Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Богдана преживела абортус  (Pročitano 23808 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Da. A doktori nisu imali jedno 5 do 10 godina teškog obrazovanja i bubačine nego je ta sila kroz njih polagala ispite, oni zažmure a sila sama piše. Diploma im je sletela s neba, sila je dovela.
Aj leba ti urazumi se.
Ta sila je kroz bioloske roditelje uzrokovala radjanje onih koji su imali mogucnost da im ta sila obezbedi "obrazovanje" i "diplome" zbog kojih su u mogucnosti da zbog te sile ubijaju fetuse, ukoliko ta sila ne uzrokuje
fetus koji je moguce spasiti da bi se mogla videti moc delovanje te sile.
Sila je uzrok pokreta i promene, covek je kreacija te sile koja coveka pokrece i koja ga menja.
Citat
Slobobodnu volju možemo samo odbaciti posmatrajući je iz ugla kvantne fizike. I s time možeš malo da porazgovaraš s Lajtom. Lepo će ti čovek objasniti.
"Slobodnu volju" ne vidimo ukoliko odbacimo egoizam. Sto je u tvom slucaju neverovatno.
Citat
Dok na ovom makro nivou, već postoji nešto što zovemo samovoljna svest i prati je odgovornost.
"Samovoljna svest" i "odgovornost" ne postoje u stvarnosti u kojoj je prisutan imaginarni zakon koji se razlikuje od zajednice/drustva do zajednice/drustva.
Taj imaginarni zakon daje mogucnost da neki ljudi nemaju "samovoljnu svest" i "odgovornost".
Dok su pred zakonom univerzuma svi ljudi - jednaki.
Citat
Problem sa praćenjem "sile" je taj što vodi ka pasivnosti a sasvim sigurno ka neodgovornosti.
Taj problem imas ti, posto ti ne shvatas da se ta sila manifestuje nakon sto covek nesto uradi, a ne pre toga, tako da je pasivnost nemoguca.
U prepoznavanju te sile se ne radi o ucinjenom nego o shvatanju kako je do toga doslo.
Covek radi samo ono sto mora da radi, bez obzira da li on shvata ili ne zasto je to uradio.
Ja, iako shvatam da nemam nikakvu kontrolu nad onim sto mi se desava i dalje radim samo ono sto volim da radim, posto jedino tako mogu da radim samo ono sto volim. I to je jedini nacin da volim sve sto mi se desava.
Citat
Ti možeš podjednako isto tako da ubiješ čoveka i da veruješ da je sila kroz tebe ubila tog čoveka.
Prava istina je da si samo neodgovoran.
I ti mozes da nastavis da iznosis premise ( tipa "sta bi bilo kad bi bilo" ) koje sa zdravim razumom i logikom nemaju blage veze i da ostanes neodgovoran zbog toga.
Citat
Uostalom, ako ćemo dobro delo da pripisujemo sili iliti bogu... ta ista sila onda i ubija, muči i siluje druge ljude.
S obzirom da se motivi take jedne sile ne mogu odrediti i okarakterisati jer su suviše raznovrsni... dolazimo do haotičnosti.
Opet... s obzirom da je haotičnost neprihvatljivo stanje za funkcionisanje i s obzirom ako nešto sve onda to nije ništa... dolazimo ipak do slobodne volje i svesti. I naravno odgovornosti.
Pa naravno da ubija. Ta sila neopevano precizno uzrokuje i zivot i smrt svih koji se radjaju smrtni.
Sila nema motiv, motiv je izmisljotina onih koji veruju u "slobodnu volju" i "izbor motiva".
U uzrocno posledicnoj stvarnosti ne postoji nikakva "haoticnost" nego veoma precizan uzrok svih posledica.
"haoticnost" je subjektivno misljenje koje je posledica uzroka kod nekih ljudi.
Svest je sposobnost definisanja onoga sto postoji i sto se desava u materiji.
"slobodna volja" i "odgovornost" su misljenja koja se nalaze u nekim ljudima koji su definisani kao takvi.
Citat
Konkretno što se tiče teme.
Prava istina je da je ta Bogdana na nivou statističke greške, dokaz za to su milioni i milioni uspešnih abortusa.
Statistički gledano, dešava se... iako Bogdana nije jedina osoba na ovoj planeti koja je preživela abortus.. dešava se i to, ali je podjedanko lako mogla da bude i deo veće statistike i da nikad ne čujemo za nju a da čujemo za neko drugo dete, na nekom drugom kraju sveta.. jer dešava se.
Pripisivati tome posebne osobine i verovati da je to božanska intervencija je samo ignorantno.
Istina je da si ti sebi dao za pravo da osobu koja je morala da bude ziva, bas kao i ti nazivas - statistickom greskom, neshvatajuci da si i ti ( ukoliko ces umreti ) takodje statisticka greska.
Ignorantno je tvrditi da covek ima kontrolu nad zivotom i smrcu, dok je ocigledno da se nijedan covek nije rodio takav kakav je covekovom zaslugom smrtan i umro covekovom zaslugom.

