Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Број Срба У Хрватској???  (Pročitano 25446 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@Crowz

Nemam namjeru niti svađati se, niti provocirati ...

Nismo samo mi  servirali vijesti ... za vrijeme naših ratovanja, znači 1990-ih godina, već su postojali  i  TV  i  Satellit  i  Internet  i  CNN  i  BBC  i  sve ostale moguće i nemoguće novinarske kuće
Dakle, vijesti se  nisu prenosile "s koljena na koljeno"  ili  dimnim signalima

O broju Srba u Hrvatskoj - temi, uključio sam se već na početku, s konkretnim podacima i linkovima ... mogu još, ali ionako ne vjerujete ni međunarodnim izvještajima OESS i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Uzalud što svijet i Europa misli drugačije ...
Naravno, zaboravio sam: "To je Američka - Vatikanska - Europska, najviše Nemačka ... ustašoidna, fašistička ... da ne zaboravim - i homosexualno/pederska ... Belosvetska urota protiv Srbije"

MI jos uvek necemo svoje dupe da prodamo...jbg mi volimo nasu veru koja je jos uvek koliko toliko normalnija od svih ostalih!

Inace servirali ste vesti i to ste mnogo servirali bas na tim pomenutim televizijama ne moze se naci ni jedan snimak ili bilo kakva rec o progonu Srba ili pogibiji!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
Znaci pre rata je bilo pola miliona Srba, a sada 300 000 i  to je to? Gde je ostalih 250 000? Pobijeno ili proterano? Sta god da odgovoris, bices smesan jer ubiti ili proterati toliki broj ljudi je zlocin kakav prilici samo hrvatima. Pricate da smo mi iz Krajine do 1995-te proterali 180 000 ne-Srba. Da li su se ti ne-Srbi vratili? Naravno da jesu.

Da da mozes ti ovdje pricati price Crowz,ali da se nije ustanovio red u RSK,i da se nije vratilo to u Hrvatsku teritoriju tu i tih 180.000 Hrvata nikada nebi mogli da se vrate,to sto je Milan Martic i zasto osudjen pogledaj pa ce ti biti sve jasno....cuj sto si smijesan jeli ti znas koliko je Hrvata pobijeno u Hrvatskoj a koliko Srba, duplo vise je Hrvata pobijeno,ako nisi znao..onda sigurno je razumno sto se nevracaju svi Srbi u HR jer su se ljudi snasli tamo gdje su otisli,kao i ja sto sam se snasao ovdje pa mi nepada na pamet da se vracam tamo gdje su me Srbi protjerali...

1. Ne ne prijatelju nismo mi jadni,mi samo govorimo da smo od jedne nacije dobili po glavi do 95 a onda je bilo tome kraj....ali ja koliko je meni poznato Srbi kukaju na sva vrata da su protiv njih i zapad,i istok,i da su jadni bili i u CG(sada po novijem),onda Bosni,Makedoniji,Kosovu,Sloveniji..i opet ti kazem da ti razjasni rat u Hrvatskoj pogledaj samo presudu Milanu Marticu i sve ce ti biti jasno,on je bio tu uz pomoc Slobe da zauzme dijelove Hrvatske i da napravi veliku Srbiju,nismo mi to uzeli to ti lijepo pise u presudi....to sto ti vjerujes samo Srpskim izvorima to je druga prica...sto se tice Jasenovca...ja koliko znam,mi svake godine ili nasi politicki Vrh svake godine postavlja vjenac na Jasenovcu i u skolama se uci da su to koljaci bili i najcrnja tocka u povijesti Hrvatske,mi nase fasiste nismo izjednacili sa antifasitima..

To pod Marticem,nije on optuzen samo za granatiranje..procitaj i i bice ti lakse...mnogo vise zlocina mi cinili a Hrvata duplo vise poginulo...sigurno !! I to o Marticu necitam na B92 vasem mrznom kanalu jer vam koliko toliko prikaziva realnost nego ti lijepo pise na www.un.org ...

