Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Број Срба У Хрватској???  (Pročitano 25327 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Prvo nauci sta neka rec znaci pre nego sto je upotrebis u kontekstu. Izvoli na tvom jeziku:

http://hr.wikipedia.org/wiki/Paradoks

ovako izgedas smesno...

pa da po tvome bi ovo bio isključivo forum za srbe na kojem bi se onda raspisali kako ste vi super i tolerantni a na forumu nema nikog osim srba

Bio bi iskljucivo za one koji imaju sta pametno da kazu i da ne sire cinicnost i prepucavanje kao neka grupica da ne kazem nacija na ovom delu foruma. Ako ce to uglavnom biti Srbi onda neka tako i bude, ipak i naziv to nagovestava...

Razumeo?

Shone dobro ajde da se svi skupa vratimo na temu,i ove manjine i vecina...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
di si ti zalutala???

ajde kako ti je teško prvo pročitati pa reagirati?
pročitaj pa ćeš vidjeti da me ništa ne smeta samo diskutiram sa šonjom o tome kakav bi forum (svaki forum) trebao biti

šonjek: ja znam što paradoks znači a paradoks bi bio kad bi na forumu samo srbi mogli biti a razgovarali bi o tome kako su tolerantni i otvoreni

možda ne bi bilo cinizma i prepucavanja kad se na snf ne bi spominjali hrvatska i hrvatski krajevi, možda onda ne bi ni bilo hrvata na forumu a ovako...

kužiš???
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
1. Kako si me nazvao?!
2. Vec sam ti objasnio tako da ne zelim da se ponavljam a upravo bi to uradio kad bi morao.
3. Vrati se na temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
1. slobodan prijevod Smile
2. nisi ti ništa objasnio, ali glavno da ti znaš što si htio reći, meni svejedno
3. skrenuo je mister jasenovac prvi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sto se tice prve stavke... Nemoj vise slobodan prevod da ne bi ja pogresno protumacio a onda moze da se zakomplikuje bez potrebe. Ubuduce gledaj da pogodis nick.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
di ti je tolerancija i otvorenost

e jesi paradoks Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ajde dosta vise. Back on topic.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 5
lijepo ako znas cemu onda buka ovdje,bilo vas je oko 550.000 prije rata,sada je 300.000 i to je to...

Znaci pre rata je bilo pola miliona Srba, a sada 300 000 i to je to? Gde je ostalih 250 000? Pobijeno ili proterano? Sta god da odgovoris, bices smesan jer ubiti ili proterati toliki broj ljudi je zlocin kakav prilici samo hrvatima. Pricate da smo mi iz Krajine do 1995-te proterali 180 000 ne-Srba. Da li su se ti ne-Srbi vratili? Naravno da jesu.

.i Hrvata je sada manje nego prije rata i u Srbiji i u Bosni.

Ovo moze da napise samo onaj ko se guzi po srpskim forumima i ko prenosi vest o jadnim i mucenim hrvatima.

1. Kada ste proterali 200 000 - 300 000 Srba iz Krajine 1995-te i da je Srbija tada pametno odreagovala tako sto bi proterala sve hrvate iz Srbije, danas bi lakse disao i ne bih slusao ovakva sranja koja ti sada ovde pises. Inace ima vas ovde vise nego 1990-te. To sto si ti obavesten drugacije, to ne ide u prilog ni tebi ni umornom, ni dinamu, a ni chmarku (slobodan prevod).

2. Za Bosnu opet nisi u pravu. U federaciji BiH vas jako puno ima. Nemoj samo da mi se napravis sada ko francuska sobarica pa da ne znas da je, recimo u Slavoniji ziveo veliki broj Srba. Dosta vise o terminu "Velika Srbija". Svi ste se toga uhvatili ko pijan plota. Vraca se prica stalno na Jasenovac iz jednog prostog razloga: Vi ste ti koji ste cinili zlocine nad Srbima. Na vasu zalost, to je istorijska cinjenica koju vi pokusavate da zaboravite.

Sto se tice Martica, svi pricate o njegovom granatiranju Zagreba. Bilo je i na TV-u, samo sto se ti previse oslanjas na B-92. Cak 2 dana pre granatiranja je javno upozorio hrvatsku stranu da ne nastavlja napad na Krajinu (tada su vec pali Glamoc, Grahovo, itd.). Hrvatska strana se nije oglasavala. Pred samo granatiranje je poslao jos jedno upozorenje. Opet nista. Vi ste terali po svom, takodje cineci mnogo vise zlocina. I desi se to granatiranje. Ne znam zaista tacan crni bilans, otprilike 10 poginulih i oko 800-900 ranjenih, ispravite ako gresim. Sada se javlja jedan ogromni paradoks, kao sto kolega shone kaze, Srbima se stavlja na teret ogroman pokolj jadnih malih hrvata, a niko ne gleda na 250 000-300 000 proteranih Srba?! Ko ce za to da odgovara??? Ako je Martic dobio 35 godina za 10 mrtvih i 800 ranjenih, koliko treba da ocekuju generali i ostali iz oluje i bljeska?

Ja svoje dokaze imam u slikama koje su slikali ljudi dok su bezali, njihova svedocenja, a vi imate samo dokaze po dokumentovanim TV serijama koje su toliko smesne, da su jadne.

Bez obzira na sve, u Srbiji danas ima cak neznatno vise Hrvata nego 1990-te. Samo znam da ni jedan Hrvat nije iz Srbije proteran, dok ste vi nas terali samo tako.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@Crowz

OK.
Samo je jedna istina - i to ona Srpska ... sretan ?

Uzalud što svijet i Europa misli drugačije ...
Naravno, zaboravio sam: "To je Američka - Vatikanska - Europska, najviše Nemačka ... ustašoidna, fašistička ... da ne zaboravim - i homosexualno/pederska ... Belosvetska urota protiv Srbije"

Ajde, probudi se ...
Ovakve  ISTE  postove možeš pročitati i od nekih Srba, ne samo od nas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 5
Uzalud što svijet i Europa misli drugačije ...

Naravno da tako misle kada ste im samo vi servirali ovakve i onakve vesti.

Ne treba meni hrvat da kaze da se probudim, pogotovo na ovom delu foruma. Ako imas nesto da dodas o broju Srba u Hrvatskoj danas, ti to i reci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.687 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.