Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 66093 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

WhiteGoa trenutno place i vristi od smeha dok cita ovaj post!!!

josh kad bi nam objasnio svojim rechima shta ti je toliko smeshno ...  Smile

A dooobro, tebi mozda nece biti smesno  Smile

Oprosti, ja sam odrastao na MontiPajtonovcima...
Zamisljam John Cleese-a u ulozi Hitlera, koji naprasno gubi onu neuroticnost i iskacuce agresivne oci i pretvara se u suptilnog profesora, engleskog bontona koji izgovara uz veliku dozu ozbiljnosti tvoj post, sa povremnim "mmmkay" kao onaj Mr. Mackey iz SouthParka...

Smile

Jbg, meni je smesno... Smile

Smile
Sad ce bf da kaze, kako su Montipajtonovci izum judeo-liberala Smile ciji je idejni tvorac Chris Carter (tvorac najpoznatije serije o teorijama zavere Smile ), verovatno Jevrej.
Ne, ja licno misilm da je bf dosta stalozen momak, ali da niko nema vremena da slusa njegove trice i kucine, pa onda nas zamajava na forumu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Cekaj malo bf, cak i da su crnci manje inteligentni od belaca (sto je vrlo diskutabilno), da li ti mislis da je to merilo vrednosti coveka? Da li, ako je neko lenj i debeo, zivi na racun drzavne sise, da li je on kao covek manje vredan?

zamisli da negde radish ,zaradjujesh (znam teshko je ,ali napregni se  Smile ) . s tobom zivi neko u istoj kuci ,ko ne radi ,nego zivi od tvoje plate. uz put je i debeo ,smrdi ,prlja kucu .... i on hoce da bude s tobom ravnopravan u odlukama koje se tichu kuce i novca koji ti zaradish   Smile

Citat

Cesto forsiras ta tvoja "najnovija istrazivanja"  Smile Smile , pa zar bi taj tvoj "judeo-liberalizam" odvajao tolike pare za socijalu, zar i ti isti Jevreji ne odvajaju pare za socijalu?

jevreji stvaraju socijalu - upravo te prosjake ,narkomane ,kriminalce - koji su na "drzavnoj" odnosno na sisi onih ljudi koji rade  Smile

Citat

Kako zaposliti cigu, koji gde god se pojavi svi zapuse nos?

a zashto zapushe nos ?  Smile i zashto bi neko trebao da zaposhljava rome , a toliko je srba nezaposleno ? Smile neka romi zaposle sami sebe (najbolje izvan srbije  Smile)

Citat
Da li on kao takav moze da se uklopi u drustvo Srbije?

ne moze  Smile - i bash zbog tih bioloshkih razloga on u srbiji moze da bude samo parazit (chast izuzecima ali to je surova istina )

Citat
Koliko crni sportisti donose casha recimo, jednoj Americi? Koliko crni muzicari?

ne donose nishta . jer da nema crnih ,bili bi zuti ili beli  Smile ... sport i muzika nishta ne proizvode - da ne gledash sport i ne slushash crnachku muziku ,nashao bi neku drugu zabavu  ... zapravo , donose i shtetu : da ne gledash crnce kako igraju kosharku ,mozda bi je ti igrao . da ne slushash crnachku "muziku" mozda bi slushao i svirao pravu ,kvalitetnu muziku  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S

WhiteGoa trenutno place i vristi od smeha dok cita ovaj post!!!

josh kad bi nam objasnio svojim rechima shta ti je toliko smeshno ...  Smile

A dooobro, tebi mozda nece biti smesno  Smile

Oprosti, ja sam odrastao na MontiPajtonovcima...
Zamisljam John Cleese-a u ulozi Hitlera, koji naprasno gubi onu neuroticnost i iskacuce agresivne oci i pretvara se u suptilnog profesora, engleskog bontona koji izgovara uz veliku dozu ozbiljnosti tvoj post, sa povremnim "mmmkay" kao onaj Mr. Mackey iz SouthParka...

