Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 17:20:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bravarski pomocnik Joska Broz  (Pročitano 60195 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 6300
Море сви, сви, сви!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
A nemoj mi dirati kamerada Miskovica. Istaknutog clana Partije i direktora OUR-a niko ne sme da vredja!
To su diverzije i podmetacine trulog Zapada  Smile

Kazem ja, covek lepo kupuje, nista nije oteo, sve posteno, covek demokrata  Smile

Ne moze oteto da se otme nego da se vrati Wink
Sto bi narod placao ono sto ste vi ukrali u njegovo ime a dali sebi? To bi kamerad hteo  Smile

Pa narod oteo i dao samom sebi. A mozda ti neko od ostecenih pokuca na vrata pa mu onda tivra gajbu uz izvinjenje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa narod oteo i dao samom sebi. A mozda ti neko od ostecenih pokuca na vrata pa mu onda tivra gajbu uz izvinjenje  Smile

Kod mene se odmah s ulaza vidi Kraljev portret a i zna se ko treba da vraca.  Smile
Jel' pakujes kofere Maradicu? Cujem da su uveli jeftine letove do Severne Koreje  Smile

Море сви, сви, сви!
Nisu svi koje si pomenuo bili partizani a jos manje komunisti.
Razmisli i o tome
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Kod mene se odmah s ulaza vidi Kraljev portret a i zna se ko treba da vraca.  Smile

Znaci, ako si tiplao gajbu 100 marindzi i stavio sada kraljevu sliku, ne sme niko da ti ga uzme  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Znaci, ako si tiplao gajbu 100 marindzi i stavio sada kraljevu sliku, ne sme niko da ti ga uzme  Smile
A ne, postoji provera background-a.  Smile
Jesi rezervisao kartu za Pjogjang?   Smile
Da si se setio pre 20-30 godina bilo bi vise destinacija al' sta ces...danas vam za lizanje ostaje samo "narodna guzca" Kim Dzong Ila  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
A ne, postoji provera background-a.  Smile
Jesi rezervisao kartu za Pjogjang?   Smile
Da si se setio pre 20-30 godina bilo bi vise destinacija al' sta ces...danas vam za lizanje ostaje samo "narodna guzca" Kim Dzong Ila  Smile Smile

Nego, ugosti li ti one demokrate Amere, eno dosli malo da prosetaju po BG-u, nije red da ih ne ponudis necim, doneli su ti dugo zeljenu demokratiju  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nego, ugosti li ti one demokrate Amere, eno dosli malo da prosetaju po BG-u, nije red da ih ne ponudis necim, doneli su ti dugo zeljenu demokratiju  Smile
Ma htedoh da im vratim na reklamaciju zbog loseg kvaliteta.
A oni meni:
"Zao nam je, bivsi kameradi slabo napreduju s lekcijama demokratije a i cesto beze s casa da piju votku sa onim ponavljacem  iz KGB/4"

Al' ne verujem im ja da je samo to, nego je kvalitet nastavnika opao u poslednjih 30 godina..ko je ucio na vreme - naucio je, sad je slaba vajda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

"Zao nam je, bivsi kameradi slabo napreduju s lekcijama demokratije a i cesto beze s casa da piju votku sa onim ponavljacem  iz KGB/4"

Al ne da se nesto taj ponavljac, i dalje deli lekcije  Smile

IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Al ne da se nesto taj ponavljac, i dalje deli lekcije  Smile

Aha, u celoj zgradi a i auto skoli  Smile :

PUTIN TEK IZ PETOG PUTA UPALIO "LADU"

http://www.kurir-info.rs/planeta/putin-tek-iz-petog-puta-upalio-ladu-90250.php
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

PUTIN TEK IZ PETOG PUTA UPALIO "LADU"

Ne zuri se on nigde  Smile

Citat
On je dodao da je “lada granta odličan automobil, koji ima prtljažnik dovoljno veliki da u njega mogu da stanu čak tri neprilatelja države”.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 17:20:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.