Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd finansira ostatak Srbije  (Pročitano 48335 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Citat
Opet kazem da ljudi iz Beograda nemaju apsolutno nikakve veze sa ovakvim stanjem u Srbiji. Napisao sam ljudi, a ne politicari.
они из београда имају све везе са оваквим стањем.
колико је београЏана отишло да брани Србе у Банији и Херцеговини (а цео НБг је одатле)?
шта су радили граЏани док је Србство крварило на Озрену и Динари?
где је центар свих шпијунских испостава (''фонд за отворено друштв'', ''европски покрет'',''жене у црном'',''геј-стрејт алијанска''...)
који је једини град у бившој сфрј који се дичи ''југословенством''?
колико је граЏана учествовало у борбама 21.март и 10.октобра?
колико је њих плакало за разбијеним мамографом, а колико је плакако за разбијеним главам Србских младића?
Citat
Koja smo mi parodija od drzave.
има вас 2 000 000, а овде пишете о ''променама'', ''жутократији''....
да ли има смисла да београЏани граде мост од милијарду јевра,а да је огроман део Србије под окупацијом. Да су у неким деловима Србије на Србе пуца?
колико је граЏана изашло да ода почаст Крајишком Хероју- Ранку Панићу, а колико француском хулигану- татону? Наравно ови други су добро организоавни, није ту био цео београд... и остали изговори, али који су смешни наспрам тога да ПРВИ нису ништа направили.
Питај хкј, кад је на Б.Универзитету била нека трибина о шиптарској трговини органима, геноциду у ндх, етничком чишћењу Сарајева, лоповској приватизацији...?
Зашто се имамо ''Народни'' музеј/позориште/библиотеку (чак имамо и Југословенску кинотеку), а немамо Србски музеј/позориште/библиотеку...?

Ова карта је смешна?
Шта представља степен развијености?
Да ли су у просек ушли и Ђаковица, Подујево, Пећ, Глоговац...?
Говорити о развијености Н.Бг и Старог Града је смешно? Тамо раде само зеленашке банке и паразитска ''републичка'' администрација.
Али добро, све ће се то врло ускоро средити... Smile
Citat
Ali to u Srbiji nije moguce zbog politicke boje. Ljude koji nesto rade za svoju opstinu i svoje gradove, podjebavamo na svaki moguci nacin. Ljudi poput palme i velje u narodnim masama sluze za sprdacinu, a ipak iza sebe imaju kakve takve rezultate. Goran Jesic je isto od Indjije napravio solidnu priliku za zivot ljudima koji su tamo. Sta je sa drugim opstinama?
На жалост ти ништа од онога што сам написао нећеш схватити.
Шта да радим?
То што те фасцинира ''зоо врт'' и ''базен'' говорили колико си београЏанин?
Шта остане кад се животиње повуку да спавају и стегну мразеви?
Остане к*рац до носа!!!!!!!!!!!!!!!!!! Остану породице без деце или највише једним дететом. Остане гомила наркомана по тој Јагодини.
Шта је урадио друг Веља да се осуде чачанске убице из '44.? Где је био Веља '91? '99. каже да се крио од Милошевића (или од позивара). Шта је урадио да спречи распродају Србије?

Ко се њима ''подсмева''? Твоје комшије! Смеју им се б(р)логер у92.
Кад оћу да сазнам шта мори граЏанин,одем на сајт 92-ке: DSS: Uzmimo pet mlrd. EUR od Rusije/  Projekat Budi musko za toleranciju/  Da li ste sa ženom ili devojčicom?/ Seks “jeftiniji” nego ikad/  Majmuni otkucali sva Šekspirova dela/ Direktor VW na štandu Hyundaija/ Nissan Juke sa 480 KS!/ Lenovo i Compal osnovali novu kompaniju/Krstarenje novim Titanikom/12 razloga da imate što više seksa/Centar za mršavljenje Dž. Hadson/48m^2 57.500€, Beograd, Zemun, Naselje Sava Kovačević, Save Burica
84m^2 113.000€, Beograd, Zemun, Meandri, Sremskih Boraca
50m^2 100.000€, Beograd, Vračar, Gradić Pejton, Dubljanska/  Marko Karadžić, komesar za ljudska prava LDP

Иди у Бор, Трговиште, Куршумлију, Прибој, Лозницу, Кладово, Тутин, Ивањицу,Кос.Каменицу и питај их ''на шта се највише жале''.
И исту анкету направи на Сав.Венцу и Земуну!
ДВА СВЕТА!
Пошто због виза ''нигде ниси питовао'', путуј до Дрвара и Бенковца, и исто их питај.