Tvrdnja da je bilo koji covek zasluzan za bilo sta je masakr logike.
Misljenje da je bilo koji covek zasluzan za bilo sta je licna stvar, koju ne treba preispitivati.

Priča po kojoj je otac Nikole Tesle zaslužan za sve njegove uspehe samim tim što ga je napravio je glupa ko dupe.

Da, to je moje subjektivno mišljenje.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2011, 13:48:12 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Priča po kojoj je otac Nikole Tesle zaslužan za sve njegove uspehe samim tim što ga je napravio je glupa ko dupe.
Da, to je moje subjektivno mišljenje.  Smile
Otac Nikole Tesle nije zasluzan za njegovo radjanje, nego sila koja je uzrokovala da on dodje bas do Nikoline majke i da bas taj spermatozoid oplodi bas tu jajnu celiju i postane bas taj Nikola Tesla.
Nikola Tesla nije zasluzan za inteligenciju koju mu je ta sila nametnula i koja je iskoristena kako je iskoristena.

Bas kao i prica o zasluzi Teslinog oca za Teslin zivot i rad, prica da su "doktori zasluzni za Bogdanin zivot" je glupa kao dupe.
To nije subjektivno misljenje, to je cinjenica, sve sto nema veze sa zdravim razumom i logikom zovemo glupim
ili nekim drugim adekvatnim terminom.

Bogdana je bas kao i prevremeni porodjaji iz majke izasla ziva, diskutabilna ( ali neopravdana ) je mogla samo da bude odgovornost tih lekara u slucaju njene smrti.

Imamo slucajeve u kojima se "doktor"i ciji je "rad" prouzrokovao smrt novorodjene bebe ne pozivaju na odgovornost ("zaslugu") za smrt te bebe.

Ako vec imas svest koja ti objasnjava da je covek u mnogim svojim razmisljanjima - u zabludi, zasto iskljucujes logicnost zablude koju donosi egoizam ( covekovo razmisljanje o licnom znacaju ) ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Dobro AjFil.  Smile

Sila je zaslužna za Bogdanino preživljavanje.
Sila je zaslužna za Bogdanin neuspeh u nepreživljavanju.
Sila je zaslužna za nepreživljavanje 40 miliona drugih abortusa.
Sila je zaslužna za svaki spermatozoid koji je oplodio baš tu jajnu ćeliju.
Sila je zaslužna za promašaj ostalih spermatozoida.
Sila je zaslužna za svakog doktora koji je nekoga izklečio.
Sila je zaslužna za svakog doktora koji je nekoga ubio.
Sila je zaslužna za svaki tvoj napisan post.
Sila je zaslužna za svaki tvoj nenapisan post.
Sila je zaslužna za sve što je sila obavila.
Sila je zaslužna za sve što sila nije obavila.
Sila je zaslužna za postojanje sile koje je opet zaslužna za postojanje sile, koje je opet zaslužna za postojanje sile (rekurzija je kao i obično neograničena)

