Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 15:32:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blasfemija i pravo na slobodu govora...  (Pročitano 19428 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
#Raćo veliki verniče, oš opet da te citiram

Ma rođače, citiraj kolko ti volja, rekoh ti da ne poznaješ moje opredeljenje i stav po pitanju tamnoputih ljudi Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Ova planeta je nastala pre 4.5 milijardi godina ,
Suncev novo formirani sistem je bombardovao planetu nekoliko stotina miliona godina
Takvo bombardovanje nije katastrofalno cak sta vise pomaze fuziju elemenata ,
Na asrteroidima koji su pali na zemlju bili su zastupljeni svi organski elementi .
Dalje bombardovanje kometa donelo je vodu i stvorilo nasa mora i okeane ,
Organski elementi u vodi su imali hemijsku reakciju spajanja i razdvajanja ,
Posto su na primer neki elementi stvoreni kristalizacijom ,svaki kristal ima glatku i grubu stranu ,
amino kiseline su se mogle lakse skupiti na gruboj strani i kad su u velikom broju
one su se pretvorile u protein i prvi blok ljudskog zivota .
proteini su se spajali u supu po istom principu dok nisu pretvorili u prvi jednocelijski zivot
koji je bio osetljiv na sunce i koji je bio rasprostranjen po obalama izmedju vode i kopna .
Taj jednocelijski zivot je u bukvalnom smislu reci koristio BLATO za stvaranje membrana kod nastanka prvog visecelijskog zivota .

Sto se tice Homofobije nekih hriscana ili Rasizma treba samo da se setite ako verujete u Boga ,
on je sve i sve je Bog .Naravno to su gluposti nisu svi ljudi jednaki i ravnopravni ,bio bi uzas da jesu.

Ja bih voleo da istrebim sve ljude na ovom svetu kojima je IQ ispod 110  jer smatram da je mesanje sa njima kao inferiornim bicima zaustavilo covekovu evoluciju .

Prosecni IQ u staroj Yu bio je 95%
Prosecni IQ u Zapadnoj Nemackoj je bio 97%
Prosecni IQ u Severnoj Africi  78%

Dakle bez obzira na njihovu boju koze ili na vasu religiju ili narodnost ,titulu ili porodicno blago i imanje ili invalidnost ljudi koji imaju IQ ispod 110 ne bi trebali uopste imati decu .
Ja razumem da je neophodno imati fizicku snagu prostih radnika ,
ali njihovo mnozenje usled neobrazovanja  je katastrofalno za rezerve ove planete .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
Inteligencija nije preduslov za opstanak vrste. Moze da pomogne ali i da odmogne. Zavisi od vremenskih nedaca.

Obrazovanje nema nikakve veze sa inteligencijom.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2012, 16:00:57 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Ja bih voleo da istrebim sve ljude na ovom svetu kojima je IQ ispod 110  jer smatram da je mesanje sa njima kao inferiornim bicima zaustavilo covekovu evoluciju .

Mozda, samo resavanje nekih testova ne znaci bas koliko su ti ljudi pametni u svakodnevnom zivotu. Mozda ces naci beskucnika koji se odao alkoholu i ima IQ iznad 110 ali je promasaj. Ili neki jaci krimos koji ima dobau inteligenciju ali to koristi u kriminalne svrhe, recimo, psihopate imaju uglavnom visoki koeficijent. Uz to, IQ zavisi i od vaspitanja, tj. u kakvoj sredini dete odraste
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
Sto se tice Homofobije nekih hriscana ili Rasizma treba samo da se setite ako verujete u Boga ,
on je sve i sve je Bog .Naravno to su gluposti nisu svi ljudi jednaki i ravnopravni ,bio bi uzas da jesu.

