Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Разлике између различитих раса код људи
Суштински не постоје
37.5%  (39)
Постоје, али се могу превазићи
32.7%  (34)
Постоје и непремостиве су
22.1%  (23)
Наука тек треба да открије
2.9%  (3)
Како већина каже
4.8%  (5)
Ukupno glasova: 104
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Биолошке разлике међу људима  (Pročitano 66109 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
velicina mozga je itekako vazna za inteligenciju   Smile

kuj ne veruje nek prochita ovo  Smile  :

http://www.sciencedaily.com/releases/2005/12/051223123116.htm

po mom mishljenju najbolja definicija belca je ona koju je dao dejvid lejn :

belac je onaj ko izgleda kao belac ,govori kao belac i ponasha se kao belac  Smile i to chini razliku izmedju tvog veselog jevrejina i pravog belca : on mozda ima izgled belca (osim tih pacovskih ochiju  Smile Smile)  , ali se ponasha kao jevrejin .

drugim rechima , osoba koja bi imala i 100 % bele krvi mogla bi da bude neprijatelj bele rase (chak vrlo opasan)  Smile

----------------

i neshto si mi ti dushe mnogo zabrinut za sudbinu tih koji imaju "po neku kap " ne-bele krvi  Smile Smile . ja sam vec rekao da ce morati da se postavi negde administrativna granica ,kao u nemachkoj . to svakako nece biti 100 % pravedno ,ali shta da se radi  ...

a kad si vec uzeo taj japan za primer - japan danas nije ugrozen  .ma koliko da na njih navaljuju uticaji "zapada" , oni su ipak sacuvali srz svoje kulture . japancima ne preti izumiranje ,nemaju problem sa stopom kriminala i uopshte su mnogo manje dekadentni nego belci pod uticajem judeo-liberalizma .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.29
mob
Nokia 300
velicina mozga je itekako vazna za inteligenciju   Smile

kuj ne veruje nek prochita ovo  Smile  :

http://www.sciencedaily.com/releases/2005/12/051223123116.htm

po mom mishljenju najbolja definicija belca je ona koju je dao dejvid lejn :

belac je onaj ko izgleda kao belac ,govori kao belac i ponasha se kao belac  Smile i to chini razliku izmedju tvog veselog jevrejina i pravog belca : on mozda ima izgled belca (osim tih pacovskih ochiju  Smile Smile)  , ali se ponasha kao jevrejin .

drugim rechima , osoba koja bi imala i 100 % bele krvi mogla bi da bude neprijatelj bele rase (chak vrlo opasan)  Smile

----------------

i neshto si mi ti dushe mnogo zabrinut za sudbinu tih koji imaju "po neku kap " ne-bele krvi  Smile Smile . ja sam vec rekao da ce morati da se postavi negde administrativna granica ,kao u nemachkoj . to svakako nece biti 100 % pravedno ,ali shta da se radi  ...

a kad si vec uzeo taj japan za primer - japan danas nije ugrozen  .ma koliko da na njih navaljuju uticaji "zapada" , oni su ipak sacuvali srz svoje kulture . japancima ne preti izumiranje ,nemaju problem sa stopom kriminala i uopshte su mnogo manje dekadentni nego belci pod uticajem judeo-liberalizma .

tako je bf
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
U jeb...

pretvori ti mene u rasistu. Smiley Salim se. Et aman tacno da su manje inteligentni.  Smile

A fiziologija je nacin funkcionisanja... i manje vise je isti kod ljudi... pa i kod majmuna...ona se toliko ne razlikuje.
Recimo da je "fizioloska" razlika motora: dizel i benzinac.... a da je inteligencija - snaga motora...
tj kod rasa je isti motor (fiziologija) al je razlicita velicina... kapacitet ... snaga... kako si vec jel dokazao Smiley

( naravno opet ja ostajem pri svom da tih 7 prosjecnih IQ razlike, je isto sto i 2.345 sekunde na 100m tj. da je vise finesa nego jaz...al to je vec licno shvatanje..)

Al korisne informacije... i da odlican sajt http://www.sciencedaily.com/... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Grize, a? Znaci, sad ni pravi belac, nije dobar covek, ali ako si manje beo (tj nisi 100% beo), onda je to ok, pametan si, lep i sve sto uz to ide  Smile Zanimljiv si ti momak bf  Smile Smile

i neshto si mi ti dushe mnogo zabrinut za sudbinu tih koji imaju "po neku kap " ne-bele krvi  Smile Smile . ja sam vec rekao da ce morati da se postavi negde administrativna granica ,kao u nemachkoj
  Smile I sta posle? Grupnjak? Smile
. to svakako nece biti 100 % pravedno ,ali shta da se radi  ...
Da, sta da se radi, taki zivot  Smile
Nisi mi odgovorio na moje pitanje? Nekoliko postova iznad  Smile Evo da dodam jos jedno pitanje: Jel ima po tvom misljenju neki Jevrej ili zuca ili nigger koji je dobar kao osoba, koji zna da je "niza rasa"? Sta govore ta tvoja najnovija istrazivanja?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Možda saznamo da slon ima moć telepatije,da levitira ili nešto treće a da jadan nije naučeo jer njegov mozak je minimum dva puta veći od našeg(nebitno jesi li crnac-belac-žut ili roze i na tufne Smile )
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 shta to znachi dobra osoba ? pa ima pasa koji su plemenitiji nego ljudi  Smile ... naravno da ima neki jevrejin koji je dobar chovek ,ili neki inteligentan crnac ... mi ovde govorimo o proseku - odnosno onome shta cete na da nadjete na ulici u svakodnevmom zivotu  Smile

