svi koji me znaju kazu da sam dobrica (da ne verujes) pokusavam da izbegnem nasilje kad god to mogu ali kada te nateraju onda pokusam da dokazem da se nasilje ne isplati a rat je romanticna zabava muskaraca koji sluzi za fizicko i prirodno prociscenje planete od viska ljudske populacije (ovo zvuci cudno a?)
nisam, cak sam i za rat ako u njemu prepoznam neki cilj, sta ces vaspitanje mi je militari (pakujem stvari na kockicu i uvek na sebi imam neki deo uniforme a nikada nisam bio vojno lice u klasicnom obliku)
U pravu je lik. Zamisli zivot bez neprijatelja. Ljudi nemaju prirodne neprijatelje, tako da je medjusobna borba jedini nacin. A sta je sa vitestvom, junastvom i svim onim stvarima koje Srbi zaboravljaju cim dobiju Trumanova jaja i Mek Donalds? Rat je nesto prirodno i ko god kaze da treba prestati sa ratovima, taj je neobrazovan. Bar sto se tice biologije. Jebi ga ne mozes reci da su Grci bili glupi. A ratovali i ginuli zbog jedne ribe.
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Rat je u biti coveka. Odnosno zelja da jedan vlada drugim. Ne znam da li se neko seca one epizode serije X Files u kome na severnom polu u busotinama pronalaze larve koje kada udju u telo coveka ga teraju da ubija, a kada se te dve larve nadju jedna pored druge jedna drugu ubiju.
Nazalost tako je i sa ljudima, pogotovo nama Srbima. Ako nas neko napada onda smo jedinstveni, u suprotnom pobijemo se medjusobno. Nek' komsiji crkne krava i sl.
Uvek ce biti ratova, mozda ne u obliku kakvi su danas, ili kakvi su bili juce, ali u nekom obliku da.
Od nastanka covecanstva postoji konstantna borba....
Ljudi u svijetu ima preko 40 aktuelnih ratova to je normalna stvar, jedino što mi nemamo s čim da ratujemo. Ne daj Bože da mi imamo naoružanje kao braća Rusi ili Amerikanci pa dokusurili bi ovaj svijet odavno