Ovo je sve potpuno beskorisno i samim tim besmisleno.  Smile
Dokaz koliko je to beskorisno je što mi ni ti nisi rekao: nije Nikola Tesla imenom i prezimenom zaslužan za svoje uspehe već je čovek zaslužan te uspehe jer Tesla je pre svega čovek, samim tim što mi nisi tako odgovorio, a po tvojoj logici bi trebao pokazuje koliko i sam uviđaš (ili barem neki nesvesni deo tebe) koliko je sve to beskorisno i nepraktično.
Kad bi ti rekao čovek je zaslužan za te uspehe čoveka ti bi mi rekao skup ćelija od masti, ugljenih hidrata i proteina je zaslužan za to.
Kad bi ti rekao skup ćelija je zaslužan za to, ti bi mi rekao skup atoma je zaslužan.
Kad više ne bi znao kud ćeš - sila je zaslužna za sve njih.

Mis'iiim...  Smile

Ukratko, s tobom se ne može razgovarati.  Smile
Takođe imati jedan univerzalan odgovor na sve je jednostavno varanje.
Beskorisno i pravi način da kažeš mnogo a da ne kažeš zapravo ništa.

Zaključak je: čak i to što si činjenično u pravu te dalje ne čini vrednim i korisnim.

Dakle.
Što se mene tiče. Doktori su putem medicinske opreme i naučnog znanja zaslužni za Bogdanino preživljavanje u saradnji sa prethodnim doktorima koji nisu uspeli uspešno da abortitaju Bogdanu kao ostalih 40 miliona abortusa.

A ti sad to tumači kako ti je volja.
Al' veruj da ljudi kad pročitaju to i ovo tvoje "Sila je zaslužna" vide veću korist u ovom prvom.
Jer ti možeš biti beskonačno puta u pravu... i dalje si bezvredan.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Dobro AjFil.  Smile

Sila je zaslužna za Bogdanino preživljavanje.
Sila je zaslužna za Bogdanin neuspeh u nepreživljavanju.
Sila je zaslužna za nepreživljavanje 40 miliona drugih abortusa.
Sila je zaslužna za svaki spermatozoid koji je oplodio baš tu jajnu ćeliju.
Sila je zaslužna za promašaj ostalih spermatozoida.
Sila je zaslužna za svakog doktora koji je nekoga izklečio.
Sila je zaslužna za svakog doktora koji je nekoga ubio.
Sila je zaslužna za svaki tvoj napisan post.
Sila je zaslužna za svaki tvoj nenapisan post.
Sila je zaslužna za sve što je sila obavila.
Sila je zaslužna za sve što sila nije obavila.
Sila je zaslužna za postojanje sile koje je opet zaslužna za postojanje sile, koje je opet zaslužna za postojanje sile (rekurzija je kao i obično neograničena)

Ovo je sve potpuno beskorisno i samim tim besmisleno.  Smile
Tako je, tvoje izmisljotine, koje nemaju veze sa onim sto sam rekao, a pokusavas da ih meni pripises, jesu besmislene ali nisu beskorisne, posto koriste objasnjenju da ti meni naturas tvoje besmislice.
Evo jos jednom, Sila je uzrok pokreta i promene. Svega sto se desilo, a ne necega sto se nije desilo.
Citat
Dokaz koliko je to beskorisno je što mi ni ti nisi rekao: nije Nikola Tesla imenom i prezimenom zaslužan za svoje uspehe već je čovek zaslužan te uspehe jer Tesla je pre svega čovek, samim tim što mi nisi tako odgovorio, a po tvojoj logici bi trebao pokazuje koliko i sam uviđaš (ili barem neki nesvesni deo tebe) koliko je sve to beskorisno i nepraktično.
Ovo samo objasnjava da ti nemas mogucnost da shvatis da nijedan covek nije "sam svoj kreator".
Da je svako dobio predodredjenu inteligenciju nad kojom nema nikakvu kontrolu.
Svi ljudi su unikati i svi imaju svoju unikatnu ulogu, i niko nemoze da bude "neko drugi", bez obzira na verovanje
u "slobodu" i "slobodnu volju".
Citat
Kad bi ti rekao čovek je zaslužan za te uspehe čoveka ti bi mi rekao skup ćelija od masti, ugljenih hidrata i proteina je zaslužan za to.
Kad bi ti rekao skup ćelija je zaslužan za to, ti bi mi rekao skup atoma je zaslužan.
Kad više ne bi znao kud ćeš - sila je zaslužna za sve njih.

