Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Белорусија: Лукашенко победио  (Pročitano 57028 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Citat
Evo sada gde su Engleski huligani. Mirni ko bubice.

predpostavka je majka svih zajeba
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
svi bogati, svi lepi i beli, cisti
da,da...

http://en.wikipedia.org/wiki/British_Pakistanis

http://en.wikipedia.org/wiki/British_Indian

http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_UK#Ethnicity

@skorpi,ti ocigledno,bar sto se Engleske tice,zivis u 80im.i mada je Engleska i dalje jedna lepa zemlja,shvati vec jednom da se njen narod,ispravka-sastav njenog stanovnistva,itekako promenio od onog vremena koje ti pamtis.

Vec vidim pobune i nazive: kurva, drolja, vestica i slicno  Smile Smile
ja bih pre reko pekinezer...
Citat

tacno.
« Poslednja izmena: 24. Dec 2010, 20:48:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
svi bogati, svi lepi i beli, cisti
da,da...

http://en.wikipedia.org/wiki/British_Pakistanis

http://en.wikipedia.org/wiki/British_Indian

http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_UK#Ethnicity

@skorpi,ti ocigledno,bar sto se Engleske tice,zivis u 80im.i mada je Engleska i dalje jedna lepa zemlja,shvati vec jednom da se njen narod,ispravka-sastav njenog stanovnistva,itekako promenio od onog vremena koje ti pamtis.

Vec vidim pobune i nazive: kurva, drolja, vestica i slicno  Smile Smile
ja bih pre reko pekinezer...
Citat

tacno.
Ja sam pre tri meseca dosao odande. Inace imam stalnu vizu na dve godine, tako da mogu da udjem i izadjem kad hocu. Tamo mi je zenska (nismo vencani) a i kuca.Ona ima jos tri godine da radi, da bi dobila penziju tamo.
Sta bi hteo da ti kazem. Ja jesam evocirao Tacherku i njene 80-e, znam sta je Engleska jako dobro.
Engleska je prelepa zemlja sa divnim ljudima. Ne mozes to balvanima objasniti. Jer oni sude po politici Engleske koju vodi dom Lordova i njihov Comonwealth, sto nema veze sa Donjim Domom i rajom.
Proesecni Englez nema pojma koliko poseda ima onaj Lord tamo po Zimbabweu, Angoli, Indiji, Pakistanu, Nigeriji, Kanadi, Australiji, Novom Zenlandu.
Ne moze on da pravi razliku izmedju Americkog naroda i Americkih militarista.
« Poslednja izmena: 24. Dec 2010, 21:43:24 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
pa,onda si verovatno i sam video da je sada puna imigranata cija se populacija sve vise povecava,i da se zbog toga ipak postepeno menja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
pa,onda si verovatno i sam video da je sada puna imigranata cija se populacija sve vise povecava,i da se zbog toga ipak postepeno menja.
Pa menja se cela Evropa bato i Rusija sa njom. To mi gledamo tako.
Ce gi jebu arapi, ce gi jebu crnje, ce gi dodje kurati Rus na tenku da ni oslobodi i da pojedemo pun zamrzivach mesa od komsiju. I zenu da mu jebemo.
Izvini na karikiranje ali takav je nacin razmisljanja. Nacija je primljanje u drzavljanstvo i narocito: poreski obveznik
Zapamti: placam porez, imam prava. Placam porez a drzavljanin sam, imam sva prava.I obaveze koje proizilaze.

Pa pogledaj Moskvu na sta lici. To je isto i London i Pariz i Berlin i sve ostalo.
Ljudi ne shvataju izraz Pad Berlinskog Zida. Nije to ujedinjenje Nemacke, nego pad komunizma.
Mi nismo ziveli u onom teroru u kojem su istocnoevropljani ziveli.
Tovis tajno curku za Bozic, otkuca te drug, ides u Gulag zabog kulachkih manira.
Tavarischi pojedu curku, pojebu ti zenu i ti se smrzavaj 10 godina.
Mi smo bili virus ujka Sema: komunizam sa ljudskim likom.Hajde da ti neko realno prica sta se radilo pre 90-ih.
Nismo mi imali k od komunizma.
Procitaj jedan od prvih protokola Sionskih Mudraca: Ako hoces da jedno drutvo izgori u pepelu, uvedi mu samoupravljanje. Stvorices atmosferu da ne zna ko koga jebe.

Zasto ja cenim Lukasenka? Jer bez obzira sto je bio komunista, adaptirao je situaciju postojecoj, shvatio poraz ideologije, ali ne da da se balvanija raspameti i pocne da pljacka.
On trpi velike pritiske i to ekonomske i to i sa zapada i od Rusije. Nece Ruja da mu da gas ni pod raznim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

.. Tamo mi je zenska (nismo vencani) a i kuca...

...koja kuca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230

...koja kuca?
Moja bre balegaru, moja. Sta si mislio da sam drzao pare sa Saharskih polja sa glavom u furunu, kod Jezde i Dafine? Ili sa Nigeriskih dzungli ili sa nuklearke u Newcastlu?
Znas koliko me kolega gledalo prezrivo, dok sam skupljao sa kamatom 4% godisnje, dok su oni drmali 16% mesecno? Na kraju oni ga popushili sa gutanjem, a ja kupio kucu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