Инђија? Лако је развијати општину 20км од Теразија на ауто-путу? По некој болесној (тржишној) економији пошто је цека Србија градила А-П'' БРАТСТВА И ЈЕДИНСТВА'' цела Србија треба да добије новаџ од продаје парцела за неколико стотина хиљада јевра,око ауто-пута. На крају што твој узор Јешић прави фабрику ''за прераду акумилатора'' (тровање земље и људи), говори о вирусу граЏанштине који се шири.
Citat
Taj Palma je svoj Dom Zdravlja u Jagodini opskrvio dugovanjima jer je davao besplatne lekove penzionerima.
Јефтин популизам.
Карте за ГСП- маторима!
Бесплатне књиге основцима: Зашто?
Маторе вратит на деовину, а не да их трују смогом, буком, и оним белим у води.
Citat
Pravi Beogradjani (ljudi koji su generacijama tamo) su gospoda.
Шта мене брига шта су, кад нису Срби Smile
П.С. ко прочита целу поруку није београЏанин. Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2011, 11:46:16 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
LG Nexus 5
@marko284
Za pocetak ti meni objasni kako to tvoje pare beze od tebe pa ti se vracaju umanjeno?

Zato su mi i smesni ovi sto hoce da im se administrativni centar preseli, jer ne shvataju koliko bi im onda standard opao.  Smile

Upravo ovo sam pokusao da ti objasnim pa nisi opet razumeo. Standard ne bi opao uopste. Ali ni najmanje. Opao bi jednom jako malom, gotovo mizernom procentu koji radi po nevladinim organizacijama za basnoslovno velike plate. Verovatno bi odbili da se presele iz beograda i to bi im bilo jebeno. Trecina Srbije zivi u i oko Beograda, ajde da kazemo 2 miliona ljudi radi lakse racunice. Dakle, podrucje oko Beograda, racunaj precnik od jedno 50 km je najgusce naseljeno podrucje u Srbiji. To gledaju investitori. Jebe se merkatoru, idei ili starbaksu sto je Paracin glavni grad, kada zna gde ce biti najbolja prodaja. Ekonomija i ekonomska isplativost je ono sto se gleda.

Citat
Opet kazem da ljudi iz Beograda nemaju apsolutno nikakve veze sa ovakvim stanjem u Srbiji. Napisao sam ljudi, a ne politicari.
они из београда имају све везе са оваквим стањем.
колико је београЏана отишло да брани Србе у Банији и Херцеговини (а цео НБг је одатле)?
шта су радили граЏани док је Србство крварило на Озрену и Динари?

Ajde da ti odgovorim, posto cete tolika mrznja dovesti do polne nemoci.

Buduci da je ceo NBG sa Banije i Hercegovine, o cemu ti onda pricas? Koji su to beogradjani? Treba beogradjanin da brani supka koji je brze bolje dosao u beograd sa porodicom iz zaracenog podrucja? U Kninu 1994 si mogao da vidis masu automobila izpred kuca i zgrada sa registarskim tablicama RU, NS i BG. Neki su se i radovali padu Krajine jer su vec odavno imali svoje po novim sadovima i beogradima. Ako ti pricas o tim beogradjanima, ti si zestoko smesan. Smiley

Portir u mojoj firmi je rodjeni Beogradjanin i gotovo sve vreme rata u Bosni je bio u Slavoniji. Kad si vec poceo da lupetas o ratu, da li znas da je najveci broj profitera iz sumadijskog regiona? Prve komsije moje babetine iz Arandjelovca su bili oko Vinkovaca i Vukovara. I to punih mesec dana i svaki se vratio sa kompletnom poljoprivrednom mehanizacijom i sa po nekoliko automobila. I dan danas se smatraju za vredne i postene ljude koji su svojim radom dosli do toga sto danas imaju, cak su i krvavo ratovali.

