Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd finansira ostatak Srbije  (Pročitano 48650 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
A meni i dalje nije jasno... šta beograđani (jelte pravi) imaju protiv toga da recimo čovek iz Šapca doće i radi tu... podelili smo se izgleda na beograđane i "ostale"... kao da nismo i jedni i drugi Srbi Smile

AL bezveze... 6546546. put se ovo pitam pa neću više... jer će oduvek biti tako.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
A meni i dalje nije jasno... šta beograđani (jelte pravi) imaju protiv toga da recimo čovek iz Šapca doće i radi tu... podelili smo se izgleda na beograđane i "ostale"... kao da nismo i jedni i drugi Srbi Smile

AL bezveze... 6546546. put se ovo pitam pa neću više... jer će oduvek biti tako.

Takodje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
HTC One
Pitanje bi trebalo da bude - sta bilo koji (ostvareni covek) ima protiv toga da bilo ko ode bilo gde?

Meni smeta dolazak u BG, NY, Donju Krivaju svojom voljom... a zatim pljuvanje po istom.  Smile

Kada nadjes devojku pa u nekom trenutku shvatis da sa njom vise ne ide, uocio si nesto sto ti smeta kod nje i slicno... ne ostajes sa njom a ujedno je pljujes pred svima... raskines, pa ili ostanes sam neko vreme ili odmah trazis drugu.

Jos plasticnije... kada brises dupe i skontas da ti "papir" odire pozadinu, ne nastavljas da kupujes isti papir, brises se sa njim, oci ti ispadaju a ti pljujes po proizvodjacu... promenis papir... a mozes i bez papira, operes pozadinu (sto, jel te, sledi i posle brisanja).

Samo je BG izuzetak... dodjes u njega i nema promene... pljujes ga ali si jos tu... gde je razlika u odnosu na pricu sa devojkom ili papirom? Kada grad pocne da ti smeta, a ti se ili lepo vratis kuci ili odes u neki drugi grad... ne pljujes po njemu a samim tim se ispisavas po sebi jer si mazohista koji trpi nesto sto mu smeta a sisica jer nemas muda da napravis promenu u zivotu.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2011, 17:23:43 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
A i ovo sto Raner kaze je takodje tacno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Samsung 111111
I ja mislim da je upravu..
Ali to o cemu on prica je njegov licni dozivljaj.

Meni par stvari nisu jasne .. odakle ljudima koji zive u BG pravo da seru nekome ko je dosao tamo...
Kapiram kad se rodis negde,dobijes to mesto u vlasnistvu  Smile
Na Beograd polazu pravo i oni sto zive u Donjem Brijanju...To mora svakom da bude jasno.Isto kao sto nekom iz BG pripada pravo da ode u to mesto i zivi tamo.
I to vazi sve dok smo ista drzava.(sto se mene licno tice,ja bi rado napravio granicu kod BG)

Druga stvar koja mi nije jasna..Je ono sto ona devojka Arijada prica  Smile
Ona uvrstila BG kao drzavu koja pomaze unutrasnjosti  Smile (pitam se od cega bi nam BG polagao...)..Isto kao sto ni unutrasnjost ne pomaze Beogradu. Ja se nadam da je to svima jasno.
Jedini problem je nacin podele budzeta.I to je cela sustina.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
LG Nexus 5
Meni par stvari nisu jasne .. odakle ljudima koji zive u BG pravo da seru nekome ko je dosao tamo...

Cek malo, odtkud se sad odjednom ovo stvorilo? Vidi ovako, drug od nikse dodje za Beograd, zaposli se tu i ostane da zivi i sve ok. Onda taj isti niksa pljuje kako sve ide Beogradu. I odjednom se na temi, a i na drugim temama prica preokrene kako beogradjani stalno kenjaju nekim "dodjosima".

Ako si dosao da smrdis u Beogradu, zasto kazes: "Jos samo da zavrsim godinu il dve ovog vaseg usranog fakulteta pa se vracam kuci"? Jebe se meni ko dolazi u Beograd, nego su mi smesni retardi koji dodju i koji ne znaju da odu, a pljuju po Beogradu neprekidno. To ja ne razumem. Niko te ne bije po usima da dodjes ili da ostanes ovde. Svako treba da ide gde mu je bolje. Postoje fakulteti i u NS, i u KG, i u KM. I ja sam jedan od "dodjosa" koji je dosao iz picke materine, zapravo ne znam odakle dolazim, promenio sam gradova koliko niksa gaca. Iskolovao se, zaposlio se i samo mogu da budem zahvalan Beogradu, omogucio mi je prilicno dobar zivot.

Druga stvar koja mi nije jasna..Je ono sto ona devojka Arijada prica  Smile
Ona uvrstila BG kao drzavu koja pomaze unutrasnjosti  Smile (pitam se od cega bi nam BG polagao...)..Isto kao sto ni unutrasnjost ne pomaze Beogradu. Ja se nadam da je to svima jasno.

Zato ja cvrsto navijam za decentralizaciju, kao sto sam pisao o tome, asfaltiranje neke cuke finansira republicka direkcija, sto je po meni skroz nepotrebno. Lepo sve izdeliti na regione, regione na opstinice, pa gradska vlast da asfaltira oko svog grada. Garantujem ti da bi pola opstina u Srbiji skapalo da se primena decentralizacije uvede od sutra, recimo. Kako si ti mislio da u danasnje vreme delis budzet? Beogradu i Malom Zvorniku na ravne casti? Smile Pri tom okrug Malog Zvornika broji 50 000 ljudi, a okrug Beograda 2 miliona? Smile

Najlakse je srati i pisati po drugome, to smo uvek veoma dobro znali da radimo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Znači ipak se nije sralo po "dođošima", nikad i nigde?Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
LG Nexus 5
Znaci uvek se sralo i srace se po dodjosima koji seru kako im je Beograd sve oduzeo, a sire svoj smrad po Beogradu bez ikakve namere da napuste isti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Ja kad dodjem kod vas u spoljasnjost uvek se dobro provedem Smile

« Poslednja izmena: 29. Sep 2011, 19:48:37 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
I ja mislim da je upravu..
Ali to o cemu on prica je njegov licni dozivljaj.

Kapiram kad se rodis negde,dobijes to mesto u vlasnistvu Smile
Na Beograd polazu pravo i oni sto zive u Donjem Brijanju...To mora svakom da bude jasno.Isto kao sto nekom iz BG pripada pravo da ode u to mesto i zivi tamo.
I to vazi sve dok smo ista drzava.(sto se mene licno tice,ja bi rado napravio granicu kod BG)

Druga stvar koja mi nije jasna..Je ono sto ona devojka Arijada prica Smile
Ona uvrstila BG kao drzavu koja pomaze unutrasnjosti Smile (pitam se od cega bi nam BG polagao...)..Isto kao sto ni unutrasnjost ne pomaze Beogradu. Ja se nadam da je to svima jasno.

Koliko pricas napamet vidi se iz toga da me nazivas devojkom a da pri tom nisi siguran da li sam devojka. U svakom slucaju, hvala na komplimentu. Smile
Sledece, niko ne se..e po dodjosima (pitanje je i sta je to dodjos) vec je situacija obrnuta. Smile
I poslednje, volela bih da dodje do decentralizacije pa da budemo nacisto Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.357 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.