Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek bioskop - Audition (1999)  (Pročitano 22447 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
 Smile Smile

Znači treba psihologiju da završiš da bi film razumeo jebote. Većina stvari ima smisla, ali neke baš i ne. Koliko vidim svi smo "uboli" po nešto iz teksta, mada iskreno ovakvo objašnjenje nisam očekivao.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Smile Smile

Znači treba psihologiju da završiš da bi film razumeo jebote

Smile Istina  Smile Verujem da je i sam pisac novele morao da konsultuje neke ljude kasnije kako bi ga podsetili šta je hteo da kaže  Smile

mada iskreno ovakvo objašnjenje nisam očekivao.

Ni malo. Na kraju ispade da je 90% filma njegova mašta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
p.s. Ko ti je objašnjavao film ?

Japansko američki forumi brate.  Smile

Oni su mi dali većinu smernica. Ostalo sam popuniš nakon drugog gledanja................koje ne bih preporučio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Smile Smile

Znači treba psihologiju da završiš da bi film razumeo jebote

Smile Istina  Smile Verujem da je i sam pisac novele morao da konsultuje neke ljude kasnije kako bi ga podsetili šta je hteo da kaže  Smile

mada iskreno ovakvo objašnjenje nisam očekivao.

Ni malo. Na kraju ispade da je 90% filma njegova mašta.

A Aojama mu dođe kao rediteljev alter ego.Nisam očekivao da je film baš ovako komplikovan.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Možda je i prostije objašnjenje, neću da osporim ovo što je Džuksi napisao, taman posla, ali tako je bilo i za Inception i za Black Swan, na primer, da li je majka stvarna ili ne. Čim je film malo nejasniji odmah se traže senzacionalna rešenja, ne kažem da je to ovde slučaj, ali ovo mi je malo previše objašnjenja za jedan film.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
ali tako je bilo i za Inception

Brate nikad neću moći da shvatim šta je razlog za toliku buku o filmu. Meni je tu jasno bilo sve na prvo i jedino gledanje. Ne jer sam pametniji od ostalih već prosto nema tu mnogo konfuzije. A ja sam pažljivo pratio film.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2011, 03:19:24 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Možda je i prostije objašnjenje, neću da osporim ovo što je Džuksi napisao, taman posla, ali tako je bilo i za Inception i za Black Swan, na primer, da li je majka stvarna ili ne. Čim je film malo nejasniji odmah se traže senzacionalna rešenja, ne kažem da je to ovde slučaj, ali ovo mi je malo previše objašnjenja za jedan film.

Ma apsolutno se slažem s tobom. Zato se ni meni ne sviđa ovaj film. Sve je brate previše otvoreno interpretaciji. Ne mora da znači da je i ovo moje upravu, možda je čovjek samo htjeo da napravi običan horor al eto... Smile

P.S. Inception je stvarno banalan primer. Odgledaj Brazil ili Fountain ili Pi pa da vidiš majndfak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
ali tako je bilo i za Inception

Brate nikad neću moći da shvatim šta je razlog za toliku buku o filmu. Meni je tu jasno bilo sve na prvo i jedino gledanje. Ne jer sam pametniji od ostalih već prosto nema tu mnogo konfuzije. A ja sam pažljivo pratio film.

Pa to kažem, ja kad sam slušao komentare pre gledanja filma, svi su bili tipa žešće zajeban film, jebeno da se razume, mora da se prati i ja se kad sam seo da gledam udubio se, maksimalna koncentracija, a film savršeno jasan od početka do kraja. Vole valjda ljudi da traže senzaciju i tamo gde je nema, šta znam...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Fountain ili Pi pa da vidiš majndfak  Smile

Fountain počeo 2 puta i isključivao jer sam bio prekinut. A Pi nisam nikad puštao iako sam se dvoumio više puta da li da ga skinem.

A jel imaš ti neka objašnjenja za ovaj Pi. Da pročitam to čim odgledam. U suprotnom neću ni pokušavati  Smile

Pa to kažem, ja kad sam slušao komentare pre gledanja filma, svi su bili tipa žešće zajeban film, jebeno da se razume, mora da se prati i ja se kad sam seo da gledam udubio se, maksimalna koncentracija, a film savršeno jasan od početka do kraja. Vole valjda ljudi da traže senzaciju i tamo gde je nema, šta znam...

Pa jebaniji je čak i Machinist od Inceptiona.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2011, 03:25:33 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Fountain počeo 2 puta i isključivao jer sam bio prekinut. A Pi nisam nikad puštao iako sam se dvoumio više puta da li da ga skinem.

A jel imaš ti neka objašnjenja za ovaj Pi. Da pročitam to čim odgledam. U suprotnom neću ni pokušavati  Smile

Smile

Pi sam davno gledao. Znam da ga nisam skontao apsolutno barem 60% filma - matematika mi nije jača strana. Film se bavi fibonačijevim nizovima, brojevima kao sastavu zemlje, i algoritmima kojim možeš da predvidiš budućnost. Pored tog glavni lik ima migrenu, a zvukovi u filmu su fantastično bolni, tako da i ti imaš migrenu nakon filma. Pa ako si za takve stvari....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.