Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd finansira ostatak Srbije  (Pročitano 48182 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Nisam krenuo u raspravu nego sam izneo svoj stav o tom pitanju. Mozda je moglo da se tumaci kao pokretanje rasprave al stvarno nije bilo ni delicka razmisljanja o tome Smile

Previse si superioran u debatama, ne mogu ja sa tobom da se merim.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung SGH-E590
I ti moras da shvatis da je fudbal ubedljivo najpopularniji sport i da su Zvezda i Partizan ubedljivo najpopularniji timovi! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Realno, nas fudbal je katastrofa. Jedna Jagodina koja nema navijace je prosla u Superligu za par godina kupovinom mesta(kupili su mesto u Srpskoj ligi od Jedinstva iz Donje Mutnice  Smile ) i ulaganjima jer je tako Palmi bilo u interesu a jedan Radnicki iz Nisa sa organizovanim navijacima je igrao Trecu a sad Drugu ligu. Zvezda i Partizan su insitucije, ali u odnosu na bilo koji ozbiljan klub iz Evrope su nista sa nista. Da su u Engleskoj igrali bi Trecu ligu. Toliko smo dobri, i toliko nam je fudbal dobar. Jedan od razloga je i taj sto se ulaze samo u "velike" dok "male" ko hebe. Da ima par ozbiljnih ulaganja na par strana kao i male reforme lige ceo fudbal bi bio u boljem stanju. Imalo bi i navijanja i svega, pa i boljih rezultata u Evropi, ali dzaba...

Isto za ceo sport, samo sto nikoga ne interesuje da sponzorise nista. Ne vide isplativost, kazu da nije profitabilno. Jedan Djokovic je molio za sredstva kao klinac a sada se svi "kite njegovim perjem". Na Zapadu lokalci(ljudi koji drze radnje u tom mestu) doniraju pare za dresove i put timu iz tog grada. Milo im je sto mogu nesto da urade za tu zajednicu a i dobiju reklamu od toga. Kod nas niko i ne pomislja na ulaganja. Sto bi trosio pare kada nece da mu se isplati 300% u profitu. Zato cemo uvek i biti mali, jer gledamo na sport kao ultra profit, a ne na nesto gde cemo da navijamo i ponosimo se time sto nam je klub tu gde jeste(cast izuzecima). Nazalost...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Nisam krenuo u raspravu nego sam izneo svoj stav o tom pitanju. Mozda je moglo da se tumaci kao pokretanje rasprave al stvarno nije bilo ni delicka razmisljanja o tome Smile

Previse si superioran u debatama, ne mogu ja sa tobom da se merim.

Ок, тако сам и мислио.

Citat
Da ima par ozbiljnih ulaganja na par strana kao i male reforme lige ceo fudbal bi bio u boljem stanju. Imalo bi i navijanja i svega

Зар ви мислите да људи на стадиону нема зато што нам је фудбал лош и да би их било да је бољи? Smile

Citat
Na Zapadu lokalci(ljudi koji drze radnje u tom mestu) doniraju pare za dresove i put timu iz tog grada. Milo im je sto mogu nesto da urade za tu zajednicu a i dobiju reklamu od toga. Kod nas niko i ne pomislja na ulaganja. Sto bi trosio pare kada nece da mu se isplati 300% u profitu.

А што причаш о нечему у шта ниси упућен Smile већина наших мањих клубова добија помоћ од локалаца, било да су то дресови, новац за регистрацију клуба за одређену лигу, новац за довођење играча, лопте, чуњеви, мреже итд. а неки чак и не добијају рекламу.

Citat
Zato cemo uvek i biti mali, jer gledamo na sport kao ultra profit

Значи, ти кажеш да смо у спорту мали? Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 20:21:01 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
Nokia 
Ne mogu da citam text postavljen na pocetku teme jer od samog naslova mi se povraca  Smiley 1
Da Beograd finasira ostatak Srbije , mislim toliko toga bih mogla reci na ovu temu al iskreno moje reci
da trosim kad znam da je uzaludno!!!!
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61

Зар ви мислите да људи на стадиону нема зато што нам је фудбал лош и да би их било да је бољи? Smile

Ljudi na stadionu nema iz vise razloga. Jedan od njih je i los fudbal. Ko ce da ide da gleda nesto gde tacno zna koji ce rezultat da bude i gde nece da vidi f od nekog fudbala.  Smile

Citat
већина наших мањих клубова добија помоћ од локалаца, било да су то дресови, новац за регистрацију клуба за одређену лигу, новац за довођење играча, лопте, чуњеви, мреже итд. а неки чак и не добијају рекламу.
Ne mislim na crkavicu(moja opstina tj. sportski savez iste donira klubove makar nekim parama da imaju da se pokrpe) nego na ozbiljna ulaganja.