Mis'iiim...  Smile
Mislim, lupetanje u maniru " sta bi bilo kad bi bilo ", a koje samnom nema nikakve veze se nastavlja....
Citat
Ukratko, s tobom se ne može razgovarati.  Smile
Tacnije, meni se ne mogu nametnuti nebuloze koje ti pokusavas da mi nametnes.
U odnosu na mene koji tebi apsolutno nista ne namecem.
Citat
Takođe imati jedan univerzalan odgovor na sve je jednostavno varanje.
Naravno da ima zivot ( osecaj prisutnosti ) je jedina objektivna vrednost koju covek moze da ima.
Citat
Beskorisno i pravi način da kažeš mnogo a da ne kažeš zapravo ništa.
Tacno znam sta sam rekao i stojim u odbranu tih reci, dok si ti konzumiran tudjim bajkama o laznim sistemima vrednosti.
Citat
Zaključak je: čak i to što si činjenično u pravu te dalje ne čini vrednim i korisnim.
Nijedan covek nije u pravu, samo imamo one koji govore istinu i one koji govore neistinu.
Nemam u sebi nijednu kost egoizma i znam da sam niko i nista, nije potrebno da mi ti to napominjes.
Citat
Dakle.
Što se mene tiče. Doktori su putem medicinske opreme i naučnog znanja zaslužni za Bogdanino preživljavanje u saradnji sa prethodnim doktorima koji nisu uspeli uspešno da abortitaju Bogdanu kao ostalih 40 miliona abortusa.

A ti sad to tumači kako ti je volja.
"sto se mene tice" = moje subjektivno misljenje.
sta tu ima da se tumaci ?
Ti nisi sposoban da vodis racionalnu konverzaciju i tvoj post#100 u kojem si ti na sva objasnjenja koja sam ti dao
postavio odgovor koji sa nicim sto sam rekao veze nema je kristalno jasan primer.
Citat
Al' veruj da ljudi kad pročitaju to i ovo tvoje "Sila je zaslužna" vide veću korist u ovom prvom.
Jer ti možeš biti beskonačno puta u pravu... i dalje si bezvredan.
Jel' su to isto ljudi kao ti koji tripuju da su sami svoji kreatori koji su uzrokovali susret svojih bioloskih roditelja, cin zaceca, normalan porodjaj i svoj razvoj u ono sto jesu ?

A kada sam ja to rekao da sam ja "u pravu" u odnosu na bilo koga drugog, ili da ja imam bilo kakvu vrednost ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Ono što ti nikad nisi uspeo da naučiš i preskočio si tu lekciju iz osnovne matematike je da se dodavanjem istog činioca svim sabircima sa obe strane jednačine - ne menja jednakost.
Većina ljudi se trudi da izbaci što više đubreta iz jednačine kako bi olakšalo njeno rešavanje, ti si jedan od retkih ljudi koji suprotno tome pokušava da ugura što više i istovremeno veruje ili misli da čini nešto korisno. Korisno jer u suprotnom ne bi to ni radio. "Sila" je u tvom slučaju užasno surova. Smiley
Ako je sila uzročnik svega što se desilo i nije desilo. Sila nema nikakvu vrednost. Barem ne u ovom kontekstu.

Naravno, sad ćeš ti stručno da objasniš kako je matematika samo sistem verovanja i sve ovo nema nikakve veze.

