Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 17:39:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bozic  (Pročitano 36588 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
...za tebe se zna da nisi citav tako da... Smile

Koji je tvoj problem Crowz? Ako ti Dutch salje privatne poruke da me banujes, ti fino to uradis, i stvar rjesena. Sve ostalo je prazna prica. Ja nisam neko koga se treba uciti na ponasanje. Pogotovo ne mozes ti da me upozoravas na ponasanje, a poslije onoliko uvreda. Nema sta, fino se dogovoris sa bratijom, i banujes me. Ja sam covjek koji govori istinu po svaku cijenu! I tako ce biti dok sam ziv! Ako to smeta ljudima koji upravljaju ovdje, ja sam tu nemocan, e ako me banuju. Samo nemoj mi nametati neistinu i praznu pricu kao razlog tome!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
He,he a meni nije potreban Crowz mogu i ja da te banujem,ali nije u tome poenta,mi se na Bureku ne bavimo banovanjem radi osvete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Citat
Samo nemoj mi nametati neistinu i praznu pricu kao razlog tome!

1.Ako sam hriscanin, nemoj mi nametati tvoje, da ne kazem pateticne stavove i tvoju, samo tebi znanu istinu;
2.Ako sam musliman, nemoj mi pricati kako je ramazan paganski obicaj;
3.Ako sam budista, nemoj mi razglabati o nindza kornjacama;
4.Ako sam jevrej, ne pricaj o tome kako su Hitler i Staljin najveci heroji sveta;

Ovo vazi za tebe, kao i sve ostale koji ovde ucestvuju u diskusiji. Da li si primetio da je na ovom forumu prisutan jedan te isti broj clanova? Gde su ostali? Pa ne zele da dodju i da ispadnu smesni pored tebe i jos "nekih". Ti i jos "neki" namecete vasu istinu drugima. To ne valja, to nije dobro.

Zadrsi svoju istinu sa sebe. Ako dovoljno verujes u nju, niko ti nece nametnuti drugu. Zapamti : Istina je slaganje reci sa mislima!!!

Ne znam da li si citao pravila foruma, ako nisi, evo ja ti postavljam link ovde

Vidi ono za "policijski forum".....

Nemoj da se plasis, nije Dutch tako jadan da meni salje poruku da te banujem. To bi znacilo da je meni nametnuo njegovu istinu, zar ne?

Zelim ti prijatan boravak na forumu..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Crowz

Sve ovo sto si ti ovdje naveo kao razloge, nije nista nego prazno slovo! Jer bi sve moglo da se okrene, pa da se pita:

1. Zasto bi moja prica bila okarakterisana kao nametanje istine, a citiranje biblije, kurana itd. ne? Ako si hriscanin pa ti smeta kritika hriscanstva, ti onda nemoj dolaziti na forum gdje se kritikuje hriscanstvo, no idi u crkvu. Jer forum i sluzi slobodnom iznosenju misljenja.

2. Ako si musliman, onda idi u dzamiju, a ne na forum, gdje se iznose misljenja o vjeri, a to tebi smeta? Jer forum i sluzi slobodnom iznosenju misljenja.

3. Ako si budista, pa ti smeta kritika budizma, e onda nemoj dolaziti na forum na kojemu se iznose kritike istog. Jer forum i sluzi slobodnom iznosenju misljenja.

4. Ako si jevrej pa ti smeta sto neko iznosi svoje misljenje, pa ma kakvo ono bilo, to ne znaci da toga treba i streljati, i da taj nema pravo da iznosi svoje misljenje. Jer forum i sluzi slobodnom iznosenju misljenja.

E to sto su se neki clanovi povukli iz diskusija, meni biva dovoljan razlog da se i ja povucem iz diskusija, a u interesu Bureka. Ja ne bi htio da Burek ima manje clanova mojim dolaskom ovdje. A to sto ti clanovi ne zele ispadati smesni, to je njihov problem. Da sam ja vlasnik jednog foruma, e mene ne bi ni zanimale poruke clanova koje su smesne. Neka se oni malo obrazuju, pa nece vise ispadati smesni. To sto ispadaju smesni, to ce ih najbolje i nauciti. Jednoj zreloj licnosti da neko prica kako on zna ko je bog i sta oce bog i kako on zastupa boga i kako bog govori kroz njega - ma daj bre!

Ja primjecujem da ti nemas nikakve veze sa istinom. Istina je sve suprotno od onoga sto si rekao. Pa tako nije istina ni to da mi zelis prijatan boravak na Bureku. A vidis, ja smatram, iz ovoga svega, da si ti jedan los covjek, slab covjek, pa necu glumiti kako ti zelim prijatan ostanak.

Zato cu se ja i povuci sa foruma:
da bi Dutch mogao glumatati vjernika i dobricu, a da ne ispadne smjesan;
da bi Nesa mogao pricati o istjerivanju davola iz starih baba, a da ne ispadne smjesan;
da Costa moze skenirati bibliju, a da ne ispadne smjesan;
da vjernici ne bi ispadali smjesni
itd.

To ti je istina dragi moj. Pa eto, mantrajte!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Znaci ti napustas forum zbog gore navedenih? I zbog mene, olicenja zla? Pa dobro, ne mogu da te nateram da ostanes....kao ni da odes.....

Cudno. Jos si tu?
« Poslednja izmena: 08. Mar 2006, 00:02:50 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Slažem se sa Crowz potpuno.

Dopund, pročitaj pravila foruma. Mislim da je jasno kao dan da na ovom forumu uvrede ''na bilo čiji račun'' nisu dozvoljene. Smile

Gde se izgubila kultura, tolerantnost, poštovanje ?  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Makishon

Imala si mnogo puta priliku da postavis pitanje gdje je kultura, tolerantnost itd. A zasto ti je to pitanje izostalo, pa ti sada zivnulo? Mislim da sada nije u redu da me prozivas, kada sam rekao da cu se povuci. To upravo govori o tvom osjecaju za kulturu, toleranciju itd. Evo ti ovdje dole i kulturu i toleranciju, a za koju si se - tako odjednom! i naprasno zabrinula!

A ja poznajem jednog dobrog psihijatra koji moze poraditi na  tvom stavu i koji  moze izleciti,suzbiti tvoj bes,impotenciju
  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Nikad nisi ni privirio tamo, zbog toga nisi ni imao prilike da čitaš moje odgovore.

Ti si čovek koji ne može da prihvati činjenice, zato ti savetujem da pod hitno odeš na mesto koje ti je Duch predložio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Zaboravih da napišem u prethodnom post-u, pitanje o kulturi, tolerantnosti i poštovanju sam postavila svim onim članovima kojima je bitno samo njihovo mišljenje i koji su zbog istog spremni da pljuju po ostalima koji se sa njima ne slože.
Toliko od mog pisanja u ovom threadu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ti si čovek koji ne može da prihvati činjenice, zato ti savetujem da pod hitno odeš na mesto koje ti je Duch predložio Smile

E, hvala ti na prijateljskom i toplom savjetu. Samo, ne cini li se tebi, naprasno istancanoj za kulturu i toleranciju, da u njemu nema ni malo kulture i tolerancije? De se dela sada tvoja, ko reka nabujala, ko cunami prokljucala, ko proljece napupela itd., kultura i tolerancija? Pojela maca: Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 17:39:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.