Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd finansira ostatak Srbije  (Pročitano 48625 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Pitanje bi trebalo da bude - sta bilo koji (ostvareni covek) ima protiv toga da bilo ko ode bilo gde?

Meni smeta dolazak u BG, NY, Donju Krivaju svojom voljom... a zatim pljuvanje po istom.  Smile

Kada nadjes devojku pa u nekom trenutku shvatis da sa njom vise ne ide, uocio si nesto sto ti smeta kod nje i slicno... ne ostajes sa njom a ujedno je pljujes pred svima... raskines, pa ili ostanes sam neko vreme ili odmah trazis drugu.

Jos plasticnije... kada brises dupe i skontas da ti "papir" odire pozadinu, ne nastavljas da kupujes isti papir, brises se sa njim, oci ti ispadaju a ti pljujes po proizvodjacu... promenis papir... a mozes i bez papira, operes pozadinu (sto, jel te, sledi i posle brisanja).

Samo je BG izuzetak... dodjes u njega i nema promene... pljujes ga ali si jos tu... gde je razlika u odnosu na pricu sa devojkom ili papirom? Kada grad pocne da ti smeta, a ti se ili lepo vratis kuci ili odes u neki drugi grad... ne pljujes po njemu a samim tim se ispisavas po sebi jer si mazohista koji trpi nesto sto mu smeta a sisica jer nemas muda da napravis promenu u zivotu.

A i ovo sto Raner kaze je takodje tacno.

и ја се слажем да је тачно
а шта кажеш хкј да то ранерово пластично објашњавање са којим се ти слажеш применимо и на,рацимо,мајкрософт? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
3 dana ga nema,i prvo sto uradi nakon sto mu istekne ban je da nadje tacno moj post(ne one clanove zbog kojih je izbacen,ne one koji ga pljuju,nego tacno mene  Smile ) i umesto da prica o temi,on pocne opet da mi se izdrkava sa svojim izandjalim pricama o Microsoftu.  Smile  Smile

Mrgi,ti si stvarno cudo od coveka.  Smile Ako si ovakav prema 90%-totnim istomisljenicima,necu ni da mislim kakav si prema protivnicima.  Smile  Smile

Isceka on tri dana,da bi nasao mene da me po n-ti put drka sa svojim voljenim MSom...  Smile Covek mora da mu skine kapu za istrajnost.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Sep 2011, 17:25:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
 Smile

размисли:

Citat
kada brises dupe i skontas da ti "papir" odire pozadinu

кад користиш виндоус 7 и сконташ да се малтретираш,смараш и да ти смета

Citat
ne nastavljas da kupujes isti papir, brises se sa njim, oci ti ispadaju a ti pljujes po proizvodjacu... promenis papir...

нећеш више користити седмицу...променићеш ос

Citat
a mozes i bez papira, operes pozadinu (sto, jel te, sledi i posle brisanja).

а можеш и да слупаш комп и да га више не користиш

IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Sine,strasno...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
шта да ти кажем ћале Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
HTC One
Cini mi se da ovde ljudi ne prave razliku izmedju pljuvanja i jednostavnog neuklapanja. Jedno je govoriti da nekom ne odgovara grad, previse je brz, ruzna je arhitektura, ljudi su asocijalni... a sasvim drugo govoriti da jedva cekas da pobegnes iz raspale smrdljive betonske tvorevine ciji su stanovnici samoziva stoka, lopovi i gnjide.  Smile

I opsirnije:

1) Sasvim je ok da neko dodje u BG, NY, Karakas... da mu bude odvratno, da ne podnosi ni grad ni ljude... i da to mesto napusti i vise se ne vrati... ako se vrati, taj je gori nego sve to sto pljuje.

2) Da dodje negde, prihvati i vrline i mane tog mesta i jednostavno zivi normalan zivot.To je situacija u kojoj mu moze zasmetati guzva u prevozu, prepun kontejner, glasna muzika kod komsije... ali su to konkretne stvari zbog kojih nece povracati zuc po gradu i sugradjanima.