Smile

Jbg, meni je smesno... Smile

Smile
Sad ce bf da kaze, kako su Montipajtonovci izum judeo-liberala Smile ciji je idejni tvorac Chris Carter (tvorac najpoznatije serije o teorijama zavere Smile ), verovatno Jevrej.
Ne, ja licno misilm da je bf dosta stalozen momak, ali da niko nema vremena da slusa njegove trice i kucine, pa onda nas zamajava na forumu  Smile Smile

Nisam ja ni rekao nista lose za Bf-a, samo malo zabavljam samog sebe...   Smile
I nece valjda da se ljuti na mene... Beeelac sam! Nemam ni crnju ni zucu u familiji, mada kako mi keva daje sve manje i manje kesha za izlaske... sumnjam da je jevrejka!  Smile    Smile Smile Smile Hahaha...

da ne slushash crnachku "muziku" mozda bi slushao i svirao pravu ,kvalitetnu muziku  Smile

Nemoj mi reci... Vagnera!   Smile 
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zamisli da negde radish ,zaradjujesh (znam teshko je ,ali napregni se Smile ) . s tobom zivi neko u istoj kuci ,ko ne radi ,nego zivi od tvoje plate. uz put je i debeo ,smrdi ,prlja kucu .... i on hoce da bude s tobom ravnopravan u odlukama koje se tichu kuce i novca koji ti zaradish Smile

Citat

Cesto forsiras ta tvoja "najnovija istrazivanja"  Smile Smile , pa zar bi taj tvoj "judeo-liberalizam" odvajao tolike pare za socijalu, zar i ti isti Jevreji ne odvajaju pare za socijalu?

jevreji stvaraju socijalu - upravo te prosjake ,narkomane ,kriminalce - koji su na "drzavnoj" odnosno na sisi onih ljudi koji rade Smile

Citat

Kako zaposliti cigu, koji gde god se pojavi svi zapuse nos?

a zashto zapushe nos ? Smile i zashto bi neko trebao da zaposhljava rome , a toliko je srba nezaposleno ? Smile neka romi zaposle sami sebe (najbolje izvan srbije Smile)

Citat
Da li on kao takav moze da se uklopi u drustvo Srbije?

ne moze Smile - i bash zbog tih bioloshkih razloga on u srbiji moze da bude samo parazit (chast izuzecima ali to je surova istina )

Citat
Koliko crni sportisti donose casha recimo, jednoj Americi? Koliko crni muzicari?

ne donose nishta . jer da nema crnih ,bili bi zuti ili beli Smile ... sport i muzika nishta ne proizvode - da ne gledash sport i ne slushash crnachku muziku ,nashao bi neku drugu zabavu ... zapravo , donose i shtetu : da ne gledash crnce kako igraju kosharku ,mozda bi je ti igrao . da ne slushash crnachku "muziku" mozda bi slushao i svirao pravu ,kvalitetnu muziku Smile
Bf, kao prvo, zelim da ti kazem da sam potpuno svestan da rasprava sa tobom nije nista drugio nego prosipanje iz supljeg u prazno, tako da nemam ja bas zivaca da sa tobom polemisem, jer ja upravo mislim da su ljudi poput tebe opasni.
Znaci, po tebi, judeo-liberali prave takav sistem gde belci rade za Jevreje i za socijalu? Pa zar nije logicnije da judeo-liberali (evo vec usvajam tvoje fraze ... sta cu kad se druzim s tobom Smile ) potisnu i uguse socijalne slucajeve, kako bi imali vise casha koji im donose belci?  Smile Smile
Da se bavis nekim sportom, znao bi da sport ne poznaje granice i da je sport kao i umetnost, nacin izrazavanja i da ne poznaje boju koze, vec samo kvalitet, a crnci jesu kvalitetni sportisti i muzicari.
Na sta se svodi drustvo koje samo proizvodi? Na robovlasnicko drustvo. Ciga bi mogao da bude ravnopravan clan drustva, ako bi se svi potrudili da radimo u tom smeru.
Jos uvek nisi objasnio, sta bi ti radio sa Romima, ako nekad (pu pu daleko bilo Smile ) dodjes na vlast u Srbiji?  Smile Kako bi to izgledalo?
Zapuse nos, zato sto ih je drustvo tako nateralo da zive, da se kupaju jednom mesecno i da skupljaju karton ... Sta vredi Cigi milion evra, kad bi gde god da se pojavi i sta god pokusao da uradio, ipak bio samo Ciga?
P.S. Samo da dodam, ne repliciram dalje na tvoje odgovore, zbog "nepremostivih razlika" Smile Smile Ne, ozbiljno, mislim da me prepucavanje sa ljudima kao ti, zaglupljuje i vodi u greh  Smile
Get a life.