Zapravo, kad sagledamo ceo istorijat tvog pisanja na ovom forumu on se sastoji od 2, 3 odgovora koja vrtiš i 2, 3 stvari koje primenjuješ na sve.
Ti si poput kuvarice koja ima neograničenu količinu nekog opojnog začina i stavlja ga u sve živo što su drugi skuvali verujući odnosno misleći da je sjajna kuvarica.
Semantika je tvoje utočište.
( a najviše volim onu ultimativnu foru kad na samom kraju kreneš da proglašavaš šta sve ne postoji)

Tužno je to što si napisao skoro 3000 poruka i ogromnu količinu teksta... a da zapravo nisi rekao ništa.

PS.
Citat
Nemam u sebi nijednu kost egoizma i znam da sam niko i nista, nije potrebno da mi ti to napominjes.
Sama ova izjava i prethodno upoređivanje sa tuđim je vrhunac egoizma.
Smešno je koliko toga nisi svestan.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2011, 17:01:30 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ono što ti nikad nisi uspeo da naučiš i preskočio si tu lekciju iz osnovne matematike je da se dodavanjem istog činioca svim sabircima sa obe strane jednačine - ne menja jednakost.
Većina ljudi se trudi da izbaci što više đubreta iz jednačine kako bi olakšalo njeno rešavanje, ti si jedan od retkih ljudi koji suprotno tome pokušava da ugura što više i istovremeno veruje ili misli da čini nešto korisno. Korisno jer u suprotnom ne bi to ni radio. "Sila" je u tvom slučaju užasno surova. Smiley
Ako je sila uzročnik svega što se desilo i nije desilo. Sila nema nikakvu vrednost. Barem ne u ovom kontekstu.
Ovde nema govora o matematici nego o masakru logike koji predstavlja misljenje koje zastupas ti i svi koji misle da je coveka sam svoj kreator.
Ovde se radi o apsolutnom ignorisanju procesa koji coveka i njegov rad cini onim sto jeste.
Ovde se radi o fantaziji u kojoj covek moze da bude nesto sto nije.
Ti se ponasas kao da ja ne znam o cemu ti pricas i da sa tom pricom nisam upoznat.
Sa pricom u kojoj je covek primoran da laze sam sebe o sebi da bi mogao da podnese pritisak svog postojanja.
Potpuno si slep za cinjenicu da nikome nista ne naturam nego preispitujem razmisljanje koje je covek primoran da ima da bi zaboravio da je marioneta koja je stvorena, iskoristena i ubijena.
Toliko si zaslepljen da i dalje govoris o uzroku necega sto se nije desilo.
Toliko ti nije jasno sta ja govorim da si primoran da izmisljas nesto sto nisam rekao i tome se smejes.
Citat

Naravno, sad ćeš ti stručno da objasniš kako je matematika samo sistem verovanja i sve ovo nema nikakve veze.
Ne govorim o matematici i sve sto si o onome sto mislis da sam ja rekao izmislio stvarno nema nikakve veze sa onim sto govorim.
Ti ni u jednom momentu nisi naveo sta sam ja rekao i o tome govorio, sve o cemu govoris su tvoji pogresni, izvrnuti opisi koji su rezultat tvoje nesposobnosti da procitas napisano.
A govorim prostim jezikom koji se ne moze drugacije procitati nego kako je napisan.
Citat

Zapravo, kad sagledamo ceo istorijat tvog pisanja na ovom forumu on se sastoji od 2, 3 odgovora koja vrtiš i 2, 3 stvari koje primenjuješ na sve.
Ti si poput kuvarice koja ima neograničenu količinu nekog opojnog začina i stavlja ga u sve živo što su drugi skuvali verujući odnosno misleći da je sjajna kuvarica.
( a najviše volim onu ultimativnu foru kad na samom kraju kreneš da proglašavaš šta sve ne postoji)
Ovo samo pokazuje koliko si nemocan u pokusaju da sa diskusije o necemu i argumentovanom zastupanju svog stava moras da ispiras usta sa ovakvim lazima o meni.
Semantika je temelj ljudske komunikacije. Bez shvatanja o znacenju reci je nemoguce voditi konverzaciju koja vodi medjusobnom razumevanju.
Za tebe je nerazumevanje sagovornika i dalje - razumevanje.
A ovo u zagradi odnosi tortu medju svim tvojim neistina o meni, posto ja govorim samo o onome sto postoji.
Citat
Tužno je to što si napisao skoro 3000 poruka i ogromnu količinu teksta... a da zapravo nisi rekao ništa.
Evo jos jednog primera tvoje "logike" gde je "nesto - nista" i pokusaja da se sa diskusije predje na moju licnost
koja svakako nema nikakav znacaj.

