Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd: Ko nema za porez, neka proda stan  (Pročitano 25343 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Citat
Ali neko ko ima jedan stan,neko ko živi od plate,nema mnogo kvadrata,više stanova,naravno da ne treba da bude oporezovan,to je otimačina.

сви морају бити опорезовани...и они у гарсоњери а и они у становима од 200 квадрата Smile
Pa malo je glupo oporezivati neki osnovni životni prostor,jebiga,znači,ja plaćam što spavam u svom stanu nekom nevidljivom gazdi,nije pošteno,i od toga država neće da popuni budžet.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Ali neko ko ima jedan stan,neko ko živi od plate,nema mnogo kvadrata,više stanova,naravno da ne treba da bude oporezovan,to je otimačina.

сви морају бити опорезовани...и они у гарсоњери а и они у становима од 200 квадрата Smile
Pa malo je glupo oporezivati neki osnovni životni prostor,jebiga,znači,ja plaćam što spavam u svom stanu nekom nevidljivom gazdi,nije pošteno,i od toga država neće da popuni budžet.

немој да си смешан...на сваки стамбени објекат се плаћа порез а износ зависи од броја квадрата
тако је у анголи,америци,француској,таџикистану и осталих 200 држава на свету па не видим разлог зашто то не би било и овде Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Ma gde bolje,pa ti stanovi su znatno jeftiniji nego nova gradnja na Dorćolu,i znatno se teže prodaju,godovim o zgradam pre drugog svetskog rata.

Ne bih baš da lupam,ali mi se čini da u tim zgradam nije korišćen beton,znam da su sigurno nisu koristilii armaturu,u plafonima trska,drvo je potpora,a drvo je podložno truljenju,pucanju,deformisanju,stari način gradnje,i te zgrade će pre ili kasnije da budu srušene.Ne može to da se poredi sa modernim zgradama.

Hebi ga, ja sam jednom stanovao u takvoj zgradi koja je bila stara 200 godina ali u Nemackoj nisu retke takve zgrade. Drvo jedino moze da unisti neka vrsta pecurki koja bukvalno jede drvo pa truli. Ako toga nema, to drvo moze da izdrzi 300 godina. Negde cak menjaju grede izmedju spratova i stavljaju novo drvo ukoliko su grede protrule. Sto se tice betona i armature, ni to nije za sve vekove. Armatura lagano korodira jer navlaci vlagu koje kroz pukotine sto se vremenom stvore u betonu. Neke zgrade recimo od prenapregnutog betona su se vec i srusile posle 30-40 godina trajanja.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
znaci 300 godine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC Tattoo
Citat

немој да си смешан...на сваки стамбени објекат се плаћа порез а износ зависи од броја квадрата
тако је у анголи,америци,француској,таџикистану и осталих 200 држава на свету па не видим разлог зашто то не би било и овде Smile
Svaka zemlja sama kroji poresku politiku,i jebe mi se kako je u Nemačkoj i Angoli. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia C5-00
Марадићу.. Камен бато.. камен :

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_oldest_buildings_in_the_world

Само нешто није популаран у ова модерна времена...  Smile

Иначе.. порез на имовину мора да плаћа свако ко исту поседује, и тако је свугде.. Е сад... однос некаквих прихода, и новца који треба издвојити на порезе.. то већ уме доста да се разликује..
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
znaci 300 godine

Pitao sam jednog arhitektu, on kaze ako se nista nesvakidasnje ne desi, moze po 500 godina. Zidovi od cigle, tanji prema visim spratovima, izmedju spratova drvene grede i brodski pod. U drugom svetskom ratu vecina izgorela, ostali cesto samo zidovi ali su ubacili opet grede izmedju spratova i napravili krov i opet useljiva. Jednom sam u jednom stanu gde sam ziveo skidao tapete, one perforirane, struzem zid i naidjem na sloj novina u zidu iz 1860. Dok sam sastavljao "mozaik", cudilo me kako kad gledam oglase nema broja telefona nego samo adresa. Kasnije nadjem u jednoj reklami datum.

Марадићу.. Камен бато.. камен :

Prave i danas kamene kuce, ako prave u tradicionalnom stilu na mestima gde je kamen pristupacan. Samo sto je skupo jer slabo ima ljudi koji znaju da rade sa kamenom.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2011, 13:42:18 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Samo sto je skupo jer slabo ima ljudi koji znaju da rade sa kamenom.

