Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Број Срба У Хрватској???  (Pročitano 25424 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
A Crowz daj nam ti reci odkud ti crpis to znanje o ratu,sve to znas o Srba koji su prezivjeli to ili  i ti gledas i citas ili se ti nevolis medijima trovati....?

Ja znanje crpim, kao sto sam ti rekao iz slika i svedocenja ljudi iz Sarajeva, Konjica, Slavonskog Broda, Bosanskog Samca, Karlovca, Gospica, Knina, kao i nekih sela za koje ne verujem da si cuo. Ti ljudi zive u mom okruzenju i nisu doneli milione maraka, eura i dolara iz lijepe vase, kao sto vi mislite, nego sastavljaju kraj sa krajem i stalno podnose neke papire vec 10 godina unazad. Bio sam vecim delom 1992. god. u Nevesinju i Trebinju. Moj otac je lakse ranjen na Plitvicama 1995-te. Sta da se radi, moj otac je agresor iako je branio svoje rodno mesto... Treba li da napomenem da je hrvatska strana tokom oluje masovno koristila bojne otrove? Ja crpim znanja od ljudi koji su se tada tamo zadesili, koji su prezivljavali taj egzodus, mene ne interesuje prica CNN-a i BBC-ja.

Citat
U ratu je poginulo u Hrvatskoj 13000 Hrvata a 6500 Srba

Aha, znaci 6500 hrvata je ubijeno i 300 000 srba proterano?

Pa dobar je to odnos, nema sta. 11.9.2001. u USA je poginulo oko 4000 ljudi. Ameri pobiju 200 000 Iracana. Tako treba zar ne? Vodjeni vasom politikom...Smiley

CNN & BBC rullz. Wink

Pa i Crowz ja sam takodje to dozivio na svojoj kozi progon od Srba...pa tako i moja obitelj...ali opet nemogu sve saznati iz ljudi koji su saznali ili mojih poznanika ili onoga sto sam ja dozivio...
i vidis ja sam napisao da je 13000 Hrvata pobijeno a Srba je 6500 neznam dali ti je to grijeska u pisanju ali tako je....i jos jednom napominjem do 95 nije bila Oluja nego RSK,koja je slavila i igrala kolo i za gajbu piva gadjali ste zvona na crkvama,to je bio kao neki zabavni dio rata...i to sto ti povezujes Irak i USA nigdje veze nema sa ratom na exYu prostorima...i budi uvijeren da nije samo komentirao CNN i BBC o ratu nego i druge stanice po svijetu,i takodje svi su imali podjednaku sliku sa etnickog ciscenja Hrvata iz Vukovara,ili bombardovanje Dubrovnika kao i muskarce koji su zarobljeni u Srpskim logorima i izgledali kao da su bili u konc logorima u IIWW....ali meni se cini da vama rat pocinje 95 i tu i zavrsava,prije toga sto je se desavalo to neigra ulogu...

Samo jos jednom da naglasim,vi niste htjeli priznati Z4 plan koji ste dobivali i koji su vam i rusi govorili da ga primite jer vas inace nece biti u HR....ali posto ste mislili da mozete kako hocete onda je se desila Oluja..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Прво,Јасеновац има итекако везе са насловом теме.У овом последњем рату је скоро спроведена у дело она усташка да "трећину Срба треба убити,трећину протерати,а трећину покатоличити!"Када се гледа број Срба у Хрватској у 20. веку бележи се константан пад.На почетку 20. века је било више Срба у Хрватској него 1991.

Друго,чињеница је да је у Србији било проблема у односима између Срба и Хрвата у периоду 91-95.,али рећи да су Срби протеривали Хрвате из Србије(као што неки овде хоће да кажу) је глупост.Можда је та нетрпељивост била изражена Хртковцима,али то је једно село!!!

У колико села у Хрватској је било протеривања Срба?Колико је цивила убијено?
Па,пре пар дана је у Петрињи пронађена масовна гробница са 160 убијених Срба цивила!

BTW,отворио сам ову тему да бих отприлике знао какво је стање у Хрватској што се тиче броја Срба!
Да сам знао да ће бити оволико напаљених клинаца који су се тек отрезнили од Тупсоновог концерта од пре пар дана,не бих ни отварао тему!

