Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 14:25:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Budizam u Srbiji  (Pročitano 166896 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Lepo. Moje sledeće pitanje za Vas, g. Trubuntu: šta mislite, odakle potiče tolika potreba koju ispoljavate, da ulažete tako puno energije da godinama delite kratke zapise sa drugima? Da li smatrate da je produktivnije tu energiju usmeriti u samospoznaju, ili pothranjivati potrebu da se ona projektuje na druge putem instrumenta koji se zove "Forum Burek"? Konačno, šta smatrate da je unutrašnji izvor te Vaše energije, odakle ona potiče? Da li očekujete pozitivne ocene za nesumnjivo velik i naporan rad koji ste uložili? Šta bi to pozitivno potkrepljenje, u vidu pohvala, za Vas značilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
fgtra, please, nauci da koristis dugme za citiranje, tesko mi je vizuelno da se snadjem ko je sta rekao i sta odgovaras... Vazi ? Smile I ne daj se isprovocirati  Smile

trubuntu, ako ti treba pomoc oko ubrzavanja surfa na bureku (ili kill-ovanja bannera), salji PP  Smile

Odlicno je sto se rasplamsala rasprava. I sto je uleteo Coolidge.

S tim da preterujes sad Coolidge, pitanje jeste interesantno, ali mu nekako dodje i intimno  Smile

U svakom slucaju, ovo je jos jedna elitna tema na bureku koju volim da pratim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
S tim da preterujes sad Coolidge, pitanje jeste interesantno, ali mu nekako dodje i intimno  Smile
Zanima me da li je g. Trubuntu Budista ili ne i koja je "vrsta". Način na koji mi je odgovorio ("A vidim sad, ti si pitao da bi imao šlagvort za Maksvela i elektrone. Ali tu ti ja nisam potreban. Ti to ionako već sve znaš. Smile") nije u skladu sa načinom na koji se Budisti ponašaju, pa sam znatiželjan u kojoj meri on veruje u ideje o kojima postuje. Čak i ako nije Budista, već ga samo "interesuje tema", čovek se, posle toliko vremena bavljenja nekim učenjem, tipično počne poistovećivati sa pojedinim elementima tog učenja. Zanima me gde je, kakav mu je kompas. Godinama već postuje, to je ogromna energija, vredna poštovanja već i sama po sebi. A što se intimnosti tiče, pa svi smo zaštićeni u pogledu ličnih podataka, osim ako BIA ne oceni da su im ovakve diskusije "od posebnog interesa" u šta duboko sumnjam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Lepo. Moje sledeće pitanje za Vas, g. Trubuntu: šta mislite, odakle potiče tolika potreba koju ispoljavate, da ulažete tako puno energije da godinama delite kratke zapise sa drugima? Da li smatrate da je produktivnije tu energiju usmeriti u samospoznaju, ili pothranjivati potrebu da se ona projektuje na druge putem instrumenta koji se zove "Forum Burek"? Konačno, šta smatrate da je unutrašnji izvor te Vaše energije, odakle ona potiče? Da li očekujete pozitivne ocene za nesumnjivo velik i naporan rad koji ste uložili? Šta bi to pozitivno potkrepljenje, u vidu pohvala, za Vas značilo?
Ali ovo je neverovatno.  Smile
Rekoh, ajd neću da mu skrećem pažnju na to zašto on uopšte očajnički traži tolike odgovore, ali onda on dođe i isproziva ljude oko sebe  Smile
Neverovatno!   Smile
Kada je neko očajnički traži pažnju preko foruma, ali baš očajnički, a onda pita drugog koji su njegovi motivi da povremeno stavi neki citat iz literature koju očigledno redovno čita! I onda su očajničko traženje pažnje na nekom forumu od strane totalnih anonimusa (i naravno prepoznavanje sebe u onoj majici "desperately need attention" od strane i tebe i sove - dve muve jednim udarcem) zdravi motivi, a citiranje literature je, pazi molim te, neki problem.  Smile
Ali ok, dosta psihopatologije, dok nije bilo "s kim si, takav si".  Smile

