Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:19:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boziji Narod  (Pročitano 35267 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
sva sreca pa jos nismo izlili zlatno jagnje.
Simbol Bozijeg jagnjeta je krst, sumnjam da nisi video ni jedan zlatan krst.

inace krst je bio poznat jos kod pagana.
i ne klanjamo se zivotinjama.
Rimljanima je Krst bio orudje za ponizenje.A nama je orudje pobede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: banezk
Za nas koji verujemo u Hrista smrt nije kraj vec novi pocetak.Posle smrti dusa ostavlja smrtno telo i pocinje svoj besmrtni zivot.Drug a stvar Jevrejske vodje su osudile Hrista.Ok oni su Bogoubice,ali je narod vikao krv njegova na nas i decu nasu...To nije slucaj kao kad nasa vlas podrzava pedere a narod ne.Za Srbe niko ne moze reci da su pederski narod jer ce imati gej paradu,ali ceo Jevreski narod je je trezio Hrostovu smrt.
Pripadnost jednom narodu nema nikakve veze sa verovanjem/neverovanjem osobe.
Narodnost se ne dobija verovanjem, nego pripadnoscu krvnoj liniji.
Kakve veze imaju homoseksualci i smrt Hrista ? Jevreji su zeleli njegovu smrt, Srbi nisu zeleli da imaju homoseksualce u Srbiji, sem homoseksualaca koji su Srbi i drzavljani Srbije.
Citat: BellfagoOr
Zlatni krst nikako nemozes da pojmis sa zlatnim teletom...zlatni krst je zlatan eto bzvz sem ako ti nemash neko drugo misljenje ili dokaz da zlatni krst predstavlja zlatno tele... Smile
Radi se o klanjanju necemu, nema veze cemu, i od cega je to nesto napravljeno.
Tako da je klanjanje zlatnom teletu, ili nosenje zlatnog krsta - identicno.
" Ne gradi sebi lik rezani niti kakvu sliku od onog što je gore na nebu, ili dole na zemlji, ili u vodi, ispod zemlje.
Nemoj im se klanjati niti im služiti, jer sam ja Gospod Bog tvoj, Bog revnitelj, koji pohodim grehe otačke na sinovima do trećeg i do četvrtog koljena, onih koji mrze na mene; "
Koji deo ove zapovesti nije kristalno jasan ?
Citat: Magic Master
Према библији Јевреји су били изабрани народ, али су зезнули ствар па их је Бог напустио и предао у реуке непријатељима... Касније долази Христос и говори да је та прича више превазиђена, јер нема безгрешног наода.
Jevreji nisu mogli da ne zeznu stvar, posto je bilo proreceno da ce je zeznuti, i ta prica nije prevazidjena nego je
aktuelna, posto su "hriscani" takodje zeznuli stvar, posto je proreceno da ce je zeznuti.
Nema bezgresnog naroda, ali je proreceno da ce neki narod postati bezgresan, posto se bezgresan postaje samo u "poslednji dan" Jovan 6:44 " Niko ne može doći k meni ako ga ne dovuče Otac koji me posla; i ja ću ga vaskrsnuti u poslednji dan. "
U tom danu ce taj narod shvatiti da je Otac tu sa Hristom u sebi, i da je Hrist u tom narodu, i taj narod u Hristu.
" U onaj ćete vi dan doznati da sam ja u Ocu svom, i vi u meni, i ja u vama. "
Znaci blizi se dan kada ce Srbi shvatiti da je Gospod Srbin, a ne jevrejin.
Citat: gottago
Ali kakve veze ima "hriscansko" klanjanje krstu sa bilo cim ?
Nema veze cemu se covek klanja nego da se necemu klanja. (po gore navedenoj zapovesti)
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
Citat
Nema veze cemu se covek klanja nego da se necemu klanja. (po gore navedenoj zapovesti)
nemam pojma, ne klanjam se. mada vidim da ima dosta vernika koji klece i klanjaju se.
al opet nigde jaganjaca  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat: banezk
Za nas koji verujemo u Hrista smrt nije kraj vec novi pocetak.Posle smrti dusa ostavlja smrtno telo i pocinje svoj besmrtni zivot.Drug a stvar Jevrejske vodje su osudile Hrista.Ok oni su Bogoubice,ali je narod vikao krv njegova na nas i decu nasu...To nije slucaj kao kad nasa vlas podrzava pedere a narod ne.Za Srbe niko ne moze reci da su pederski narod jer ce imati gej paradu,ali ceo Jevreski narod je je trezio Hrostovu smrt.