Za vreme nato bombardovanja je odziv u Beogradu i Novom Sadu bio najmanji, a to je bas iz tog razloga sto ti koji su dolazili iz Krajine i Bosne nisu hteli da cuju za to. Ne zelim da generalizujem, cak sam i svojim ocima video ljude koji su dolazili u jedinicu na dobrovoljnoj bazi. Da, da, bas u Beogradu. Niko od mojih rodjaka iz Sumadije nije video rata, pricam o Topoli, Arandjelovcu, Mladenovcu, Orascu, Darosavi i Kopljarima. Ali bas niko. Dok je recimo kompletna rodbina sa oceve strane iz Hercegovine bila u ratu od prvog do poslednjeg dana. Cak i ja, "beogradjanin" po zanimanju imam ratnog staza 1999-te, sto opet nema apsolutno nikakve veze sa danasnjom situacijom u Srbiji. A ne treba ni da pretpostavim, a da budem siguran da si ti rata video samo u kanter strajku i na filmovima.

где је центар свих шпијунских испостава (''фонд за отворено друштв'', ''европски покрет'',''жене у црном'',''геј-стрејт алијанска''...)
који је једини град у бившој сфрј који се дичи ''југословенством''?
колико је граЏана учествовало у борбама 21.март и 10.октобра?
колико је њих плакало за разбијеним мамографом, а колико је плакако за разбијеним главам Србских младића?
има вас 2 000 000, а овде пишете о ''променама'', ''жутократији''....
да ли има смисла да београЏани граде мост од милијарду јевра,а да је огроман део Србије под окупацијом. Да су у неким деловима Србије на Србе пуца?
колико је граЏана изашло да ода почаст Крајишком Хероју- Ранку Панићу, а колико француском хулигану- татону? Наравно ови други су добро организоавни, није ту био цео београд... и остали изговори, али који су смешни наспрам тога да ПРВИ нису ништа направили.
Питај хкј, кад је на Б.Универзитету била нека трибина о шиптарској трговини органима, геноциду у ндх, етничком чишћењу Сарајева, лоповској приватизацији...?
Зашто се имамо ''Народни'' музеј/позориште/библиотеку (чак имамо и Југословенску кинотеку), а немамо Србски музеј/позориште/библиотеку...?

I opet kakve sve ovo ima veze sa ljudima koji zive u Beogradu? Ne verujem da bilo kome u Beogradu smeta novi most ali gotovo svima smeta sto je to ujedno i najskuplji most na svetu, sto su se svi zivi politicari koji su mogli, a i oni koji to nisu, ugradili samo tako. Opet nema nikakve veze sa beogradjanima. I kod tebe kada jednog dana izgrade mostic preko tog kanala tu gde zivis, neki ce Murica ili Milutin da proba da se malo ugradi.

A za Ranka Panica i Brisa Tatona zahvali medijskoj pompi, jer cisto sumnjam da su iz tvog kraja kolone dolazile da odaju pocast heroju. Opet nidje veze sa obicnim ljudima.

Za sva ova pitanja koja si postavio opusteno mozes da dovedes u vezu sa politikom jer ja konkretno sa gradjanima ne mogu da nadjem nikakvu vezu.

1. Али добро, све ће се то врло ускоро средити... Smile
2. има вас 2 000 000, а овде пишете о ''променама'', ''жутократији''....
3. То што те фасцинира ''зоо врт'' и ''базен'' говорили колико си београЏанин?

Najveca propast Srbije je u ovakvom razmisljanju. Srbi su uvek zestoko pusili iskljucivo zbog takvih kakav si ti. U WWll su srbi popusili samo iz razloga sto je Milutin bio u partizanima, a Dragutin, njegov komsija u cetnicima, pa su jedni drugima jebali majku neprekidno. Da su svi bili cetnici ili svi partizani, manje bi ljudi stradalo. Ti vise mrzis Beograd nego sto volis svoje u kuci. Ti sam zakljuci da li je to normalno ili nije. Wink

Citat
Остане гомила наркомана по тој Јагодини.

Za ovu pojavu je Beograd kriv, to stoji.

Citat
Шта је урадио друг Веља да се осуде чачанске убице из '44.? Где је био Веља '91? '99. каже да се крио од Милошевића (или од позивара).

