Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 06:13:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Batina je iz Raja izasla ?  (Pročitano 42547 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
Ali zar dobri stari odmereni samar nije dobra vaspitna mera ? Naravno ima dece koja ni to ne zasluze dok su ziva ali eto da se ogradim , da ne bude posle da nesto generalisem . Samo da budemo na cisto.

pre svega dete dok je malo ne treba udarati u glavu ni pod kojim uslovima, tako da samaraju samo oni koji zlostavljaju decu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Samaranje deteta je divljacki. Postoji 1000 nacina na koje dete moze da se kazni. Ali samaranje... really low... Smile

Што јест, јест, мислим ајде по туру  мало и разумем, повлачење за уво и зулуф такође, али шамарање, то је већ много бар за дете Smile Ја сам барем примећивао да су деца коју су родитељи константно тукли у каснијим годинама (основна/средња школа) постајаал екстремно насилна и увек тражила неку жртву да муче, како психички тако физички.

Pod uslovom da su jaci  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.10
mob
Apple iPhone 6s
Vazno da je dete "pokvarilo stomak" i to mu je unistilo zivot nakon toga... deca koju znam a koja su imala taj problem, da besomucno uce i da nakon toga kada treba da odgovaraju blenu ko telad nikada nisu osetili ni trunku psihicke ili fizicke torture u svojim domovima... cak je moje intimno misljenje da je u tome i bio deo problema... dete se promeni kad naidje na tvrdo, ako ga pustis nastavlja po starom...

Svake batine koje sam dobio u zivotu, zasluzio sam... i nikad u zivotu nikakve posledice zbog toga imao nisam...

Druga su stvar ektremne situacije i prebijanje dece... a narocito prebijanje dece bez razloga...
Nije da postoje razlozi, ali hocu da kazem da u slucajevima gde su roditelji tukli svoju decu stalno, i bez povoda, mogu da nadjem neka pravila i mogu da izvucem zakljucak da ce ta deca postati prvo kao manja nemoguca u drustvu, a kasnije nasilnici...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Vazno da je dete "pokvarilo stomak" i to mu je unistilo zivot nakon toga... deca koju znam a koja su imala taj problem, da besomucno uce i da nakon toga kada treba da odgovaraju blenu ko telad nikada nisu osetili ni trunku psihicke ili fizicke torture u svojim domovima... cak je moje intimno misljenje da je u tome i bio deo problema... dete se promeni kad naidje na tvrdo, ako ga pustis nastavlja po starom...

Svake batine koje sam dobio u zivotu, zasluzio sam... i nikad u zivotu nikakve posledice zbog toga imao nisam...

Druga su stvar ektremne situacije i prebijanje dece... a narocito prebijanje dece bez razloga...
Nije da postoje razlozi, ali hocu da kazem da u slucajevima gde su roditelji tukli svoju decu stalno, i bez povoda, mogu da nadjem neka pravila i mogu da izvucem zakljucak da ce ta deca postati prvo kao manja nemoguca u drustvu, a kasnije nasilnici...

http://forum.burek.com/kako-manipulisati-ljudima-t514255.msg8695327.html#msg8695327

@Дулаћ

Ja prvi ne verujem u stvari koje su mi neobjasnjive, ali prosto neke stvari nateraju coveka da se zapita...

Kad sam bio bas mali u jednom ne tako kratkom periodu svakih nekoliko noci budio sam se uz jezivo vristanje... Ne secam se ni sta sam sanjao ni nista, ali znam da je bilo tako jer se secam budjenja, secam se odlazaka kod doktra i cinjenice da tu nista nisu mogli da urade... Onda smo otisli na selo, keva je pricala sa mojom prababom, a ova je rekla da ce ona to resiti, rekla kevi sta da donese, onda me uvela u sobicu bajala nesto nerazumljivo i nakon toga se to vise nikada nije ponovilo. Ubrzo zatim je umrla, a par godina kasnije ponovo smo bili u selu i jedna njena, jos uvek ziva prijateljica tako je "izlecila" moje nocno mokrenje. Ni jedna ni druga to nisu prenele cerkama, iako su ih imale, a sta su radile, pojma nemam... koliko znam u tom kraju vise nema ni jedna baba koja se time bavi, a sve ove koje su se bavile nikada nisu nikome ni dinar uzele...