Што се мене тиче може слободно lock.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
A da nije bilo vasih mentora Amera ne bi ni bilo Oluje i jos mnogo toga....
Inace sto se tice raznih Al kaida televizija koje su prikazivale sve gore navedene stvari su toliko naduvavane da je citav svet mislio da smo sravnili Hrvatsku sa zemljom, sto nije bio slucaj....sta su te belosvetske pederske, fasisticke itd televizije prikazivale po pitanju Srba?
Mada koliko Hrvatsku zanimaju Srbi prikazano je u ovoj temi sasvim dovoljno.....nekada, ali nekada ce se saznati sva istina, voleo bih da docekam to!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson G 502
A da nije bilo vasih mentora Amera ne bi ni bilo Oluje i jos mnogo toga....
Inace sto se tice raznih Al kaida televizija koje su prikazivale sve gore navedene stvari su toliko naduvavane da je citav svet mislio da smo sravnili Hrvatsku sa zemljom, sto nije bio slucaj....sta su te belosvetske pederske, fasisticke itd televizije prikazivale po pitanju Srba?
Mada koliko Hrvatsku zanimaju Srbi prikazano je u ovoj temi sasvim dovoljno.....nekada, ali nekada ce se saznati sva istina, voleo bih da docekam to!

E da nije bilo toliko četnika i veliko Srba u bivšoj jna,e da muslimani ili bošnjaci nisu bilo toliko naivni kad je počeo rat u jugi,e da su crnogorci došli malo ranije pameti nego zadnji par godina,davno bi rat u Hrvatskoj bio gotov.. Smile

Imamo dvije istine,Srpsku i Hrvatsku i uvijek će tako biti,bitno je bilo samo kojoj je svijet više vjerovao..
Ašto se tiče broja Srba u Hrvatskoj,opet ponavljam toliki je koliki je s obzirom da većina  Srba nije željela živjeti u samostalnoj RH..Zato sad imaju Srbiju čije su ime prizivali 91'na pogrešnom mjestu...I nek uživaju...Svako na svom i ok je...
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
...Svako na svom i ok je...

У томе је проблем!!!

Није свако на свом!
Када се сви Срби врате на своје у Хрватску,и када се престане са правним насиљем над Србима,тек тада ће бити ОК!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
kao i muskarce koji su zarobljeni u Srpskim logorima i izgledali kao da su bili u konc logorima u IIWW....

Da, mediji su cudo. CNN i BBC imali su sjajan izbor doturenog materijala. Malo nam je vise poznato koga su birali za snimke i dovlacili ispred razrusenih baraka i delova bodljikave ograde pored puta,da upiru prstom u Srpske-kvazi-logore, pa pravili snimke koji su obilazili svet ... za razliku od tebe neki ljudi se osim CNN-a i ostalih "istinitih" medija obavestavaju i iz prve ruke. Raspitaj se bas malo bolje o tome kako je izabran i ko je bas bio taj jadni covek koga su na nosilima dovukli ispred ograde da prica o Srpskim zlocinima u imaginarnim logorima... Ali svakako, nastavi da se informises putem tih medija, njima trebaju upravo takvi kao ti... komentatori situacija sa propisne daljine, oni koji gutaju sta im se servira. Ili naravno oni, koji zele u svasta da poveruju, jer da je drugacije, kosilo bi se sa onim sto im je usadjeno.

Smile takodje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5

Pa i Crowz ja sam takodje to dozivio na svojoj kozi progon od Srba...pa tako i moja obitelj...ali opet nemogu sve saznati iz ljudi koji su saznali ili mojih poznanika ili onoga sto sam ja dozivio...