Pripadnost jednom narodu nema nikakve veze sa verovanjem/neverovanjem osobe.
Narodnost se ne dobija verovanjem, nego pripadnoscu krvnoj liniji.
Kakve veze imaju homoseksualci i smrt Hrista ? Jevreji su zeleli njegovu smrt, Srbi nisu zeleli da imaju homoseksualce u Srbiji, sem homoseksualaca koji su Srbi i drzavljani Srbije.
Citat: BellfagoOr
Ja se povlacim iz rasprave jer vdidim da je sa ovom osobom nemoguce biti ne istoj temi,jer gotove svaki komentar izvrce.Prvo mi se  ne klanjamo Casnom Krstu vec ga postujemo kao orudje pobede a ne kao Bozanstvo kao Jevreji tele.A drugi deo komentara i ne razumem.Jevreji su ubili Isusa i to je to.Bili su izabrani narod,posle su zeleli zeamljskog Mesiju koji ce im dati prolazno carstvo.Kad su videli da Isus obecava nebesko ubili su ga.Ali je On na krstu bio kao Mojsijeva zmija od bakra i svako ko bi pogledo spasao bi se.Jedan od naroda koi je pogledao bio je i nas Srpski narod.I mozemo samo da zahvalimo Bogu sto smo se rodili kao pravoslavni Srbi.(mada to  ocigledno nekome nije po volji).Poz.
Zlatni krst nikako nemozes da pojmis sa zlatnim teletom...zlatni krst je zlatan eto bzvz sem ako ti nemash neko drugo misljenje ili dokaz da zlatni krst predstavlja zlatno tele... Smile
Radi se o klanjanju necemu, nema veze cemu, i od cega je to nesto napravljeno.
Tako da je klanjanje zlatnom teletu, ili nosenje zlatnog krsta - identicno.
" Ne gradi sebi lik rezani niti kakvu sliku od onog što je gore na nebu, ili dole na zemlji, ili u vodi, ispod zemlje.
Nemoj im se klanjati niti im služiti, jer sam ja Gospod Bog tvoj, Bog revnitelj, koji pohodim grehe otačke na sinovima do trećeg i do četvrtog koljena, onih koji mrze na mene; "
Koji deo ove zapovesti nije kristalno jasan ?
Citat: Magic Master
Према библији Јевреји су били изабрани народ, али су зезнули ствар па их је Бог напустио и предао у реуке непријатељима... Касније долази Христос и говори да је та прича више превазиђена, јер нема безгрешног наода.
Jevreji nisu mogli da ne zeznu stvar, posto je bilo proreceno da ce je zeznuti, i ta prica nije prevazidjena nego je
aktuelna, posto su "hriscani" takodje zeznuli stvar, posto je proreceno da ce je zeznuti.
Nema bezgresnog naroda, ali je proreceno da ce neki narod postati bezgresan, posto se bezgresan postaje samo u "poslednji dan" Jovan 6:44 " Niko ne može doći k meni ako ga ne dovuče Otac koji me posla; i ja ću ga vaskrsnuti u poslednji dan. "
U tom danu ce taj narod shvatiti da je Otac tu sa Hristom u sebi, i da je Hrist u tom narodu, i taj narod u Hristu.
" U onaj ćete vi dan doznati da sam ja u Ocu svom, i vi u meni, i ja u vama. "
Znaci blizi se dan kada ce Srbi shvatiti da je Gospod Srbin, a ne jevrejin.
Citat: gottago
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Božji narod je izrael-jevreji.sve ostalo je promaška,nepoznavanje Pisma.Isus nakon delovanja međ paganima,dok ne uđe dovoljan broj njemu znan samo,se vraća sa milošću nazad u izrael.no,pre tog događaja treba biti uskrsnuće crkve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia Luvmya 520
Božji narod je izrael-jevreji.sve ostalo je promaška,nepoznavanje Pisma.Isus nakon delovanja međ paganima,dok ne uđe dovoljan broj njemu znan samo,se vraća sa milošću nazad u izrael.no,pre tog događaja treba biti uskrsnuće crkve.
