Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blizi se kraj velike ere CQ-a...  (Pročitano 34854 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia C6
Kakva tema covece, o majstorima ove drevne igre... prosto je nemoguce da popamtim sve dobre igrace sa kojima sam igrao za ovih 13000 partija otprilike kad se saberu svi nalozi na kojima sam igrao. U poslednje vreme naletim ko Halejeva kometa tako da ne znam sad ove aktuelne dobre igrace, pa da nabrojim one koji su bili dobri.
Ovu nauku nikad nisam, tako da ne znam vaistinu ko je tu dobar, Istorija: Prince Alex i Set. Geografija: Mafia, Dubara, Legija. Muziku nisam igrao tako da ne znam. Sport: Uki, Galois, Disturbed, Suncokreten. Knjizevnost: Mayhem, Ljupce, MJ.
Sto se tice svega ukupno ima ih previse dobrih pa da odvojim par komada: Legija, Mafia, Foruna, Sadcu, Debeljko, MJ, Totalis, Systemic, Hernan, Dubara, Mayhem, Apstrahovana, Lilien, Deja, Djubre014, Steva77, Balthazare, Vasa Ladacki, Venera, St Sale, Ataman i ima ih jos ko zna kolko koje ne znam. Najbolji po meni je Legija- u svakom pogledu najkompletniji igrac i Omer Ekic koji kad je imao 8100, niko na kvizu nije imao preko 7700 PI. I ono Djubre018 nije bilo lose, osvojio 3 turnira, kucao ko manijak, guglao jos brze,  dobar decko generalno  Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2013, 10:54:02 od CQ Pitanja 1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Stockholm
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia x6
I ono Djubre018 nije bilo lose, osvojio 3 turnira, kucao ko manijak, guglao jos brze,  dobar decko generalno  Smile

bio si ti jak, sunce ti, jedan od najjacih sa kojima sam igrao, to je sigurno Smile sta ti radis inace, nisam te video na kvizu, a ni na forumu 300 god.. doduse, to je mozda zato sto ni ja bas ne navracam Smile
IP sačuvana
social share
it's in my hands... the sky... so bright, it's burning..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Uz duzno postovanje svim novijim igracima, nekim novim klincima, smatram da su najbolji od najboljih upravo oni koji su tu od samog pocetka 2009. godine.. Malo je takvih..
Ne bih ja ovo nazvala krajem, ne gasi se CQ, samo ce doci do izmena..
 da

prepoznao sam se Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Blizi se kraj, samo ne znam ni ja cega.  Ere prevare??? Sto bi rekao cika Jova Zmaj, svaki ciganin hvali svoga konja, a slicna situacija je i ovde, pa sam resio da napisem i ja neku rec.  To sto mislite da cete biti bolji drugovi pa ih hvalite, mnogo ste se presli.  Svaki od njih je znao jednu oblast, eventualno 2, ostalo su varali.  To je nasa realnost, nazalost.

Ne znam samo ko je od ovih ljudi sto su ostavili komentare bio posten u igri, a tek da ne pominjem one sto su pomenuti i predstavljeni kao vrsni igraci ove igre, viteski junaci prevare i ordena casti, znalci strategije i znanja, xaxaxa.  Smesni ste svi kolektivno, a jos vise ovi moderatori sto su vam dopustili temu.
Nisam nikad bio nabedjen da moram da pobedim, nikad nisam varao ni na koji nacin, ali sam opet sve navedene srusio uvek u igri.  Jedino ih nisammogao da ih srusim kad je njihovo varanje dolazilo do granica razuma i mozga.  Evo napisao sam spisak ljudi koje ste vi naveli, pogledajte im svima PSP, PO itd, ili su birali protivnike, ili su varali na skriptu i gugl, i sad su oni u nasim ocima heroji??? I sto je jos najjace, heroji verzije i ere konviztadora, sit sam se nasmejao.

ljupce95, Galoise031, serena, Legija Cema, Dubic, Zokey, Ilija84, Swarz, Novotny, Majkl j23, Arilje, Gannicus Celt, King Maus II, dadara997, Hernan, lav_94, Mekano, itd, itd, prevara do prevare, i oni sto sad nemaju dobre krstove, varali su pre, tako da se ne zacude, smehoteka od kviza
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia C6
Ma tu sam brate, svuda malo, samo ovde najmanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Kao što je već rečeno, tema je otvorena da bi se glasalo i navelo ono što Vas je zadržalo na kvizu.

Pametovanje, hejtovanje i slično nije poželjno, ma koliko to pojedincima bio cilj.

Prema tome, držite se teme, hvala lijepo. Smile
IP sačuvana
social share
... сваком живот да колико може поднети ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Bilo je mnogo jakih igrača teško je pobrojati sve, u svakoj oblasti bilo je nekoliko podjednako dobrih igrača, tako da su nijanse i sreća odlučivale na turnirima. Ja mogu nabrojati neke igrače sa kojima sam igrao u periodu jul 2011-mart 2012 kad sam bio najaktivniji(kasnije se pojavilo još dosta dobrih igrača, ali tad sam ređe igrao, pa nisam upratio ko je koliko jak). U ovom periodu kada sam ja najviše igrao najbolji su bili (5-6 najboljih):

Opšta oblast: Đubre 018, Legija cema, Dubara, Hernan, mayhem11, Mlađenović

Književnost: Mekano, Koscielny, Gladiator91,  ljupče 95, mayhem 11, Majkl J23,

Geografija: Dubara, mafia90, Legija cema, zookeymau, Djubre 018, The Riddler1

Sport: lav94, Disturbed90, Michelangelo, Gannicus Celt, David 91, Mr Torture 666.

Muzika i umetnost i istorija-ne znam, nikada nisam igrao Smiley
« Poslednja izmena: 17. Dec 2013, 15:45:47 od Galois031 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Iz geografije najbolji je: Veson i Alon
Istorija :bojDoo
nauka:_NeChAsTiVi_,koji ujedno igra i sve oblasti odlicno. Izuzetno jak i korektan igrac, ne koristi skripte sto se moze videti iz odgovora koje daje. Pomenula bih i Teta Milevu koja je isto dobra iz nauke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Geografija;nenadmasan Veson, (uz zaljenje sto je otisao sa kviza), Alon
Istorija:BojDoo
nauka:_NeChAsTiVi_, Teta Mileva
Muzika :Bijesan Sam
Uz duzno postovanje prema Deja_ideja;Evroskeptik;Estirjate;krkmrk,J. Bond, SoleN,
Cesto sam igrala sa njima i sigurna da ne koriste skripte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
A ja bre,sa mnom nisi igrala eplan?  Smile hahah hvala lepo hvala Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.231 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.