Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 15:14:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bravarski pomocnik Joska Broz  (Pročitano 60325 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
Browser
Opera 9.80
Maradicu, pun mi te "kundak" (na zbrojovki)  za danas.  Smile

Odo' ja a ti hajde lepo objasni tu demokratiju sa jednopartijskim sistemom (uz osvrt na hapsenje Milovana Djilasa Wink ) , streljanje srpskih rodoljuba itd td

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Browser
Firefox 4.0.1

Odo' ja a ti hajde lepo objasni tu demokratiju sa jednopartijskim sistemom (uz osvrt na hapsenje Milovana Djilasa Wink ) , streljanje srpskih rodoljuba itd td

Nista, objasni ti Gvantanamo i recimo kakvo se to pravo primenjuje recimo u sudstvu da je moguce da ih drze godinama bez optuzbe i presude i objasni nama neukima tu demokratiju sa te dve partije i glasanjem  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
Browser
Firefox 3.6.13

Nista, objasni ti Gvantanamo i recimo kakvo se to pravo primenjuje recimo u sudstvu da je moguce da ih drze godinama bez optuzbe i presude i objasni nama neukima tu demokratiju sa te dve partije i glasanjem  Smile

koliko vidim obojca ste bili i u gvantanamu i na golom otoku Smiley

elem, gde zivite ? fizicki  Smile

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
Browser
Opera 9.80
Nista, objasni ti Gvantanamo i recimo kakvo se to pravo primenjuje recimo u sudstvu da je moguce da ih drze godinama bez optuzbe i presude i

Sve je to uobicajeno ako si velika sila. "Demokratija za nase stanovnike, a neprijateljima batine/komunizam".
Nista tu nije tesko za razumevanje, osim ako si komunista u bekstvu od savesti Wink

objasni nama neukima tu demokratiju sa te dve partije i glasanjem  Smile

Cek, pa malopre si tvrdio da je JEDNOpartijski sistem idila a sada ni dve nisu dovoljne?  Smile
Kako je to 1 vece od 2 ?  Smile

Opet ti gudis onu vasu "Amerika i Engleska bice zemlja proleterska"..al' oni neceDU. Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Browser
Firefox 4.0.1

Sve je to uobicajeno ako si velika sila. "Demokratija za nase stanovnike, a neprijateljima batine/komunizam".
Nista tu nije tesko za razumevanje, osim ako si komunista u bekstvu od savesti Wink

To samo mogu demokrate da razumu, nepismeni cobani iz Avganistanskih planina su ozbiljni neprijatelji koji ugrozavaju americku demokratiju koja je na drugoj strani zemaljske kugle  Smile

Cek, pa malopre si tvrdio da je JEDNOpartijski sistem idila a sada ni dve nisu dovoljne?  Smile
Kako je to 1 vece od 2 ?  Smile

Pa eto, tesi sa tim da u demokratiji imas da biras izmedju dve partije, ogromna sloboda, nema sta, ako nemas srece, moze i onaj ko ima manje glasova da pobedi, sve kako vetar duva  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
Browser
Opera 9.80
To samo mogu demokrate da razumu, nepismeni cobani iz Avganistanskih planina su ozbiljni neprijatelji koji ugrozavaju americku demokratiju koja je na drugoj strani zemaljske kugle  Smile

Eto vidis, nekom  su "drzavni neprijatelji" kamilari iz pustinje 10 000 km udaljene..a nekima srpski domacini Wink
Imperijalizam unistava udaljene zemlje  a komunizam kao svaki parazit unistava telo domacina.
Zato Amerima nista ne fali a komunisti zna se kako su zavrsili ...sad im ostaje buncanje na forumima a istina izlazi iz masovnih grobnica.
Ima pravde Smiley

Pa eto, tesi sa tim da u demokratiji imas da biras izmedju dve partije, ogromna sloboda, nema sta, ako nemas srece, moze i onaj ko ima manje glasova da pobedi, sve kako vetar duva  Smile

A Joska Broz "pobedio" iako nikad nije imao vise od 11% glasova  Smile
Uz malu pomoc Crvene Armije glasaci nisu bitni ...dok ceo Zapad sanja o emigraciji u SFRJ. Nista ne moze da ih otera sa nasih granica sunce im emigrantsko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
sad im ostaje buncanje na forumima a istina izlazi iz masovnih grobnica.

Pa sada su te masovne grobnice nesto u modi po Balkanu al ne nalaze eto nista u njima Smile

A Joska Broz "pobedio" iako nikad nije imao vise od 11% glasova  Smile

Pa kad moze Bush sto ne bi mogao i Tito a tih "11%" valjda neka danasnja anketa, jel da  Smile

dok ceo Zapad sanja o emigraciji u SFRJ. Nista ne moze da ih otera sa nasih granica sunce im emigrantsko  Smile

Istina, gomila emigranata se gura u Portugal, Spaniju, Italiju a tek Meksiko, ma kolone na granici, da ne spominjemo demokratski Iran  Smile

Zato Amerima nista ne fali a komunisti zna se kako su zavrsili ...

Pa vidim, cekaju pogodan trenutak da proglase bankrot  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Pa sada su te masovne grobnice nesto u modi po Balkanu al ne nalaze eto nista u njima Smile

Ko hoce da zna, zna sta je pronadjeno. Ko nece, taj i dalje bunca.
Nego, koliko je Srba pobila tvoja familija?  Smile
Sta ste dobili za to? Pedeset kvadrata u betonskoj kutiji na NBG ?

tih "11%" valjda neka danasnja anketa, jel da  Smile

Ne, nego rekordan rezultat KPJ iz 1919. godine. Nakon toga su imali izmedju 3 i 4,5 % bas kao tadasnja  partija Turaka ili danasnji LJDP  Smile
Pre komunista su postojali izbori a rezultati zabelezeni ..sto je odlicno za lecenje zrtava komunisticke propagande.
Mada uvek postoje i trajno izgubljeni slucajevi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0

Ko hoce da zna, zna sta je pronadjeno. Ko nece, taj i dalje bunca.

Kako ono ide, to moze da vidi ko oce. To eno pricaju i po Bosni  Smile

Nego, koliko je Srba pobila tvoja familija?  Smile
Sta ste dobili za to? Pedeset kvadrata u betonskoj kutiji na NBG ?

Au, a kolko partizana roknula tvoja familija  Smile

Ne, nego rekordan rezultat KPJ iz 1919. godine. Nakon toga su imali izmedju 3 i 4,5 % bas kao tadasnja  partija Turaka ili danasnji LJDP  Smile

Aha, opet demokrate vade neka poredjenja. Eto, pre dvesta godina komunisticka partija je imala nula glasova al mislim da to nije nesto relevantno  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Au, a kolko partizana roknula tvoja familija  Smile

Moji su lupali recke na ustasama Smile a zna se kako su komunisti dolazili do stanova i polozaja.
Nego sto opet pobeze od pitanja, tako ti Mao Cedunga i Staljinovih brkova?  Smile

Aha, opet demokrate vade neka poredjenja. Eto, pre dvesta godina komunisticka partija je imala nula glasova al mislim da to nije nesto relevantno  Smile

Kad nam budes docarao kako LJDP moze u narednih 10-15 godina da skoci sa 4%  na  50%, znaces i kako su komunjare dosle na vlast.
Neozbiljan si Maradicu.
« Poslednja izmena: 22. Jun 2011, 13:43:23 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 15:14:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.