Citat
Значи, ти кажеш да смо у спорту мали?
Koliko ulazemo u isti odlicno se drzimo. Sreca nasa da smo talentovani pa nam uz talenat i rad dosta toga dodje. Jedna Nadja Higl nije imala gde da se sprema za SP gde je osvojila zlato. To je sramota, a posle se "kititi" istom je vrh licemerstva.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Citat
Ljudi na stadionu nema iz vise razloga. Jedan od njih je i los fudbal. Ko ce da ide da gleda nesto gde tacno zna koji ce rezultat da bude i gde nece da vidi f od nekog fudbala.

Имамо кошарку где се не зна резултат па дође по 1,5к-2к људи. Није до тога. Ја ти кажем, да објавиш вест да ћеш сваком гледаоцу платити 200 динара ако дође на стадион, дошло би их исто ко и сад. Сви ти људи који долазе су увек иста група која је долазила и на прошлу и на предпрошлу утакмицу и увек ће долазити. Нових нећеш видети често.

Citat
Ne mislim na crkavicu(moja opstina tj. sportski savez iste donira klubove makar nekim parama da imaju da se pokrpe) nego na ozbiljna ulaganja.

Е, па та "цркавица" је рецимо ФК Трудбенику злата вредна, јер су од Пиреус банке добили нову опрему.
И нормална је ствар да се паре неће улагати из љубави већ да би профитирао. Ко је луд да ти да озбиљнији новац а да му се то не врати? Има их... они који се играју с парама, они што копају нафту.

Citat
Koliko ulazemo u isti odlicno se drzimo. Sreca nasa da smo talentovani pa nam uz talenat i rad dosta toga dodje. Jedna Nadja Higl nije imala gde da se sprema za SP gde je osvojila zlato. To je sramota, a posle se "kititi" istom je vrh licemerstva.

Одлично се држимо? Држимо се? Smile па ми смо тренутно светска велесила у колективном спорту Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
SonyEricsson k810i
Citat

Одлично се држимо? Држимо се? Smile па ми смо тренутно светска велесила у колективном спорту Smile
A do kada ce mo da budemo sa ovakvim ulaganjima ?? Jedino partizan nesto sto radi iako sam zvezdas ja sam da se zvezda zatvori lepo da se ne daju dzabe pare mafiji.
IP sačuvana
social share
Ne umem da pisem. Jel moze X.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Eno ovo mi zemljak  Smile Vidim jos jedan koji ce se odseliti iz grada  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Realno, nas fudbal je katastrofa. Jedna Jagodina koja nema navijace je prosla u Superligu za par godina kupovinom mesta(kupili su mesto u Srpskoj ligi od Jedinstva iz Donje Mutnice  Smile ) i ulaganjima jer je tako Palmi bilo u interesu a jedan Radnicki iz Nisa sa organizovanim navijacima je igrao Trecu a sad Drugu ligu. Zvezda i Partizan su insitucije, ali u odnosu na bilo koji ozbiljan klub iz Evrope su nista sa nista. Da su u Engleskoj igrali bi Trecu ligu. Toliko smo dobri, i toliko nam je fudbal dobar. Jedan od razloga je i taj sto se ulaze samo u "velike" dok "male" ko hebe. Da ima par ozbiljnih ulaganja na par strana kao i male reforme lige ceo fudbal bi bio u boljem stanju. Imalo bi i navijanja i svega, pa i boljih rezultata u Evropi, ali dzaba...

Isto za ceo sport, samo sto nikoga ne interesuje da sponzorise nista. Ne vide isplativost, kazu da nije profitabilno. Jedan Djokovic je molio za sredstva kao klinac a sada se svi "kite njegovim perjem". Na Zapadu lokalci(ljudi koji drze radnje u tom mestu) doniraju pare za dresove i put timu iz tog grada. Milo im je sto mogu nesto da urade za tu zajednicu a i dobiju reklamu od toga. Kod nas niko i ne pomislja na ulaganja. Sto bi trosio pare kada nece da mu se isplati 300% u profitu. Zato cemo uvek i biti mali, jer gledamo na sport kao ultra profit, a ne na nesto gde cemo da navijamo i ponosimo se time sto nam je klub tu gde jeste(cast izuzecima). Nazalost...

Sto nezalost, kakve ti imas koristi sto je zvezda ili partizan osvojio bilo kakvo takmicenje, ili sto je djokovic osvojio neko takmicenje ili sto je prvi na ATP listi, kakve koristi ima bilo ko u drzavi?

Zar nije normalnije dati seljacima 100 miliona evra za novu mehanizaciju, nego uloziti u neki stadion 100 miliona evra i jos placati budale koje ce trcati po terenu?
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 21:43:29 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.