Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beograd finansira ostatak Srbije  (Pročitano 48363 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Da, prvi pretrpi politicke promene, sta tu nije jasno? Svaka promena vlasti krece od glave, jel, pa dok dodje do lokalaca koji taman imaju vremena da se transformisu i prestuktuiraju (jer imaju taman toliko vremena) u dolazece, dodjemo opet na staro.

Koliko ima pravih Beogradjana, ne znam, i ne govorim u ime drugih, govorim u svoje ime, a ja jesam Beogradjanka koja je obisla dosta sveta te znam sta govorim  Smile

A sto se tice izbeglica...hm..nesto ne vidim da su hrlili na njive, pasnjake i salase.... Smile

Aaaaa to je... znači unutrašnjost je u prednosti jer imaju vremena da se pripreme za loše situacije Smile

A kakve veze ima što si proputovala pola sveta sa tim koliko beograđana ima u glavnom gradu? Smile

Kažeš da nemaš pojma koliko ima beograđana, a govoriš kako najmanje njih ulazi u butike, kako najmanje njih leži po bolnicama... kako onda to znaš? Lepo ja kažem, došlo se izgleda do toga da beograđana uopšte i nema u glavnom gradu (iz razloga što je loša situacija pa, pobogu, zašto bi sve to napravili beograđani (kojih nema), jer to rade "pridošlice").

I kakve veze ima što se studira na teret države. Bi li ti to htela da kažeš da je Beograd država? Smile

Ahaaa... znači za tebe su pašnjaci i salaši zapravo unutrašnjost Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2011, 16:21:54 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
И сигурно не живи на терет остатка Србије.

A šenica niče iz trotoara Smile

Šta se sve neće pročitati ovde Sveti Bože.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34747
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Samsung 111111
Citat
Ово ми није јасно... Многи људи из унутрашњости имају нагомилану мржњу према Београду, а и сами имају рођаке или блиске пријатеље који су овде дошли да живе, или су чак и сами били везани за Београд или су провели у њему неко време. Можда је то и делимично оправдано због већ наведених разлога, тј. разлика у неравноправном економском положају, али то није од јуче.

Ovakvi postovi mi idu na nerve  Smile
peststohiljadadevedesetosmi put : Jel mozes neko normalan da mrzi neki grad ?  Smile Jos gore da mrzi stanovnike u njemu  Smile
Evo da uzmemo primer..jel mrzis ti New Jork i stanovnike u njemu ??
Ja nemam nikakvo osecanje o nikakvom gradu...jos nisam toliko jeban u glavu.
I da ... i ja imam pizde materinu po BG i kumove i rodjake i ne znam...Kakve to veze ima sa bilo cim ???

Citat
Selo ne dam a grad hocu!

Sta je tu lose ? Pola Beogradjana imaju selendru iz pizde materine

Citat
Broj zaposlenih (normalno najveci u Beogradu) finansira zdravstvo citave Srbije.

Beograd finansira zdravstvo citave srbije  Smile

Citat
Ko najvise koristi socijalnu pomoc i usluge zdravstva nego ljudi iz unutrasnjosti. Ko lezi po Beogradskim bolnicama-najmanje Beogradjani.

Klasican primer manipulacije..Sta je starije kokoska ili jaje ??
Sve i da je tacno to sto ti kazes...da se beogradjani ne razboljevaju..
Odgovori mi .. Jel Bolnica u BG bolja ili gora od bolnice iz unutrasnjosti ??
Ako bi se lecili po ostalim ustanovama u Srbiji,Srba ne bi bilo  Smile
Svi medicinski aprati prvo se doniraju u BG,pomoci i ostali kurci takodje.

Citat
Ko je napunio Studenski dom na NBG i ocekuje zaposlenje cim zavrsi fax a do tada u krugu strudenjaka parkira bmw a studira na teret drzave!

Smile Smile

Znas li ti o cemu pricas ?
Bilo koji fakultet (drzavni) u Srbiji,ima budzetska mesta za one koji steknu uslov.
1.Polaganjem prijemnog ispita
2.Prosekom iz srednje skole

Da si ti dosla da studiras u u Kraljevu,imala bi podjednake sanse sa Kraljevcanima.

Citat
Ko je primio najveci broj izbeglica iz bivsih republika? Beograd! A da BG zarati

Smile Smile Smile

Beograd da zarati...