Opet lijepo pogledaj sudjenje Seselju pa ces vidjeti dali su protjerani Hrvati ili ne... Smile

@CG_AC o tv i vijestima najbolje pokaziva onaj zadnji dokumentarac sto su Crnogorci napravili....toliko o vijestima sa Srpske strane...ti kazes da je vasa vjera normalnija ja kazem moja je i to je to...
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 19:25:30 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Inace servirali ste vesti i to ste mnogo servirali bas na tim pomenutim televizijama ne moze se naci ni jedan snimak ili bilo kakva rec o progonu Srba ili pogibiji!
Smile
Naravno
Hrvatska je u to vrijeme bila puna stranih novinara - toliko su "vjerovali" svima nama i našim verzijama; nije važno Hrvatskim, Srpskim, kasnije Bosanskim ...
Svi - apsolutno, svi su ovdje bili. Bilo je i Amera i Rusa i Francuza i Engleza i Japanaca i svih ostalih mogućih
A bili su i u Vukovaru i u Kninu i u Dubrovniku ...

I eto, SVI samo nama vjerovali ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 5
i opet ti kazem da ti razjasni rat u Hrvatskoj pogledaj samo presudu Milanu Marticu i sve ce ti biti jasno,on je bio tu uz pomoc Slobe da zauzme dijelove Hrvatske i da napravi veliku Srbiju,nismo mi to uzeli to ti lijepo pise u presudi.....

Ajde budi malo realan. Zar ne mislis da je ta Slobina vojska mogla od hrvatske da napravi drzavu velicine San Marina? Da smo hteli veliku Srbiju, napravili bismo je za 3 meseca od pocetka rata. Neuporedivo smo vise imali vojne tehnike i svega ostalog. Mani se ti toga. Kada vec znas koliko je hrvata poginulo, objavi to.

Opet lijepo pogledaj sudjenje Seselju pa ces vidjeti dali su protjerani Hrvati ili ne... Smile

Deo optuznice protiv njega ga optuzuje i za to da je pozivao javno Srbe na jedinstvo?!?!?! Da se razumemo, nisam simpatizer Seselja, niti bilo koga iz drugih politickih partija i stranaka ali zar ovaj deo optuznice nije smesan? Smile

Evo, ovom prilikom, javno, pozivam sve Srbe na jedinstvo. Srbi, ujedinite se!

Sada ocekujem poziv iz Holandije...Wink

@Dinamo

Samo se ti drzi CNN-a bbc-a skjhsfg-a i dhskjdhksf-a

Takodje i teme...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
i opet ti kazem da ti razjasni rat u Hrvatskoj pogledaj samo presudu Milanu Marticu i sve ce ti biti jasno,on je bio tu uz pomoc Slobe da zauzme dijelove Hrvatske i da napravi veliku Srbiju,nismo mi to uzeli to ti lijepo pise u presudi.....

Ajde budi malo realan. Zar ne mislis da je ta Slobina vojska mogla od hrvatske da napravi drzavu velicine San Marina? Da smo hteli veliku Srbiju, napravili bismo je za 3 meseca od pocetka rata. Neuporedivo smo vise imali vojne tehnike i svega ostalog. Mani se ti toga. Kada vec znas koliko je hrvata poginulo, objavi to.

Deo optuznice protiv njega ga optuzuje i za to da je pozivao javno Srbe na jedinstvo?!?!?! Da se razumemo, nisam simpatizer Seselja, niti bilo koga iz drugih politickih partija i stranaka ali zar ovaj deo optuznice nije smesan? Smile

Evo, ovom prilikom, javno, pozivam sve Srbe na jedinstvo. Srbi, ujedinite se!

Sada ocekujem poziv iz Holandije...Wink

@Dinamo

Samo se ti drzi CNN-a bbc-a skjhsfg-a i dhskjdhksf-a

Takodje i teme...

Ja sam cijelo vrijeme realan...i da mogli ste da sravnite Hrvatsku,i to ste uradili sa Vukovarom,gore je izgledao nego da je hirosima pala na grad...ali razlika u tome sto je taktika i ljubav prema drzavi nesto sto Srbi iz Srbije nisu znali,a hajka vam se toliko digla da ste mislili i Nato vam nemoze nista...bili ste najaci..znas Crowz uvijek su oni u prednosti koji brane svoje nego oni koji napadaju...

U ratu je poginulo u Hrvatskoj 13000 Hrvata a 6500 Srba...

Sto se tice Seselja,naravno vama je to sve smijesno i glupo,a da je to u slucaju bio Hrvat neki ma sta god on bio uradio i najveci mirotvorac da je bio vi bi rekli da je opravdano sto je tamo...

