Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 14:37:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: bigamija -uslovno receno  (Pročitano 18136 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
ono što mi nije jasno, to je shvatanje o tim oblicima "ljubavi" sa varijetetima, ali to je za drugu temu

Stvar iskustva. Smile

svaka čast, ne želim takva iskustva  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
vi kazete da je njena sreca bila formirana na zabludi?
vi kazete da je stvar tolerancije?
vi kazete da je lagao?

Pa ajmo ovako onda... ako cemo vec da se vredjamo.
Prvo, to sto je nesto opsteprihvaceno ne mora da znaci da je ispravno!! ili bar ne JEDINO ispravno! i pod tim mislim na generalno stvari, ne samo na ove!
Sto se ne grozite poligamije u islamu!? ako neko uzme islam, onda je to ok?!?! gospode boze koji su to stavovi.
njen i vas, pa nazalost i moj koncept srece je baziran na iskljucivosti i sebicnosti!
moj koncept idelane osobe sa kojom bih bio presrecan:
da je lepa, pametna, uspesna, vredna, da je puna razumevanja za mene i za moje potrebe, da me pazi ali da me ne gusi, da bude uvek uz mene, ali i da mi pruza dovoljno slobode. da je iskrena. i kljucno: da joj budem jedini!!!
dakle, ako to pruza samo meni, onda je ok, ali ako isto to pruza i jos nekome, onda je monstrum?! u nasem konceptu srece nesto nije kako treba. a ovo je samo jedan ekstreman primer toga.

ma dajte...

ja razmisljam isto tako, i ja bih se osecao lose da mi se desi tako nesto. Ali samo zato sto sam od rodjenja ucen da je to nesto lose i sto sam od rodjenja gledao kako svi JAVNO osudjuju tako nesto. Moje iskustvo je vise puta pokazalo da to, cemu sam ucen od rodjenja, nije uvek ispravno!! narocito ako je neki GLOBALNO usvojeni stav u pitanju...

Prema tome, to da li je lik govno, ili montrum, to je stvar subjektivnog misljenja.
I da, mi smo u 90% slucajeva nesrecni ISKLJUCIVO zbog naseg nerealnog koncepta srece.

Covek koji zivi u divljini srecan je sto ima pecinu, vatru i hranu. Dok ne vidi da postoji nesto bolje.
Covek koji zivi na selu, navikao da obradjuje zemlju, pije pivo ispred zadruge i ide na seoske zabave je srecan. Dok ne vidi tipa koji izlazi u kafice, vozi kola i tako dalje. Ovaj koji vozi kola, zivi normalno je srecan, dok ne vidi nekoga ko ima kucu sa bazenom, vozi mnogo skuplja kola i putuje po svetu. Ovaj koji putuje po svetu je srecan ali on je juce upoznao tipa koji ima svoje ostrvo, svoj avion, jahtu... i odjednom vise nije srecan...

Tvoja drugarica, ti, ja, imamo svoj koncept srece. Njegovo ponasanje se uklapalo u taj koncept do juce. Ja verujem da je i njegov koncept bio isti, dok mu neke zivotne situacije nisu pokazale da zeli nesto vise. I njegov koncept srece se promenio, odnosno prosirio. Jer je video da moze.
Dakle, desilo mu se ono sto se svima nama desava svakodnevno. I ja bih bio nesrecna kad bih video da mogu da napredujem u nekoj sferi ali da mi neko brani... na bilo koji nacin...

IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.50
mob
Samsung 111111
Bez sumnje lik je genije..Cak mislim da pored ovog mozda bude i placeni ubica nista me ne bi cudilo..
Divio sam se uvek ovakvim licnostima.radi sve izuzetno,godinama..i na kraj padne na najgluplju gresku..na takvu gresku koju ni degenerik ne bi napravio..Pa se onda jos vise divim kako je uspeo da radi sve tako dobro kad je glup kao som.
Jebote kartica je 200 kinte ..ja bi mu je kupio.
Iako ljudi nisu apsolute..Ne postoji dobar ili zao..To je sve pomesano..Ovaj je samo lud.
Sad treba napraviti potez..znam kako je kad se sve okrene za 360 stepeni u 5 minuta..Treba izaci kao pobednik,moj savet sutni govno..alimentacija , havaji . Cim lik ima kintu da ima dve porodice,5 zivota i jednu karticu ima i novac za alimentaciju.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Mare brate, to nije tačno, nema tu nikakve ljubavi, samo glad za kitom.
nemoj da se ljutis, ali to je tvoje misljenje. mi smo ocigledno svi kompetentni da procenjujemo da li negde ima ljubavi ili nema...
na osnovu cega?!
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
toliki post, a sve što sam pročitao je prazna priča, koju sam već čuo, kojom se traže opravdanja za slučaj poput ovog gore...

