Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Britanija: Svako deseto dete ne zna da živi na Zemlji  (Pročitano 17110 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Citat
Ako ti nije jasno, to je vec druga stvar. Mogu pojasniti...

Meni je kristalno jasno ali tebi ocigledno nije jer si napisao nesto sto se logicki krsi...
Ali da si napisao da je vracanje dugova nemoguce jer nema toliko realnog novca u opticaju bi bila sasvim druga stvar. Ovako je samo nebuloza.  Smile

Citat
Problem je sto ni skolovani ekonomisti to ne kapiraju.

Neka si im odrzao lekciju  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Meni je kristalno jasno ali tebi ocigledno nije jer si napisao nesto sto se logicki krsi...
Mogu li da znam sta se logicki krsi? Mozda sam stvarno nesto lupio!?

Citat
Ali da si napisao da je vracanje dugova nemoguce jer nema toliko realnog novca u opticaju bi bila sasvim druga stvar. Ovako je samo nebuloza.  Smile
Vidi, i da vratis sav novac u opticaju, opet bi ti falio novac za kamate, koje nikad nisu usle u opticaj : ) To je prevara par ekselans, pas trci da proguta svoj rep.
Prvo nastaje kredit, pa tek onda depozit. Znaci, novac ulazi u opticaj kao dug, ali ne ulaze kamate na taj novac, sto znaci da bi neko mogao da vrati dug, neko drugi mora da ili bankrotira ili da se ponovo zaduzi. Kao sto vidis, to je spiarala bez kraja, dug samo i jedino raste!!

Citat
Neka si im odrzao lekciju  Smile
Jednostano, to je tako. Ne zelim da mi verujes...jednostavno pitaj ih!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Citat
Vidi, i da vratis sav novac u opticaju, opet bi ti falio novac za kamate, koje nikad nisu usle u opticaj : ) To je prevara par ekselans, pas trci da proguta svoj rep.
Prvo nastaje kredit, pa tek onda depozit. Znaci, novac ulazi u opticaj kao dug, ali ne ulaze kamate na taj novac, sto znaci da bi neko mogao da vrati dug, neko drugi mora da ili bankrotira ili da se ponovo zaduzi. Kao sto vidis, to je spiarala bez kraja, dug samo i jedino raste!!

E sada ajmo vako...prevara je zato sto se naplacuje svoja usluga...ja ako ti dam 10000 evra sigurno ti ih necu dati na lepe oci a uz to zelim i da zaradim. Ako ti se ne svidja nadji nekog drugog ko ce da ti da istu svotu novca.
Kada udjes u banku oni ti sve lepo predoce samo trebas procitati...na tebi je da prihvatis ili ne.
Ja banci vise od naplate usluge odrzavanja racuna nisam dao, tako da ne znam zasto bi se bunio.
I u svetu bez novca je funkcionisao isti sistem samo kroz druge seme tako da ono na lepe oci osim vazduha nema nista.
I tu opet idemo sa onom pricom Ti licno biras dal ces dugovati ili ne (bez drzave) jer ti ne koristis blagodeti drzave ne zapisavaj je pa ono zasto bi drzava ulagala u tvoju zivotnu sredinu  Smile
E sada to sto ti imas taj problem sto ti je odmah sve dug jbg moj nije.

Citat
Drug taxtex je postavio vrlo dobar video sa jutjuba:

Zar nisi rekao davno na onoj tvojoj temici da te ovakve pricice ne zanimaju al dobro zaboravio si Smile Smile Smile

I stvarno nemam nameru da se peglam sa tobom...uvek postoji izbor...tako da izaberi i uzivaj
« Poslednja izmena: 06. Apr 2014, 20:11:57 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

Kako kada ti krojis zupcanike u mehanizmu? : ) Kakao kada dobijete plan i program rada i to morate da ostvarite, ne pitate ni kako, ni sta, jer mozete da dobijete oktkaz. Zato je sistemski botizam, kojeg si deo, dosta opasniji.

Samo zato sto ti mislis da je skola samo robotizam ne znaci da i jeste. A sam pokazujes da nemas pojma o istoj kroz ove reci...

Citat
Ovo je za roditelje!! Hvala Korisnice sto pkazujes ko si i sta si! : )
Ne, ne, ne razumes ponovo, ovo je za roditelje

Citat
Roditelji, evo vam savrsena slika coveka bez skole indoktrinisanog youtube klipovima. Zali se na sistem i vrsi onlajn propovedi.

Smile

Citat
Ja tebe spominjem u kontekstu tvoje struke i to je to, a struka ne valja.
Ne, ti spominjes mene licno i mislis da sam ja sistem protiv kojeg ti bijes neku imaginarnu bitku i umislio si da je dobijas. Tako da, nema posle da se bunis kada ti kazem da si youtube bot koji je zaglupljen youtube klipovima.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.154

E sada ajmo vako...prevara je zato sto se naplacuje svoja usluga...ja ako ti dam 10000 evra sigurno ti ih necu dati na lepe oci a uz to zelim i da zaradim.
Ne, prevara je u tome sto ti tarzis novac za kamate, koji ne postoji!! Zamisli sav novac, koji posotji u svetu, koji je u opticaju...zamisli da je sav taj novac izdat kao kredit (mislim da Iran nema kamate i Libija za vreme Gadafija) i da ti neko trazi da vratis taj novac uz kamatu, koja ne postoji.

Ili lakse: Ako smo drzava ti, ja i banka, mi odemo u banku, uzmemo kredit svako po 1000din, znaci napravili smo ukupno 2000din novca u opticaju. Banka trazi da vratimo 5% kamate, sto znaci da moramo da joj vratimo 1000 + 1000 + 50 + 50 = 2100 din (zajedno). Medjutim, onih 100 dinara, nikad nije uslo u opticaj, zato ja moram tebe da oteram u nove dugove ili u bankrot! Ili ti mene

Druga stvar, banka knjizi isti novac na depozitu, bez obzira da li ga je dala na kredit ili ne, pravi i do 700% vise novca multiplikacijom u jednom koraku....kako se to odrzava na privredu, pogledaj oko sebe.

