Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek bioskop - Audition (1999)  (Pročitano 22539 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E72
Fountain ili Pi pa da vidiš majndfak  Smile

Pi mi stoji na hardu već neko vreme i nikako da pogledam, ali oću u skorije vreme.

Pi je genijalan... Jedan od mojih omiljenih indie filmova
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Jbt-e sad sam malo citao komentare i nemam neku zelju da ga odgledam  Smile Inace Dimitrije Vojnov je pickin dim za Dzuksija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Vojnov je pickin dim za svakog od nas ovde.  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sagem xg6
Da ne stavljam pod spojler, valjda ovde komentarisu samo oni koji su gledali. Ko nije neka ne cita dalje.

Odgledao. Necu ocene da pisem, jer sam mozda sve pogresno shvatio pa bi bilo glupo. Ovo se zove film. Da sednes jos sat i pedeset minuta i probas da provalis sta si ustvari gledao.

Prvo, sat vremena sam gledao u monitor i cekao da se nesto "horor" desi. Gledao sam film k'o da je komedija i sprdao se sa crnjom sat vremena. Komentari su bili tipa: Jel' svi Kinezi jedu ko onaj idiot, koji q ide u Argentinu da lovi dinosauruse a cale mu se zeni,... scena kad pricaju za stolom a Dzekijev rep se vidi u donjem desnom uglu ...  Smile Dalje... Jel' ovaj trazi zenu ili ce da usvaja cerku... onaj cica se zatvorio u kucu tako sto je sa spoljasnje strane zakuc'o eksere u daske na vratima al' je Kurosava onaj to sve razvalio jer mu je Holms rek'o da unutra ima nekog.... i tako. Razmisljao sam dal' da prekinem film sad il' odma'. A o vrlo potrebnim scenama pranja sudova i buljenja u plafon dok spremacica prica vrlo bitne stvari ne bih ovom prlikom.

Film pocinje na audiciji. E da, ubacivanje snimanja filma mi dodje kao "sad cu da probam da ih zbunim". Kakve radio emisije kakvi bakraci. Svaka cast onom ko je smislio, a i kostimografu da se ne lazemo.

Ja ga skapirah neko ovako: Aishimototo trazi mladu preko audicije. Nalazi CV one gospodjice sto seta u spavacici (horor a nema kosu preko glave, razocar'o sam se). A  gledali sta sta da pisem. U svakom slucaju, on spava u hotelu i sanja sve ono. Od idealne zene kakvom mu se na pocetku cinila "pravi" zenu kasapina. Posle slnih nagovora, druga mu, Kavasakija pocinje da sumnja u svoj izbor i da u snu sastavlja pricu od svih poznatih ili izmisljenih dogadjaja. U hotelu vidi da je snajka malo cudna i to dovodi do pojave onakvog sna u kome nju povezuje sa svakim nestankom istocno od Beograda. Odlazi u onaj restoran a zena ubijena, pa onaj cica, osakacen, na kraju mu ubije Dzekija jer ga ovaj voli (smakla bi ona i sina al' je ovaj otporan na sprej?!?!?!... nije ga ubila jer je to bio drugi deo sna). Dakle, rek'o joj je da ce samo nju da voli a sad se, da prostite, usr'o posto voli i Dzekija i onog malog. Na kraju, kad mu sin dodje u opasnost, se probudi i obraduje se kad je vid'o noge k'o Evandro juce kad dade gol. Vidi da je sve sanjao i nastavi da spava i odsanja ostatak sna onako kako bi zeleo da se zavrsi. Sin ubije mladu i pozove muriju.

E sad nije mi jasno postojanje one vrece dok je on zove telefonom a ona sedi i ceka. Ono kad se smeska a vreca skace po sobi. Nekome jasno?
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Eno imaš neku stranu unazad ogromno objašnjenje koje je Džuksi pokupio sa stranih foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sagem xg6
U jebote.  Smile

Post je odlican ali meni i dalje nije jasno postojanje dzaka kad je prvi put zove telefonom. Koji q tu dzak trazi. On ga je video u snu a zove je stvarno. Zato sam i napisao "ako sam dobro razumeo film" jer me je to bunilo. Sta trazi dzak u njenoj sobi u stvarnom zivotu? Ili je to on zamisljao dok je cekao da se ona javi? Bice da je tako. Ali... sto bi zamisljao dzak u pozadini ako ju je u tom trenutku smatrao idealnom zenom?
« Poslednja izmena: 21. Feb 2011, 15:35:46 od Đofreza_in_da_haus »
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Prvo, sat vremena sam gledao u monitor i cekao da se nesto "horor" desi. Gledao sam film k'o da je komedija i sprdao se sa crnjom sat vremena. Komentari su bili tipa: Jel' svi Kinezi jedu ko onaj idiot, koji q ide u Argentinu da lovi dinosauruse a cale mu se zeni,... scena kad pricaju za stolom a Dzekijev rep se vidi u donjem desnom uglu ...  Smile Dalje... Jel' ovaj trazi zenu ili ce da usvaja cerku... onaj cica se zatvorio u kucu tako sto je sa spoljasnje strane zakuc'o eksere u daske na vratima al' je Kurosava onaj to sve razvalio jer mu je Holms rek'o da unutra ima nekog.... i tako. Razmisljao sam dal' da prekinem film sad il' odma'. A o vrlo potrebnim scenama pranja sudova i buljenja u plafon dok spremacica prica vrlo bitne stvari ne bih ovom prlikom.

Smile Smile Smile

(horor a nema kosu preko glave, razocar'o sam se).

Ima u sceni kad čeka da joj zazvoni telefon sve redno. Bela spavaćica, ona bosa, crna kosa preko lica, gro plan. Sve je tu.

IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sagem xg6
A tacno ima.  Smile

E bas ta scena mi nije jasna. Pise sve u postu iznad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Ja sam prvo mislio da je u džaku onaj lik što je kao njen kontakt iz muzičke kuće, jer u jednoj sceni Aojami onaj prijatelj kaže da je taj direktor nestao pre godinu dana, pa sam pomislio da ga je ona kidnapovala. Ali onda je Džuksi objasnio sa onim postom i ispade da je Aojama ili kako god u stvari u džaku, i da je to neka stilska figura kuracpalac koja simbolično pokazuje njegova osećanja prema Asami, što i jedino ima smisla jer kako bi on drugačije mogao da u snovima vidi džak kad ga nije u realnosti nikad video.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2011, 16:14:28 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Ma nema ništa u džaku, to je simbol, ali Takashi je ispomešao simbole sa scenama iz stvarnog života, pa nikad nisi siguran.

Dobar je film, ali nekako mazohistički i samokažnjavajući: zato što je posle 7 godina poželeo žensko, on sam sebi sortira sve protiv-razloge zbog kojih treba da ostane sam i čemeran. Malo mi je plakatski očigledan, kao kad recimo mlada kaluđerica poželi kitu, a majka-nastojnica joj kaže, oćeš kitu, OK, ali za nju su vezane mnoge neprijatne stvari, na primer...blah, blah, blah...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2011, 18:35:39 od ptakh »
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.