Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek bioskop - Audition (1999)  (Pročitano 22382 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Neka, ostavljam Goi da se muči sa tim filmom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Fountain ili Pi pa da vidiš majndfak  Smile

Pi mi stoji na hardu već neko vreme i nikako da pogledam, ali oću u skorije vreme.

IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  Gledao sam Pi (čak 2 puta i oba puta na Pinku) i posle oba gledanja došlo mi je da uzmem bušilicu i uradim isto što i onaj na filmu.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Ovaj veliki tekst je definitivno uspeo da mi ogadi fillm.

Ne vidim ništa nejasno u priči. Glupo mi je povezivanje vreće koja se mrda i čoveka u njoj (simbol) sa nekim konkretnim likom iz filma, a ni uz najveći napor volje nisam kroz figurice dinosaurusa na sinovljevom stolu shvatio sve ono što ovaj kilometarski tekst implicira.

Film je dobar, ali mi se ne dopada, a dodatni minus je u tome što sam ja gledao veći deo Miikeovog opusa: skoro da nema njegovog filma bez odsecanje ekstremiteta i zabadanje igala u oči, to mu je omiljeni šablon i ubacuje ga i gde treba i gde ne treba.

Jedini njegov film koji se drastično razlikuje i koji  je možda trebalo gledati u ovom odbiru (to možemo još uvek) je mjuzikl The Happiness of the Katakuris (2001)

« Poslednja izmena: 18. Feb 2011, 08:03:54 od ptakh »
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Џукси, хвала на објашњењу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
 Smile Smile

Џукси,легендо краљу,свака част и на труду и објашњењу. Нешто тог типа је и мени било у глави(онај главнији део приче) а о оном симболичном никад у животу не бих могао да растумачим.
Алал вера  Smile

Да подвучемо црту,што се тиче самог одабира филма за наш биоскоп,иако није ни најлепши ни најразумнији,ипак мислим да смо уболи и одгледали прави филм о коме је баш имало шта да се пише и дискутује  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Drago mi je sto sam film pogledao pre no sto sam procitao i jedan komentar o njemu. Moram to cesce da praktikujem.

U svakom slucaju, ja sam film razumeo kao prilicno dobar i nameran mindfuck, sa dosta kompleksnijom pricom nego sto to moze u pocetku da deluje. Misljenja sam da su gotovo sve scene sa devojkom produkt njegovog misljenja i prozimaju se kroz ceo film u odredjenom redosledu. Film je od samog pocetka bukvalno snimljen kroz oci glavnog lika. Onaj dzak koji se pojavljuje u scenama u kojima "ona ceka njegov poziv" je zapravo cesto prisutan motiv u drami, koji simbolizuje neku tajnu ili neki teret koji neko nosi na ledjima, a krije ga ili potiskuje. U ovom slucaju on misli da ga ona ima. On bukvalno menja misljenje o njoj u trenutku kada mu ona kaze da zeli da voli samo nju i nikog drugog. U tom trenutku on krece da "otkriva" sve one stvari, koje su do tad bile skrivene. Mislim da onaj uzas na kraju filma upravo simbolizuje posesivnost, te se odnosi upravo na tu recenicu koju ona izgovara vise puta u krevetu u hotelu. Oni flashbackovi mogu (ne kazem da je tako, sve sto sam do sad napisao je moj utisak) da sugerisu da on zapravo ima taj "dzak", ciji se sadrzaj trudi da sakrije cak i od samog sebe. Stekao sam utisak da je on imao aferu sa tom sekretaricom, cije prisustvo u filmu nije slucajno, ali se trudi da to secanje zadrzi u svom fiktivnom dzaku. Oni fleshbackovi su simbolizuju otvaranje njegovog "dzaka", dok u isto vreme kreira potpuno novu sliku o devojci, zasnovanu upravo na cinjenici da se sve stvari koje je krio od sebe toliko godina vracaju bez milosti i on se trudi da nju odbije od sebe takvim mislima i razmisljanjem. Mislim da je lik devojke po mnogo cemu upravo odraz njega u tom 2. delu filma. To je moje vidjenje.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Puko mi komp i negledam film posto nemam nameru da ga treci put skidam  Smile
I na pokeru sam imo zamenu  Smile
Insajderu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia E72
Pogledao sam Audiciju pre par godina i dan danas ne znam šta da mislim o filmu... Ima dobrih trenutaka, ali sa druge strane... Ajde ta prva polovina filma što me je delimično smorila i taj prelaz u horor, sve je to super odrađeno, ali mislim da je Takaši sa drugim delom filma (mislim na sekvencu - sad me seče, sad se budim - sad me seče) jednostavno želeo da zbuni gledaoce i ništa drugo. Baš zato što nemam čisto mišljenje o filmu, nikada se nisam trudio da analiziram isti...

Iako je eto Audicija prvoklasno Takašijevo delo, više mi se sviđa Visitor Q i Iči...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Ja sam za vedriju stranu Takashijevog opusa.
Nema boljeg filma od smotane porodice Katakuris.  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.