a u realnom zivotu razlika je negde 20 IQ poena (minimalno) ,a ono shto je posebno opasno je to shto su crnci skloniji kriminalu nego belci (takodje postoje statistike) . dakle u realnom zivotu , necete ni da dodjete do tog pametnog crnca jer cete morati da "saobracate" sa njegovom nasilnom sabracom ...

sama chinjenica da je mozak crnca manji i da ima izrazenije senzorne ,a manje izrazene kongitivne centre u odnosu na belce ,kao i to da crnci salbije nasledjuju inteligenciju dovoljan je dokaz da je rasno meshanje pogubno ne samo za opstanak (bele) rase nego i za civilizaciju kao takvu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
shta to znachi dobra osoba ? pa ima pasa koji su plemenitiji nego ljudi  Smile ... naravno da ima neki jevrejin koji je dobar chovek ,ili neki inteligentan crnac ... mi ovde govorimo o proseku - odnosno onome shta cete na da nadjete na ulici u svakodnevmom zivotu  Smile

a u realnom zivotu razlika je negde 20 IQ poena (minimalno) ,a ono shto je posebno opasno je to shto su crnci skloniji kriminalu nego belci (takodje postoje statistike) . dakle u realnom zivotu , necete ni da dodjete do tog pametnog crnca jer cete morati da "saobracate" sa njegovom nasilnom sabracom ...

sama chinjenica da je mozak crnca manji i da ima izrazenije senzorne ,a manje izrazene kongitivne centre u odnosu na belce ,kao i to da crnci salbije nasledjuju inteligenciju dovoljan je dokaz da je rasno meshanje pogubno ne samo za opstanak (bele) rase nego i za civilizaciju kao takvu ...

WhiteGoa trenutno place i vristi od smeha dok cita ovaj post!!! 

Zamisljam samo s kojom dozom ozbiljnosti bi ispricao ovo sto si napisao...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2008, 21:39:34 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

josh kad bi nam objasnio svojim rechima shta ti je toliko smeshno ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
shta to znachi dobra osoba ? pa ima pasa koji su plemenitiji nego ljudi Smile ... naravno da ima neki jevrejin koji je dobar chovek ,ili neki inteligentan crnac ... mi ovde govorimo o proseku - odnosno onome shta cete na da nadjete na ulici u svakodnevmom zivotu Smile

Cekaj malo bf, cak i da su crnci manje inteligentni od belaca (sto je vrlo diskutabilno), da li ti mislis da je to merilo vrednosti coveka? Da li, ako je neko lenj i debeo, zivi na racun drzavne sise, da li je on kao covek manje vredan? Cesto forsiras ta tvoja "najnovija istrazivanja"  Smile Smile , pa zar bi taj tvoj "judeo-liberalizam" odvajao tolike pare za socijalu, zar i ti isti Jevreji ne odvajaju pare za socijalu? Kako recimo zaposliti slepog coveka? Kako zaposliti nekog ko je nepokretan? Kako zaposliti cigu, koji gde god se pojavi svi zapuse nos? Da li on kao takav moze da se uklopi u drustvo Srbije? Ja znam da je tvoj Hica sa takvima zavrsavao sa "metak u celo", ali to onda vodi u zivotinsko carstvo Smile
Koliko crni sportisti donose casha recimo, jednoj Americi? Koliko crni muzicari?
Dakle, mnogo neozbiljne stavove imas. Pravis greske u startu, zidas kucu bez temelja i to pada kad-tad.  Smile

Zamisljam samo s kojom dozom ozbiljnosti bi ispricao ovo sto si napisao... Smile
Ne verujem ni da bi nekog mogao da pogleda u oci u stvarnom zivotu, a kamoli da prica ovakve bolestine.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2008, 23:04:40 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S

josh kad bi nam objasnio svojim rechima shta ti je toliko smeshno ...  Smile

A dooobro, tebi mozda nece biti smesno  Smile

Oprosti, ja sam odrastao na MontiPajtonovcima...
Zamisljam John Cleese-a u ulozi Hitlera, koji naprasno gubi onu neuroticnost i iskacuce agresivne oci i pretvara se u suptilnog profesora, engleskog bontona koji izgovara uz veliku dozu ozbiljnosti tvoj post, sa povremnim "mmmkay" kao onaj Mr. Mackey iz SouthParka...

Smile

Jbg, meni je smesno...  Smile

Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.