Stvar je u tome što se zna (bar oni sa kojima često učestvujem u diskusijama i koje lično poznajem) moj stav o tamnoputoj populaciji. Ne zovu me neki ovde za džabe Crnac Smile zato sam dotičnom rekao da ne poznaje dovoljno moje stavove, što je batica tvrdio suprotno, je li.
Druga je stvar što bata ne zna da je to bila sprdnja, ali važno je napasti, kao što napada vernike i Religiju bez ikakvog razloga. Stvar vaspitanja, ne možemo svi biti isti... a bilo bi dosadno da jesmo Smile

« Poslednja izmena: 16. Okt 2012, 19:32:48 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 
Citat

Stvar je u tome što se zna (bar oni sa kojima često učestvujem u diskusijama i koje lično poznajem) moj stav o tamnoputoj populaciji. Ne zovu me neki ovde za džabe Crnac Smile zato sam dotičnom rekao da ne poznaje dovoljno moje stavove, što je batica tvrdio suprotno, je li.
Druga je stvar što bata ne zna da je to bila sprdnja, ali važno je napasti, kao što napada vernike i Religiju bez ikakvog razloga. Stvar vaspitanja, ne možemo svi biti isti... a bilo bi dosadno da jesmo Smile

Dakle kao što rekoh, direktno u facu, pa neka vide kakvi su (ne)ljudi. Smile

Na primeru "Crnac" možemo videti koliko je to ubitačna taktika, "crnac" se sada izvlači, lupeta kako je eto sve to šala, kao i svaki rasista kada ga otkriju, pa nije baš tako, nisam tako mislio, jeste "crnac" evo sve ti verujemo. Smile Evo verujem ti kao i kad kažeš da bog postoji. Smile

"Pa crnci najgori ološ. Jebo im ja mater ko ih stvori" Neko ko ovako mišljenje ima o ljudima, samo zbog drugačije boje kože, je moralno dno ovoga društva, u velikoj većini slučajeva ( ako ne i 100% ) rasisti, homofobi su uglavnom veliki vernici, kao naš drugar "crnac".

Neko će svratiti na ovaj forum, prčitati postove o veri i religiji čika "crnca" pa će mojom zaslugom ( taktika direktno u facu sa gadostima  Smile ) moći i da pročita kako on razmišlja o ljudima druge boje kože "Pa crnci najgori ološ. Jebo im ja mater ko ih stvori". ( baš je sprdnja  Smile ), naravno na njima je da odluče šta im je prihvatljivije, živeti u slozi sa tim ljudima ili ih u ime vere žigosati ( poznato ? )

Majistore nema potrebe da se pravdaš, savršeno dobro znamo kako razmišljaju vernici, evo možemo da vidimo na tvom primeru  Smiley 1, svake godine pred paradu ponosa gomila imbecila sa ikonama po rukama razara grad, a možemo i malo dalje pogledati kako se muslimani dižu u vazduh zbog nekakve karikature, poenta, pa svi se ISTI, zaludjeni glupostima u koje verujete.  Smile

« Poslednja izmena: 17. Okt 2012, 13:11:29 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
Zasto je crkvi odnosno ljudima u verskim institucijama bitno da se uglave u skolsko-obraznovni sistem od malih nogu.

Pa zato sto se deci usadjuju ideje o bogovima, svetim nikolama, rodjenju isusovom, barkici koja sadrzi 5 milion zivotinja i simpaticnog cikicu koji ih spasava od malih nogu. Koncepti koji oni nikako ne mogu da razumeju sa 5 ili 6 godina starosti su usadjeni u njihove glavice. Kasnije kad porastu i kad pocnu da shvataju da se ipak mnogi principi i stvarnost daleko razlikuje od simpaticnih bajkica koje su im povezivale sinapse u mozgu, nastaje veliki problem. Masa tih ljudi "oseca" kognitivno neslaganje sa ljudima koji ne dele njihova usadjena ubedjena o bogu i duhovima. U mnogim slucajevima vernik "oseca" da je osoba iz suprotnog tabora imoralna, da ne poseduje bilo kakvu etiku i svest. Iako su sva ta osecanja zapravo lazna i isprogramirana od malih nogu, odrasla religiozna jedinka ih se ne moze otarasiti cak i ako u nekom segmentu svog zivota postane skeptik ili agnostik.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat

Dakle kao što rekoh, direktno u facu, pa neka vide kakvi su (ne)ljudi. Smile

Na primeru "Crnac" možemo videti koliko je to ubitačna taktika, "crnac" se sada izvlači, lupeta kako je eto sve to šala, kao i svaki rasista kada ga otkriju, pa nije baš tako, nisam tako mislio, jeste "crnac" evo sve ti verujemo. Smile Evo verujem ti kao i kad kažeš da bog postoji. Smile

"Pa crnci najgori ološ. Jebo im ja mater ko ih stvori" Neko ko ovako mišljenje ima o ljudima, samo zbog drugačije boje kože, je moralno dno ovoga društva, u velikoj većini slučajeva ( ako ne i 100% ) rasisti, homofobi su uglavnom veliki vernici, kao naš drugar "crnac".

