Ljudi u svijetu ima preko 40 aktuelnih ratova to je normalna stvar, jedino Å¡to mi nemamo s Äim da ratujemo. Ne daj Bože da mi imamo naoružanje kao braća Rusi ili Amerikanci pa dokusurili bi ovaj svijet odavno
nisi u pravu sto veca sila veca i kontrola ali i veci strah drugih od tebe pa te vise i postuju tako da nema potrebe za primenom sile jer dobijes ono sto hoces i samom pretnjom silom
Ljudi u svijetu ima preko 40 aktuelnih ratova to je normalna stvar, jedino Å¡to mi nemamo s Äim da ratujemo. Ne daj Bože da mi imamo naoružanje kao braća Rusi ili Amerikanci pa dokusurili bi ovaj svijet odavno
nisi u pravu sto veca sila veca i kontrola ali i veci strah drugih od tebe pa te vise i postuju tako da nema potrebe za primenom sile jer dobijes ono sto hoces i samom pretnjom silom
pa evo imali su nemci,pa su zapoceli rat drago mi je da im nista ne zameras sto ti kazes to je normalna stvar
« Poslednja izmena: 03. Apr 2006, 03:35:46 od tomahavkic »
pa naravno da je rat normalna stvar ma koliko to grozno nekima zvucalo
zbog toga sto nam se nesto ne svidja ne znaci da to nije u redu ili da ne postoji
rat sluzi svojoj nameni od kako je ljudi i ljudskog roda tako ce biti i u buduce i sto rece ona pticurina svaka majka treba da rani sina i salje u vojsku ..."bez obzira dal se srbija umiriti moze ili ne moze" ..."ja malo parafrazirao"
onima koji imaju drugacije misljenje iskreno se izvinjavam ali su mene ceo zivot vaspitali za rat pa sam ga u neku ruku jedva i docekao (ala zvucim manijakalno a nije tako jer nisam ja rat napravio niti zeleo samo sam ga kad je vec tu jedva docekao)
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
pa naravno da je rat normalna stvar ma koliko to grozno nekima zvucalo
da,grozno zvuci. ako je tebi rat 'normalna stvar' mislim da treba da ides kod psihologa da se izlecis (nemam nimalo nameru da vredjam)
Citat
zbog toga sto nam se nesto ne svidja ne znaci da to nije u redu ili da ne postoji
jeste u redu ako je odbrambeni,kad je neko prvi oruzano napao tebe pa moras da se branis,jer mozes prvi da napadas samo ako ne cenis coveka ni ljudski zivot ni delo ljudskih ruku. ko je ubio nekog ucinio je neoprostiv greh.takvog nikad ne bih pustila dok ne plati svoju cenu
Citat
rat sluzi svojoj nameni od kako je ljudi i ljudskog roda tako ce biti i u buduce i sto rece ona pticurina svaka majka treba da rani sina i salje u vojsku ..."bez obzira dal se srbija umiriti moze ili ne moze" ..."ja malo parafrazirao"
tolika nesreca nikad ne sluzi nicemu.
ako se ovo tice oruzanog ustanka/oslobodjenja vreme toga je proslo,sad se to smatra za terorizam jer svugde u svetu je zabranjeno pucanje iz vatrenog oruzja,ubijanje,paljenje kuca,silovanje,nema toga vise.pravilo koje vlada u svetu - nikome se ne sme naneti zlo-
to sto ti govoris je zabranjeno u modernom pravu. od vajkada/od II sv.rata narocito/ljudi se dovijaju na sto nacina da do rata ne dodje,izmislili su sto institucija da se sve resi mirnim putem samo da ne dodje do onog najgoreg.
Citat
onima koji imaju drugacije misljenje iskreno se izvinjavam ali su mene ceo zivot vaspitali za rat pa sam ga u neku ruku jedva i docekao (ala zvucim manijakalno a nije tako jer nisam ja rat napravio niti zeleo samo sam ga kad je vec tu jedva docekao)
kako zvuci covek koji kaze da nije zeleo al je jedva docekao...pa kako ga nisi zeleo ako si ga jedva docekao niti mogu da shvatim da i dalje zelis s obzirom na sve sto je bilo
u zivotu to ne bih mogla da kazem,stagod da se bilo meni bilo mojim prijateljima desilo,dabogda ceo svet zauvek u miru ziveo
o onima koji zele rat mislim sve najgore to je najgorastvar sto postoji