Nije to,nego su ljudi postali lenji i alavi.

Danas je tek mnogo lakse praviti zgrade kao one iz doba neo-klasicizma,ali za to ipak treba izdvojiti neku kintu vise.A danas je svima do sto manje troskova,a sto vece zarade.I onda uzmu pa sklepaju neko smece od stakla i betona.Beton je odlican materijal,ali ne mozes praviti celu stambenu zgradu od njega.Cigla je za stambene zgrade.Cigla ili kamen.

Ali,jbg,ne moze se to danas objasniti gramzivim ljudima.
To je razlog i sto se i kola danas prave tako,kao potrosno smece,i namestaj,i odeca,i masine,sve sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat

Svaka zemlja sama kroji poresku politiku,i jebe mi se kako je u Nemačkoj i Angoli. Smile

па није баш тако...ако желиш у еу мораш да кројиш пореску политику по њиховим стандардима Smile
а њихов стандард,као и свих осталих држава на планети је да се факинг порез мора плаћати
то што ти причаш само указује да порез никад ниси платио тј да ниси порески обвезник тј да је мамина супица и даље на снази
ни мени се не свиђа да сваке године дајем паре на порез за кућу,стан,ауто,њиве и осталу покретну и непокретну имовину али је то тако и то се никад неће променити(бар за нашег живота неће)
лепо је бити револуционар и викати "доле влада и порези" али кад те стварни живот опали по тинтари брзо се заборављају револуционарни покличи и че геварине мајице Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Samo sto je skupo jer slabo ima ljudi koji znaju da rade sa kamenom.

Nije to,nego su ljudi postali lenji i alavi.

Danas je tek mnogo lakse praviti zgrade kao one iz doba neo-klasicizma,ali za to ipak treba izdvojiti neku kintu vise.A danas je svima do sto manje troskova,a sto vece zarade.I onda uzmu pa sklepaju neko smece od stakla i betona.Beton je odlican materijal,ali ne mozes praviti celu stambenu zgradu od njega.Cigla je za stambene zgrade.Cigla ili kamen.

Ali,jbg,ne moze se to danas objasniti gramzivim ljudima.
To je razlog i sto se i kola danas prave tako,kao potrosno smece,i namestaj,i odeca,i masine,sve sve.

Ima istine, samo ko bi mogao da plati stan sagradjen od cigle, bio bi kvadrat duplo skuplji. Danas stave kalupe i napumpaju beton i gotova zgrada. Unutra pregradne zidove od gipsanih ploca i vrata od sperploce i gotova zgrada. A prava vrata od drveta sto su pravili pre sto godina treba dvojica da podignu. Ali pare su u toj prici bitne. Bauhaus arhitektura je pocela od toga, paviti manje stanove, od jeftinijih materiajla ali vise stanova za vise ljudi. Jesu zgrade pre bile kvalitetnije ali vecina je zivela zbijeno. Danas je normalno da svako dete ima svoju sobu, ranije cela familija u jednoj sobi spavala a u kuhinji se sedelo preko dana.

па није баш тако...ако желиш у еу мораш да кројиш пореску политику по њиховим стандардима Smile
а њихов стандард,као и свих осталих држава на планети је да се факинг порез мора плаћати
то што ти причаш само указује да порез никад ниси платио тј да ниси порески обвезник тј да је мамина супица и даље на снази
ни мени се не свиђа да сваке године дајем паре на порез за кућу,стан,ауто,њиве и осталу покретну и непокретну имовину али је то тако и то се никад неће променити(бар за нашег живота неће)
лепо је бити револуционар и викати "доле влада и порези" али кад те стварни живот опали по тинтари брзо се заборављају револуционарни покличи и че геварине мајице Smile

Poreske stope u EU su isto razlicite, pocevsi od PDV-a. Ali sa druge strane je pritisak na poresku politiku jedne zemlje od strane EU da se ne udje u prezaduzenost, koju opet EU mora da financira kao recimo slucaj Grcke.
Inace, i meni bi bilo fino kad ne bi placao porez ali hebi ga, sa druge strane u Nemackoj nema putarine, financira se auto put od poreza jer je svima u interesu da imaju dobar auto put.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2011, 16:01:17 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.