Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blizi se kraj velike ere CQ-a...  (Pročitano 34779 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Želeo bih da se izvinim Hani_3 Smile jer sam pre nekoliko minuta igrao sa njom muziku po prvi put i saznao da je ona jedna od najboljih i najozbiljnijih igrača muzike na cq-u!Tako da i njoj dajem "glas"!
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
najposteniji igrac i covek Cakicale   Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

...al ko sem Boga zna odakle to i kako dođe!

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 415
Zastava Humska 1
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
mob
Samsung A5 2017
Uz duzno postovanje svim novijim igracima i nekim novim klincima koji su poosvajali ovde sve zivo, objektivno gledano najbolji igraci su bili bice i ostace Legija Cema i Djubre018.
IP sačuvana
social share
...sreća prati hrabre!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Uz duzno postovanje svim novijim igracima i nekim novim klincima koji su poosvajali ovde sve zivo, objektivno gledano najbolji igraci su bili bice i ostace Legija Cema i Djubre018.

Избор ти је у реду, али не може један човек да каже шта је објективно.

Ја ти то сад објективно кажем.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Tema, tema, tema ...
IP sačuvana
social share
... сваком живот да колико може поднети ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

dance to trance

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung wave 525
Prvo zamolio bih sve da procitaju DOOBRO prvi post pa onda tek da komentarisu...Drugo Jancicu ciljane su sastavni deo igre, naravno da su nepravedno oruzje onima koji ne igraju odvojene, svi igraci koje ste naveli poput djubreta mafija i legije imaju i imali su najbolje ciljane oblasti i da bi bio odlican igrac moras osim dobre ciljane posedovati i odlicnu odbranu od ciljani te se to moralo vezbati u odvojenim, moras to respektovati (to uopste nije lako)...takodje moram da dodam da dobra ciljana itekako pomaze ali nije kljucan faktor, ova igra zavisi od mnogo mnogo drugih sitnica.Naravno skripte su vrsta varanja te opet nije zgodno poredtiti sa ciljanama.
"najbolji igraci su bili bice i Ostace djubre i legija cema" sama po sebi recenica nije objektivna takodje ovom recenicom ne pokazujes respekt prema ostalim igracima iako si to navela, nemoj me pogresno shvatiti ali ponovo procitaj tvoju recenicu.
Jos jednom procitajte lepo prvi post pa tek onda komentariste
« Poslednja izmena: 20. Dec 2013, 11:27:56 od Haostebrex »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Sve to Dubo stoji za ciljanu sto si rekao, ali kada sam je spomenuo mislio sam da je nepravedno porediti nekog igraca sa ciljanom sa nekim ko je solidno ili dosta dobro potkovan u svim oblastima, koliko sam ja samo partija izgubio od ljudi koji jednostavno znaju samo jednu oblast, a npr.  za Prvi svetski rat kuca 19i vek Wink.  A takvi su takodje spominjani u ovoj temi, moje misljenje je da je Cema najbolji, naravno ne mislim da su svi ostali dobri igraci ustvari losi igraci, daleko od toga.  Takodje ima ljudi koji su na neki drugi nacin obelezili kviz, tu bih spomenuo umetnicu, ona je ipak prava ikona kviza.  Valjda se razumemo, ali takodje mislim da se skripte nisu pojavile da bi bilo bolje. . .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
"najbolji igraci su bili bice i Ostace djubre i legija cema" sama po sebi recenica nije objektivna takodje ovom recenicom ne pokazujes respekt prema ostalim igracima iako si to navela, nemoj me pogresno shvatiti ali ponovo procitaj tvoju recenicu.

ma nemoj, a kad neko samo tebe navede da si najbolji onda se ne bunis??? a kad neko navede djubreta i cemu onda prigovaras...
« Poslednja izmena: 20. Dec 2013, 14:13:22 od The Dudе »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Evo,moram da kazem,iskreno,moje misljenje je da sve,ukljucujuci i google i puskice da ne pominjem skripte,(ipak sam ih pomenuo,ups Smile) spada u neku vrstu varanja,zar ne ?E sad nikad necu saznati,jer nikada i nisam ,a i  ne bih probao ista od svega toga,ciljanu sam dosta kasno ,,otkrio,, ,al dobra strana svega toga je da mi je opsta postala dosta jaka,cak bez ciljane sam dosao do oko 8 270...Kad sam poceo da ciljam,naravno,porastao je i PO,i imao sam vise sanse protiv ljudi koji su takodje imali jaku ciljanu,i na kraju sam uspeo da dodjem do crvenog i mog nekog rekorda od 8 438,dakle bez icega,osim pomoci i ciljane.E sad,protiv ljudi koji su samo guglali i ciljali i moglo je nekako,ali protiv vrhunskih skriptera vrlo tesko,mada ne i nemoguce,pobedjivao sam cak i majkija par puta,a njega smatram najboljim skripterom ovde,naravno,treba puno,puno srece ,a znanje se vec podrazumeva.                  Nadam se da nije bas offtopic skroz,neka moja impresija samo,pozdrav . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

dance to trance

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung wave 525
Oke Janke vrv te nisam shvatio lepo iz prve... Smile izvinjavam se
The Dude, msm sta reci jos jedan u nizu provokatora...nije moj problem sto ti ne umes da citas ili sto razumes onako kako tebi odgovora.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2013, 15:25:04 od Haostebrex »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.