Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:42:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bravarski pomocnik Joska Broz  (Pročitano 60238 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Титова Југославија је била квази-комунистичка држава под контролом САД.
Јесте ли ви читали резолуцију Информбироа?!?

Citat
"Jugoslovenska partija u rukama ubica i špijuna"
Informbiro je zaključio da je jugoslovenski CK skrenuo sa socijalističkog puta i da ide ka nacionalističkim tekovinama, da je Beograd pretvoren u centar američke špijunaže, da je većina članova Politbiroa CK u rukama imperijalističkih gazda.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2011, 02:53:09 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Титова Југославија је била квази-комунистичка држава под контролом САД.
Јесте ли ви читали резолуцију Информбироа?!?

Pa sigurno nece napisati sve najlepse kad je Staljinu otkazana poslusnost  Smile
Inace, Staljin jeste malo slao ljude na logorovanje u Sibiru, Tito je slao ljude na more  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 34
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Vrednost necega se vidi po onome sto ostaje iza njega, a iza Jugoslavije je ostao krvavi raspad i bolno suocavanje sa istinom da je sve bio balon od sapunice namenjen potpunom hipnotisanju mase.

Ajde malo i klo(v)novima da odgovaram  Smile
Evo, danas demokratija i sve bolje, grade se putevi, industrija, stanovi, u selo se ulaze, svako ima traktor, svima puca prsluce, niko ne ide u inostranstvo, spoljasnji dug samo tako opada, milina jedna ova demokratija  Smile Smile

Sorry, nisam videla da si mi odgovorio 

Sto se klonova tice ovo je uvreda za mene. Pa ja sam legenda na nekim forumima.  Smile Ali never mind, navicicete se povremeno i na mene.

On:

Vec sam napisala da ovo danas i nije pravi kapitalizam , vec onaj pocetni,divlji.O demokratiji je deplasirano govoriti u zemlji gde se odigrava pljacka veka i gde se ljudi bore za prezivljavanje.

Sve do komunizma mi smo hvatali korak sa svetom , Beograd jeste bio prestoni grad, ali industrija je bila svuda Kragujevac, Leskovac , Valjevo, Uzice..Po dolasku komunista nama je taj prirodan tok presecen,neke fabrike su iseljene u Sloveniju, drzava se centralizuje, a provincija polako prazni..selo pusti. O intelektualcima i srpskoj misli koji su pobijeni ili progonjeni..o tom drugi put.

Danas mi moramo da se vracamo u 45. Nama kazu ok, mozete u trku, ali morate sve da privatizujete, morate da vratite opljackano ( vec sam rekla da o restituciji niko i ne govori, a bez nje se ne moze u Evropu).EU i zapad su svirali strart trke , ali nama kazu vratite se jos 50m unazad pa kad sve ispunite krenite u trku sa ostalima.A mi mozemo samo da im gledamo u ledja i da zalimo za vremenima kada nisu tudje banke vladale nasim prostorom,pljackali nas kamata,a vec su u kraljevini postojale nase banke na zapadu..

Posledice komunizma su nesagledive sa mnogih aspekata,pricacemo jos o tome.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
..i tako, Maradic i dalje halucinira u necijem stanu otetom "u ime naroda" a ja se vratio sa Ade.

Nije to nista specijalno, ali naleteh na geologe koji su nasli grobnicu zrtava komunista. Pozdravio ih i castio osvezenjem u cast srpskog generala. Ljudi prilaze, ljube krst, cestitaju istraziocima, nude pomoc...prava narodna solidarnost i to bez "pomoci" palica i Lugera  Smile

Istina je besmrtna, tirani su prolazni i potrosni  Smile

« Poslednja izmena: 19. Jun 2011, 20:44:32 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sve do komunizma mi smo hvatali korak sa svetom , Beograd jeste bio prestoni grad, ali industrija je bila svuda Kragujevac, Leskovac , Valjevo, Uzice..Po dolasku komunista nama je taj prirodan tok presecen,neke fabrike su iseljene u Sloveniju, drzava se centralizuje, a provincija polako prazni..selo pusti.

Kad krenu takve price, recimo Novi Sad je u kraljevini imao zoloski vrt i aerodrom koji je kasnije prebacen u Beograd. A sto se tice industrije, ona je isto bila razvijana po drugim gradovima, Subotica, Sabac, Kragujevac, Nis itd su bili industrijski gradovi koji danas to vise nisu.
Selo je postajalo pusto upravo jer je pocela prava industralizacija i trebalo je radnika a gradovi su rasli, nije samo Beograd kao danas recimo. Sa druge strane, profitabilna sela na plodnoj zemlji su se razvijala, kao npr. Vojvodini.

Vec sam napisala da ovo danas i nije pravi kapitalizam , vec onaj pocetni,divlji.O demokratiji je deplasirano govoriti u zemlji gde se odigrava pljacka veka i gde se ljudi bore za prezivljavanje.