...koja kuca?
Moja bre balegaru, moja. Sta si mislio da sam drzao pare sa Saharskih polja sa glavom u furunu, kod Jezde i Dafine? Ili sa Nigeriskih dzungli ili sa nuklearke u Newcastlu?
Znas koliko me kolega gledalo prezrivo, dok sam skupljao sa kamatom 4% godisnje, dok su oni drmali 16% mesecno? Na kraju oni ga popushili sa gutanjem, a ja kupio kucu.
...mislio sam da si napisao ..."tamo su mi devojka i k u C a"(ker).pa sam mislio,koje je rase kuce.
a,da si namazan jesi.to niko ne moze da ti sporeci,niko!
oni na 16%,a ti na 4%...... namazanko si ti.nego,mali savet,da ti to tamo prodas,pare u pdze i u domovinu,a?
ono,ako se svetski zagovna po III put,da ga ti ne ispusis i sa gutanjem,ali  gutanje sa grgutanjem?
...mislio sam,da si napisao kuche,pa me interesovalo,o kojoj je rasi rec.moja greska.
sad nastavi,da postujes,kako ste se ti i Juri Gagarin,jurili u raketama oko zemlje.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230

...koja kuca?
...mislio sam da si napisao ..."tamo su mi devojka i k u C a"(ker).pa sam mislio,koje je rase kuce.
oni na 16%,a ti na 4%...... namazanko si ti.nego,mali savet,da ti to tamo prodas,pare u pdze i u domovinu,a?
ono,ako se svetski zagovna po III put,da ga ti ne ispusis i sa gutanjem,ali  gutanje sa grgutanjem?
...mislio sam,da si napisao kuche,pa me interesovalo,o kojoj je rasi rec.moja greska.
sad nastavi,da postujes,kako ste se ti i Juri Gagarin,jurili u raketama oko zemlje.
 Smile
Ja ako cu imati dzukelu, cu je nazvati hose. A ne kuca.
Shvatam balegaru vas smradove, koji nista u zivotu nisu radili, pa sta ces, prsnu kad cuju proste stvari.
Ti si produkt od pre 90-ih. Mrzeo one koji su po partijskoj liniji isli na specijalizacijama, pa kupili 'opel', mrzeo si one koji su se trudili, pa su nesto postigli mimo partije, a stalno gutao spermu komunizma, a nikad da ti nesto daju.To ti je preslo u manir, pa je gutas i sada, svakim postom, od kad je ujka Sem pustio u opticaj internet.. Hajde budi iskren, jel isti ukus?
« Poslednja izmena: 25. Dec 2010, 16:54:33 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

...koja kuca?
 Smile
Ja ako cu imati dzukelu, cu je nazvati hose. A ne kuca.
Shvatam balegaru vas smradove, koji nista u zivotu nisu radili, pa sta ces, prsnu kad cuju proste stvari.
Ti si produkt od pre 90-ih. Mrzeo one koji su po partijskoj liniji isli na specijalizacijama, pa kupili 'opel', mrzeo si one koji su se trudili, pa su nesto postigli mimo partije, a stalno gutao spermu komunizma, a nikad da ti nesto daju.To ti je preslo u manir, pa je gutas i sada, svakim postom, od kad je ujka Sem pustio u opticaj internet.. Hajde budi iskren, jel isti ukus?

...vidi,kad kazes balegar.ti si ustvari uspeo,da samo u jednoj reci opises sebe.ti slobodno mozes,normalno kad to budes odlucio da uradis,mislim kad budes mislio, da je tome doslo vreme, kad budes pisao svoju biografiju.odmah iza ...ja svetski balegar. da stavis tacku,i da das, da se taj flajer stampa,kao tvoja renomirana biografija.
ti si taj,koji je ispusio ko zna koliko penisa,kojekavim sefovima,ti si taj,koji kao i onaj nesrecni
@Maradic,mozete samo da mirisite rostilj,kako bi nahranili gladne oci,dok se zbog opsesije prema novcu,glad utaljuje vodom i suvim hlebom.poznajem seljacine,koje su kupovale kuce po Americi,Kanadi,Australiji...ali kad dodju u Srbiju,cepaju karneks,kao najskuplji kavijar.ono daju sebi malo oduska,jer tamo gde kupuju kuce,pastete su delikatesi,a to je skupo,to se ni ne gleda kad se udje u neki market,po virsle u tegli.
balegaru,sve si naucio,svuda si stigao,ti i Jurij Gagarin ste izvlacili drvce,ko ce prvi da provoza raketu.Gagarin je izvukao drvce i usao u istoriju,a ti si vozao kozne rakete.nisi birao,za tebe je raketa stvar obozavanja.
dakle sve si stigao,ali ne nauci svoje dete,da na zidu tamo neke sobice visi Sumanovic.dete,skine sliku i ostavi pored kontejnera,dzaba diploma medicine,ne postoji opste obrazovanje,ono rad i edukacija sa decom.nisi ni mogao,trebalo je ispusiti po partijskoj liniji kome je trebalo,kasnije se pusilo internacionalno.
ciji sam ja produkt?ciji god bio,ali nikad niko ne moze pokazati prstom u mene i reci enoga onaj je isti,kao ona internacionalna pusika.klosaru,ja za zivota zaradjujem mudima,sto ti nikad nisi imao,ne racunamo tvoj rad sa tudjim mudima.a,ucinices mi cast,da bilo kojem keru das ime po mom NIKU.kerovi,to su plemenite zivotinje.samo tu imas jedan problem.znas li da kerovi osete,kad je covek govno.nema tog povodca,koji moze da drzi kera,ako mu je gazda govno.tako,ne kupuj kera.najbolje da kupis,akvarijum,od 500 L,ali.opet ovo ali.ali prazan akvarijum od 500L.kad ga kupis zovi,da ti ja dam kucnog ljubimca.
klosaru,kad budes zeleo da udahnes zivot punim plucima,zovi.mislim posalji mi mail,ima da te ponovo rodim,ali.  Smile
vidi opet ovo ali?
...da te ponovo rodim,kroz bulju!takvi,kao ti se samo tako i radjaju.  Smile
aj,sad nastavi da postujes,kao si Breznjeva ranio u lovu..... sta hoces postuj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.