Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd finansira ostatak Srbije  (Pročitano 48221 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
Samsung 111111
Citat
Koliko ljudi prati neki sport/klub/sportistu toliko novca mozes da ocekujes...

pa ne bih rekao,vise bi bilo da koliko ulazes u neki sport toliko on bude gledan.
ja se ne secam pre djokovica,ivanovicke i jelene da je neko tenis uopste pratio  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung SGH-E590
Citat

pa ne bih rekao,vise bi bilo da koliko ulazes u neki sport toliko on bude gledan.
ja se ne secam pre djokovica,ivanovicke i jelene da je neko tenis uopste pratio  Smile
Niko nije ni ulagao u tenis dok oni nisu poceli da kidaju i dok ih ljudi nisu poceli da prate...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ma kakva zvezda i kakav partizan,sve je to fol za debile.Niti su to veliki klubovi niti su profitabilni.
ja sam okorleli grobar sto bi se reklo...nisam u fazonu da bijem druge jer to nisu,do tog ludila jos nisam stigo.Ali da me neko uverava da su ta dva kluba veLika..ajde malo realnosti.
klubovi koji za zadnjih deset godinA nIsu uspeLi nI u ligu evrope da urade nesto vise od grupa,su nula klubovi.
Da bi pobedio javor,napredak,radnicki,borac,hajduk i ostale seljacke ekipe,ne treba ti mnogo talenta Smiley
da ne pominjem sto ni takve utakmice ne mogu da dobiju,nego i njih kupuju raznim malverzacijama.
Fudbal se u nasoj zemlji nikad nece igrati posteno,samim tim ni uspeh nece doci,dok ostali sportovi objasnjavaju na kojoj su grani.
Kosarska na primer..Cak je klubski partizan dosao do fajnl fora.
Vaterpolo,rukomet,Tenis.. Smiley to su bre uspesi.Razlikujte uspeh od neuspeha.
To sto ja ili jos neko odavde,vise voli fudbal..tj drazi mu je..i sto voli neki klub ne moze da porekne da smo neuspesni u tom segmentu.
Sledeca stvar je to .. sto se sve marginalizuje..pa su dosta fudbalskih klubova iz Beograda,sta deca na jugu nisu talentovana ?
To je prosto neverovatno,da svi klinci budu kupljeni sa juga ili iz sredine zemlje i budu poslana na kaljenje u bg klubove  Smile
To je kao kad bi u italiji svi klubovi malo jaci bili iz rima,ili u engleskoj iz londona  Smile
jel to normalno sporstko stanje ???

nisam namerno pravio gramaticke greske,jebe me nesto tastatura

Ал си се ти налупетао глупости човече Smile ни Партизан ни Звезда ти не трају само последњих 10 година већ ево 67 и једни и други. Тако је, нису ништа урадили у Европи у последњих 10 година и то нису велики клубови... али је зато рецимо велики клуб Манчестер Сити, јер су играли врло солидно Лигу Европе прошле године. Или рецимо Фулам? Они су чак и финале тог такмичења играли. То је твоја логика. Фулам и Ман. Сити су већи клубови од Партизана и Звезде (кад би се гађали трамвајима).

А ово што ти је невероватно, да се клинци из осталих делова шаљу у Партизан и Звезду... то ти је најнормалнија ствар... два клуба која ти могу пружити најбоље услове у земљи + се можеш добро продати касније, јер си у једном од 2 највећа клуба у земљи. То што је рецимо Вест Бромвич има боље услове од Јавора је нека стота ствар о којој нема потребе полемисати.

Звезда и Партизан ће ти увек бити највећи клубови у целом региону (уз Ференцварош и Стеауу).

Citat
ja se ne secam pre djokovica,ivanovicke i jelene da je neko tenis uopste pratio 

Ја сам га пратио, а сад ми се смучио да не могу очима да га гледам.

Citat
Niko nije ni ulagao u tenis dok oni nisu poceli da kidaju i dok ih ljudi nisu poceli da prate...

Ово је тачно.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 18:56:53 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Padate na propagandu ovog mufljuza! Smile

Apsolutna neistina.

Jedinstvo je imalo 3-4 hiljade ljudi na svakoj utakmici u hali i kada su Micici prestali da ih finansiraju otisli su u kurac. Znaci niko nije ni pokusao da im pomogne, mozda nesto grad al slabo.

Citat
Звезда и Партизан ће ти увек бити највећи клубови у целом региону (уз Ференцварош и Стеауу).
Ako racunas sve sportove onda da, ali ako racunas samo fudbal onda je ovo smehotresno Smile Pitajte one kineze i ukrajince iz druge lige oni znaju.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 19:05:05 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung SGH-E590
Dobro Orfe to je neistina, a ti sad meni reci o kom to Jedinstvu pricas jer ja ne mogu da povezem ni o kom sportu pricas...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Pa to je problem Smile

Bas to sto si sada rekao.  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Citat
Ako racunas sve sportove onda da, ali ako racunas samo fudbal onda je ovo smehotresno  Pitajte one kineze i ukrajince iz druge lige oni znaju.

Какве то везе има са величином клуба, успесима и трофејима који су освојени? Прво, то су пријатељске утакмице а друго, једна или две утакмице и неуспеха не чине екипу малом, него успеси којих има.

На које Украјинце си мислио?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung SGH-E590
Pa to je problem Smile

Problem je sto je neki tim nepopularan?! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Da li si ti svesta uopste koliko ja ne zelim sa tobom da se raspravljam oko toga? Smile Da li si svestan koliko sam puta citao tvoje raspravke o ovoj temi sa drugim ljudima i koliko znam napamet sta ces da kazes? Smile

Pa to je problem Smile

Problem je sto je neki tim nepopularan?! Smile
Nije Sloba kriv mi smo govna Smile Lep je i udoban zivot kada ga zivis uvaljen u sivilo koje ti prikazuje televizija. Ja stvarno ne mogu da ti objasnim nesto sto moras sam da shvatis. Sto pre shvatis to ce biti bolje za tebe, nikad nije kasno. Ustvari mozda ce biti kasno za nasu drzavu jer vecina nikad nece shvatiti al dobro, zivot ide dalje. Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Citat
Da li si ti svesta uopste koliko ja ne zelim sa tobom da se raspravljam oko toga?  Da li si svestan koliko sam puta citao tvoje raspravke o ovoj temi sa drugim ljudima i koliko znam napamet sta ces da kazes

Зар није било лакше написати "немам одговор" него читава два реда? Smile

А и сам си кренуо расправу са мном Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 19:37:16 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.