Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blizi se kraj velike ere CQ-a...  (Pročitano 34826 puta)
Poznata licnost

Mr. Mojo Risin'!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4912
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Književnost: Konteplejšn je ostavila (ostavio) najjači utisak

Ostavio (iako ga je vecito 'net sputavao u boljoj igri, eventualno hrana) - on i Gladiator!
IP sačuvana
social share
Pokrece se grupica, pod noge hvata put.
U eksplicitno ponasanje ulazemo trud.
Svaka nam pasja prevazilazi blud.
Dragim nam cvetovima strikamo kosmos.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бззз :)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 8261
Zastava Париз
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Galaxy S II
Knjizevnosti : Zaljubiska  Smile
Хехехе, Уметнице, далеко сам ја од тога, али хвала ти Smile Smile :**

Naravno kviz ne bi bio kviz da nije bilo i sledecih igraca, Zaljubiska

:****************** <333

Citat
Blizi se kraj velike ere CQ-a.

Неко моје мишљење (у питању су они са којима сам највише играла, па сам њих овде и набројала)

Наука: Арманд Хамер.. Smile

Историја: никола_1995.. Smiley

Географија: Звекете_Кг, Езел, Уметница, Весон, Ана035... Smile

Музика: Beyond time, Коло Смрти...  Smile

Спорт: Кмф_Врање, Лавеци.. Smile

Књижевност: Контемплејшн... Smile

Поздрав за све играче Smile Посебно за Звекете_Кг  И добре пријатеље: Арманд Хамер, Уметница, Јоци, Кмф, Loverboy, Езел, Цакицале, Цокињо, Терминатор Бг (Сале), Џејо, Балтазар, Др Хаус, Фазломинатор, Вацко, Џони Паскал, Катерина, Ћавани клиња, Куглица88, Ficjonis, Јефта, Золала.. Извињавам се ако сам неког пропустила, не замерите, не могу у тренутку свих да се сетим Smile Smile Smile

Поздрав за све модераторе, посебно за Челавог и Лајта Smile Smile

IP sačuvana
social share
Немам потпис, јер ми га Челави увек обрише! Толико!

Edit by chelavi1: i to je potpis, zar ne?
Зар ћеш и то да ми обришеш?!

Edit by chelavi1: Dokle god je potpis uklopljen u pravilnik, necu.  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
e dobro. . .  dakle, svi smo dali svoje vidjenje stvari i svoje misljenje o svemu. . .  a sad, hoce li neko objasniti kako funkcionise banovanje? je l to ide po principu: sa ovom/ovim sam hotovao/hotovala, njega/nju ne mogu. . .  sa ovom/ovim sam hotovao/hotovala , izgleda da je mlakonja, njega mogu. . .  Ovaj mi se šlihta, njega neću. . .  ovaj je pametan, možda me nekad može prosuti na javnom. . . njega može. . .  Pitam samo, hoće li to tako funkcioniati i na novom kvizu, mislim , hoće li se kriterijumi promeniti ili su postedjeni samo ovi sto su im pertle zamotane o crevca moderatora??? jerbo, ja nosim patike na lepljenje. . .  ako postoji neki drugi način, molim vas da stoji u pravilniku. . .  toliko,hvala
IP sačuvana
social share
Ne, ne kažem da treba pobiti sve glupe ljude.     .     .     samo kažem, hajde da sklonimo sve znakove upozorenja i problem će se sam od sebe rešiti.     .     .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Već dugoo ne igram ali se sećam da je Fazliminator bio dobar.  Smile

Jeste  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Ajd' i ja da napišem koju, ne bih inače pisao, ali sam hteo da napišem otpozdrav zaljubiškici.

Pa, Fazolominator jeste dobar, mislim da mu dobro idu knjige. Sad se poturčio ( čitaj otiš'o na studije u Tursku  Smile ) i nema ga više, šteta, dobar je za priču.

Mislim da se mafia razume u geos, ako se dobro sećam.  Smile

Sport: Galios031, vidim osvaja Olimpijce, turnire i tako to..  Smile

Legiju bih stavio u neku od oblasti, ali ne znam više ni u čemu je dobar kol'ko ga dugo nema. To je to od mene.

Zaljubiška.  Smile I da.. šta se desilo s korisnikom Majkl? Tu, nije tu?

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia Asha 302
Mnogi su otisli totalno van teme, ali nebitno.