ThePhilosopher: fraze tipa "nauči da koristiš" su forumaške, kaži nekom in real life na primer: "nauči da koristiš vrata" - pa vidi reakciju. ajd pozdrav!  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 12:55:40 od fgtra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ali ovo je neverovatno.  Smile
Rekoh, ajd neću da mu skrećem pažnju na to zašto on uopšte očajnički traži tolike odgovore, ali onda on dođe i isproziva ljude oko sebe  Smile
Neverovatno!   Smile
Kada je neko očajnički traži pažnju preko foruma, ali baš očajnički, a onda pita drugog koji su njegovi motivi da povremeno stavi neki citat iz literature koju očigledno redovno čita! I onda su očajničko traženje pažnje na nekom forumu od strane totalnih anonimusa (i naravno prepoznavanje sebe u onoj majici "desperately need attention" od strane i tebe i sove - dve muve jednim udarcem) zdravi motivi, a citiranje literature je, pazi molim te, neki problem.  Smile
Ali ok, dosta psihopatologije, dok nije bilo "s kim si, takav si".  Smile

ThePhilosopher: fraze tipa "nauči da koristiš" su forumaške, kaži nekom in real life na primer: "nauči da koristiš vrata" - pa vidi reakciju. ajd pozdrav!  Smile

Poštovana g-đice Fgtra,

Verovatno ste naviknuti na to da Vas Vaša prijatna spoljašnjost "vadi" iz neprijatnih situacija u koje upadate dajući ovakve komentare. Od mene nemojte očekivati takvu poštedu. Pre mene, u ovom thread-u je skoro isključivo egzistirao g. Trubuntu. Ja sam došao i počeo da postavljam pitanja koja su za mene suštinska. A onda ste došli Vi, da meni prišivate etikete "psihopatologije" i "anonimnosti". Ja nisam deklarisani Budista pa ne moram biti konformiran određenim kanonizovanim oblicima ponašanja. Ali, kao i svaki čovek, smatram da imam pravo da tražim odgovore. Najčešće ih, logično, ne nalazim tamo gde ih tražim, ali to samo znači da ih treba tražiti na mnogo mesta jer nikada ne znate gde ćete ih, kada i kako naći. Zato bih Vas zamolio da ostavite g. Trubuntu-a da odgovori na moja pitanja sam, a ne uz Vašu nekonstruktivnu asistenciju. On je, a ne Vi, taj koji je godinama postovao. Moja pitanja su, dakle, upućena njemu. Da sam hteo odgovore od Vas, ja bih Vam to na jasan način stavio do znanja. Unapred se zahvaljujem.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 14:40:43 od Coolidge »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
"Da sam hteo odgovore od Vas, ja bih Vam to na jasan način stavio do znanja."

pa zar ovo nije forumSmile zar nema svako pravo da kaze sta misli?  Smile zar niste na tome sami insistirali?  Smile

PS
lepa je budisticka nevezanost i cesto se trudim da je praktikujem, ali kad se neko sam namesta na šut, ne mogu a da ne šutnem  Smile moram još vežbati nekakvo suzdržavanje, baš mi ne ide  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 14:51:54 od fgtra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
"Da sam hteo odgovore od Vas, ja bih Vam to na jasan način stavio do znanja."

pa zar ovo nije forumSmile zar nema svako pravo da kaze sta misli?  Smile zar niste na tome sami insistirali?  Smile

Naravno da ima, ali ja sam eksplicitno uputio pitanje gospodinu Trubuntu-u. Osim toga, od Vas nisam dobio nikakav odgovor (što bi me, inače, prijatno iznenadilo) već samo besmislene etikete i komentare marginalnog značaja. Samo sam Vas zamolio da se manete toga, jer nije konstruktivno. Šutiranje takođe pokušajte da praktikujete na nekom drugom, za to adekvatnijem mestu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 637
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
Au, ovo mu dođe kao poselo kod onog Vanje Bulića, pa krene od detinjstva, preko mladalačkih nestašluka i heroja sa vrelog beogradskog asvalta, do krize srednjeg doba (a nekad bogami i do čitulje)  Smile
Ali kad je već živnula diskusija, ajde da ne budem ja taj koji kvari zabavu  Smile

Lepo. Moje sledeće pitanje za Vas, g. Trubuntu: šta mislite, odakle potiče tolika potreba koju ispoljavate, da ulažete tako puno energije da godinama delite kratke zapise sa drugima?