3) Da je licemer bez trunke srama koji dodje negde, navodno mu nista ne odgovara, pljuje po svemu ali ipak tu ostaje.  Smiley 1

Evo i licnog primera - bio sam u USA 5 meseci, gde sam i radio. Posle svega moj zakljucak je da nikada ne bih mogao tamo da zivim, najveca prepreka je nedostatak socijalnog zivota na koji sam navikao ovde. To ne znaci da pljujem po drzavi i ljudima koje sam upoznao. Takav je sistem, takvi su ljudi. Mogu da se prilagodim ili da odem odatle. Realno, ziveo sam nikada bezbriznije i imao priliku da od smesnog posla (da ne kazem nizerazrednog) zivim bolje nego ikada ovde a zaradjujem nedeljno platu mojih profesora. To sto mi smeta jedna komponenta ne znaci da cu da se ispisam na sve... samo znaci da cu se rado nekada vratiti turisticki i da sam doneo jasnu odluku da nikada tamo necu ziveti.

Slicno gledam na studente u BG. Pa mesto u domu je oko 1000 dinara mesecno (smestaj, struja, voda). Hrana u menzi je takodje smesno jeftina. Oni koji su u domu znaci da su na budzetu pa ne placaju ni skolovanje. I onda se covek zapita koji moj se bune? Naravno, obrazovanje i pratece stvari su u nadleznosti ministarstva/drzave, grad Beograd nema veze sa tim... ali je vazno naglasiti da u sistem ministarstva ulaze svi drugi gradovi koji pruzaju iste ili slicne uslove. Pa ako je BG toliko los, ne blamirajte sebe pred nama, ne gazite po sebi i ne ispadajte licemeri vec promenite lokaciju.  Smile

Smile

размисли:

Citat
kada brises dupe i skontas da ti "papir" odire pozadinu

кад користиш виндоус 7 и сконташ да се малтретираш,смараш и да ти смета

Citat
ne nastavljas da kupujes isti papir, brises se sa njim, oci ti ispadaju a ti pljujes po proizvodjacu... promenis papir...

нећеш више користити седмицу...променићеш ос

Citat
a mozes i bez papira, operes pozadinu (sto, jel te, sledi i posle brisanja).

а можеш и да слупаш комп и да га више не користиш

Neverovatan si.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
HTC Wildfire S
A meni i dalje nije jasno... šta beograđani (jelte pravi) imaju protiv toga da recimo čovek iz Šapca doće i radi tu... podelili smo se izgleda na beograđane i "ostale"... kao da nismo i jedni i drugi Srbi Smile

AL bezveze... 6546546. put se ovo pitam pa neću više... jer će oduvek biti tako.

1.Jer se neretko desi da je čovek iz Šapca dobar deo života trčao na livadi za nekom loptom a potom je došao da radi uz pomoć tetke, teče, zemljaka. Nepotizam. A ako nije čist nepotizam, onda je tu korupcija.
I tom prilikom je direktno zajebo njih 10 školovanih i sposobnijih za taj posao.
I tako dobijemo novih bar 5 blejača u kraju. Smiley

Tetki, teči i zemljaku tom prilikom nije bilo bitno što smo svi Srbi, isti narod. Smiley

1.1 Naravno, nisu svi ljudi takvi, ali tako generalizacija funkcioniše. Uglavnom će povući na ono negativno.
Postoji gomila ljudi koji su došli, rade ko nenormalni, znaju i oni da je teško i ovde i tamo... i gde god da se ode. Sprijateljili su se ljudima ovde i nemaju vremena za ovakve gluposti jer su umorni od posla.

Ali takvi će uvek biti zaboravljeni. Jer generalizacija ne funkcioniše tako.

