Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: braco srbi jesmo li zavrsili sa ratovima?  (Pročitano 15065 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi u svijetu ima preko 40 aktuelnih ratova to je normalna stvar, jedino što mi nemamo s čim da ratujemo. Ne daj Bože da mi imamo naoružanje kao braća Rusi ili Amerikanci pa dokusurili bi ovaj svijet odavno Smile

nisi u pravu sto veca sila veca i kontrola ali i veci strah drugih od tebe pa te vise i postuju tako da nema potrebe za primenom sile jer dobijes ono sto hoces i samom pretnjom silom
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Ja sam to figurativno rekao. Slazem se u potpunosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Qtek 9600
Ljudi u svijetu ima preko 40 aktuelnih ratova to je normalna stvar, jedino što mi nemamo s čim da ratujemo. Ne daj Bože da mi imamo naoružanje kao braća Rusi ili Amerikanci pa dokusurili bi ovaj svijet odavno Smile

nisi u pravu sto veca sila veca i kontrola ali i veci strah drugih od tebe pa te vise i postuju tako da nema potrebe za primenom sile jer dobijes ono sto hoces i samom pretnjom silom

Da vidim i da Amerikanci tako rade  Smile  Smile

IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nafta i voda su cudo jedno a
prokleta je amerika zemlja velika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...
Uvek ce biti ratova, mozda ne u obliku kakvi su danas, ili kakvi su bili juce, ali u nekom obliku da
...

da,ali na nama je da sve uradimo da to sprecimo
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nafta i voda su cudo jedno a
prokleta je amerika zemlja velika

Америка,Америка земља велика
али метар мога села
Америка цела.............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

pa evo imali su nemci,pa su zapoceli rat
drago mi je da im nista ne zameras
sto ti kazes to je normalna stvar
« Poslednja izmena: 03. Apr 2006, 03:35:46 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa naravno da je rat normalna stvar ma koliko to grozno nekima zvucalo

zbog toga sto nam se nesto ne svidja ne znaci da to nije u redu ili da ne postoji

rat sluzi svojoj nameni od kako je ljudi i ljudskog roda tako ce biti i u buduce i sto rece ona pticurina svaka majka treba da rani sina i salje u vojsku ..."bez obzira dal se srbija umiriti moze ili ne moze" ..."ja malo parafrazirao"

onima koji imaju drugacije misljenje iskreno se izvinjavam ali su mene ceo zivot vaspitali za rat pa sam ga u neku ruku jedva i docekao (ala zvucim manijakalno a nije tako jer nisam ja rat napravio niti zeleo samo sam ga kad je vec tu jedva docekao)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
puskar gdje si bio 1991-1995?
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa naravno da je rat normalna stvar ma koliko to grozno nekima zvucalo

da,grozno zvuci. ako je tebi rat 'normalna stvar'  mislim da treba da ides kod psihologa da se izlecis (nemam nimalo nameru da vredjam)

Citat
zbog toga sto nam se nesto ne svidja ne znaci da to nije u redu ili da ne postoji

jeste u redu ako je odbrambeni,kad je neko prvi oruzano napao tebe pa moras da se branis,jer mozes prvi da napadas samo ako ne cenis coveka ni ljudski zivot ni delo ljudskih ruku. ko je ubio nekog ucinio je neoprostiv greh.takvog nikad ne bih pustila dok ne plati svoju cenu

Citat
rat sluzi svojoj nameni od kako je ljudi i ljudskog roda tako ce biti i u buduce i sto rece ona pticurina svaka majka treba da rani sina i salje u vojsku ..."bez obzira dal se srbija umiriti moze ili ne moze" ..."ja malo parafrazirao"

tolika nesreca nikad ne sluzi nicemu.

ako se ovo tice oruzanog ustanka/oslobodjenja vreme toga je proslo,sad se to smatra za terorizam jer svugde u svetu je zabranjeno pucanje iz vatrenog oruzja,ubijanje,paljenje kuca,silovanje,nema toga vise.pravilo koje vlada u svetu - nikome se ne sme naneti zlo-

to sto ti govoris je zabranjeno u modernom pravu.
od vajkada/od II sv.rata narocito/ljudi se dovijaju na sto nacina da do rata ne dodje,izmislili su sto institucija da se sve resi mirnim putem samo da ne dodje do onog najgoreg.

Citat
onima koji imaju drugacije misljenje iskreno se izvinjavam ali su mene ceo zivot vaspitali za rat pa sam ga u neku ruku jedva i docekao (ala zvucim manijakalno a nije tako jer nisam ja rat napravio niti zeleo samo sam ga kad je vec tu jedva docekao)

kako zvuci covek koji kaze da nije zeleo al je jedva docekao...pa kako ga nisi zeleo ako si ga jedva docekao
niti mogu da shvatim da i dalje zelis s obzirom na sve sto je bilo

u zivotu to ne bih mogla da kazem,stagod da se bilo meni bilo mojim prijateljima desilo,dabogda ceo svet zauvek u miru ziveo

o onima koji zele rat mislim sve najgore
to je najgorastvar sto postoji

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.