to što je nešto globalno prihvaćeno ne znači da je passe, ili glupo, već da je ispravno. Pa na šta bi ličio svet da nema ustaljenih normi i pravila ponašanja ? to je jedna od ključnih stvari koja nas razdvaja od životinja.

Citat
Dakle, desilo mu se ono sto se svima nama desava svakodnevno. I ja bih bio nesrecna kad bih video da mogu da napredujem u nekoj sferi ali da mi neko brani... na bilo koji nacin...

a tvoja ideja napredovanja se sastoji u unesrećivanju drugih ?

Mare brate, to nije tačno, nema tu nikakve ljubavi, samo glad za kitom.
nemoj da se ljutis, ali to je tvoje misljenje. mi smo ocigledno svi kompetentni da procenjujemo da li negde ima ljubavi ili nema...
na osnovu cega?!

jer je to jednostavno tako.
umesto da osudiš takvo ponašanje kao idiotsko, ti još tvrdiš da je taj lik idol za sve nas, koliko samo ljubavi ima u sebi...  Smile

Citat
Treba izaci kao pobednik,moj savet sutni govno..alimentacija
tako je koleza  Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2010, 11:42:08 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Citat
Covek koji zivi u divljini srecan je sto ima pecinu, vatru i hranu. Dok ne vidi da postoji nesto bolje.
Covek koji zivi na selu, navikao da obradjuje zemlju, pije pivo ispred zadruge i ide na seoske zabave je srecan. Dok ne vidi tipa koji izlazi u kafice, vozi kola i tako dalje. Ovaj koji vozi kola, zivi normalno je srecan, dok ne vidi nekoga ko ima kucu sa bazenom, vozi mnogo skuplja kola i putuje po svetu. Ovaj koji putuje po svetu je srecan ali on je juce upoznao tipa koji ima svoje ostrvo, svoj avion, jahtu... i odjednom vise nije srecan...
Ne, to nije sreca vec zavist Smiley Prava sreca bi bila kada bi rekao da je zaista srecan iako zna da postoji neko ko zivi "bogatijim" zivotom Smiley

Citat
Sto se ne grozite poligamije u islamu!?
Zato sto za razliku od ovoga seik ima 40 zena ali svaka zna za onu drugu Smiley

Citat
dakle, ako to pruza samo meni, onda je ok, ali ako isto to pruza i jos nekome, onda je monstrum?! u nasem konceptu srece nesto nije kako treba. a ovo je samo jedan ekstreman primer toga.
Da, recimo da se brak zasniva na tome da ako je neko srecan u njemu ne treba da trazi svoju srecu dalje od njega. Ako trazi "srecu" i dalje znaci da nesto nije u redu u braku Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i

Sad treba napraviti potez..znam kako je kad se sve okrene za 360 stepeni u 5 minuta..Treba izaci kao pobednik,moj savet sutni govno..alimentacija , havaji . Cim lik ima kintu da ima dve porodice,5 zivota i jednu karticu ima i novac za alimentaciju.
tako je najbolje ..

Samo govno tj covek koji je sposoban moze da podrzava ovo govno..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Da, recimo da se brak zasniva na tome da ako je neko srecan u njemu ne treba da trazi svoju srecu dalje od njega. Ako trazi "srecu" i dalje znaci da nesto nije u redu u braku

istina
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
SonyEricsson k 850i
Mi nismo muslimanska zemlja..a uzmi npr muslimane kod nas,koliko imaju zena????
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
ono što mi nije jasno, to je shvatanje o tim oblicima "ljubavi" sa varijetetima, ali to je za drugu temu

Stvar iskustva. Smile

svaka čast, ne želim takva iskustva  Smile

Pa ne bih ni ja..da me je neko pitao. Biliv mi. Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 14:37:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.