce biti mrtvih kad pocnu da otpustaju kontrolore koji su dali čast da bi se zaposlili. prica se o neke dve iljade jevra. zamisli sad ga otpusti, a on platio da bi se zaposlio.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
I to stoji naravno samo sve se vrti opet krug, ljudi se svercaju, autobusi ne popravljaju (mada opet nemaju tolko stete na svercanju)
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
sve bi do nekle bilo u redu kada bi i radnici gsp-a imali normalne plate. dakle kao vecina gradjana. oni imaju plate od oko 500 eur. i jos ne placaju prevoz. oni se voze besplatno.
sad zamisli zenu iz barajeva koja radi negde u gradu kao cistacica. njoj za lastu+gsp treba minimum 5000 din. a plata joj je oko 17.000 din.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ma sve puklo, al nigde da pocne da se sastavlja a puca sve vise, i cudo jedno, jos ima novaca za razliku od Grka cije su kase prazne, ali doduse, oni imaju i dosta vise izdataka kad su sami sebi krojili plate
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
pa dobro, grcka je demokratska zemlja u evropskoj uniji i nato paktu. i za ocekivati je da pukne pre nas.
mene vise boli ravnodusnodt i povodljivost naseg naroda.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Sef saobrcaja ima 700 evra platu.
Svako pogon ima Sefa saobracaja.
Saobracajni inzinjer, pocetna plata 450eura (radi tri sata dnevno, ostalo vreme bleji)
Posao u tom javnom preduzecu iskljucivo dobijaju (sada) ljudi iz Lazarevca (pisem o saobrcajnim inzinjerima)
Direktor je iz Lazarevca.
Moj klinac je bio 6 meseci na profesionalnoj praksi tamo.Trebalo je 4 meseca, ostao je duze jer se nadao da ce ostati da radi tamo.
Naravno nije uspeo, uspeo bi da je Djilas ili Dacic rekao koju direktoru.
Tamo i za praksu treba veza, tako da je sve kristalno jasno.
A dati novac nekome za posao je meni van pameti.Jer sta,istekne ugovor i on te sutne.

Secam se da mi je pricao isto ovo sto se sad prica, a to je da BUSPLUS ne moze da opstane  ovde, jer nije to proslo ni u Grckoj...Makedoniji i ne znam gde jos...
Kao i da je to sve povezano sa Prizrenom.
Ovo za Prizren mislila sam da je trac, no sad ne znam.
Kao sto mislim da znam da nas niko ne prati preko karte za GSP  Smile tacnije preko BUSPLUS sistema.

p.s. ko zna Miletu Radojevica ili Djilasa, Dacica..., a nema posla u struci, dobija garant, ima mesta jos za Saobracajne inzinjere.
Dok za praksu vam je dovoljna neka sluzbenica, koja ce da kontaktira Sefa saobracaja, pa na razgovor.
Moram i ovo da napisem, ta praksa se ceni skoro kao radno iskustvo, tako da je sutradan lakse za  posao kod nekog ozbiljnijeg privatnika.

« Poslednja izmena: 26. Jan 2012, 22:07:17 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Nokia 
Ja mislim da ovo govno od busplusa nece fukcionisati.
Zato sto se ne svercuju samo cigani , to rade mnogi koji
se razmisljaju dal tog trenutka da kupe kartu ili da za te pare odu u pekaru i kupe nesto da tog dana na poslu ,
faxu ili skoli ne bi crkli od gladi.
Drugo to ponizavanje da ti otvaras samo jedna vrata da bi svi otkucali kartu TO tek nece fukcionisati jer se mnogim
ljudima zuri , ako je lose vreme nece napolju da kisnu samo da bi stigli da otkucaju jebanu kartu!
Trece ovo je Srbija koja je pre svega jako bedna jer su nam plate ocajne , gde svi zivimo na egzisteciji! Ja ne znam
koj je to mozak resio da uvede al sve sto mogu da kazem je da ovim postupkom su samo neki hteli da se na kradu to je moje misljenje , ako neko misli da nisam u pravu slobodno nek kaze i zanima me sta bi tako mogo pametno da kaze?!!!!!!
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 4
Pa nema tu mnogo mozganja... Naravno da se sacica lopova opet bogati na racun drugih, koji uglavnom nemaju, ili imaju, ali daleko manje od tih lopina... Stoka smislila da nije dosta ukrala i hoce jos pomocu sistema koji nigde nije funkcionisao, pa nece ni ovde... Kada pukne iz ko zna koliko razloga, onda ce da zakukaju koliko para je potroseno, a nije uspelo sa ovakvim narodom, pa kroz tu kuknjavu vrate markice i opravdaju poskupljenje, da nadoknade gubitke stvorene ovim raspalim sistemom... Je*em ti drzavu u kojoj niko ciji se glas cuje nema muda da pita ko se usudio da uvede i da trosi ogromne pare na sistem koji nigde nije uspeo da zazivi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60

Drugo to ponizavanje da ti otvaras samo jedna vrata da bi svi otkucali kartu TO tek nece fukcionisati jer se mnogim
ljudima zuri , ako je lose vreme nece napolju da kisnu samo da bi stigli da otkucaju jebanu kartu!
Trece ovo je Srbija koja je pre svega jako bedna jer su nam plate ocajne , gde svi zivimo na egzisteciji!

Ljudima se žuri ali, u NS se neko progura i ne plati kartu, vozač ugasi bus i ne kreće dok ovaj ne izađe, tako i treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.