A Crowz daj nam ti reci odkud ti crpis to znanje o ratu,sve to znas o Srba koji su prezivjeli to ili  i ti gledas i citas ili se ti nevolis medijima trovati....?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Da da mozes ti ovdje pricati price Crowz,ali da se nije ustanovio red u RSK,i da se nije vratilo to u Hrvatsku teritoriju tu i tih 180.000 Hrvata nikada nebi mogli da se vrate,to sto je Milan Martic i zasto osudjen pogledaj pa ce ti biti sve jasno....cuj sto si smijesan jeli ti znas koliko je Hrvata pobijeno u Hrvatskoj a koliko Srba, duplo vise je Hrvata pobijeno,ako nisi znao..onda sigurno je razumno sto se nevracaju svi Srbi u HR jer su se ljudi snasli tamo gdje su otisli,kao i ja sto sam se snasao ovdje pa mi nepada na pamet da se vracam tamo gdje su me Srbi protjerali...

1. Ne ne prijatelju nismo mi jadni,mi samo govorimo da smo od jedne nacije dobili po glavi do 95 a onda je bilo tome kraj....ali ja koliko je meni poznato Srbi kukaju na sva vrata da su protiv njih i zapad,i istok,i da su jadni bili i u CG(sada po novijem),onda Bosni,Makedoniji,Kosovu,Sloveniji..i opet ti kazem da ti razjasni rat u Hrvatskoj pogledaj samo presudu Milanu Marticu i sve ce ti biti jasno,on je bio tu uz pomoc Slobe da zauzme dijelove Hrvatske i da napravi veliku Srbiju,nismo mi to uzeli to ti lijepo pise u presudi....to sto ti vjerujes samo Srpskim izvorima to je druga prica...sto se tice Jasenovca...ja koliko znam,mi svake godine ili nasi politicki Vrh svake godine postavlja vjenac na Jasenovcu i u skolama se uci da su to koljaci bili i najcrnja tocka u povijesti Hrvatske,mi nase fasiste nismo izjednacili sa antifasitima..

To pod Marticem,nije on optuzen samo za granatiranje..procitaj i i bice ti lakse...mnogo vise zlocina mi cinili a Hrvata duplo vise poginulo...sigurno !! I to o Marticu necitam na B92 vasem mrznom kanalu jer vam koliko toliko prikaziva realnost nego ti lijepo pise na www.un.org ...

Naravno da ljudi neveruju Hagu kad je Naser osudjen na 2 godine  Smile Smile Da je trafike obijao dobio bi vise.Problem je sto svaki Srbin koji je optuzen u Hagu je dobio max kaznu.Ja ne zalim mnogo te koji su kaznjeni ali postavljam pitanje:"Da li ce Hrvati dobiti toliko?" Ako bilo koji Hrvatski general dobije manje od 30 god za mene je presuda nelegalna i nikad nece biti oprostaja.Znaci svima max kazne pa cemo da pricamo.Bez obzira kakva je bila poiltika Slobe niko ne moze da proteruje 300 000 Srba.To je etnicko ciscenje i zlocin.To se moze okarakterisati kao genocid jer je Franjo imao nameru da jednu naciju zbrise i protera sa teritorije Hrvatske.  Smile Ja ti kazem da su svi politicari i generali optuzeni u Hagu.Ovcara nije zavsena i ako budu pusteni optuzeni na slobodu onda komentarisi rad suda.Nije u redu da pricas kako je gotovo kad optuzeni nisu na slobodi  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Citat

Naravno da ljudi neveruju Hagu kad je Naser osudjen na 2 godine  Smile Smile Da je trafike obijao dobio bi vise.Problem je sto svaki Srbin koji je optuzen u Hagu je dobio max kaznu.Ja ne zalim mnogo te koji su kaznjeni ali postavljam pitanje:"Da li ce Hrvati dobiti toliko?" Ako bilo koji Hrvatski general dobije manje od 30 god za mene je presuda nelegalna i nikad nece biti oprostaja.Znaci svima max kazne pa cemo da pricamo.Bez obzira kakva je bila poiltika Slobe niko ne moze da proteruje 300 000 Srba.To je etnicko ciscenje i zlocin.To se moze okarakterisati kao genocid jer je Franjo imao nameru da jednu naciju zbrise i protera sa teritorije Hrvatske.  Smile Ja ti kazem da su svi politicari i generali optuzeni u Hagu.Ovcara nije zavsena i ako budu pusteni optuzeni na slobodu onda komentarisi rad suda.Nije u redu da pricas kako je gotovokad optuzeni nisu na slobodi  Smile

