Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 00:01:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: bigamija -uslovno receno  (Pročitano 18011 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Dulac, to sto nesto ponavljas do besvesti, ne znaci da je istina... te iste drustvene norme su nas pre 30 godina terale da obozavamo JEDNOG, pre 15 godina da obozavamo drugog, a o nekim drugim stvarima da ne pricamo.

Kada kazes da je neka prica prazna, trebalo bi to da potkrepis argumentima. Tako sam i ja mogao sandri da napisem,tvoja prica je besmislena, on je u pravu i da iskuliram.

Moja oba posta si trebao jako pazljivo da procitas, mozda bi ti neke stvari bile malo jasnije. Na zalost, ti imas misljenje i citas samo povrsno, bez namere da razmislis o onome sto je napisano. Da si to uradio, mozda bi video sledece:
1) moj stav je isti kao i tvoj, samo nisam sklon osudjivanju, vredjanju i lincu
2) smatram da je moj i tvoj stav formiran na pogresnim osnovama, a objasnio sam i zasto
3) 1 i 2 su razlozi zasto na stvari gledam tolerantnije, i zasto ih stalno preispitujem

4) moja ideja napredovanja nema veze sa temom. ja sam rekao da se njemu desava isto sto i tebi i meni i svima, samo na jednom drugom polju. kod tebe i mene se to desava na materijalnom ili nekom drugom, kod njega na emotivnom... vrlo prosto.
5) to unesrecivanje drugih je vrlo relativan pojam, a objasnio sma ga u prethodna dva posta (mozda ces ih sada vrlo pazljivo i lagano procitati, i porazmisliti o njima pre nego sto doneses neke zakljucke...)
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

jer je to jednostavno tako.
umesto da osudiš takvo ponašanje kao idiotsko, ti još tvrdiš da je taj lik idol za sve nas, koliko samo ljubavi ima u sebi...  Smile

prvo, ja nisam nigde rekao da je on idol, bilo kome, a pogotovu ne meni, i ne dozvoljavam da se moje reci izvrcu.
drugo, treba da osudim takvo ponasanje zbog toga sto ti tako mislis?!?!? ili mislis da ljudi nemaju pravo da imaju drugacije misljenje od tebe?!
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Da, recimo da se brak zasniva na tome da ako je neko srecan u njemu ne treba da trazi svoju srecu dalje od njega. Ako trazi "srecu" i dalje znaci da nesto nije u redu u braku Smiley
recimo da se ne zasniva... to na cemu se zasniva sreca, brak, ljubav ili nesto cetvrto, to je subjektivno...
vec 15 godina znam bracni par koji zivi slobodno, otvoreno. povremeno se vidjaju sa drugima, vole se, i sreci su. Njihov koncept braka i srece se zasniva na drugacijim osnovama nego moj i tvoj. Ja tako ne bih mogao, ali svakako nemam razloga da ih osudjujem. Oni misle drugacije, zive drugacije, ali niko ih ne smatra monstrumima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Chrome 4.0.249.89
mob
Nokia 
Ala je udarila inflacija na moralne vrednosti...

ps Imas edit Smiley
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
nije fora da ga pravdate,Srbima je u prirodi da pljuju i psuju Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Da, recimo da se brak zasniva na tome da ako je neko srecan u njemu ne treba da trazi svoju srecu dalje od njega. Ako trazi "srecu" i dalje znaci da nesto nije u redu u braku Smiley
recimo da se ne zasniva... to na cemu se zasniva sreca, brak, ljubav ili nesto cetvrto, to je subjektivno...
vec 15 godina znam bracni par koji zivi slobodno, otvoreno. povremeno se vidjaju sa drugima, vole se, i sreci su. Njihov koncept braka i srece se zasniva na drugacijim osnovama nego moj i tvoj. Ja tako ne bih mogao, ali svakako nemam razloga da ih osudjujem. Oni misle drugacije, zive drugacije, ali niko ih ne smatra monstrumima...
To nije brak, to je svingeraj Smiley Oni nisu monstrumi ali da li su zesce poremeceni to je vec druga prica. Razumem ja, dosta sam tolerantan, ali ako se govori o "normalnom" braku svingeraj ne moze to da bude Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ala je udarila inflacija na moralne vrednosti...

ps Imas edit Smiley

znam, pardoniram.
samo pisem u bunilu, posto me nervira kad neko ne cita ono sto napisem do kraja, a pocne da donosi zakljucke. sad cu da probam da spakujem to u jedan post...

