Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 23:07:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bravarski pomocnik Joska Broz  (Pročitano 60202 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nego, bio bi red da vratis stan koji si kupio za 100 maraka  Smile

Vazi, kad se ti i tvoji vratite u sumu a prethodno vratite sta ste pokrali Wink

Nego, ja ti obecah  da cu te vredno podsecati na tvoju senilnost sve dok se ne oporavis  Smile :

1) Zasto je 2,5 miliona Shugoslovena pobeglo na "truli zapad" umesto da su ostali gde jesu ili da su otisli u recimo SSSR i Kinu ?
2) Zasto su "oslobodioci" streljali i pljackali svoj narod i nakon "oslobodjenja" 1945 ?
3) Zasto su se plasili izbora i glasa naroda ( pa ni za pola veka nijedne izbore nisu odrzali)  ?

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Nego, ja ti obecah  da cu te vredno podsecati na tvoju senilnost sve dok se ne oporavis  Smile :

1) Zasto je 2,5 miliona Shugoslovena pobeglo na "truli zapad" umesto da su ostali gde jesu ili da su otisli u recimo SSSR i Kinu ?
2) Zasto su "oslobodioci" streljali i pljackali svoj narod i nakon "oslobodjenja" 1945 ?
3) Zasto su se plasili izbora i glasa naroda ( pa ni za pola veka nijedne izbore nisu odrzali)  ?

Ajde eto konacno da ti odgovorim kad nisam do sada, zasluzio si   Smile

Dakle, po 11 put  Smile
1) odlazili su ljudi ne samo iz Juge vec i Italije, Portugala, Spanije, Turske, Meksika i slicno, znaci nekomunistickih zemalja a ne samo iz Juge, a posle pada komunizma odlaze i dalje  Smile
2) Na Balkanu je vladao gradjanski rat i ljudi su se tamanili ko muve, eno koliko je mrtvih u demokratskoj Grckoj bilo posle rata  Smile
3) Ko sto sam rekao pa ajde da rezimiramo, izbori su bili i za izbore si dobijao cak i poziv. Istina, bili su u okviru jedne partije ali opet si mogao da biras kandidata kojeg si hteo  Smile

Vazi, kad se ti i tvoji vratite u sumu a prethodno vratite sta ste pokrali Wink

Vidim ja, tebi milija suma od stana, a ja se cudim kad ti kazes kako nisi video Golfa ili Renoa u svom mestu  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jun 2011, 20:51:15 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Citat
Vidim ja, tebi milija suma od stana, a ja se cudim kad ti kazes kako nisi video Golfa ili Renoa u svom mestu

On samo Ronhiliz Rovinja "voza" Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
1) odlazili su ljudi ne samo iz Juge vec i Italije, Portugala, Spanije, Turske, Meksika i slicno, znaci nekomunistickih zemalja a ne samo iz Juge, a posle pada komunizma odlaze i dalje  Smile
2) Na Balkanu je vladao gradjanski rat i ljudi su se tamanili ko muve, eno koliko je mrtvih u demokratskoj Grckoj bilo posle rata  Smile
3) Ko sto sam rekao pa ajde da rezimiramo, izbori su bili i za izbore si dobijao cak i poziv. Istina, bili su u okviru jedne partije ali opet si mogao da biras kandidata kojeg si hteo 

1) Nisam pitao iz kojih zemalja ti mislis da su ljudi bezali nego "zasto su u tolikom broju bezali iz Shugoslavije"?
2)Ne pitam za Grcku niti partijske gluposti nego "zasto su komunisticki 'oslobodioci' pobili vise Srba nego Nemci za sve godine rata?"
3) Da li se osecas glupo kad pricas o "slobodnim izborima" na kojima ucestvuje samo jedna partija?  Smile Trebalo bi iako si komunista.

Vidim ja, tebi milija suma od stana

Naravno da volim sumu jer od nje i ovaca nisam pobegao. Treca generacija Beogradjana nema sumarske komplekse vec voli prirodu a najvise od svega - da prirodi vrati ono sto je njeno  Smile
Pticice na grancicu, sumare u sumicu Wink
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Naravno da volim sumu jer od nje i ovaca nisam pobegao. Treca generacija Beogradjana nema sumarske komplekse vec voli prirodu a najvise od svega - da prirodi vrati ono sto je njeno  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

3) Da li se osecas glupo kad pricas o "slobodnim izborima" na kojima ucestvuje samo jedna partija?  Smile Trebalo bi iako si komunista.

Eno ti najdemokratskije zemlje na svetu, tamo ucestvuju cak dve partije u izborima a pobedi onaj sa manje glasova  Smile

1) Nisam pitao iz kojih zemalja ti mislis da su ljudi bezali nego "zasto su u tolikom broju bezali iz Shugoslavije"?

Eto, ja te pitam otkud toliko Italijana pobeglo samo eto u jednu Nemacku pa ih je tamo sada po miliona, da ne govorim gde su sve Italijani odlazili, da nije i to Titovo maslo.  Smile

2)Ne pitam za Grcku niti partijske gluposti nego "zasto su komunisticki 'oslobodioci' pobili vise Srba nego Nemci za sve godine rata?"

Nisi nikad cuo za gradjanski rat, koliko je Spanaca ubilo drugih Spanaca. Eno ti kolege profesora Borassa, on ce te ubediti da je najvise pobijeno Rvata a da su svi komunisti bili Srbi, mislim, delite misljenje  Smile

- da prirodi vrati ono sto je njeno  Smile

Nista, imas puste sume kolko oces, tivra se u sumu, niko te ne drzi, demokratija je  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
demokratija je

... еј колега демократија је ... љуби жену не питај чија је  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
demokratija je

... еј колега демократија је ... љуби жену не питај чија је  Smile

Slicno u komunizmu, zena zajednicka  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 34
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Vidim ovde bas zanimljivo veceras . Smile

Meni je jako zanimljiv taj Kopernikanski obrt koji se desio u neokomunistickim glavama.Ono sto je bilo nespojivo sa komunistickom idejom-zapadne liberalne vrednosti npr....to neokomunisti trenutno bastine kao svoju najvecu vrednost.

Stvarno se od nekih apsurda dize kosa na glavi. Cetnicku, prozapadnu, kapitalisticku opciju smatraju najgorom fasistickom idejom, a sebe kao otpatke prezivele i porazene komunisticke struje promovisu u nosioce zapadnih vrednosti.

To samo potvrdjuje ono sto je mnogima vec bilo jasno, a to je da kod njih i nema nikakve stvarne ideoloske borbe vec je sve  na prodaju zarad suve vlasti.

p.s.

To ime sam dala zbog kviza, drzalo me to neko kratko vreme  Smile

I da, jel ovde ima onaj najobicniji samjlic?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Зелени смајли је овде ''најобичнији'' ... илити бра најизрабљиванији  Smile

фил фри ту јуз ит ...

Citat
Stvarno se od nekih apsurda dize kosa na glavi. Cetnicku, prozapadnu, kapitalisticku opciju smatraju najgorom fasistickom idejom, a sebe kao otpatke prezivele i porazene komunisticke struje promovisu u nosioce zapadnih vrednosti.

лепо речено  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 23:07:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.