I ovo pitanje, nemoj da mi izbegavas Smile
bf
A kako si ti postao rasista? Sta je to prelomilo u tvojoj vugla? Smile Ili mislis da normalni ljudi "arijevci" Smile Smile imaju to urodjeno, taj osecaj za visu/nizu rasu i taj fazon? Smile
  Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 00:17:23 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Prvo postoje rase izmedju ljudi, zutaci su manji, belci su visi, crnci imaju vise misicnih vlakana, belci su intelgentnijii... i to dovodi do zakljucka da postoji.
Kako bi sada mogli napraviti razliku da se vidi da su beli ljudi inteligentniji od crnih podjimo od cinjenice da su jevreji u onoj pustinji napravili gradove i zemlju obradjuju sto staklenicima sto navodnjavanjem, a sta crnci ceo zivot jedu bube i zivotinje jer nisu dovoljno inteligentni da navodnjavaju ili naprave staklenike ili su mozda lenji da bi pre crkli nego ziveli kao normlani svi normalni ljudi.
A sto se tice raznosaca pica ne verujes da postoje rasa medju ljudima, vidim na politickom forumu teski si liberalac anti religiozan covek pa sta si ti kako bi se mogao kvalifikovati kao sizofrenicar koji slusa druge ljude koji  nisu u pravu a kad treba da odgovoris na neki post umes samo da prozivas ljude.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Znaci, po tebi, judeo-liberali prave takav sistem gde belci rade za Jevreje i za socijalu? Pa zar nije logicnije da judeo-liberali (evo vec usvajam tvoje fraze ... sta cu kad se druzim s tobom Smile ) potisnu i uguse socijalne slucajeve, kako bi imali vise casha koji im donose belci?  Smile Smile

pa nije logichno , jer ta obojena masa upravo sluzi da optereti glupe belce kao ti , koji su zarad "jednakosti" spremni da se zaglupljuju "multikulturalizmom" . bez te "udarne pesnice" koja je tu uvek na zahtev svojih gospodara ,ni parazitizam jevreja ne bi bio moguc . ovako - jevreji odozgo , obojeni odozdo - belci se sisaju dok je to moguce  (skori primer vol strita to pokazuje ). na kraju ,ostaje prazna ljushtura (drzava rasnih meshanaca ,bez morala ,bez kulture ,nesposobna za odrzavanje ... ) - jevreji se tad sele na drugo mesto . Smile

Citat
Da se bavis nekim sportom, znao bi da sport ne poznaje granice i da je sport kao i umetnost, nacin izrazavanja i da ne poznaje boju koze, vec samo kvalitet, a crnci jesu kvalitetni sportisti i muzicari.

da se ti bavish nekim sportom ,znao bi da gledanje crnca kako trchi na TV  nije sport  Smile .

Citat
Na sta se svodi drustvo koje samo proizvodi? Na robovlasnicko drustvo. Ciga bi mogao da bude ravnopravan clan drustva, ako bi se svi potrudili da radimo u tom smeru.

"ciiga" ne moze nikad da bude ravnopravan . on moze da bude samo manji ili vishe nagradjivan za svoj nerad - zavisi koliko su ljudi oko njega spremni da to podnose ..

Citat

Jos uvek nisi objasnio, sta bi ti radio sa Romima, ako nekad (pu pu daleko bilo Smile ) dodjes na vlast u Srbiji?  Smile Kako bi to izgledalo?

nishta posebno spektakularno . imali bi prava onoliko koliko zasluzuju ,a isto toliko i obaveza . ne bi bilo lazne jednakosti

Citat
A kako si ti postao rasista?

nisam postao nikakav "rasista" . samo imam prirodan osecaj rasne svesti koji postoji u svakom choveku kome mozak nije ispran TV i ko veruje vishe onome shto vidi nego onom shto mu kazu  Smile . i ja bih tebe mogao da pitam kako mozesh da verujesh u ono shto je ochigledno nemoguce ,ali necu - znam moc i uticaj  propagande ,posebno na "slabiju bracu"  Smile

------------

whitegoa ,znam da tvoje opaske o vagneru izgledaju prilichno smeshno u nekom drushtvu kretena ,ali vodi rachuna da je ovo ipak filosofski forum - ovde ispadash glup  Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 02:21:24 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
  whitegoa ,znam da tvoje opaske o vagneru izgledaju prilichno smeshno u nekom drushtvu kretena ,ali vodi rachuna da je ovo ipak filosofski forum - ovde ispadash glup  Smile

Priznaj! I ti sumnjas da mi je keva jevrejka!  Smile

Ovaj... moguce, vidim da ima strastvenih forumasa koji su se prilicno udubili u svoju filozofiju.  Smile  Smile
Jbg, glupa mi je i tema, nemam nikakve koristi od nje...