Pre svega, g. Coolidge da vam se zahvalim što ste uočili moj dugogodišnji samopregorni rad i odvojili vreme da na njega skrenete pažnju ostaloj cenjenoj gospodi sa foruma. No, nemojmo preterivati. Nije to baš toliko mnogo energije. Dođem na temu, copy/paste i idem dalje.  Smile

A odakle potreba? Sve je krenulo od toga što sam po prirodi lenja osoba i zato mi je potrebno uvek nešto malo da me podstakne i motiviše. A šta bi bilo bolje od nekog inspirativnog citata? Tako sam ih nakupio podosta. I onda u jednom trenutku pomislim, možda ima još lenjih, znatiželjnih ili tek dokonih koji će se obradovati koliko i ja da tako nešto pročitaju kad svrate na forum.

Da li smatrate da je produktivnije tu energiju usmeriti u samospoznaju, ili pothranjivati potrebu da se ona projektuje na druge putem instrumenta koji se zove "Forum Burek"?

Daleko produktivnije! Ali kao što već rekoh, nama lenjima je copy/paste mnogo bliži srcu  Smile
Drugi deo rečenice nisam baš razumeo. Buni me ovo "ona". Jel se odnosi na energiju ili na potrebu?
Nije mi jasno kako se to energija projektuje  Smile
A opet sintagma "pothranjivati potrebu da se potreba projektuje" prevazilazi procesorske mogućnosti mog CPU, pa da se ne bi pregrejao, pritisnuo sam Esc.

Konačno, šta smatrate da je unutrašnji izvor te Vaše energije, odakle ona potiče? Da li očekujete pozitivne ocene za nesumnjivo velik i naporan rad koji ste uložili? Šta bi to pozitivno potkrepljenje, u vidu pohvala, za Vas značilo?

Uf, najzad kraj, sav sam se evo preznojio odgovarajući. Valjda zbog ovih reflektora  Smile
Ej pa meni je ovo prvo isto pitanje kao i ono na početku, samo malo prepakovano. Jel to ponestalo inspiracije? Smile
Naravno da očekujem pozitivne ocene za svoj veliki trud. Pa ko normalan to ne bi očekivao  Smile

I za kraj klasično novinarsko pitanje: šta ova nagrada predstavlja za vas?
na koje sledi naravno onaj legendarni odgovor: Znači ogromno priznanje za dosadašnji trud i snažan podstrek za budućnost  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 20:21:58 od trubuntu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pre svega, g. Coolidge da vam se zahvalim što ste uočili moj dugogodišnji samopregorni rad i odvojili vreme da na njega skrenete pažnju ostaloj cenjenoj gospodi sa foruma. No, nemojmo preterivati. Nije to baš toliko mnogo energije. Dođem na temu, copy/paste i idem dalje.  Smile
Nema na čemu, g. Trubuntu. Pratim je, sa zadovoljstvom, od samog početka. Tada nisam verovao da će trajati duže od prosečnog veka državne tvorevine na ovim prostorima...

A odakle potreba? Sve je krenulo od toga što sam po prirodi lenja osoba i zato mi je potrebno uvek nešto malo da me podstakne i motiviše. A šta bi bilo bolje od nekog inspirativnog citata? Tako sam ih nakupio podosta. I onda u jednom trenutku pomislim, možda ima još lenjih, znatiželjnih ili tek dokonih koji će se obradovati koliko i ja da tako nešto pročitaju kad svrate na forum.
To je zaista vrlo pohvalno! Možda ste, međutim, i neku svoju originalnu misao iznedrili, tako čitajući? Artur Šopenhauer je izjavio da je čitanje ekvivalentno razmišljanju tuđom glavom... Sigurno ste i sami proveli dosta vremena razmišljajući. To je karakteristično za osobe koje su lenje na način kako Vi sebe opisujete. Ako je tako, šteta bi bilo da Vas ta lenjost spreči da svoje izvorne misli stavite na papir. Ne treba se toga bojati. Možda jedna Vaša misao vredi više od većine onih koje ste do sada prenosili? Ima li razloga za strah da stavite svoje ime ispod nje? Da li "ime" uopšte ima značaja, ili je, zapravo, značajna samo ta misao i njena dostupnost svetu? Da li večna vrednost pripada ideji, ili nekakvom imenu?