Svi ostali koji ovde kao papagaji ponavljaju nesto sto je neko vec rekao ( kao ti u tvojih 14000 postova ) su rekli
"nesto" a ja koji govorim ono sto se ne ponavlja - nisam rekao nista.
Stvarno nisam siguran sta bih mogao da kazem o "logici" "tvojih" "argumenata".
Citat
Postoji verovatnoca da ovo nije vrhunac tvog neshvatanja znacenja reci koje koristis i koje neuspesno pokusavas
da aplikujes na ono sto sam rekao.
Uopste nisam svestan koliki je radijus tvog bauljanje u pokusaju kritike nepostojeceg teksta.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 

PS.
Citat

To Jeste Istina ,

covek to stalno radi ,veceg egoistu od njega jos nisam video
On prosto pati da bude u centru paznje i uvek zeli da skrene temu i paznju prema sebi kao da neko stvarno mari sta je on rekao ili nije ali najsmesnije je sto malo malo pa posle toliko praznih postova napise nesto kao;

"ovo nema nikakvo znacenje za nikog ,reci napisane u bibliji nemaju nikakvo znacenje (kao da on to zna) Ja eyepheelYU sam od nikakvog znacaja .Ja nemam nikakvu vrednost , Ja nikom nista ne namecem
( a svaki njegov post ,svaki pasus upravo to radi)."
Vi svi trebate da znate" Da je svako od vas dobio predodredjenu inteligenciju nad kojom nema nikakvu kontrolu."
"Svi ljudi su unikati i svi imaju svoju unikatnu ulogu, i niko nemoze da bude "neko drugi", bez obzira na verovanje
u "slobodu" i "slobodnu volju". ( jebote kakva mudrost )  a ako ne mozete da razumete ;
"to vam samo objasnjava da vi nemate mogucnost da shvatite da nijedan covek nije "sam svoj kreator".

eyepheelYU je tako smesan kao da je onaj "DALEK" iz Dr.WHO

Covek je Kanadrom i kontradikcija sam sebi ,bilo bi dosadno bez njega.

evo jos jednog Zen bisera ,

"Nijedan covek nije u pravu, samo imamo one koji govore istinu i one koji govore neistinu."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC Wildfire S
Ovde nema govora o matematici nego o masakru logike koji predstavlja misljenje koje zastupas ti i svi koji misle da je coveka sam svoj kreator.
Ovde se radi o apsolutnom ignorisanju procesa koji coveka i njegov rad cini onim sto jeste.
Ti se ponasas kao da ja ne znam o cemu ti pricas i da sa tom pricom nisam upoznat.
Sa pricom u kojoj je covek primoran da laze sam sebe o sebi da bi mogao da podnese pritisak svog postojanja.
Potpuno si slep za cinjenicu da nikome nista ne naturam nego preispitujem razmisljanje koje je covek primoran da ima da bi zaboravio da je marioneta koja je stvorena, iskoristena i ubijena.
Toliko ti nije jasno sta ja govorim da si primoran da izmisljas nesto sto nisam rekao i tome se smejes.
Citat

Ne govorim o matematici i sve sto si o onome sto mislis da sam ja rekao izmislio stvarno nema nikakve veze sa onim sto govorim.
Ti ni u jednom momentu nisi naveo sta sam ja rekao i o tome govorio, sve o cemu govoris su tvoji pogresni, izvrnuti opisi koji su rezultat tvoje nesposobnosti da procitas napisano.
A govorim prostim jezikom koji se ne moze drugacije procitati nego kako je napisan.
Citat