Nego, jel moze jedno licno pitanje?
Ok znam da je ovaj deo foruma predvidjen za ovakve stvari ali ti zvoju  "rasnu svest" rasipash, skoro pa namecesh po celom forumu, ne verujem da se bavis ovim i profesionalno tako da... sta imash ti od svega toga? Licno.

I molim te nemoj mi reci da razmisljam ko jevrej, da trazim materijalnu korist i sl. Samo pitam zdravorazumski.  Smile

I da! Ti bi ispao najveca budala u mom drustvu. Da se ne lazemo.  Smile Al jbg, ovo je forum, bozemoj hiljade razlichitih misljenja, ne moras sa svih hiljadu da se slazesh... 
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
po mom mishljenju najbolja definicija belca je ona koju je dao dejvid lejn :

belac je onaj ko izgleda kao belac ,govori kao belac i ponasha se kao belac Smile i to chini razliku izmedju tvog veselog jevrejina i pravog belca : on mozda ima izgled belca (osim tih pacovskih ochiju Smile Smile) , ali se ponasha kao jevrejin .

drugim rechima , osoba koja bi imala i 100 % bele krvi mogla bi da bude neprijatelj bele rase (chak vrlo opasan) Smile

----------------

i neshto si mi ti dushe mnogo zabrinut za sudbinu tih koji imaju "po neku kap " ne-bele krvi Smile Smile . ja sam vec rekao da ce morati da se postavi negde administrativna granica ,kao u nemachkoj . to svakako nece biti 100 % pravedno ,ali shta da se radi ...

a kad si vec uzeo taj japan za primer - japan danas nije ugrozen .ma koliko da na njih navaljuju uticaji "zapada" , oni su ipak sacuvali srz svoje kulture . japancima ne preti izumiranje ,nemaju problem sa stopom kriminala i uopshte su mnogo manje dekadentni nego belci pod uticajem judeo-liberalizma .

Оно за величину мозга нећу ни да коментаришем Smile
Из овог твог поста видимо да ипак нису најбитније "биолошке" разлике, него неке друге, што ја од почетка теме говорим. Драго ми је да смо се сложили.

Нисам ја забринут ни најмање, има над Јешама ко да жали, има и дежурних/плаћених нарикача... Само сам хтео доказати да је чисто "генетски" критеријум непрецизан и погрешан. Много је већи проблем за мене то што су "националсоцијалисти" убијали неке друге белце (100% или нешто мање%), рецимо Србе. Да, мени као Србину то много теже пада. Ето, субјективан сам...

А знамо добро да "националсоцијалисти" нису били баш толико гадљиви на "мешанце", па су балисти-шиптари имали SS дивизије, а са Арапима (Семити) су имали баш онако плодну сарадњу, посебно после ДСР. Smile
Ево, лично Хајни организовао Скендербег дивизију марта 1944.
http://www.rastko.org.yu/kosovo/istorija/savic_skenderbeyss.html

А Јапан је пријатељу итекако угрожен. Они су ти сада "народ најстарији", како се то епски каже (узгред овде је ситуација критична, али нисмо баш најгори, ту смо негде са Хрватима у првих десет места Smile )
То што је теби само проблем "расно мешање", а никако "бела куга" не значи да пад наталитета није у ствари једини прави проблем опстанку народа. Тај проблем погађа све народе под дубоким утицајем западне цивилизације (комунизам такође ту спада). Излаз би био одбацивање "европских вредности". Наравно, то је много лакше рећи него учинити.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
da se ti bavish nekim sportom ,znao bi da gledanje crnca kako trchi na TV  nije sport

Smile Smile Smile Морао сам...  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Видим да се ништа није променило овде.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.157 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.