Ovo ste svi radili. Kada kazem svi, mislim i na tvoje tu iz tvog (ne)razvijenog regiona. Niko za to nije odgovarao. Kao i za Nato bombardovanje kada vam je vizionar demokratske Srbije Djindjic dao aboliciju za vase neodazivanje i dezerterstvo. Wink

Citat
Инђија? Лако је развијати општину 20км од Теразија на ауто-путу? По некој болесној (тржишној) економији пошто је цека Србија градила А-П'' БРАТСТВА И ЈЕДИНСТВА'' цела Србија треба да добије новаџ од продаје парцела за неколико стотина хиљада јевра,око ауто-пута. На крају што твој узор Јешић прави фабрику ''за прераду акумилатора'' (тровање земље и људи), говори о вирусу граЏанштине који се шири.

Rdjavom kurcu i dlake smetaju. Lako je jesicu, on je blizu Beograda, lako je palmi, on ima svoju zirafu, lako je velji, nije osudio cacanske ubice iz 1944, hahaha, a sta cemo mi? Ja bih se polio benzinom istog momenta kada bih imao uzor u nekom politicaru danasnje Srbije.

Posto si me kompletno razoruzao svojim izlaganjem, ne preostaje mi nista drugo nego da sada krkam malo sladoleda od stracatele, zatim cu otici u jedan beogradski restoran na degustaciju spageta bolonjeze, a posle toga ce da padne obavezan shoping u Uscu. Ako budem raspolozen nakon svega, mozda cu da udjem u seksualne odnose sa beogradjankom. Samo fenserica.

[Edit:]

Procitao sam. Sledeci put, za nas fensi i po malo seksi beogradjane upotrebi znake interpunkcije, ispalo mi je socivo u boji na patos od naprezanja prilikom citanja.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2011, 11:48:33 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Пошто сам учестовао на бројним митинзима, док сам се заваравао да се нешто може учинити ''без проливања (''братске'') крви'', знаш ли колико сам београђана тамо срео?
Иза ''организације'' сваког митинга се крије довођење сиротиње раје у ''главни град''.
Citat
Lako je jesicu, on je blizu Beograda, lako je palmi, on ima svoju zirafu, lako je velji, nije osudio cacanske ubice iz 1944, hahaha, a sta cemo mi?
Па зна се где данас живе чачански крвници.
Ову жирафу сам заборавио. И она је дошла из београда.
Citat
Ne verujem da bilo kome u Beogradu smeta novi most ali gotovo svima smeta sto je to ujedno i najskuplji most na svetu, sto su se svi zivi politicari koji su mogli, a i oni koji to nisu, ugradili samo tako.
Кад ми Срби уђемо у Београд хапсићемо и за крађу, ви бисте демократски могли да се задржите на ''ненаменском трошењу средстава из буџета'' и да кренете у заплену имовине ђиласа, хајдина, богдановићевих, антићевих...али не, ви смете само да поменете ''политичку одговорсност'', за то се не иде у затвор него на изборе, где ће поменути поново доћи на власт.
Је сте ли ви сами изабрали НАЈСКУПЉИ мост? Каква брва! Хоћемо- СИМБОЛ!
Citat
Rdjavom kurcu i dlake smetaju.
Пилон, торањ на авали, ''победник'' изнад Ушћа, педерска парада...не знам ко овде лечи комплексе?
 Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
LG Nexus 5
Ove danasnje na vlast je dovela Srbija, a ne Beograd, o ti, srbine, ucesniku brojnih i krvavih mitinga.

I onaj tvoj je bacao balvane po ulici, blokirao puteve i lupao u serpe i nije placao slobinu struju.

Sve u svemu, drago mi je sto sam upoznao vas, prave srbe, odnosno predstavnika srba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
@marko284
Za pocetak ti meni objasni kako to tvoje pare beze od tebe pa ti se vracaju umanjeno?

Pa zar mislis da je cela ta teznja ka decentralizaciji samo zbog toga da Beograd ne bi bio glavni grad?

Kako bi obezbedio povoljnije uslove samo zato sto si podelio Srbiju na regione? Ajde, lakse ti je za administraciju, ali zasto bi bilo ko ulagao i grad se sirio samo zato sto mi administrativni centar vise nije Beograd vec npr. Jagodina?

