Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:55:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Batina je iz Raja izasla ?  (Pročitano 42439 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Zato što je roditelju jako lako da slaže sebe i druge kako je dete pokvarilo stomak, a ono ima potres mozga. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Šamar?!  Smile Šamar nipošto, pljeska po guzi da, samo dok je dete jako malo pa ne razume zašto se kažnjava.

Šamar je napad na dostojanstvo deteta. Nikako, ni u najgorem afektu.

ma kod nas je to jos sve i smesno . "preko" je to jebada nevidjena umesaju se 16 sluzbi i odmah tebe u miliciju, propitivanje, jos samo CIA fali  Smile
I treba. I kod nas takvo nešto. Nije svako za roditelja, kamoli za dobrog roditelja.

Da nije suviše fašistički, trebalo bi probrati ljude kojima će se dozvoliti da imaju decu. A onda i njih držati pod nadzorom. Zašto? Okrenite crnu hroniku bilo kojih dnevnih novina pa ćete videti.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 01:41:07 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ima ona anegdota o "neautoritativnom vaspitanju" dece. Stoji tip u redu za kasu, dodje klinac, razbaca mu sve iz kolica. Kaze tip ribi cije je dete da obrati paznju na malog, riba odgovori - Ja svoje dete vaspitam neautoritativno". Aha, kaze tip, uzme jogurt, prospe ribi na glavu i kaze - e, vidite, i ja sam tako vaspitavan  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
da i u švedskoj je zabranjeno tući dete i to dugo.

mene moji roditelji nikada nisu udarili. Smiley
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
Osim u slucajevima roditelja psihopata koji su premlacivali svoju decu, ne znam ni jedan slucaj gde je to tako...

nikad ni ja nisam cula da je neko dete u normalnim okolnostima dobilo potres mozga od samara...
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Kad sam bila mala, što i nije bilo tako davno  Smile , uvek sam, kada napravim neki ršum, mami govorila da mi je sto puta bolje da me oleši k'o vola u kupusu, nego da me posadi pred sebe pa da pričamo. Jer ta priča je uvek bila mnogo potresnija. Nikad batine (ne da ih se sećam, ali izveštava da je znala da me pljesne po guzi kada krenem da radim nešto jako pametno tima guranje ruke u utičnicu  Smile , što su se oni jače drali ''Ina, nemoj'', ja sam sa ludačkim osmehom sve brže trčala ka utičnici  Smile ).

Takav režim vaspitanja doveo je do toga da imam problem sa autoritetom; ne bojim se nikoga i svačiji autoritet dovodim u pitanje. To i nije problem, zavisi iz ugla iz kog se posmatra. Trudiću se da i svoje dete tako vaspitam, da misli svojom pametnom glavicom.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung S8
Samaranje deteta je divljacki. Postoji 1000 nacina na koje dete moze da se kazni. Ali samaranje... really low... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
postoje jednostavno deca koju ne vredi tuci. rode se naopaki a roditelji su im jos gori . sto bi narod rekao da ne pada iver dalje od klade.

itekako raspalim samar. postavim ga u stav mirno ispred sebe , posle stotine puta objasnjavanja, i kad mi jos jednom odgovori lupim samar i zavrsim pricu . otplace, oteram ga u sobu , zavrsim posao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6300
Samaranje deteta je divljacki. Postoji 1000 nacina na koje dete moze da se kazni. Ali samaranje... really low... Smile

Што јест, јест, мислим ајде по туру  мало и разумем, повлачење за уво и зулуф такође, али шамарање, то је већ много бар за дете Smile Ја сам барем примећивао да су деца коју су родитељи константно тукли у каснијим годинама (основна/средња школа) постајаал екстремно насилна и увек тражила неку жртву да муче, како психички тако физички.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
ajd sad mi recite da li pravite razliku izmedju tuce i samara ?
kad se potuces onda to znaci tebi neko liupi jedan samar ? Smile

povuci za zulufe, udariti po turu to nije agresivnost ? to ne boli ?  Smile

razgranicite neke stvari . Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:55:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.