Da ali razlika je u tome sto ja zivim pored tih ljudi koji sastavljaju kraj sa krajem i koji cuce u Beogradu ispred vaseg konzulata na dedinju. Oni su ti koji imaju slike i snimke egzodusa. Bombardovali ste i kolonu koja je bezala iz Krajine. Razlika je u tome sto ti ne zivis sa takvim ljudima tamo gde si sada. Ako si pobegao od nas agresora, pa vrati se sada u lijepu tvoju. Aha, pa znam da neces, bolje je u inozemstvu, zar ne? Smiley

i vidis ja sam napisao da je 13000 Hrvata pobijeno a Srba je 6500 neznam dali ti je to grijeska u pisanju ali tako je....i jos jednom napominjem do 95 nije bila Oluja nego RSK,koja je slavila i igrala kolo i za gajbu piva gadjali ste zvona na crkvama,to je bio kao neki zabavni dio rata...i to sto ti povezujes Irak i USA nigdje veze nema sa ratom na exYu prostorima...i budi uvijeren da nije samo komentirao CNN i BBC o ratu nego i druge stanice po svijetu,i takodje svi su imali podjednaku sliku sa etnickog ciscenja Hrvata iz Vukovara,ili bombardovanje Dubrovnika kao i muskarce koji su zarobljeni u Srpskim logorima i izgledali kao da su bili u konc logorima u IIWW....ali meni se cini da vama rat pocinje 95 i tu i zavrsava,prije toga sto je se desavalo to neigra ulogu...

Svi mediji koji su bili tamo su bili pristrasni vama. Cim ne znas sta da odgovoris, ti se uhvatis Dubrovnika i Vukovara. Da li ja sada treba da napomenem rusenje starog mosta u Mostaru od hrvatskih casnika? 12 beba iz Banja Luke ? Pokolja u Gospicu i okolini? Cuvene Sargan divizije? Fazlagica Kule?

Samo jos jednom da naglasim,vi niste htjeli priznati Z4 plan koji ste dobivali i koji su vam i rusi govorili da ga primite jer vas inace nece biti u HR....ali posto ste mislili da mozete kako hocete onda je se desila Oluja..

Da tako je. Odbili smo i predlog iz Rambujea o Kosovu. Prihvatili rezoluciju 1244 iz Kumanova. Da li se postuje ta rezolucija? Bar 10%?

Z4 plan bi se takodje postovao, garantuje USA, zar ne? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6630
Citat
Broj Srba u Hrvatskoj 2001. godine  201.631

U međuvrenu, do danas, vratilo se još ... cca. 120.000

Kako da ne , mogao si da napišeš 300.000
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson G 502
...Svako na svom i ok je...

У томе је проблем!!!

Није свако на свом!
Када се сви Срби врате на своје у Хрватску,и када се престане са правним насиљем над Србима,тек тада ће бити ОК!

čekaj malo kako nije svako na svome...Srbi su htjeli veliku Srbiju i granice VKK...veliku Srbiju sada imaju,a granice VKK ???jebi ga nemožeš imati sve... Smile
Ako mu je smetala šahovnica 91' ne vidim niti jedan razloga da mu i dalje ne smeta...Prema tome,svako na svom i ok je...
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
čekaj malo kako nije svako na svome...Srbi su htjeli veliku Srbiju i granice VKK...veliku Srbiju sada imaju,a granice VKK ???jebi ga nemožeš imati sve... Smile
Ako mu je smetala šahovnica 91' ne vidim niti jedan razloga da mu i dalje ne smeta...Prema tome,svako na svom i ok je...

Ne lupaj vise.Mani se vise tih dobro istreniranih prica.Vi ste kao sveci?Dosli ste u BiH da ubijate i osvajate teritorije i zato  Smile
Pitaj svakog Hrvata koji zivi u Bosni dal priznaje Bosanski pasos.Priznaje moj k.... Svi bi ste vi odvojili Herceg Bosnu da mozete.Da ste dobili entitet bilo bi svasta.Nervira me kad niste iskreni.Ja lepo kazem da jesam za nezavisnu RS.To je moj narod i cenim ih vise nego ove u Srbiji.  Smile Shvati da ta prica tvoja oko branjenja AVNOj granica ne pije vodu.Smesna je.Franjo je imao svoj cilj koji je ostvario.To je bila etnicki cista Hrvatska.Nije njemu trebao Srpski narod.I ta prica oko Z4.Ti mi sad garantujes dai Tudjman ne bi proterao Srbei da je bio Z4  Smile Tu pricu govori deci iz vrtica.  Smile Smile Tudjman se nije razlikovao uopste od Slobe i bio je alav i zeljan velike Hrvatske  Smile Da je imao podrsku dosao bi on u moj Srem da osvaja.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.346 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.