Arijada  Smile

Sto se mene tice, za pojedinacne oblasti ne bih da sudim. Sto se tice opsteg znanja, svakako ubrajam Legiju Cemu, deju ideju kao i zaboravljene ChrisPaula i Slavkovica, ima tu jos par njih i od ranije kao npr. zdenkasir, sadcudavamje, debeljko... i to je to (verovatno sam neke zaboravio)  Smile  Ostalo me ne interesuje. Smiley   
« Poslednja izmena: 15. Dec 2013, 23:30:18 od Alokinator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
hvala bogu da dolazi kraj jedne ere.. postavih mnogo rekorda, idemo dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1476
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
BlackBerry 
e dobro. . .  dakle, svi smo dali svoje vidjenje stvari i svoje misljenje o svemu. . .  a sad, hoce li neko objasniti kako funkcionise banovanje? je l to ide po principu&#58; sa ovom/ovim sam hotovao/hotovala, njega/nju ne mogu. . .  sa ovom/ovim sam hotovao/hotovala , izgleda da je mlakonja, njega mogu. . .  Ovaj mi se šlihta, njega neću. . .  ovaj je pametan, možda me nekad može prosuti na javnom. . . njega može. . .  Pitam samo, hoće li to tako funkcioniati i na novom kvizu, mislim , hoće li se kriterijumi promeniti ili su postedjeni samo ovi sto su im pertle zamotane o crevca moderatora??? jerbo, ja nosim patike na lepljenje. . .  ako postoji neki drugi način, molim vas da stoji u pravilniku. . .  toliko,hvala

Mislim da pise i u ovom pravilniku sta sme a sta ne sme, a moderatori su tu da razgovor odrze na pristojnom nivou, i da sankcionisu prekrsaje banom onda kad procene da je to potrebno. Tako da sve u svemu davali su i davace banove kad, kako i kome pozele  Smile  nzm koliko je ovo sve u okviru ove teme  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je vreme novac uskoro ces bankrotirati
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Samo jos da dodam,beyond me inspirisao, Smile,veliki pozdrav i respect za sve one ljude kojima nije sve u zivotu krst i PI,ljudi sa kojima sam uvek relaxirano i opusteno mogao odigrati prijateljsku,pa cak i takmicarsku partiju.Bez takvih ljudi,sve ovo ne bi imalo smisla,uopste.Ne znam ni sam koliko sam se samo puta nasmejao raznim provalama na javnom chatu,i bar za trenutak zaboravio na sve brige i gluposti koje cine zivot.Ono sto mi je zao je da sam zbog nekih drugih ljudi,vremenom ugasio chat u takmicarskim,i tako propustio vrv,puno toga lepog,ali i manje lepog,sta da se radi,nismo svi isti...Ali ,jos jednom,postovanje za sve ljude koji su igrali ovaj kviz za svoju dusu i uzivanje,ne preturajuci po raznim skriptama,optereceni svim i svacim,samo ne zeljom da budu bolji zbog sebe ,a ne zbog drugih...I da jos jednom citiram coveka cije misljenje delim:moj glas za najboljeg ikada ovde ide Omeru Ekicu,e sad da li mi mozemo i treba da se merimo sa najvecim kvizomanom u zemlji,ne znam,ali onaj ko zeli,moze i treba da pokusa da dostigne taj Mount Everest...Uglavnom,svi mi,bar pomalo,pokazali smo da to zelimo u nekoj meri... I da ne zaboravim jos jednog po meni velikog znalca,a mladog coveka,prince alexa,koji je slao sasvim edukativna i pristojna pitanja,bas onakva ,kakva bih i sam slao da sam malo vestiji sa kompjuterom i da imam malo vise vremena Smile Veliki pozdrav za sve meni bliske ljude ovde na kvizu,nadam se da cemo nastaviti druzenje,i ubuduce,pozdrav od deje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Avatar ne lici na mene ali je previse simpa :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 434
Zastava Kragujevac
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 31.0.1650.63
E ovako, da iznesem i ja neko svoje misljenje iako nisam igrao ovaj kviz kada je bilo ubedljivo najbolje...

Sport - Galois031 ubedljivo, tu je i lav_94 veoma dobar
Istorija - Maus i Schwarzmuller, tu su i Serena i nekada veoma dobri setdcley i anubis
Geografija - Dubic, Cema ali i prebrzi Oxymoron, i Ilija84 veoma dobar
Muzika film i umetnost - Nezahvalno je govoriti o ovoj oblasti, ali kada vec treba da izdvojimo nekog onda -Q-
Nauka - nova oblast, stvarno ne znam
Knjizevnost - Gladiator ubedljivo, ali i Kontemplejsn koji je za kratko vreme postao jedan od najboljih u ovoj oblasti. Takodje treba izdvojiti nekada prejakog Fazlominatora i Ljupceta

Opste: Dizelas, Deja Ideja ( nekada ih mozes srusiti cas posla, ali nekad ne mogu da promase)  Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2013, 11:42:24 od el_ maestralni_ »
IP sačuvana
social share
Penzija, nema me.
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.