shke crew - Srbi su skloni da pljuju svako misljenje koje nije u skladu sa njihovim. A za osudu svi imamo dozvolu. I svima je najlakse da osudjuju i pljuju, a niko ni da razmisli malo. I sa strane gledano, sve je crno belo, a kad se njima iste stvari desavaju, onda shvate da to bas i nije tako.
Srecom, reci su besplatne. Jos uvek...

marko - to je tvoja procena da li je brak ili nije. njima je to brak, i to normalan brak. to sto ih ti smatras poremecenim govori dosta o tome koliko si otvoren i tolerantan...
« Poslednja izmena: 04. Avg 2010, 12:02:52 od Dorian_serbia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

idiot je priznao sve . nevencano "zivi" sa doticnom iz njegovog grada, to mu je bila prva devojka, nikako nije mogao da je zaboravi .... bla bla truc i na kraju "volim vas obe" Smiley 1

E, hebi ga, sta ako ih stvarno obe voli, mislim, da jednu od njih nije voleo, ostavio bi ih. Sa druge strane, divim se tom coveku, koliko je on energije ulozio u obe vze (naravno, i novaca)  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nemoj tri posta za redom, koristi dugme "uredi"

1. Ja jesam sklon osuđivanju, što je, po meni, prirodnija reakcija od popuštanja i tolerisanja
2. Ja smatram da je moj stav formiran na ispravnim osnovama.
3. Mene takav vid tolerancije ne interesuje ni najmanje
4. Svaka ideja o napredovanju na štetu drugog, bilo materijalno ili emotivno, isključuje svaku pomisao o "ljubavi"
5. Ako njegova žena kaže da joj to odgovara, onda ok. Ali i ti i ja znamo da nema ništa od toga.

Citat
te iste drustvene norme su nas pre 30 godina terale da obozavamo JEDNOG, pre 15 godina da obozavamo drugog, a o nekim drugim stvarima da ne pricamo.

mislim na društvene konvencije, pre svega na planu morala.

Citat
treba da osudim takvo ponasanje zbog toga sto ti tako mislis?!?

treba da osudiš ako si iole normalan. Da, ja smatram da je nenormalno podržavati takve devijacije i igranje sa nečijim životima.

Citat
vec 15 godina znam bracni par koji zivi slobodno, otvoreno. povremeno se vidjaju sa drugima, vole se, i sreci su.

Kako to može da se poredi čoveče ?! Pa jel ova žena znala za situaciju ?!

Citat
to sto ih ti smatras poremecenim govori dosta o tome koliko si otvoren i tolerantan...

znači treba da podržim sve što je nenormalno da bih bio tolerantan. E, pa prijatelju, iskenjam se ja na takvu toleranciju.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2010, 12:06:10 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

idiot je priznao sve . nevencano "zivi" sa doticnom iz njegovog grada, to mu je bila prva devojka, nikako nije mogao da je zaboravi .... bla bla truc i na kraju "volim vas obe" Smiley 1

E, hebi ga, sta ako ih stvarno obe voli, mislim, da jednu od njih nije voleo, ostavio bi ih. Sa druge strane, divim se tom coveku, koliko je on energije ulozio u obe vze (naravno, i novaca)  Smile

Marandicu, sad si ga ne**bao zbog svog stava!  Smile

Dulac, sad se sve svodi opet na isto. Ja ti kazem da su to tvoji stavovi. Ok, ti mislis da je on monstrum, ti mislis da su tvoji stavovi na ispravnim osnovama, da nisi tolerantan i tako dalje. Ja sam bio isti takav ali su mi neke stvari pokazale da to bas i nije sve tako.

Ja tvoje misljenje uvazavam, ti moje ne uvazavas, i smatras da nisam normalan ako preispitujem stvari pre nego sto ih osudim. Ok, to opet samo pokazuje ono sto smo obojica tvrdili: Ja da sam tolerantan, a ti da nisi...
Ja nisam sklon tome da usvajam uvek samo jedno misljenje i stav kao jedini ispravan, vec volim da porazmislim o svim uglovima pre nego sto donesem zakljucak. Ali jedno je sigurno. Ti ne mozes da znas da li on voli obe. Ili je kita u pitanju. Prosto, ne poznajes coveka, a i da ga poznajes, opet ne bi mogao da tvrdis. Ja smatram takvo osudjivanje nekorektnim. Ni ti, kao ni svi mi ovde nisi upoznat sa dovoljnim brojem cinjenica. Ali mi smo Srbi i tako funkcionisemo. Mada, mislim da generalno to nema veze sa Srbijom... danas svi sebi svasta dozvoljavaju...
« Poslednja izmena: 04. Avg 2010, 12:09:56 od Dorian_serbia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 00:01:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.