Cekaj Bora,ti kazes meni nije uredu da pricam o optuzenima kada nisu na slobodi,a ovdje se otvaraju teme i prica kako ce eto HR da da male kazne neke nikakve ili ce ih osloboditi...pa gdje je tu onda ravnopravnost sa tvoje strane,nemoj te ni vi pricati....ja koliko znam sto se tice Haaga,Blaskic je dobio kao prvi covijek i optuzenik u Haagu 45 godina,ali sa novim dokazima smanjili su im kaznu na 8 godina....i koliko ja vidim ovdje na forumu se uzimaju iskaznice Haaga kada je to u raspravi povoljno pa da se onda kaze aha vidite tako su i Hrvati radili,ali kada se pocne pricati o Srpskim otuzenim generalima i vojnicima onda je to drugo nesto...tu vec pravda prestaje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Cekaj Bora,ti kazes meni nije uredu da pricam o optuzenima kada nisu na slobodi,a ovdje se otvaraju teme i prica kako ce eto HR da da male kazne neke nikakve ili ce ih osloboditi...pa gdje je tu onda ravnopravnost sa tvoje strane,nemoj te ni vi pricati....ja koliko znam sto se tice Haaga,Blaskic je dobio kao prvi covijek i optuzenik u Haagu 45 godina,ali sa novim dokazima smanjili su im kaznu na 8 godina....i koliko ja vidim ovdje na forumu se uzimaju iskaznice Haaga kada je to u raspravi povoljno pa da se onda kaze aha vidite tako su i Hrvati radili,ali kada se pocne pricati o Srpskim otuzenim generalima i vojnicima onda je to drugo nesto...tu vec pravda prestaje...

Ja kazem da nije u redu da kazes da nece biti osudjenii za Ovcaru a nije sve gotovo.Nisam pricao o Mladicu..  Smile  Ja sam  Smile sto je Hag prozvao Hrvate za Oluju ali cekaj da vidimo koliko ce biti optuzeni.Bio je i Naser opuzen za teske zlocine pa je na kraju ispalo 2 god  Smile .Ja ti nisam rekao da treba Srbima da budu male kazne ali sto ostalima ne moraju?Ja nigde nisam rekao da je Hag sud pravde  Smile Mnogi su po Hagu nevini.Lose je sve to izvedeno.Zato mnogi u Srbiji ga ne priznaju.Da vidis da su Alija,Franjo,Hasim opuzeni na 45 god robije sta bi mogli radikale u Srbiji da pricaju?Mogli bi da ke... ali im niko ne bi verovao.Ali kad nekoi vidi da koljaca puste posle 2 god....Ja znam mnoge koji su bili za Hag da su posle sramne presude Naseru poceli da sumljaju u rad suda.Svima po 35-45 god pa ce biti mira.Oni extremni nek se bune sto su im heriji u zatvoru ali ce vecina  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 20:01:50 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 5
A Crowz daj nam ti reci odkud ti crpis to znanje o ratu,sve to znas o Srba koji su prezivjeli to ili  i ti gledas i citas ili se ti nevolis medijima trovati....?

Ja znanje crpim, kao sto sam ti rekao iz slika i svedocenja ljudi iz Sarajeva, Konjica, Slavonskog Broda, Bosanskog Samca, Karlovca, Gospica, Knina, kao i nekih sela za koje ne verujem da si cuo. Ti ljudi zive u mom okruzenju i nisu doneli milione maraka, eura i dolara iz lijepe vase, kao sto vi mislite, nego sastavljaju kraj sa krajem i stalno podnose neke papire vec 10 godina unazad. Bio sam vecim delom 1992. god. u Nevesinju i Trebinju. Moj otac je lakse ranjen na Plitvicama 1995-te. Sta da se radi, moj otac je agresor iako je branio svoje rodno mesto... Treba li da napomenem da je hrvatska strana tokom oluje masovno koristila bojne otrove? Ja crpim znanja od ljudi koji su se tada tamo zadesili, koji su prezivljavali taj egzodus, mene ne interesuje prica CNN-a i BBC-ja.

Citat
U ratu je poginulo u Hrvatskoj 13000 Hrvata a 6500 Srba

Aha, znaci 6500 hrvata je ubijeno i 300 000 srba proterano?

Pa dobar je to odnos, nema sta. 11.9.2001. u USA je poginulo oko 4000 ljudi. Ameri pobiju 200 000 Iracana. Tako treba zar ne? Vodjeni vasom politikom...Smiley

CNN & BBC rullz. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.