Ovo samo pokazuje koliko si nemocan u pokusaju da sa diskusije o necemu i argumentovanom zastupanju svog stava moras da ispiras usta sa ovakvim lazima o meni.
Semantika je temelj ljudske komunikacije. Bez shvatanja o znacenju reci je nemoguce voditi konverzaciju koja vodi medjusobnom razumevanju.
A ovo u zagradi odnosi tortu medju svim tvojim neistina o meni, posto ja govorim samo o onome sto postoji.
Citat
Evo jos jednog primera tvoje "logike" gde je "nesto - nista" i pokusaja da se sa diskusije predje na moju licnost

Svi ostali koji ovde kao papagaji ponavljaju nesto sto je neko vec rekao ( kao ti u tvojih 14000 postova ) su rekli
Citat
Postoji verovatnoca da ovo nije vrhunac tvog neshvatanja znacenja reci koje koristis i koje neuspesno pokusavas
Uopste nisam svestan koliki je radijus tvog bauljanje u pokusaju kritike nepostojeceg teksta.

x 2993

@Alex616

Mah, odavno ispričana priča.
Poznat je svaki njegov sledeći potez, jer je sličan svakom prethodnom.
Svaki tuđi post je "ajfiljuovan", prošao kroz njegov filter, dodato i integrisano par svojih autentičnih rečenica koje si izdvojio... i na kraju pušten na forum.
Maltene je isto kao da uzmeš nečije postove i igraš se sa [/color] i farbaš ih u svojoj boji.

A koliko je uporan u tome i koliko je pritom beskoristan kad napiše mnogo i ne kaže ništa... mogu samo zaključiti da je egoista.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2011, 18:38:33 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Citat

Citat

Citat

Citat

eyepheelYU

Ali niko se ne slaze sa tvojim pogledima i tvojim rezonovanjem ,
Jer ne vidis tu svoju findementalnu prepreku .
Da si na dalekom istoku mozda bi marginalno imao il nasao istomisljenika.
Nemas nikakve podrske ,
Ne bavis se nikakvim duhovnim radom ,
Tvoja usvojena teorija o tome sta je dusa dolazi od Indiskog pesnika koji ima religioznu pozadinu ,
imam par Dippakovih cd-jeva od pre jedno 16 -god ,odlican je pesnik ali to je to.
Ti ne mozes da imas objektivno razumevanje stvari ukoliko one nisu deo tvog zivota.
Ne bavis se nikakvim naucnim radom ,nisi objavljen ,cemu tvoj trud da se izjasnis ,
kad sam tvrdis da ni ti a ni stvari koje kazes nemaju nikakve vrednosti ni znacaja .

WhiteGoa

Razumem te u potpunosti  i slazem se eyepheelYU  je prilicno tezak egoista ,

zamisli da te neko stavi na pusto ostrvo sa njim ,mislim da nebi preziveo prvu konverzaciju dana .

eyepheelYu najveci biser do sada bio "da vreme i prostor ne postoje" ....

« Poslednja izmena: 17. Dec 2011, 19:03:50 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
To Jeste Istina ,

covek to stalno radi ,veceg egoistu od njega jos nisam video
On prosto pati da bude u centru paznje i uvek zeli da skrene temu i paznju prema sebi kao da neko stvarno mari sta je on rekao ili nije ali najsmesnije je sto malo malo pa posle toliko praznih postova napise nesto kao;
Srednjevekovna dogma i diktatura extraordinaire.
Svako ko se suprostavi mainstream dogmi treba da bude spaljen na lomaci.
Neslaganje sa nelogicnoscu tvrdnji mainstream-a je "zelja" da se bude u "centru paznje".

