Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Белорусија: Лукашенко победио  (Pročitano 57073 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Lukasenko je diktator a ja ne volim diktatore Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne,Jelcz je bio zapoceo tu svoju proizvodnju zahvaljujuci isporuci velikog broja Ikarusa.Dobili su bili licencu za njih,a onda su sami nesto razvili,moguce je da su se malo ugledali na taj stari Berliet.

no,hvala na informacijama i slici.

inace,sad kad smo napokon dobili i temu bas o Belorusiji i kad vec pricamo o njenoj industriji,evo jos jednog primera- 2T Stalker,Belorusko tesko izvidjacko oklopno vozilo,koje je posebno zanimljivo zato sto se ne uklapa skroz u tu kategoriju,vec u vise,a i zato sto ima odredjene tehnologije i materijale na sebi koji mu smanjuju vidljivost(nesto slicno stealth-u,samo slabije).

a ono sto je meni najbolje od svega je to sto je napravljeno u potpunosti radom i entuzijazmom par privatnih Beloruskih firmi,uz odredjenu pomoc Ruskih strucnjaka.

ja bih bio srecan kad bi nasi ljudi i firme uspele da naprave makar telo ovakvog neceg...
ali naravno da ne mogu kada politicMari i "reformatori" isisaju sve pare i fabrike,a tim potencijalnim inzenjerima i genijima prekipi i odu u inostranstvo,ili se penzionisu.
nesto slicno ovome(ne podjednako dobro,ali skoro dobro) smo do skora i mi mogli da napravimo ovde,da nije bilo sto stranih,sto domacih "reformatora" i krvopija.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2010, 00:57:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija

hteo to neko da prizna ili ne, diktatura ja najbolji i najefikasniji mogući oblik vladavine, ali samo i isključivo u rukama poštenog i sposobnog čoveka. no kako to obično biva, uvek neki nesposobni samoživi egocentrici dođu na diktatorski položaj i onda naravno naprave sranje. upravo i samo zbog toga je postalo jasno da je demokratija najracionalnije rešenje.

kakav je diktator Lukašenko, nemam pojma. Vidim neki pričaju u njegovu korist, drugi ga pljuju... verovatno je istina tu negde na sredini tj. nije loše, a može mnogo bolje.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224

hteo to neko da prizna ili ne, diktatura ja najbolji i najefikasniji mogući oblik vladavine, ali samo i isključivo u rukama poštenog i sposobnog čoveka. no kako to obično biva, uvek neki nesposobni samoživi egocentrici dođu na diktatorski položaj i onda naravno naprave sranje. upravo i samo zbog toga je postalo jasno da je demokratija najracionalnije rešenje.

kakav je diktator Lukašenko, nemam pojma. Vidim neki pričaju u njegovu korist, drugi ga pljuju... verovatno je istina tu negde na sredini tj. nije loše, a može mnogo bolje.

Ne slazem se sa tim da je diktatura pojedinca najbolje resenje za bilo koju drzavu. Razlog za to je vrlo prost, osoba koja je podobna za tako nesto nije rodjena.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
ovi nasi proizvodjaci autobusa su bazirali autobuse na mehanici man-a mercedesa a za kamione je bio prisutan i deutz,ranije je i njihova mehanika bila mnogo kvalitetnija i trajnija,vidim da i maz ima modele sa manovom mehanikom, za ovu horizon tehniku televizore dvd i ostalo sam siguran da je tehnologija korejska ili japanska

evo jos jedne zanimljive fabrike iz belorusije i 2 modela od kojih je ovaj drugi vodi poreklo od predratnog dkw-a

http://minsk-moto.com/RU/c4250.html

http://minsk-moto.com/RU/m125.html

sve u svemu ljudi se trude da nesto i proizvedu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja isto mislim tako.
stavise,kad god oko necega nisam siguran(bar u politici),i kad god su te rekla-kazala price,ja pokusavam da nadjem sredinu.