Jebiga... ja sam poslednja osoba koja ce da veruje u gluposti, ali prosto neke stvari nisu gluposti... Mozda su Placebo, ali ni Placebo nije glupost. Placebo deluje.

Samo zbog drugih koji čitaju ovu temu i koji imaju decu insistiraću na povezanosti ova dva sadržaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ja ne praktikujem da previse "bijem" klinca ipak je jos uvek mali  Smile
Medjutim dobije ponekad cusku ili po guzi jer je to jedini nacin da se obuzda kada dobije visak energije  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia E
Apsolutno se slazem sa vecinom komentara kad zasluzi dete mora da dobije ili po guzi ili samarcic, taj gest je isti u svim narodima i svi ga razumeju odlicno!
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 12:58:52 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kao što rekoh, šamar udara na dostojanstvo deteta, a to nikada, ni u kom slučaju nije opravdano.

Uostalom, kako biste se vi osećali da vam neko lupi šamar?
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
naravno , treba samo razgraniciti sta je to tuca deteta a sta vaspitni samarcic .

takodje sve batine koje sam dobila od mame sam itekako zasluzila , hvala joj na tome .
nisam narkoman , ne pijem , nikad u zivotu nisam udarila ni jedno dete kad sam bila mala , bila sam dobar djak , disciplinovan , postala sam dobar radnik , majka , imam porodicu , i kako kazu moji prijatelji i ruka za spas i rame za plakanje.

bambi ..pa lupala mi je samare . kako ? postidjeno . bilo me sramota sto sam zasrala toliko da me udari  Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 13:25:45 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Pedagogija kao nauka (govorim o savremenom pogledu) ne podrzava nikakav vid "fizickog kaznjavanja" deteta i radi se na tome da se svaki takav vid "kazne" zabrani(kao sto smo videli u slucaju u pocetnom tekstu i npr u slucaju kod nas gde nastavnik moze dobiti otkaz zbog tako neceg  Smile )

Ja licno sam protiv tog vida "kazne" ali smatram da nema nista lose u tome da se dete npr "lupi po guzi" iako je i to jedna vrsta "fizickog kaznjavanja"  Smile

Citat
Kao što rekoh, šamar udara na dostojanstvo deteta, a to nikada, ni u kom slučaju nije opravdano
To je tacno
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kao što rekoh, šamar udara na dostojanstvo deteta, a to nikada, ni u kom slučaju nije opravdano.

Uostalom, kako biste se vi osećali da vam neko lupi šamar?

Eh u vreme mog skolovanja (osnovac) uciteljice, nastavnici su upotrebljavali vaspitno-popravne mere batinjanja.
Nisu cesto pucali samari, ali je prut sevao na sve strane  Smile
Danasnja deca su previse upucena u sve, od malena su im dostupne sve informacije preko tv/interneta, tako da nauce i ono sto treba i netreba.
Ja kao klinac znao sam za Branka kockicu i Laku noc deco = krevet, dok npr. moj klinac zna za, tom i jerry/a/yu-gi-oh/naruto/pepa prase/pticu trkacicu plus bezbroj ostalih informacija iako ima 2.5 godine!
Dakle sa 5 godina ima da zna sve zivo i na svaki razgovor davace sve logicnije i ektremnije odgovore da covek pricom ne moze nista postici.
Ma batine su zakon...ne mislim na to lemanje, samaranje, bicovanje kaisem...onako malo cupanje za zuluf, klempa, po guzi  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 06:13:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.