Ima onaj vic u zemljama u "tranziciji" kada pricaju dvojica kako su ih lagali u skoli o kapitalizmu kako je los, ustavri je mnogo gori.
Izgleda je ovo onaj pravi kapitalizam koji je morao da miruje upravo dok je i levica u zapadnim zemljama bila jaka zbog velikih komunistickih zemalja. Da ne idem nekom zaverom ali cini mi se da su kapitalisti jedva cekali da se raspadne komunisticki tabor pa da pokazu pravo lice. Danas na zapadu se situacija menja, radnik sve vise postaje potrosna roba, razne firme za "iznajmljivanje radnika" nicu iz zemlje, dosta firmi otpisuje radna mesta i zamenjuje "outsourcing" gde se vise manjih firmi bori sa cenama, recimo ciscenja, cuvanja ili drugih usluznih delatnosti. Ukoliko "outsourcing" firma ne ispuni obaveze, placa tj. odbijaju od zarade za propusteno a to se obija radnicima u tim firmama o glavu. Znaci, ako neko ima firmu sa nekih desetak cuvara i petoro su bolesni, em mora da ih i dalje placa a firma kod koje ima ugovor odbija od zarade jer ima samo pet ljudi a ne svih deset na raspolaganju i taj je osudjen na propast pa otpusta svakog ko se samo nakaslje.
Ranije su firme ukoliko se neko razboli uposljavale na privremeno nekoga i to se masno placalo, danas nema toga kod nijedne firme vise.
Treba samo da se pogleda kakav je razmer i raspodela bogatsva sada i pre samo dvadesetak godina. Levica je rasturena u vecini zapadnoevropskih zemalja i naravno korumpirana a to je jedina snaga koja se brinula o radnicima.
Razvojem komunizma su kapitalisti videli da postoji realna mogucnost da stvarno ostanu bez icega pa ono sto su sacuvali sa tim su pokusavali da se dodvore radnicima. Danas nemaju cega da se boje, mogu da otpuste gomilu ljudi a ako izbije neki nered, uposlice deset procenata tih otpustenih sa neke "sekjuriti" stvari ili u policiji koja ce drzati pod kontrolom masu.
Danas je komunizam postao karikatura, onaj u sev. Koreji i onaj u Kubi, a sa njim i radnici isto tako, bilo gde.

i da zalimo za vremenima kada nisu tudje banke vladale nasim prostorom,pljackali nas kamata,a vec su u kraljevini postojale nase banke na zapadu..

Pa ni u tom komunizmu nisu banke pljackale kamatama  Smile

..i tako, Maradic i dalje halucinira u necijem stanu otetom "u ime naroda" a ja se vratio sa Ade.

Jeste, stan "otet" tamo negde sedamdesetih, samo ne znam od koga  Smile
Nego, razmisljal li ti da vratis onaj stan ili barem pravu vrednost posto si ga kupio za 100 marona  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nego, razmisljal li ti da vratis onaj stan ili barem pravu vrednost posto si ga kupio za 100 marona  Smile

Imam vise od jednog za "vracanje" ali tek kad  lopovi vrate ono sto su oteli za sebe a "u ime naroda"  Smile

« Poslednja izmena: 19. Jun 2011, 20:43:17 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Imam vise od jednog za "vracanje" ali tek kad  lopovi vrate ono sto su oteli za sebe a "u ime naroda"  Smile

E, sada, ta ti je imovina kod naroda, idi pa otmi od naroda. Miskovic kulturan covek, on kupuje posteno  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 6300
Море да раселе цео Нови Београд, врате црвеен окупаторе и њихове потомке натраг у Црну Гору, Лику, Крајну, Банију, Кордун, Македонију, Херцеговину, а станове да поделе лепо потомцима равногораца, четничкој емиграцији широм света, да се лепо врати у отаџбину и грађанима оштећеним током црвеног терора од 44.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

E, sada, ta ti je imovina kod naroda, idi pa otmi od naroda.
Ne moze oteto da se otme nego da se vrati Wink
Sto bi narod placao ono sto ste vi ukrali u njegovo ime a dali sebi? To bi kamerad hteo  Smile

Miskovic kulturan covek, on kupuje posteno  Smile

A nemoj mi dirati kamerada Miskovica. Istaknutog clana Partije i direktora OUR-a niko ne sme da vredja!
To su diverzije i podmetacine trulog Zapada  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Море да раселе цео Нови Београд, врате црвеен окупаторе и њихове потомке натраг у Црну Гору, Лику, Крајну, Банију, Кордун, Македонију, Херцеговину, а станове да поделе лепо потомцима равногораца,

A sto Kordun? Smile
Nemoj njih da dirate, to su mnogo dobri ljudi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:42:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.