Citat
Ako ti se ne svidja nadji nekog drugog ko ce da ti da istu svotu novca.
Stvar je u tome kako kreditni novac utice na opstu situaciju u drustvu, a to se moze videti svuda u svetu.

Citat
Kada udjes u banku oni ti sve lepo predoce samo trebas procitati...na tebi je da prihvatis ili ne.
Da li banka kaze da su krediti neotplativi? Zbog cega ce deca koja dolaze ziveti u jos vecim dugovima i time biti ucenjivani od stranih, privanih banaka?
To je kao kada bi rekao da diler droge kaze narkomanu sta ga ceka ako se navuce. To na zalost nije istina, jer banke u toku otplate kredita redovno menjanju provibitni ugovor.
Rekoh, ne stavljas stvari na pravo mesto. Nije isto kada ti, kao fizicko lice vratis kredit i kada se drzava zaduzi. Ti mozes, eventualno da vratis kredit, ali drzava ne moze.

Citat
Ja banci vise od naplate usluge odrzavanja racuna nisam dao, tako da ne znam zasto bi se bunio.
A da li si se mozda zapitao od kuda dolazi tvoj novac? : ) Kako je taj novac uopste dosao tu? Drzava se zaduzila, da bi ti primio platu. Sav novac koji je u opticaju u Srbiji je dug prema stranima bankama + kamate, koje ne postoje...ovo jeste sokantno, ali je tako.

Citat
I u svetu bez novca je funkcionisao isti sistem samo kroz druge seme tako da ono na lepe oci osim vazduha nema nista.
Nema potrebe da zivimo bez novca, samo da promenimo regulaciju. Zbog cega bi novac ulazio pod kamatom? Sta uopste znaci kamata i kako utice na drustvo? Postoji i novac koji nije kredit, alternativne valute itd ali se sve to suzbija!

Citat
I tu opet idemo sa onom pricom Ti licno biras dal ces dugovati ili ne (bez drzave) jer ti ne koristis blagodeti drzave ne zapisavaj je pa ono zasto bi drzava ulagala u tvoju zivotnu sredinu  Smile
E sada to sto ti imas taj problem sto ti je odmah sve dug jbg moj nije.
Ne znam kako drugacije da pojasnim. Ti ne bi imao dinara u novcaniku, da se drzava nije zaduzila! Valutnom klazuluzolm je dinar vezan za stranu valutu.

Citat

Zar nisi rekao davno na onoj tvojoj temici da te ovakve pricice ne zanimaju al dobro zaboravio si Smile Smile Smile
Koje price?

Citat
I stvarno nemam nameru da se peglam sa tobom...uvek postoji izbor...tako da izaberi i uzivaj
Na zalost izbor ne psotoji. Deca koja dolaze ce ziveti u jos vecoj duznickoj krizi i bice robovi bankaka i neotplativog duga...to je tako.

Citat
Ne, ti spominjes mene licno i mislis da sam ja sistem protiv kojeg ti bijes neku imaginarnu bitku i umislio si da je dobijas. Tako da, nema posle da se bunis kada ti kazem da si youtube bot koji je zaglupljen youtube klipovima.
: )) Korisnice, ti ne kapiras nista...tebi je ovo sve toliko mutno i strano. Ne mozes ti biti sistem kad neko drugi misli umesto tebe, ti samo izvrsavas naredbe.
Ponavljas jedno te isto i dokazujes ko radi po skolama.
Sistem bot je dosta opasniji, jer se poodredjuje iracionlanom autoritetu, a ti to radis, duris se i ljutis kad ti se iznesu cinjenice.

Korisnice, umalo da zaboravim:

Zbog cega se na ekonomskim skolama uci prevara?

ps.
cg_ac
Ja bih zaista voleo da tipovi poput Korisnika rade i uce decu kako sistem funkcionise. Na zalost, oni ne znaju kako se zovu, a o drugim stvarima da ne pricam...to su oportunisti, koji cekaju penziju. Skole bi trebale da budu rasadnici revolucionarnih aktivnosti, a eto u sta su se pretvorile... : )
« Poslednja izmena: 06. Apr 2014, 21:41:28 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Ima i Iran i Libija...

A u Iraku je cia pocela da rusi vlast ubrzo nakon sto su poceli da daju kredite bez kamate...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Usraste temu  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Uvek moze da se obrise...to bar nije problem... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
duris se i ljutis kad ti se iznesu cinjenice.
Ko se ljuti i koje cinjenice?  Smile

Rekoh ti vec da me tvoje popovanje ne pogadja iz prostog razloga sto se na tebe gledam kao nekog ko nije isao u skolu i nema pojma o cemu prica. Da mi Komenski ili Marija Montesori (ti za oboje nemas pojma ni ko su) izadju iz groba i kazu da ja radim los posao zabrinuo bih se jer su ljudi od nauke , ovako na tebe samo gledam kao na propovedanje neskolovanog youtube bota koji nema neki uticaj na mene.  Smile

Inace, da , svakako te ne razumem a ni tvoju borbu protiv vetrenjaca(da ti pomognem, to je Don Kihot, lektira iz skole). Valjda je tesko razumeti nesto toliko, tja, glupo...
« Poslednja izmena: 06. Apr 2014, 21:55:23 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Ti si najbolji dokaz koliko obrazovanje nanosi zla coveku...

Jel tako tesis sebe sto u zapizdinama instaliras wc solje?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.