A gde je to komentarisala da je Zagreb metropola? I uostalom, koliko je ljudi iz Srbije videlo sveta? ne racunajuci sportiste, tajkune i obilaske evrope autobusom tri dana od stokholma do rima
Metropola se odnosi i na nacin zivota, oblacenja, odnos prema posetiocima, kulturne sadrzaje... etc...
Sto se tice drugoga, ne vidim zasto potcenjujes city break ... to je nesto na cemu se danas insistira (programi 2-4 dana, tj. produzeni vikend) jer ljudi nemaju vremena da izdvoje nedelju dve za obilazak neke zemlje ili regiona...
Ne, ne, covek je napisao da je Zagreb selo naspram Beograda a ja sam kroz broj stanovnika odgovorio njemu da nije tako. Jeste manji grad, ali ne do te mere, cak i ako se uzmu u obzir ovi drugi podaci koje je dao lightsoft.
Ali on jeste selo u odnosu na Beograd (bez i sa, Lazarevcem i Obrenovcem) znatno je manji (duplo), ima mnogo manji broj stanovnika (duplo) i jeste selo u odnosu na Beograd
nije duplo, cak i ako se uzmu u obzir obrenovac i lazarevac, ali ja ih ne bi uzimao u obzir radi postenog natjecanja. Kuzis? Kaj sada ak zg ima 800 tisuca, a Bg bez obrenovca i lazarevca 1,400 tisuca to nije duplo
e sada povrsina isto se ne moze meriti. pa, onda je pola sumadije beograd!
A gde je to komentarisala da je Zagreb metropola? I uostalom, koliko je ljudi iz Srbije videlo sveta? ne racunajuci sportiste, tajkune i obilaske evrope autobusom tri dana od stokholma do rima
Metropola se odnosi i na nacin zivota, oblacenja, odnos prema posetiocima, kulturne sadrzaje... etc... Sto se tice drugoga, ne vidim zasto potcenjujes city break ... to je nesto na cemu se danas insistira (programi 2-4 dana, tj. produzeni vikend) jer ljudi nemaju vremena da izdvoje nedelju dve za obilazak neke zemlje ili regiona...
Kakav nacin zivota?
Ovo drugo nisi razumela, ne mislim na vikend putovanja skracena zbog posla i iskljucivo u turisticke svrhe, nego na ove ture po agencijama koje su preplavljene sa ponudama putovanja kroz celu evropu/7 dana u autobusu i to mahom za omladinu koja to uplacuje jer nema novca
Прво, ко је та Јелена Јокић? Према наслову филма у ком глуми, закључујем - порничарка Друго, по чему је она то па меродавна да суди да су Хрвати стилизованији од Београђана? Бљиц просто нема чиме да попуни странице
nije duplo, cak i ako se uzmu u obzir obrenovac i lazarevac, ali ja ih ne bi uzimao u obzir radi postenog natjecanja. Kuzis? Kaj sada ak zg ima 800 tisuca, a Bg bez obrenovca i lazarevca 1,400 tisuca to nije duplo
e sada povrsina isto se ne moze meriti. pa, onda je pola sumadije beograd!
Maslina sreco, kao sto si ti pop ja sam urbanista... tako da Beograd jeste veci od Zagreba, Beograd je ekonomski, politicki i kulturni centar ove regije... da Beogradu uzmes jos 5 opstina pored ove dve dobices Zagreb, ali ako Zagrebu dodas jos 7 opstina opet neces dobiti Beograd.... isto vazi i za ostale gradove bivsih republika... jbg zao mi je ali razvoj i status gradova ne zavisi od tvojih dnevno politickih gluposti