Vredi li da se ovo komentarise uopste ??????

Citat
I ono sto je najvaznije, ko dovodi investitore u Srbiju? Ja jos nisam srela nekoga iz Novog Sada, Krusevca ili Nisa da je doveo investitora u Beograd. Uvek je obrnuto!

Devojko podhitno da se skolujes malo.
Beograd nije drzava nego grad.
Srbija dvodi investitore,a ne Beograd.

Citat
Prema tome treba da nas postujete i cenite a ne da gajite pogresno misljenje koje ste nakupili od "kvazi" ekonomista

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Rekoh, da ne ponavljam opet (a izgleda se mora ponavljati jer pojedini tumace samo ono sto im se svidja) da se ne bavim statistikom. A i ne bih da iznosim statisticke brojke koliko ima Beogradjana jer ce se neko opet uhvatiti za brojke zanemarivajuci realnost. Na kraju, uskoro ce popis pa cemo videti realno stanje (bar se nadam).

Ostalo zaista ne bih da komentarisem jer sam bila eksplicitna u obrazlozenju te dalja rasprava vodi u nekonstruktivno razglabanje. Za kontruktivnu raspravu mi ipak treba adekvatan sagovornik Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 6220
Prvo, na nivou cele drzave je struktura zarada katastrofalna. Na jednog radnika koji nesto proizvodi, sa mogucnoscu da se to izveze, dolazi bar jedan radnik u administraciji, jedan penzioner, jedan socialni slucaj(po mogucstvu ciganin) ... U Beogradu je navise tih budzetskih parazita, zato i usisava vise novca nego sto stvara, ali to ne znaci da gamadi nema i u manjim mestima. Decentralizacija nece nista resiti, dokle god i u Nisu, Pirotu, B. Palanci itd imamo gomilu partijskih drugova koji rade na fiktivnim radnim mestima, placeni da ceo dan sede i piju kafu. Da ne pominjem javna preduzeca gde je suma plata rukovodecih ljudi sigurno deset miliona  dinara mesecno, a koja posluju sa gubitkom. Pa koj qrc rade toliki menadzeri, savetnici itd, ako cak ni monopolisti ne mogu da obezbede profit ?
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34747
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Samsung 111111
@Arijada

Ti devojko si polupismena...ti si pisala nebuloze na koje bi se moj najmladji brat ismejao kao lud
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
Rekoh, da ne ponavljam opet (a izgleda se mora ponavljati jer pojedini tumace samo ono sto im se svidja) da se ne bavim statistikom. A i ne bih da iznosim statisticke brojke koliko ima Beogradjana jer ce se neko opet uhvatiti za brojke zanemarivajuci realnost. Na kraju, uskoro ce popis pa cemo videti realno stanje (bar se nadam).

Ostalo zaista ne bih da komentarisem jer sam bila eksplicitna u obrazlozenju te dalja rasprava vodi u nekonstruktivno razglabanje. Za kontruktivnu raspravu mi ipak treba adekvatan sagovornik Smile

Adekvatnog sagovornika možda nađeš... i to one koji veruju u ove tvoje gluposti Smile

Kad shvatiš da Beograd nije država, onda možda i stekneš uslov da te neko i razume. A možda i stvar sagledaš malo bolje.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2011, 16:46:06 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Au ala ste se raspalili..! Smile
Ali grebete samo po povrsini a ja nemam vremena za crtanje Smile
pa vi nastavite da Smile
i u medjuvremenu  Smile i slusajte malo kako se jedan muzicar lepo oseca u nasem divnom gradu, kao kod svoje kuce  Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34747
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Samsung 111111
Beograd divan grad  Smile I ptice kaslju na grani  Smile ako imate ptice  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Prvo, ne daj Bože da nekom iz unutrašnjosti zatreba bolničko lečenje u Beogradu, rodiće mečku dok dobije upute, za razliku od Beograđana koji tamo idu bez komisija, overa iz socijalnog itd... Drugo, u pojedinim gradovima u Srbiji ne umeju ni inekciju da udare kako treba, jer je sve što je malo stručnije otišlo za Beograd i veće gradove.

Političke promene su '96 krenule iz Niša i još nekih gradova iz kojih su inicirani protesti, "kritična masa" u Beogradu je bila moguća tek kada su ljudi sošli iz unutrašnjosti.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.