Neko će svratiti na ovaj forum, prčitati postove o veri i religiji čika "crnca" pa će mojom zaslugom ( taktika direktno u facu sa gadostima  Smile ) moći i da pročita kako on razmišlja o ljudima druge boje kože "Pa crnci najgori ološ. Jebo im ja mater ko ih stvori". ( baš je sprdnja  Smile ), naravno na njima je da odluče šta im je prihvatljivije, živeti u slozi sa tim ljudima ili ih u ime vere žigosati ( poznato ? )

Majistore nema potrebe da se pravdaš, savršeno dobro znamo kako razmišljaju vernici, evo možemo da vidimo na tvom primeru  Smiley 1, svake godine pred paradu ponosa gomila imbecila sa ikonama po rukama razara grad, a možemo i malo dalje pogledati kako se muslimani dižu u vazduh zbog nekakve karikature, poenta, pa svi se ISTI, zaludjeni glupostima u koje verujete.  Smile

Dobro, u pravu si, jel bi mogao sad loma da me zaobiđeš, ili se toliko jedeš u sebi da prosto ne možeš? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 
Pazi i rasisti poput tebe imaju pravo na slobodu govora, ti mozes da iznosis svoje ogadne stavove, ali posto ti verovatno niko iz tvog okruzenja (verovatno su kombinacija tebe, mega vernik i rasista ) nije rekao direktno u facu koliko je to odvratno ( imas primer sa nasim fudbalerima, kako svet gleda na vas rasiste ) nisi ni mogao znati koliko gresis, nadam se da sam te u tom smislu malo prosvetlio, napravio boljim covekom. Upravo to je i cilj mog pisanja, malo je agresivniji ali cvrsto verujem da je jedino ispravan, moramo ljudima odma reci kad grese, naravno i argumentovano objasniti gde sy te greske, jednostavno ne mozes ti mryeti nekoga zato sto ima drugaciju boju koze, to je lose, takvi ljudi su zli.

Nemam sta da te zaobilazim, ako sutra ti ili bilo ko opet nesto lanes, tu sam da ti direktno u facu saspem sta mislim o tome, pa sad je na tebi  Smile
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Ja imam dva srpska prijatelja koji su se ozenili engleskim crnkinjama poreklom sa karibskih ostrva St.Vincenta  i imaju po dvoje dece .U obadva slucajeva  njihovi Ocevi su Srbi a majke Engleskinje i u obadva slucaja svi su milioneri .Njihova deca ce imati vrhunsko obrazovanje i kad odu u Srbiju na odmor svi ih vole.
Sve su to nasa deca ,ne treba ih otudjivati sa glupim komentarima.
Interesantno je da ja licno nikad nisam cuo rasisticki komentar od nijedne zene iz Srbije ,
a vecina onih koje sam cuo nikada nije radila ili zivela ili bila u poseti zemlji sa crncima .
Sve sto znaju o Africi su programi koje vide na televiziji .

Dobar je primer fudbalska utakmica u Krusevcu Srbija - Engleska ispod 21 ,
Ja bih kao patriota najvise voleo da se dokaze da smo mi u Srbiji bili fer ,
bar prema onom snimku sa youtube ,ali ako slucajno nismo onda smo
sa svojim ponasanjem pojeli govna i sjebali nase fudbalere i buduci fudbal kao sport .

Atituda je slicna prema kinezima u Srbiji jer tamo srpski narod ima dodira samo sa tim najnizim slojem
neobrazovanih i jeftino placenih fizikalaca kao i losim salama u americkim filmovima .

Kao sto rekoh prirodno glupi ljudi su problem na ovom svetu .
Ni jedan nivo obrazovanja ne moze da kompensira njihovu nemogucnost shvatanja.

« Poslednja izmena: 18. Okt 2012, 15:47:23 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 15:32:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.