Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blizi se kraj velike ere CQ-a...  (Pročitano 34863 puta)
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Haters gonna hate!

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Čestitke za temu, oduševljen sam, najbolja tema vrlo verovatno što se tiče ovog dela foruma.  

Samo geografija me zanima, počeo sam da je igram s proleća ove godine, najveći utisak na mene je ostavio VESON.

Pohvalio bih još i E z E l, ne viđa se često devojka sa tako brzim prstima na kvizu, zar ne? :)

:wave:
« Poslednja izmena: 14. Dec 2013, 23:10:17 od Zyzz95 »
IP sačuvana
social share
I came - I saw - I conquered
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia krntija
posto u toj novoj verziji (ako je za divno cudo uopste i bude) nece biti chata kako sam cula

Како сам ја чуо, биће чета.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ovu listu koju je postavio rivija bi trebalo staviti na početnu stranu bureka. . .  jedino nisam sigurna za književnost. . .  možda je trebalo umetnica da bude na tom mestu. . .  elem, mislim da bi novi kviz trebalo da ima test pismenosti pre nego se dozvoli igračima da baljezgaju po javnom. . .  evo, ja bih prva uspela da kontrolišem svoj bes, kad ne bi bilo toliko gluposti na javnom. . . .  čak bih možda prestala da vredjam. . .  pojedine. . .  ako se ne bi pojavljivali na igri. . .  uopste. . .  
IP sačuvana
social share
Ne, ne kažem da treba pobiti sve glupe ljude.     .     .     samo kažem, hajde da sklonimo sve znakove upozorenja i problem će se sam od sebe rešiti.     .     .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Najbolji, Djubre 018, prvi osvojio crveni krstic(probajte sa skriptama i guglom samo do crvenog i javite moze li, bez ikakvog znanja). Kasnije osvojio znanjem, al nebitno. Najbolji turnirski igrac.
-dobri igraci sa kojima sam igrao su steva77, sadcudavamje, foruna, Lilien, alex69, berlusconi, apstrahovana, koshtica, suncokreten, Systemic, Vogolis zema, mawena94, LEGIJA CEMA, Majkl23 i jos drugih, uglavnom starijih igraca. Ove nove nisam probavao, ja sam se glupirao po javnom.
Posebna kategorija, najludji igrac na kvizu, shoshoncina
Totalis, odlican igrac, al nabedjen, njega inace niko nikad nije dobio, od 100 partija 101 je dobio
Umetnica prva medju jednakima Smiley

Najbolje i najvece drugarstvo na kvizu, Shone, zdenkasir i moja malenkost, volesmo se do full bana i nazad Smiley

I da, da li je moguce promeniti nick na kvizu? Zasto sam banovan, moderatori sprovode teror? Kako mogu da postanem moderator? Cemu sluzi javni cet ako ne za dopisivanje? valjda sam ih sve pobrojao
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia krntija
Ау Лајте какав си човек, ладно си ми обрисао пост.  Smile

Citat
Totalis, odlican igrac, al nabedjen, njega inace niko nikad nije dobio, od 100 partija 101 je dobio

А и ако си га добио, онда те је усрало  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Ja bih kao i lav izdvojio samo sport,jer sam slabije igrao ostale oblasti,tako da cu izdvojiti modesta mausa,lavezzija,galoisa,gannicusa,dj oka19,dacilisa,armagedona  i zajecara kao najvece rivale koje sam imao u ovoj  oblasti.  :D

Inace,kviz je ekstra,ali je u zadnjih godinu dana dosta jakih igraca napustilo kviz tako da nema konkurentnosti  medju igracima,al jbg.  

I je l' zna neko od admina hoce li  biti turnira uskoro? :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Evo kako bih ja rangirao vidjeno do sad :

Najbolji igrac: LEGIJA CEMA

1. Nauka : Konfiskujem, i onaj Slovenac, nzm nik.
2. Istorija SERENA mama   Smile , tu si i Zli Dizelash,Deja Ideja, BojDoo, SeT,
3. Geos : mafia_90, dubara, Legija, oxy, veson
4.Mjuza : --Q-- manijak  Smile
5. Knjige : Gladiator91 mamara  Smile

Opste :  Deja Ideja , Legija , Zli Dizelash ,    Djavolica , Gina Carano, Haryana

Ima dosta vrhunskih igraca , ali ovo je otprilike to .

Skriptare su unazadile igru, ostale smesne.Nisu vredne spominjanja.

Za sve ostale, veliki pozdrav, pogotovo za meni bliske ljude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Qtek 666
Молим за пристојност у коментарима, захваљујем.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

L'Acrobat

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 274
Zastava Sandhornøy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Prvo,odgovor na temu:
najbolji igrac - Omer Ekic,bez ikakve konkurencije,ali ajde,njega ne mozemo da svrstamo medju nas obicne smrtnike/ljubitelje cq-a.
jos jednom,najbolji igrac - mafia_90,deja ideja
nauka - ne znam,nisam upucen sasvim,mada mislim da je najbolji Ojstra
istorija - ne znam
geografija - Nikola Dubic,mafia_90
muzika - ---Q---,TimothyLeary,Djubre014,SapereAude. Po mom misljenju najvise iz ove oblasti STVARNO znaju Guy Gudbois i rainn,mada se nikada nisu preterano trudili ista da zapamte,nisu se opterecivali,nego sve iz glave kucaju,i za njih kapa dole.
sport - Galois031,Disturbed 90
knjizevnost - СергеиЕсенин
najbrzi igraci - Nikola Dubic,Oxymoron,---Q---
najlepsi nikovi - Astralized,asteria rain,Ocean Soul,
najsmesniji nikovi - Попрдуљко,livadski ker,Dildo Bagins,itd,ne mogu sada pola da se setim,ali ima ih toliko mnogo...
igrac koji je slao najbolja pitanja - Evolution 90
naveo bih i ljude koji su slali najgluplja pitanja,najvece smarace sa javnog,najnabedjenije likove odavde,ali obrisace mi post za dzabe,tako da necu,a i neka se sami pronadju,ionako znaju ko su.

Pozdrav za sve igrace koji se nikada nisu opterecivali oko boje krsta,brzine odgovora,prosecne snage protivnika,prosekom odgovora,guglom,skriptama itd,a opet su dosli do jakog plavog krsta svojim znanjem,bez gugla,bez ikakvih pomagala,puskica,itd. Njima svaka cast. Naleteo sam na mnogo igraca koji su strasno pametni,znaju dosta toga,ali jednostavno ih nije bilo briga ni za krst niti za bilo koju drugu stvar koja je ovde "najvaznija".
Veliki pozdrav ide svim ljudima koji su meni dragi,sa kojima sam proveo dosta vremena ovde,dosta dana,dosta noci,igara,kucanja,zezanja... Neke od vas nikada necu zaboraviti...
pozdrav

beyondtime
« Poslednja izmena: 15. Dec 2013, 15:21:06 od beyond time »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Проблем за свако решење ;)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 1113
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung s5260
Već dugoo ne igram ali se sećam da je Fazliminator bio dobar.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Dec 2013, 15:26:32 od jelenac. »
IP sačuvana
social share
''Ја сам неко сасвим обичан, мање битан.. Само једна мала душа на овоме свету.. Али опет, ја сам неко ко је цео свој свет видео у теби.''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.