Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 06:22:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Blasfemija i pravo na slobodu govora...  (Pročitano 19435 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50186
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Bog je zaslužio poštovanje jer smo od njega rođeni. On je Tvorac svega.

Iskren da budem, dosta sam BATINA dobijao kao klinac, ali sam sam kriv za to.

Smile Smile Smile

MaJstore napravilu su te mama i tata, jedino ako ti se tata zove bog  Smile

A mamu i tatu su napravili baba i deda, i tako čitav niz ide do Boga. On je otac naših predaka, pa samim tim i nas. Što reče jedan duhovnik, kada zasijem njivu i uberem plod jesam ja oko toga nešto radio. Ali svi ti je to zamislio Bog. Roditelji samo prenose ono što su već dobili. A Tvorac toga je Bog.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2012, 09:14:44 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
Ne ide do boga. Bog je nematerijalan a mi smo ljudi od krvi i mesa, mi smo bioloski organizmi. Svi bioloski organizmi su zasnovani na vrlo jasno opisanim hemijskim pravilima. Nema tu mesta nikakvoj misterioznoj sili.

Tebi i tebi slicnima koji ne mogu da shvate hemijsko - bioloske principe, jebiga zao mi je sto ste preskocili te lekcije iz hemije u osnovnoj skoli.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 

Smile Smile Smile

A mamu i tatu su napravili baba i deda, i tako čitav niz ide do Boga. On je otac naših predaka, pa samim tim i nas. Što reče jedan duhovnik, kada zasijem njivu i uberem plod jesam ja oko toga nešto radio. Ali svi ti je to zamislio Bog. Roditelji samo prenose ono što su već dobili. A Tvorac toga je Bog.

Prosto je tužno čitati ovako  nešto u 21.veku, naklepetati ovoliko gluposti, i još verovati u njih  Smiley 1 MaJstore sve je ovo lepo, ali fali ti jedna mala sitica, DOKAZ, bilo kakav dokaz za ovo što pišeš ? Molitve i osećaji prisustva se ne ubrajaju u dokaze Smile

Živeti pošten život- za to ti je potrebna istina. Bog ne postoji, negde dubko u sebi i ti to dobro znaš, toliko je jednostavno. Poštenje  je jedna od najvećih vrlina - Baš to vrlina, ne isključivo hrišćanska vrlina, niko nije vlasni prava na poštenje, dobrotu. Ja sam pošten, dobar i tačno me zabole da očekujem neku "nagradu" poput odlaska u raj, dobar sam i to je moja nagrada.

Imaš primer i na ovom forumu kako veliki vernici razmišljaju o ljudima druge boje kože ( onveruje da će u raj  Smile Smile Smile ).

Vidi, čisto zbog sebe, svoje porodice, imaš dve opcije ili napiši neki dokaz za ovo što iznosiš, ili se okreni nauci, biologiji, fizici, jer čitajući tvoje gluposti, izgleda da si mnogo propustio kroz obrazovanje, ali sa malo napora možeš nešto i da naučiš.

ps.Po stoti put, koji je to tacno  bog tvorac svega ? Hrisna, Juda, Ra....... Smile

« Poslednja izmena: 15. Okt 2012, 10:16:10 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50186
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Tužno je da postoje netolerantni ljudi koji ne žele da saslušaju drugu stranu. Aroganciju koju si ovde nalupetao niko ko iole razmišlja neće prihvatiti. Tražiš dokaz, a ni sam nemaš nikakve dokaze za svoja lična vjerovanja. Nastupima na Bureku više podsjećaš na člana neke agresivne sekte, nego na čovjeka s kojim može da se razgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
@Magic

Vrlo je lako dokazati da su ti otac i majka bioloski preci.

