Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 15:36:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Battlestar Galactica  (Pročitano 51288 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Nit smrdi, nit mirise... Prvu sezonu sam izmrljavila, a 2-4 sam gledala na fast forward... Smiley
Ja sam tradicionalista... jedva cekam novi Star Trek... Smiley
Znam, nervira te Starbuck i onaj tatin sin Lee  Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2009, 14:30:28 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Ma, ne... ali mnogo dave...
"Nasli smo Zemlju! Nasli smo Zemlju!"
"Ups, greska... picimo dalje"
"Nas vodja umire! Nas vodja umire!"
"Ups,greska... ipak ne umire... "
"Sejlonci su zli! Sejlonci su zli!"
"Ups, ne... oni hoce da nas spase..."

I tako u krug jedno tri puta...

Mislim... ne pljujem ja po seriji, ima dobru radnju, malo predvidljivu pricu, ali su je bas razvukli... da su sve to malo ubrzali, bilo bi odlicno Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Serija je ipak pisana za fanove, fantastinco mi je to da je Ronald D. Moore i jos par autora seriju pisalo na "traci" ko za sapunice. Istovremeno relativno nepoznati glumci, Tricia cak nije ni glumica vec model. Jedna serija je snimana samo 8 dana.
Ispalo je predobro za staru "remontovanu" seriju, inace kad sam prvi put cuo da se opet radi "Galactica" rekao sam da vise nisam u tim godinama dok nisam pogledo "Razor". Jeste da su svasta ubacivali ko u bosanski lonac, elemente iz Galactice (stare), Terminatora, itd. al je po meni dobro uklopljeno.
Dodirnuli su i osetljive teme, kao sto je terorizam stime sto su prikazali "drugu" stranu i ljudi su postali teroristi na novoj Caprici. Ljudi su polyateisti (mislim, da su dosli na zemlju ispali bi pagani ili sektasi).
Istovremeno niko nije bio savrsen, Tigh je alkos zesci, zena podatna, Lee ima poremecen ego, Baltar ko oni naucnici sto su se igrali pa napravili atomsku bombu itd. Karakteri su takvi da pozelis da ih puknes po faci i onda vidis da imas slicne male slabosti ko i oni.
Sa druge strane, prikazuje dobro nasu malu planetu i gde mi hrlimo u kakvu buducnost. Naocigled perfektno drustvo al kad skines par slojeva otkrijes dosta toga. Serija je malo izvukla Sci Fi iz zapecka i gledali su je i oni koji inace nisu neki ljubitelji slicnih serija.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
"Nasli smo Zemlju! Nasli smo Zemlju!"
"Ups, greska... picimo dalje"

Citat
bas razvukli... da su sve to malo ubrzali, bilo bi odlicno

Моје највеће замерке серији....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
sestica je vredela svega ,treba mi 6 komada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Oni i jesu ustvari nasli zemlju, a place called "Earth" koja je bila unistena, stim da nasa planeta po njima nije bila zemlja.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

20 u 10 ide jedan put sa ostatkom

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung M3510
Meni je serija vrh, a Star Trek je za ovo sprdacina. Gledao sam i jedno i drugo. Ovo je potpuno novi koncept, prica prepuna mistike. Bas onako kako volim. Serija se zavrsila u 70 epizoda, i ne postoji kriterujum po kojem bi je mogli nazvati sapunicom. Za mene je ovo najbolja tv seija ikad. No, to sam samo ja....
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis preko dozvoljene velicine.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
jes vala retko dobra serija,mada agaton je zajebo stvari i dao joj produzetak Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Meni je serija vrh, a Star Trek je za ovo sprdacina. Gledao sam i jedno i drugo. Ovo je potpuno novi koncept, prica prepuna mistike. Bas onako kako volim. Serija se zavrsila u 70 epizoda, i ne postoji kriterujum po kojem bi je mogli nazvati sapunicom. Za mene je ovo najbolja tv seija ikad. No, to sam samo ja....
Nisam mislio da je sapunica, al je nacin rada na seriji slican sapunicama, al ispalo je mnogo bolje od sapunice. A cela serija se bazira na staroj seriji, cak su zadrzana imena licnosti kao Adama, Apolo, Starbuck, Tigh, Boomer... Samo su sada likovi dosta opipljiviji i ozbiljnije razradjeni. Cak je glumac koji je tumacio Apola imao sada isto cast da glumi Toma Zareka.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 03:25:37 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
mob
Nokia E71
A ja vidim poznat mi nesto,al' ne mogu da se setim odakle...
A sto se tice toga da je sapunica,realno mora se priznati da je bilo nekoliko epizoda kad su probili budzet(sto su i sami producenti priznali),pa su morali da prave jeftinije epizode u kojima se uglavnom nista ne desava. Ovako sad kad pogledam unazad,serija je isla od sjaja do ocaja ali meni se ipak mnogo svidela.
Mnogo toga je ostalo nerazjasnjeno,mnogo toga su prelako objasnili ali sve u svemu ipak je serija pravo malo osvezenje u zamrlom zanru sf-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 15:36:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.