Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Britanija: Svako deseto dete ne zna da živi na Zemlji  (Pročitano 16907 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung Galaxy S2
Значи...молер и клон Алекса Џонса држе предавање Smile
Мргец, ја га ни не слушам а мени рецимо стално спочитаваш Алекс Џонса. Али, да ли си ти уопште чуо о чему тај новинар прича?

Несхватљиво је да се исмева један храбар лик који има муда да прозива све велике главоње и поред малтретирања, затварања и пребијања пар пута а о претњама да не причамо.
 Алекс Џонс је жив зато што је утицајан и познат а и зато што се новом светском поретку никако не свиђа идеја да од неког направе мученика.

Ајде мало послушај, немој стално да пљујеш човека који је свим срцем уз Србију све ове године критикујући и НАТО и ЕУ иУН и све живе акције које су спроводили против нас. Мислим да му бар толико поштовања дугујемо кад он из јебеног Тексаса прича с поштовањем о Србима.
https://www.youtube.com/results?search_query=alex+jones+about+serbs

Уопште није у питању Алекс Џонс као индивидуа већ тај ментални склоп Smile
Па шта му фали хехех Smiley
 Знам на шта типујеш јер он је колеричан, живахан и тип експлозивне природе и јако дуго се бави свим покваренштинама америчких влада са посебним освртом на спољну политику за коју сам каже да га је срамота шта се све ради у његово и име свих грађана јуесеја.. Није чудно што је понекад саркастичан у односу према власти па се кревељи и прозива, такав је он и прича му је на месту, ако знаш енглески онако, бар колико толико укачићеш да има резона.
 Оно што ти ја замерам јесте напад на његову причу кроз прозивање његовог темперамента(?). Ок..

Rekao je on i sve ovo:

pa se nije pokazalo tacnim.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
дебили
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

Cemu ucite, Korisnice? Evo, pogledaj ekonomiju...sve ekonomisti, a od ekonomije ni traga ni glasa...to je za posmatranje.

I opet, otkud znas kada si ekonomsku skolu video samo kada si je krecio.  Smile

Citat
Poceo si odavno da lutas bespucima, ne znas vise sta pricas...ti radis u skoli, a ne znas "razliku" izmedju indoktrinacije i edukacije! Sramota, Korisnice!
Ja itekako znam, ti i tvoj sledbenik WC majstor ne znate.  Smile

Citat
Nervozan si i zbog toga gubis konce....Znam da boli, ali ne moze drugacije.
Ih, daleko od toga, meni je sve ovo sa tobom zajebancija. Jes, mozda smorili ostale, ali meni interesantno do bola da citam tvoje youtube idiotarije, da se smejem na iste i sarkasticno ti odgovaram.  Smile

Citat
Pa nije teroija zavere to sto skolujete kilograme ekonomista, a 85% ljudi na planeti zivi sa 2$ dnevno!? Kako tumacis to?
Rekoh ti vec, o obrazovanju imas pojma kao Marica u onu stvar. Kad naucis ko je Komenski i Maria Montesori kao i naucne principe skole i razliku izmedju edukacije i indoktrinacije mozemo da diskutujemo. Ovako si samo youtube bot koji je nesposoban za zivot i zato krivi sve druge osim sebe.  Smile

Citat
Znam sta je Don Dzonson!
Pa da, gledao si televiziju "Pink" i seriju "Nes Bridzis" mesto da si citao knjige i obrazovao se pa si ostao zatucan coveculjak bez skole. Ima logike, ima...

Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2014, 03:18:26 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Nego inicio kazi ti nama, koliko wc solja treba da instaliras da imas platu kao neko sa fakultetom?

Pa koliko vas ima...

Oces i ti da me silujes.... Smile Smile Smile

Ja za te pare ne ustajem...

Ja ne spavam za zenama. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
lock
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.