Da li smatrate da je produktivnije tu energiju usmeriti u samospoznaju, ili pothranjivati potrebu da se ona projektuje na druge putem instrumenta koji se zove "Forum Burek"?

Daleko produktivnije! Ali kao što već rekoh, nama lenjima je copy/paste mnogo bliži srcu  Smile
Drugi deo rečenice nisam baš razumeo. Buni me ovo "ona". Jel se odnosi na energiju ili na potrebu?
Nije mi jasno kako se to energija projektuje  Smile
A opet sintagma "pothranjivati potrebu da se potreba projektuje" prevazilazi procesorske mogućnosti mog CPU, pa da se ne bi pregrejao, pritisnuo sam Esc.

Ah, taj prokleti Esc taster ... treba ga zaista izbegavati. Možda bi ga trebalo skroz i ukloniti sa tastature? Siguran sam da Vas to ne bi toliko uplašilo kao što ste sebe ubedili? "Ona" se odnosilo na energiju. Projektujete je na druge, recimo, kada god je utrošite na ovom forumu, a ne usmerite je u samospoznaju.

Konačno, šta smatrate da je unutrašnji izvor te Vaše energije, odakle ona potiče? Da li očekujete pozitivne ocene za nesumnjivo velik i naporan rad koji ste uložili? Šta bi to pozitivno potkrepljenje, u vidu pohvala, za Vas značilo?
Uf, najzad kraj, sav sam se evo preznojio odgovarajući. Valjda zbog ovih reflektora  Smile
Ej pa meni je ovo prvo isto pitanje kao i ono na početku, samo malo prepakovano. Jel to ponestalo inspiracije? Smile
Nemojte dozvoliti da Vas reflektori uplaše, g. Trubuntu. Ako to dopustite, oni će postati Vaši neprijatelji. Ako ih upoznate i prihvatite, mogu Vam čak postati najbolji prijatelji.

Elementi nisu sasvim isti. Prvi deo se odnosio na pitanje porekla potrebe da energiju koju posedujete usmeravate na način kako to činite, na Vašu percepciju tog porekla: šta mislite da je ono što Vas stimuliše da to činite. Drugi deo se odnosio na poreklo same energije, odnosno Vašu percepciju odakle ona potiče.

Naravno da očekujem pozitivne ocene za svoj veliki trud. Pa ko normalan to ne bi očekivao  Smile
Pa evo, da razmislimo ... možda neko ko smatra da je čežnja za pozitivnim potkrepljenjem i odobravanjem izvor patnje, da će svako pozitivno imati svoje negativno a to negativno nužno uzrokovati patnju i zaborav pozitivnog, da je sankhara voljni mentalni konstrukt koji funkcioniše na principu povratne sprege (sankhara-khandha) i predstavlja jedan od glavnih izvora patnje? Šta Vi mislite?

I za kraj klasično novinarsko pitanje: šta ova nagrada predstavlja za vas?
na koje sledi naravno onaj legendarni odgovor: Znači ogromno priznanje za dosadašnji trud i snažan podstrek za budućnost  Smile
Haha  Smile  Iskreno ste me nasmejali. Zapravo, nameravao sam da Vam postavim jedno drugo pitanje, a to je: šta je, u Vašem vrednosnom sistemu, vrednije: razgovor ili čitanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 637
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
Nema na čemu, g. Trubuntu. Pratim je, sa zadovoljstvom, od samog početka. Tada nisam verovao da će trajati duže od prosečnog veka državne tvorevine na ovim prostorima...

Da, iskreno rečeno, nisam ni ja. Svako čudo za tri dana. Ali eto, posle me nešto krenulo.
A i bilo je zaista pozitivnih reakcija, pa nisam imao srca da prekidam... Smiley

To je zaista vrlo pohvalno! Možda ste, međutim, i neku svoju originalnu misao iznedrili, tako čitajući? Artur Šopenhauer je izjavio da je čitanje ekvivalentno razmišljanju tuđom glavom... Sigurno ste i sami proveli dosta vremena razmišljajući. To je karakteristično za osobe koje su lenje na način kako Vi sebe opisujete. Ako je tako, šteta bi bilo da Vas ta lenjost spreči da svoje izvorne misli stavite na papir. Ne treba se toga bojati. Možda jedna Vaša misao vredi više od većine onih koje ste do sada prenosili? Ima li razloga za strah da stavite svoje ime ispod nje? Da li "ime" uopšte ima značaja, ili je, zapravo, značajna samo ta misao i njena dostupnost svetu? Da li večna vrednost pripada ideji, ili nekakvom imenu?