Mislis da su oni Vojvodjani ludi sto su se bunili kada su punili cetvrtinu republickog budzeta a vracano im je mnogo manje od toga? Jednostavno, ostaje vise para u tvom regionu. Samim time mozes da sa tim parama stvoris bolje uslove za investicije. Evo, Palma je to uradio na malo "mafijaski" nacin ali je uradio. Bio pre neku nedelju, u Nisu zatvoren "Costa Caffe" ali zato u Jagodini otvoren.  Smile Opet kazem, nije toliko jednostavno, ali je bolje od situacije koje imamo sada.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Šta kažete da Beograd postane samostalan polis i da testiramo ovaj naslov?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
LG Nexus 5
Decentralizacija nije ono sto slusas na televiziji, a neprekidno se potura prica o odlasku i dolasku para. Decentralizacija podrazumeva vecu vlast na nivou lokala. Zasto bi republicka vlast asfaltirala ulicu u Negotinu? Zasto to ne uradi gradksa vlast? Jao, pa kako kad sve pare iz Negotina otisle za Beograd... Nadleznosti su te koje koce decentralizaciju. Kad odes u tvoju opstinu, pa kad zatrazis nesto, lako te odjebu uz opravdanje da "nisu nadlezni" za to. Decentralizacijom se dobija mnogo, kao i jedno tuzno stanje jer se jacanjem lokalne samouprave ujedno i vidi koliko nesposobnih idiota ima u gradskoj vlasti, a ima ih koliko neces.

Citat
Ajde, lakse ti je za administraciju, ali zasto bi bilo ko ulagao i grad se sirio samo zato sto mi administrativni centar vise nije Beograd vec npr. Jagodina?

E to je moglo osamdesetih. Teze ce ici sada kada vec ima 2 miliona ljudi na jednom mestu. E iz tog razloga ce se opet vise finansirati i ulagati tamo gde je i zarada mnogo bolja.

Ne gradi se most u Beogradu da bi se beogradjani kurcili, vec zbog potrebe, buduci da se broj automobila udesetostrucio u zadnjih 30 godina. Nije se toranj na Avali obnovio da bi se beogradjani kurcili, vec da niksa i ta juzna pruga dobijaju signal pinka, uskoro digitalno (terestrijalno), a sve zbog turskih serija i dimceta iz zvezda granda.

Podsetimo se i ponovimo opet da je vlast u Srbiji izabrana od naroda Srbije, a ne od beogradksih guzonja, tako da ovaj narod zasluzuje vlast kakvu je izabrao, a iskreno prizeljkujem da taj isti narod izabere opet neko "bolje" resenje na predstojecim izborima.

Lako je kenjati i pretiti dolaskom pravih srba na vlast. Kazem ti ja, Milovan iz Donje Satornje sve u drzavi resava za 24 casa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Ко треба да изврши ''децентрализацију''?
Млађан Динкић?
Где живи Динкић?  Паскаљевић, Боба Живојиновић, Лазар Ристовски, Кики Лесандрић, Ђуле Ван-Гог, Драгољуб Ђуричић, Рамбо Амадеус...?

Или да нам предратна СДА дели што је остало од Србије.

Као жирафа, бели шенген, музеј воштаних фигура, Северина у Блацу...
Citat
Milovan iz Donje Satornje sve u drzavi resava za 24 casa.

Citat
uskoro digitalno (terestrijalno)
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ишчитах вас некако... Smile

Поред ове пљачке на свим нивоима власти, како централне, тако и локалне, не може се урадити никакав озбиљан и одржив пројекат равномерног регионалног развоја. Економска инфраструктура не постоји, нису у стању да ураде ни најважније коридоре који би требало да буду осовина развоја Србије.

И нема потребе више да распредате о измештању административног центра јер се то у блиској будућности неће десити, а вероватно и никад'.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2011, 13:55:22 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
@Crowz, nema to toliko veze sa politikom, politicarima i njihovim pricama, u pitanju je cista ekonomska racunica po kojoj veca samostalnost opstina znaci i manju zavisnost od Beograda i vise para koje ostaju njima. U tim uslovima je moguce povecati zaradu u proseku na nivou opstine, time kupovnu moc a time bi i neko dosao da investira jer bi imao potraznju. Tada bi i imao potrebu da gradis taj most negde drugde a ne u Beogradu. U teoriji naravno, u praksi moze svasta da se desi. U praksi bi ti opet ostale opstine kao sto je npr. Pirot koje su rupa bez dna i koje tesko sta moze da izvuce.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.