Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:14:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Budizam u Srbiji  (Pročitano 165898 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
batice ti da se preselis u kalmakiju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Bosch ima centrifugu
A sto u Srbiji nema za njga mesta? Da li te ugrozava na bilo koji nacin?
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 637
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
batice ti da se preselis u kalmakiju

A što prijatelju? Meni lepo i ovde (ako si na mene mislio, a jesi) Smile

ps. gde mu dođe ta Kalamlakija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
batice time sto ti preporucujem kalmakiju nisam mislio da te ugrozim na bilo koji nacin,samo me cudi da ne znas gde se nalazi jedina republika u evropi gde je dominantna religija budizam,a ti decky 3 devetke mani se mog proganjanja po temam i konstantnog bacanja hejta

http://en.wikipedia.org/wiki/Kalmykia

inace Эли́ста je vrlo vrlo zanimljiv grad,a Kalmakija oblast gde su izmerene najvece temperature u Rusiji preko 46 celzijusa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 637
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
A ti si mislio na KamIkiju, pa za nju znam.
Ali opet ne razum što bih se tamo selio?
Bolje na Šri Lanku ili Tajland, možda Južnu Koreju, ako već mene pitaš  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
pa blize ti je ovo a i jedina je republika sa budizmom u evropi pa je to jos jedna zanimljivost,grad deluje egzoticno,a sada ga pretvaraju i u grad saha
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Dai Lama je picka i ubacen najduze postojaci kineski agent ,pogledajte fotografije kad je bio dete pre odlaska u Kinu i posle izlaska iz Kine meni je ocigledno da je to sasvim drugo dete to jest drugi covek .
Njegov budisticki pogled ili "srednji put" je samo dobar za njega samog, bas ima lep zivot i ne mora da se trza puno ali tako nikada nece doneti slobodu Tibetu jer ne mora da pravi apsolutno nikakve vece zrtve ili odricanja da ohrabri svoj narod da se bori za nezavisnost ili da strajkuje gladju kao Gandi ili da skupi finansija da kupi oruzije i da obrazuje svoje ljude. Njegovo prihvatanje sudbine svog naroda me iritira  jer dok narod pati ,gladuje i prima batine Dai Lama ide i seta i zdere po prijemima mocnih ljudi sireci svoju "mudrost "i svoj stomak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Sez batice - hejt ne mora niko da ti baca - sve sam sa sobom nosis prijatelju. Zapitaj se lepo - odakle dolazi poriv da coveka koji promivise budizam u Srbiji "saljes" bilo gde? Zasto ne mislis da je njemu mestu u Srbiji?
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
decky sine,tamo bi se osecao kao svoj medju svojima,budizam hinduizam i ostale istocnjacke filozofije nemaju perspektivu ovde
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Koje si nacionalnosti i odakle si?
Pitam jer sam primetio da si u jednom postu rekao hrvatski evuluirao umesto srpski evolvirao .

Mi smo u Srbiji slavili nase srpske slave oduvek i jos uvek ih slavimo ,moji su bili zanatlije i prezirali smo komuniste Ja ne bih na dan slave isao u skolu i niko se ne bi usudio da nesto kaze ,dok su se puno njih krili i imali partijske knjizice kredite i benefite ,uglavnom to nas uopste nije sprecavalo da pre puno oko tridesetak godina citamo budisticke knjige ili svetske pisce poput Karlos Kastanjede ili Fredrih Nicea nobelovca koji je napisao Sidartu .
Bila su i druga dela dostupna kao kodex Samuraja i Tao Te i filozofija sveta i psihologija ,Ljudi su se bavili meditiranjem ,svi smo cepali rock Jenis Joplin,jim Morisona,Jim Hendrixa i Led Zepellin,pusili smo travu i imali puno seksa,i citali smo Tolkina gospodar prstenova,generacija smo Star Wars-a Ja se pitam sta je tebi new Age
gde si ti ziveo ?Mi bi svako vece sedeli na stepenicama crkve sa akusticnom gitarom i pili crno vino bilo nam je lepo covece.
Znas cega nije bilo u to vreme covece, Nije bilo svetog pisma na srpskom jeziku ,
U Srbiji nikad bre nismo imali problema sa novim saznanjima i diskusiji o njima,
Ja razumem sta ti zelis da kazes ali cesto zvucis kao nesto sasvim drugo .

« Poslednja izmena: 01. Maj 2011, 22:16:40 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:14:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.