i ja mislim da je bas tako kako si rekao-u necemu je dobar,u necemu los.
no,buduci da je zemlja prosla bolje nego sto je mogla da prodje dok se SSSR rusio,da ima jako malu nezaposlenost,a solidnu ekonomiju i proizvodnju,ja bih reko da sistem radi.
e,sad,slazem se da bi mozda moglo malo da se olabavi po pitanju licnih sloboda,malo,al,jbg sad.
prosto-nema savrsenog vladara.
« Poslednja izmena: 24. Dec 2010, 01:16:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Kad im das malo oni hoce jos malo pa jos malo pa jos malo Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne,Jelcz je bio zapoceo tu svoju proizvodnju zahvaljujuci isporuci velikog broja Ikarusa.Dobili su bili licencu za njih,a onda su sami nesto razvili,moguce je da su se malo ugledali na taj stari Berliet.

no,hvala na informacijama i slici.

Inace, ima neka pometnja, video sam ranije "Ikaruse" cak na jednoj fotki od jedne prijateljice Poljakinje pa sam mislio da je "Ikarus" ali je izgleda original "Berliet" to sto vozi u Poljskoj  Smile

... Sad sam nasao, samo na Poljskom, Poljaci su uzeli licencu od "Berlieta" za bus Berliet PR100, da ovo nisam procitao, stvarno bih bio uveren da je Ikarus  Smile Smile
Radili su ih kao i mi, licenca
Eve ga link:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Berliet_PR100
« Poslednja izmena: 24. Dec 2010, 01:12:46 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
ja isto mislim tako.
stavise,kad god oko necega nisam siguran(bar u politici),i kad god su te rekla-kazala price,ja pokusavam da nadjem sredinu.

i ja mislim da je bas tako kako si rekao-u necemu je dobar,u necemu los.
no,buduci da je zemlja prosla bolje nego sto je mogla da prodje dok se SSSR rusio,da ima jako malu nezaposlenost,a solidnu ekonomiju i proizvodnju,ja bih reko da sistem radi.
e,sad,slazem se da bi mozda moglo malo da se olabavi po pitanju licnih sloboda,malo,al,jbg sad.
prosto-nema savrsenog vladara.

ne treba to je potpuno slobodna i nezavsina drzava bez pedera,za razliku od pederskih drzava kao sto su azerbejdzan i gruzija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ovi nasi proizvodjaci autobusa su bazirali autobuse na mehanici man-a mercedesa a za kamione je bio prisutan i deutz,ranije je i njihova mehanika bila mnogo kvalitetnija i trajnija
tako je.
ali nije samo to,nego su i oni poceli da se proseravaju sa tim trendovima,kazem ti,uzmu idioti i pocinju da stavljaju plastiku gde stignu.
alo,bre,ljudi,pa nisu vam to kola sa 4 putnika i jednom tonom,pa da ih pravite ko igracku.  Smile
to treba da tegli 20 tona po raznoraznim uslovima,a ceo svoj zivotni vek provede ili na ulici,ili na parkingu,dakle uvek napolju,u milosti i nemilosti vremenskih prilika.  Smile
al ne moze se to objasniti kretenima.

inace,vidim da si dobro informisan,da,tacno,i MZKT koristi Deutzovu mehaniku,bar u svojim najjacim modelima.no,u ostalim su njegovi ili Ruski motori,kao i ostatak masina.
Citat
sve u svemu ljudi se trude da nesto i proizvedu
to je ono sto ocu da kazem.
ne resavaju to unistavanjem kvaliteta,nego naprotiv-trudom da sve bude sto kvalitetnije.

kao sto rekoh,ovaj 2T smo i mi mogli da napravimo pre par godina.imali smo i ljude,i tehnologije.
ali,jbg,dodjose razni "reformatori" na polozaje,vojska se pretvori u portire,fabrike u skladista ili banke,a ljudi odose u penziju ili van.

@Maradicu-ok,hvala.ali su pravili i IK-160 pod licencom Ikar(b)usa.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zemun_IK160P
« Poslednja izmena: 24. Dec 2010, 01:25:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.