Kako to mislite? Ubacio neku svoju misao, pa potpisao kao tuđu? Nije mi to palo na pamet. Zlobnici bi rekli zato što i nemam svojih misli. Ali ja ne smatram svoje misli toliko bitnim za širi auditorijum. Misli ko misli, dođu i prođu. Uglavnom se vrte oko toga šta mi se sviđa, šta mi se ne sviđa, gde je opasnost, a gde izvor zadovoljstva, pobeći ili napasti, šta ima danas za ručak i slično. Koga bi to moglo da zanima, kad većina mozga uglavnom nešto slično tome.

"Ona" se odnosilo na energiju. Projektujete je na druge, recimo, kada god je utrošite na ovom forumu, a ne usmerite je u samospoznaju.

Aha, dakle projektujem energiju davanja i posvećenosti na druge. Pa ja mislim da to i nije tako loše. U skladu sa zakonom o održanju energije, i ja sam je dobio od drugih i siguran sam da će je neko takođe proslediti dalje, tako što će i sam nekome nešto dati ili istrajati na onome što je započeo. Zapravo, upravo takve sam informacije dobijao, da neki ljudi ove citate prosleđuju dalje svojim prijateljima.
A verovali ili ne, preostane nešto energije i za "samospoznaju" (ako pod tim razumemo pokušaj održavanja svesnosti u odnosu na ono što se događa u meni, a i oko mene).

Elementi nisu sasvim isti. Prvi deo se odnosio na pitanje porekla potrebe da energiju koju posedujete usmeravate na način kako to činite, na Vašu percepciju tog porekla: šta mislite da je ono što Vas stimuliše da to činite. Drugi deo se odnosio na poreklo same energije, odnosno Vašu percepciju odakle ona potiče.

Aha. Dakle pitanje je gde je energana, ako se to tako zove Smiley
Moja percepcija mi kaže da energija potiče iz drugog od dva kvaliteta koje mi budisti pokušavamo da u sebi razvijamo. Prvi se pretenciozno naziva "mudrost" ili malo manje pretenciozno "znanje", a zasniva se na gore pomenutoj svesnosti. A drugi se naziva saosećanje, a čini ga jednostavna namera da činim ono što će mene i druge učiniti srećnim i izbegavam one postupke čiji će efekat biti suprotan. E ta energija saosećanja je jedna vrlo neobična stvar. Što je više trošite, paradoksalno, sve je više ima. Pravi perpetuum mobile. Sve u svemu, ako Buda da, biće još citata Smile

Pa evo, da razmislimo ... možda neko ko smatra da je čežnja za pozitivnim potkrepljenjem i odobravanjem izvor patnje, da će svako pozitivno imati svoje negativno a to negativno nužno uzrokovati patnju i zaborav pozitivnog, da je sankhara voljni mentalni konstrukt koji funkcioniše na principu povratne sprege (sankhara-khandha) i predstavlja jedan od glavnih izvora patnje? Šta Vi mislite?

Sve je to teorijski savršeno tačno. I može biti da ste vi već sve to prevazišli. Ali barem što se mene tiče, beznadežno sam daleko od probuđenja, te se još uvek obradujem kad me neko pohvali i rastužim kad me neko uvredi. Ali eto, marljivo vežbam, pa možda u nekom narednom životu bude drugačije. Pa sad ko dočeka Smiley

Zapravo, nameravao sam da Vam postavim jedno drugo pitanje, a to je: šta je, u Vašem vrednosnom sistemu, vrednije: razgovor ili čitanje?

G. Coolidge, to je isto kao da ste me pitali šta je u mom sistemu vrednije: jagode ili lubenice? Da li po vama jedno isključuje drugo?
Zapravo sad mi pada u oči, i to je zanimljivo, da upravo ovakva komunikacija podrazumeva i jedno i drugo. Razgovaramo čitajući. Čudo je ovaj Burek Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 14:25:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.