Jel imas ti dokaz da je covek ikad u laboratoriji napravljen od blata?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50186
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Nisam ni napisao kako je čovjek napravljen, da li je evoluirao ili stvoren. Naglasio sam da vuče porijeklo od Boga. Roditelji samo prenose materijal koji su dobili od svojih roditelja, i tako dolazimo do prvih roditelja, a otac prvih je Bog.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2012, 17:10:54 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
Kako je covek "stvoren" od boga?

Mozes li da opises taj proces i da li je ikada on ponovljen u laboratoriji?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62

Smile Smile Smile

Kad smo kod tate, verovatno jos jedan veliki vernik  Smile mislim zbog batina, valjda tako kod vernika ide, ko jace istuce decu, veci vernik   Smiley 1 nije mi jasno zasto odobravas batine, nije morao da te pegla od batina,  mogao je da iskoristi cuvenu frazu vernika:  "Takvim ga je bog napravio"  Smile

Ajd sad oko boga, ponovo isto pitanje, KOJI BOG je tvorac svega, pazi sad danas na svetu ljudi veruju u ogroman broj bogova, koji tacno Jehova, Tora, Krisna, Ra ? je tvorac svega ? I zasto je bas taj tvoj u koga ti verujes pravi, a ne ovi ostali ?  Smile Naravno neki argumenat  Smile bi dobrodosao.

Za zlo na svetu je kriv covek, slazem se Smile, recimo kako vi vernici gledate na ljude koji mrze druge ljude zbog njihove boje koze ?  Smiley 1 Sta vas bog kaze na to ?  Mi ih zovemo rasistima, i gadimo ih se, da nije  to zlo o kome pricas ?

O kakvom rasizmu bre ti pričaš Smile smiri se loma bato, pozliće ti Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 
Tužno je da postoje netolerantni ljudi koji ne žele da saslušaju drugu stranu. Aroganciju koju si ovde nalupetao niko ko iole razmišlja neće prihvatiti. Tražiš dokaz, a ni sam nemaš nikakve dokaze za svoja lična vjerovanja. Nastupima na Bureku više podsjećaš na člana neke agresivne sekte, nego na čovjeka s kojim može da se razgovara.

Zašto očekuješ neku vrstu tolerancije, za šta ?

Iznosiš tvrdnje za koje namaš apsolutno nikakve dokaze, nalupetaš gomilu gluposti i očekuješ normalnu diskusiju ?  Smiley 1

Aroganciju si pošteno zaslužio sa sa izjavom da je otac prvih praroditelja  bog  Smile Smile Smile Smile , svaki put ćeš biti počašćen posle takvih izjava. Smile

Čoveče, ti si dokaz koliko je  bušan naš obrazovni sistem, kako je moguće javno iznositi ovakve gluposti, ako želiš ozbiljnu raspravu, pa moraš i neki DOKAZ za svoje tvrdnje da izneseš, da li si svestan, da su te napravili roditelji, neko imaginarno biće sa neba nema nikakvu ulogu u tome, kako možeš biti tako plitak  Smile Smile Smile

Dokaze za svoja verovanja sam dobio kroz obrazovni sistem, školu, i do dana današnjeg uživam u nauci, i svim lepotama koje nam ona pruža, baš zato i pišem, kako pišem, jer ako neko pored fizike, biologije, nauke, izabere neka imaginarna bića, pa se još usudi da iznosi kretenizme o bogu ocu prvih roditelja  Smiley 1 Smile, ovo je nivo razgovora koji će maximalno dobiti.

Član sekte će pre biti neko ko veruje u bića koja žive na nebu, potope, zagrobne živote....zar ne ? Smile Smile Smile

ps.Bog verovatno nema roditelje  Smile On je večan  Smile Postoji oduvek, njega niko nije morao da stvori  Smile Smile

#Raćo veliki verniče, oš opet da te citiram  Smile

« Poslednja izmena: 16. Okt 2012, 09:08:27 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
Evo od malih nogu, igracke za decu zasnovane na "naucnim cinjenicama" o potopu.

I sad kako da ne blatish ovo  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

noahark.jpg
(46.39 KB, 298x298)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 06:22:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.