Kako mogu jevreji da budu Boziji narod kada su ubili Sina Bozijeg ? Ti koji jevreje nazivas "Bozijim narodom" se pozivas na Pismo u kojem je Gospod jednom od svojih glavnih proroka jevreju Isaiji rekao kako su jevreji najgori narod na planeti i da ce ih sve poklati ? Isaija 65
Jevreji su toliko gresni da su sebe izdigli iznad Boga " Koji govore: Odlazi, ne dohvataj me se, jer sam svetiji od tebe, ti su dim u nozdrvama mojim, dim koji gori vas dan. "
Za jevreje je jedino vazno biti jevrej, oni negiraju bilo kakvu konekciju izmedju Boga i bilo kog drugog naroda.
Potpuno istim putem idu Srbi koji isticu vaznost SPC-a. Jevreji su narod poistovecivali sa religijom, Srbi religiju
poistovecuju sa narodom.
Isus ne postoji (ne postoje dokazi da on postoji), a i kada bi postojao, zasto bi se vratio u zemlju koja ga mrzi vise od bilo koje druge zemlje, i medju ljude koji su ga vec jednom ubili.
A izvini molim te koja ce to crkva da "uskrsne" ?
Kada bi procitao Matej 21:33-44 mozda bi uspeo da razumes da je Isus govorio o dolasku svog Oca, koji je
vlasnik svega, a ne o svom povratku iz mrtvih.
Toliko je jasna, jednostavna i kompatibilna (sa svim ostalim prorocanstvima o Danu Bozijem) parabola, da je
izuzetno tesko (ali ocigledno moguce) izvesti zakljucak da je Sin ziv, i da se "vraca".
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
crkva koja će vaskrsnuti je ona koja veruje u Hrista i drži reč.drugo,rimljanima poslanica kao i sva mesta u Pismu govore o narodu Božjem.Bog će svoju milost povratiti na jevreje.danilo prorok,isaija,jeremija svi oni govore o tome.ali ti očito imaš gnostičko tumanje,sve si izmešao,u stvari ti si nevernik,i onda si jedan filozof,koji naprazno dumaš.ne veruješ u boga i što očekivati drugo.ali i to je u redu,to je tvoj izbor.a Božji je sud na to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 6s
OFF topic.
Ne znam gde da napisem ovo, na kojoj temi pa molim moderatore da mi oproste.
Za 1. Maj sam bio u Grckoj, u mestu Volos: To je malo juznije od Soluna. Mesto je novo izgradjeno pocetkom 20 veka, i tamo nema nekih antickih nalazista, samo muzej u kojem ima najvise predmeta iz Neolita, i iz geometrik perioda, ovaj period je bio negde izmedju 1050-900 pre hrista.
i u muzeju ima jako puno malih keramickih statuica, i skoro sve su prikazane kao andjeli, ljudi sa krilima i u duzim haljinama. Jako mi je zao sto uopste nemam ni jednu sliku, tj. ne znam gde sam ih stavio, ako pronadjem postavit cu.
Samo sam to hteo da kazem, bilo mi je cudno da u tom periodu, pre hristcanstva , su ljudi imali svoje andjele.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
OFF topic.
Ne znam gde da napisem ovo, na kojoj temi pa molim moderatore da mi oproste.
Za 1. Maj sam bio u Grckoj, u mestu Volos: To je malo juznije od Soluna. Mesto je novo izgradjeno pocetkom 20 veka, i tamo nema nekih antickih nalazista, samo muzej u kojem ima najvise predmeta iz Neolita, i iz geometrik perioda, ovaj period je bio negde izmedju 1050-900 pre hrista.
i u muzeju ima jako puno malih keramickih statuica, i skoro sve su prikazane kao andjeli, ljudi sa krilima i u duzim haljinama. Jako mi je zao sto uopste nemam ni jednu sliku, tj. ne znam gde sam ih stavio, ako pronadjem postavit cu.
Samo sam to hteo da kazem, bilo mi je cudno da u tom periodu, pre hristcanstva , su ljudi imali svoje andjele.
Ali niko ne kaze da su to Andjeli.I nama se nigde ne kaze u Svetom Pismu da Andjeli imaju krila.To sto se tako slikaju to su predstave nas ljudi,tj.onako kako ih mi zamisljamo.Tako da ako su u Antici slikali ljudi ili bica sa krilima to nisu Andjeli Boziji koji se slikaju kod nas u Hramovima.Sad ce neko verovatno pokusati da opovrgne da Andjeli ne postoje ali to je druga tema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam njih nazvao Andjeli jer tako izgledaju, hteo sam da kazem da je Hriscanstvo jedna obicna kopija, nije originalno. Ok mi sada andjele zamisljamo sa krilima, jer nam je tako servirano, ali ko je tim ljudima u Grckoj rekao da prave takve statuice?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:19:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.