Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd finansira ostatak Srbije  (Pročitano 48177 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
SonyEricsson k810i
Eno ovo mi zemljak  Smile Vidim jos jedan koji ce se odseliti iz grada  Smile
Haha zemljak neka nas ovde u Uzicu. Jeste da ne valja stara rakija i domaca prsuta. Ali dobro naviknu se ljudi Smiley .
IP sačuvana
social share
Ne umem da pisem. Jel moze X.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Meni ovde super, nego vidim da si ti obozavatelj crvenih kmera iz beograda pa rekoh mozda ces da se preselis da im budes blize Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Citat
Ја ти кажем, да објавиш вест да ћеш сваком гледаоцу платити 200 динара ако дође на стадион, дошло би их исто ко и сад. Сви ти људи који долазе су увек иста група која је долазила и на прошлу и на предпрошлу утакмицу и увек ће долазити. Нових нећеш видети често.
Zato sto se i ne trude  da privuku nekoga ko ce da ih gleda. Ja prvi(sto pratim lokalne vesti) ne znam kad ko igra vec ako odem na neku utakmicu to saznam obicno od nekog drugara. Da se trude da ispopularizuju malo bilo koji sport pa da dodju ljudi pa da im naplate po 100 dinara ulaz opet bi bila neka para.

Citat
И нормална је ствар да се паре неће улагати из љубави већ да би профитирао. Ко је луд да ти да озбиљнији новац а да му се то не врати?
Neko ko bi video interes u tome da mu se to vrati tako sto ce uz njegovu donaciju taj klub napraviti neki rezultat. Tako kako oni vide(da im donese neki profit na osnovu tog ulaganja) nece im se nikad vratiti. Zato i ne ulazu i zato je i vecina klubova na egzistenciji.

Citat
Одлично се држимо? Држимо се?  па ми смо тренутно светска велесила у колективном спорту
Masis poentu. Nema uslova i ulaganja za bilo sta ozbiljnije i za neki rad za buducnost(sto bi reko Empty, "za sistem"  Smile ). Talentovani smo i radimo pa bljesnemo pokoji put, ako to prestane opet cemo biti najgori prosek. A ako pogledas fudbal i sad smo prosek...

Sto nezalost, kakve ti imas koristi sto je zvezda ili partizan osvojio bilo kakvo takmicenje, ili sto je djokovic osvojio neko takmicenje ili sto je prvi na ATP listi, kakve koristi ima bilo ko u drzavi?

Taj Djokovic prestavlja ovu zemlju i ambasador je iste. Pa i Zvezda i Partizan kada igraju Evropu. Tako i lokalni sportisti predstavljaju lokalni grad pa i grad i ljudi treba da stanu iza istih. Nazalost, to tesko vide i sportisti, a kamoli ljudi iz Drzave i grada.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ma ne mogu da verujem da još uvek ima onih koji veruju u to da je potez telekoma da finansira zvezdu i partizan stvar politike poslovanja. Jednostavno radi se o pomoći tim klubovima da ne bi propali, a uostalom glupo je da se reklamira monopolista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
Samsung 111111
Citat
Ал си се ти налупетао глупости човече  ни Партизан ни Звезда ти не трају само последњих 10 година већ ево 67 и једни и други. Тако је, нису ништа урадили у Европи у последњих 10 година и то нису велики клубови... али је зато рецимо велики клуб Манчестер Сити, јер су играли врло солидно Лигу Европе прошле године. Или рецимо Фулам? Они су чак и финале тог такмичења играли. То је твоја логика. Фулам и Ман. Сити су већи клубови од Партизана и Звезде (кад би се гађали трамвајима).

hahaha dal je moguce da poredis timove koje u svojoj ligi imaju takve protivnike,da bi pored njih i zvezda i partizan bili u konferenciji tipa sever vrste pete  Smile
Bas iz tog razloga su zvezda i partizan mali klubovi.Nemaju protivnike,imaju sansu svake godine da urade nesto u evropi i ne urade nista.
Mi smo ispali od Samroka.Hteo sam tv da progutam.A zvezda pukla od slovana.
I to veliki timovi ?  Smile Ja lupam gluposti  Smile Smile
Nemoj da si smesan.Puni nas ko stigne van okvira zemlje tipa Serbske.U ligi sampiona,nema tim kome smo bod uzeli kad smo se zadnji put plasirali  Smile
Zvezda nije ni stigla tamo  Smile
Za celih 67 godina mozes da nabrojis tu i tamo koji uspeh.Zvezda 91 (penju mi se na kurac svaki dan za to) i tu neki peharcic partizanov i ono finale i neki srednje evropski kupovi.
Nemoj da mi brojis bre lige i kupove u nasoj zemlji molim te Smiley
Ne zna se ko koga krade,i sta se sve namesta Smiley
Nasa liga je ako partizan igra dve neresene , onda zvezda osvaja ligu  Smile Smile To se secam ko klinac.Ko nam uzme bod uzeo nam sansu za titulu  Smile
I pored toga,sam pratio ko lud Partizan,valjda sam voleo fudbal ili sta vec.Inter kalco liga i Partizan domaca.KOja sam ja budala balava bio boze me sacuvaj....Kad su igrali medjusobno prijateljsku (1:1) htelo srce da mi stane  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
marko 284

Lupas gluposti...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Tesko da je tako, ali ajde. Svako ima pravo da misli sta hoce.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Tesko da je tako, ali ajde. Svako ima pravo da misli sta hoce.  Smile

Smiley

Lepo sam pitao, kakve koristi ja, ti ili bilo ko ima od Djokovica, zvezde i partizana?

« Poslednja izmena: 16. Feb 2012, 00:38:45 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Tesko ces razumeti, al ajde, probacu. Smiley

Nemas novcanu ali imas satisfakcionu. Zbog tog istog Djokovica nam je ugled zemlje poraso uprkos naporima drugih da to ne bude tako. Zato i ova zemlja treba da stane iza istog u svakom pogledu, jer je pozitivan primer ambasadorstva. Zato i gradovi i lokalni biznismeni treba da stanu iza klubova iz svog grada, jer mozda sutradan neko sa strane vidi takav primer pa se desi da ulozi u tu drzavu i taj grad pa onda i imaju korist. Nazalost, to danas ne vredi nista pa ljudi gledaju samo novcanu korist i to odmah. Ko hebe Djokovica, on zaradjuje milione a nama to ne ide u nikakvu korist.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
Koju korist poslodavac ima od 13-te plate?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.