Meni "lekcije" o egoizmu drze moderator i neko ko je ovde ispisivao eseje o svom raskosnom zivotu u Englerskoj.
Citat
"ovo nema nikakvo znacenje za nikog ,reci napisane u bibliji nemaju nikakvo znacenje (kao da on to zna) Ja eyepheelYU sam od nikakvog znacaja .Ja nemam nikakvu vrednost , Ja nikom nista ne namecem
( a svaki njegov post ,svaki pasus upravo to radi)."
Vi svi trebate da znate" Da je svako od vas dobio predodredjenu inteligenciju nad kojom nema nikakvu kontrolu."
"Svi ljudi su unikati i svi imaju svoju unikatnu ulogu, i niko nemoze da bude "neko drugi", bez obzira na verovanje
u "slobodu" i "slobodnu volju". ( jebote kakva mudrost )  a ako ne mozete da razumete ;
"to vam samo objasnjava da vi nemate mogucnost da shvatite da nijedan covek nije "sam svoj kreator".
Nikome ne govorim kako da razmislja, kako da ne razmislja, sta da radi, sta da ne radi, tako da mi nije jasno
kako to ja nekome nesto namecem ?
Kako to ja zelm da budem u "centru paznje" ?
Citat
eyepheelYU je tako smesan kao da je onaj "DALEK" iz Dr.WHO

Covek je Kanadrom i kontradikcija sam sebi ,bilo bi dosadno bez njega.
Pogresno shvatanje i tumacenje onoga sto sam rekao je tebi smesno, a forum je odlicno mesto da osobe poput tebe nekoga nazivaju smesnim u nemogucnosti da se to radi u stvarnom zivotu u komunikaciji sa strancima.
Sve sto Alex616 iz londona kaze je tako zato sto to kaze Alex616 iz Londona.
Citat
evo jos jednog Zen bisera ,

"Nijedan covek nije u pravu, samo imamo one koji govore istinu i one koji govore neistinu."
Da li bi kojim slucajem mogao da objasnis kako se dokazuje da je neko "u pravu" u odnosu na nekog drugog ?
Citat: WhiteGoa
x 2993
super argument
Citat: Alex616
eyepheelYU

Ali niko se ne slaze sa tvojim pogledima i tvojim rezonovanjem ,
Jer ne vidis tu svoju findementalnu prepreku .
Burek nije moj zivot, ljudi sa kojima sam svakodnevno u kontaktu potpuno shvataju sta sam im rekao.
Forum je jedno, a prica uzivo je nesto sasvim drugo.
U prici uzivo niko ne izvrce ono sto sam rekao i to koristi protiv mene.
Citat
Da si na dalekom istoku mozda bi marginalno imao il nasao istomisljenika.
Nemas nikakve podrske ,
Ne bavis se nikakvim duhovnim radom ,
Tvoja usvojena teorija o tome sta je dusa dolazi od Indiskog pesnika koji ima religioznu pozadinu ,
imam par Dippakovih cd-jeva od pre jedno 16 -god ,odlican je pesnik ali to je to.
Ti ne mozes da imas objektivno razumevanje stvari ukoliko one nisu deo tvog zivota.
Ne bavis se nikakvim naucnim radom ,nisi objavljen ,cemu tvoj trud da se izjasnis ,
kad sam tvrdis da ni ti a ni stvari koje kazes nemaju nikakve vrednosti ni znacaja .
Ti i dalje ne shvatas da ne trazim istomisljenike i da ono sto govorim nije misljenje pa ih automatski ne mogu ni imati. Nije mi potrebna podrska upravo zato sto nikome nista ne namecem.
Kazem ono sto moram da kazem, uzivo me svi kristalno jasno shvataju posto su svesni da nisu nicim ugrozeni, kao sto se ovde taj utisak stice.
Dusa = osecaj prisutnosti nije nikakva teorija nego cinjenica, ti i svi drugi zivi ljudi imate osecaj prisutnosti ali ne zelite da taj osecaj nazovete dusom, niti vas na to neko primorava.
Apsolutno sve o cemu govorim je deo mog i svacijeg zivota, ali nije kompatibilno sa mainstream shvatanjima.
Objasnjavam ti da nisam egoista a ti mi govoris kako je vazno da budem objavljen, da ono sto govorim neko drugi "prizna".
Ti uporno mene nazivas egoistom iako za to nemas nikakav argument.

IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.