Sličan primer. Ja imam jednog ovde u kraju, koji je rasprodao dole Kosovu šta je stig'o, ne znam da li je došao u Beograd sa dvoje para gaća. Pokupovao je svim sinovima ovde po stan. Sve ih je zaposlio (kod zemljaka).
I sad svaki dan ko ćuran skakuće ulicom, ide i sere Kakav smo mi to narod, kakvi smo mi to Srbi što nećemo da idemo da se borimo za našu svetinju i naše Kosovo. Smiley
A ima ih takvih. (Lično mislim, jedno 30% koji su otišli sa Kosova su takvi, furnuli odande i pokupovali ovde butike i stanove. )
I kako čovek da ga ne otera u pičku materinu i njega i njegovo Kosovo.
I vrlo lako se zaboravi na one koji su silom proterani i na one muke koje su ostale dole.

Jer tako generalizacija funkcioniše.

2. Jer se neretko desi da postoje prepotentnih kreteni od Beograđana koji su na neku foru dali sebi pravo da određuju ko će gde da živi i da radi. Ili bar misle da imaju to pravo.

2.1 U te prepotentne kretene ne spadaju ljudi koji su jednostavno ogorčeni od drugih prepotentnih kretena koji su došli iz neke vukojebine da pljuju njihov grad a žive ko paraziti u njemu.
To je jednostavno zakon akcije i reakcije. Smiley

Ovo se ne odnosi na Tepačenkov citat.

Cela ova priča je glupa ko dupe. Čak i sa ekonomske strane posmatrano. (Obiće se svakom od glavu ko misli da ga krade sused, umesto da shvati da nas sve zajedno jebu isti ljudi, ono što je Crowz pokušao da objasni onom fanatiku) Umesto da gledamo što šire, ka svetu. Mi gledamo što uže, ko može više oteti od onog pored.

U Srbiji postoje hrvatske firme, koji se toliko dugo tu, toliko smo navikli na njih, da ih čak smatramo za domaće.
Frikom, Somboled, Jolly Travel na primer. Pa i one za koje znamo da nisu domaće ima ih gomile, pored onih velikih poput "Idea" ima još desetine nešto manjih.
A u Hrvatskoj ne radi nijedna srpska firma.
I nikog ovde ne zanima. Preča mu je cela ova priča sa Beogradom.

Dalje.
Hrvatski građevinari zaradili preko 100 miliona evra u Srbiji.
Most na Adi su gradli Nemci i dolazile komšije oko Srbije.
Mostove u Novom Sadu Austrijanci i Španci.
Puteve po Srbiji Grci i Portugalci.

?!

Šta je poenta?
Poenta je da malo radimo.
I prvi i drugi i treći.

I da je normalno da ćemo ko psi da se grizemo međusobno kad nam bace kosku u malom kavezu.
A sami smo krivi što ne gledamo šire, već ko da smo u kavezu.
« Poslednja izmena: 30. Sep 2011, 18:41:58 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Апропо моје изјаве да сам само ту да бих завршила факултет и да волим свој мали град-ја не смрдим (као што неко рече  ) по Београду, нити станујем ту! Немам ни намеру да станујем и много ми је мучније становање од свакодневног путовања од сат и по времена у једном правцу!!!

И није ствар у томе да неко ко је са стране мрзи Београд, већ да је јако ружно што вама Београђанима сметају људи са стране, да их називате дођошима са таквим омаловажавањем, као да су Београђани аријевци
« Poslednja izmena: 30. Sep 2011, 19:03:24 od vanjaub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
HTC Wildfire S
Citat
јер сам ја особа чији је главни принцип-ако сереш не смеш појести своје говно!

Smile

Težak izazov. Smiley  Smile
« Poslednja izmena: 30. Sep 2011, 19:07:01 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Citat
јер сам ја особа чији је главни принцип-ако сереш не смеш појести своје говно!

Smile

Težak izazov. Smiley  Smile

Па по питању Бг и запослења у њему... и није баш.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.