Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd finansira ostatak Srbije  (Pročitano 48436 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Citat
Занимљиво како нико не напише да београђани нису прихваћени у унутрашњост Србије
To je zato sto ste iz spoljasnjosti. Mi iz unutrasnjosti ne volimo spoljasnjost. Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
HTC Wildfire S
Da ne bije promaja. Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Ne znam brate ali meni taj izraz unutrasnjost neodoljivo lici na matrix. Mi iz unutrasnjosti smo unutra odnosno u matrixu a vi iz Beograda ste spoljasnjost odnosno popili ste plavu pilulu i izasli ste iz matrixa Smile Smile

Ili sam nesto pogresno shvatio  Smile

PS: U mom okruzenju nemaju nista protiv vas iz spoljasnjosti pogotovu ako ste zene. Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Занимљиво како нико не напише да београђани нису прихваћени у унутрашњост Србије

Mogli bi da obrnuto postavimo stvari: Zasto beogradjani ne prihvataju unutrasnjost, spoljasnosti - sta god - ako nije Beograd?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186

Mogli bi da obrnuto postavimo stvari: Zasto beogradjani ne prihvataju unutrasnjost, spoljasnosti - sta god - ako nije Beograd?

generalizacija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
HTC Wildfire S
Ne znam brate ali meni taj izraz unutrasnjost neodoljivo lici na matrix. Mi iz unutrasnjosti smo unutra odnosno u matrixu a vi iz Beograda ste spoljasnjost odnosno popili ste plavu pilulu i izasli ste iz matrixa Smile Smile

Ili sam nesto pogresno shvatio  Smile

PS: U mom okruzenju nemaju nista protiv vas iz spoljasnjosti pogotovu ako ste zene. Smile

Nemam pojma brate al' znam kako meni to izgleda kao da je neko (Beograđanin možda Smile ) uradio:

Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

matrix_revisited.png
(41.63 KB, 740x197)
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Орф  Smile Ти се зезаш, а ја не.

Где год одем, одмах иду неке ситне прозивке.

А, ја остадох без посла, човек из унутрашњости ради на мом радном месту..и то још кад је било  Smile

Моје дете не добија посао после волонтирања,већ само неке препоруке Smile Док он волонтира долазе неки које је странка запослила...и које он обучава као волонтер.Наравно дошао је из унутрашљости,  тачније из града одакле је директор тог јавног предузећа.
Так'да Те приче "лако је нама овде" су глупост.
Знам да је Југ Србије туга, али нико од нас ту није крив.Зна се ко је крив  Smile

Citat

Ко то каже, ја износим само своје мишљење.И мени нико не смета, смета ми умесна прозивка, које нас дели, и са тиме се не слажем.
Са предходним постом сам хтела да кажем да је у сваком граду тако.Јер и кад неко дође и у Нови Сад, исто је "дођош"
Као и кад ја одем у Крагујевац,Ужице или Босиљград, исто сам "дођош" само што ја не пљујем по тим градовима и људима.Већ учим њихову културу и дајем максимално од себе да се уклопим, ако не иде, онда се брзо враћам кући.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2

Smile

Uzice za prestonicu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Enigma, ja sam 100000 puta rekao. Kada sve pare idu u Beograd logicno je da ce svi ljudi da idu za parama. Da vidis kako su se Cacani snasli po Beogradu gori su nego Crnogorci Smile

Taj covek je zaposlio svog zemljaka jer misli da ce mu taj zemljak odraditi posao jednako dobro kao ti Smile A i kada bude stani pani zemljak ce da bude tu za njega a ti neces Smile

Smile

Uzice za prestonicu  Smile  Smile
Tako je! Sve nas je vise Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Uopste nisam mislila iskljucivo na tvoj post. Nego mislim na sve one price ovde mesecima unazad. Pa...resih da zaokruzim pricu.

generalizacija  Smile

Dabome. Ovde se uvek samo i generalizuje. Doslo je kao dobar dan svima, i niko se ne ogradjuje.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.