Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 02:30:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đavoli i demoni ne postoje!  (Pročitano 42251 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung S7
Negde u malopredjasnjim postovima mozes da procitas kompletnu mitologiju Skyrim-a. Mnogo bolja literarna fikcija nego sve te tvoje nabrojane. Da ne pominjem neke druge pisce Fantastike.

To sto se ti lozis na fantastiku, to nikakve veze nema s stvarnim svetom, koliko god ti voleo da sto vise sanjas a manje zivis u realnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Negde u malopredjasnjim postovima mozes da procitas kompletnu mitologiju Skyrim-a. Mnogo bolja literarna fikcija nego sve te tvoje nabrojane. Da ne pominjem neke druge pisce Fantastike.

To sto se ti lozis na fantastiku, to nikakve veze nema s stvarnim svetom, koliko god ti voleo da sto vise sanjas a manje zivis u realnosti.

Pa ovaj kako ga ti zoves realni svet u kome zivimo je prema meni do sada bio prilicno dobar ,
Posao ,Kuca ,Imovina ,Auto,Zena ,Deca ,Odmori  Slavlja za zivot i slavlja za smrt .

A sto se tice ovog drugog sveta verovao ti meni ili ne verovao i tu sam imao prilike da Vidim ,Cujem i Osetim na svojoj kozi .

A sta ti znas o realnosti i stvarnom svetu ?
Ne treba nikom ni religija a ni fantastika da ti dokaze da ovo sto si rekao pokazuje nivo tvog razumevanja.
Obadva termina kad se ovako koriste u tvom slucaju nemaju ama bas nikakve vrednosti .
Kvantnom Fizikom i Matematikom moze da se dokaze da realnost i stvarnost ne postoje ,
vec da samo zavise od trenutne perspektive posmatraca .
Ali stvarno me mrzi da nepotrebno ulazim u raspravu jer svi vec znaju te osnovne stvari .
Svi znaju od cega je materija stvorena i svi znaju da ona samo zastupa 4% naseg Univerzuma .

Priznajem od uvek sam voleo naucnu fantastiku ali nisam uopste pricao o njoj,

Ja sam pricao o kulturi starih naroda
u kojima su demonski i andjeoski entiteti deo tradicije ,zivota,vere i obicaja .

To sto ti zivis u tvom realnom i stvarnom svetu u kome se nista ne desava to je tvoj problem ,
Voleo bih da razumes da on moze da ti nestane u jednom trenu .
kao sto ti rekoh nije ovo tema za tebe ,

A sto se tice Sci Fi pogledaj " Cloud Atlas " sa Tom Hanksom i Hali Beri pa mi kazi sta mislis .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung S7
Kvantnom Fizikom i Matematikom moze da se dokaze da realnost i stvarnost ne postoje ,
Ali stvarno me mrzi da nepotrebno ulazim u raspravu jer svi vec znaju te osnovne stvari .
Svi znaju od cega je materija stvorena i svi znaju da ona samo zastupa 4% naseg Univerzuma .

1. Netacno. To je tvoja interpretacija.
2. "Svi" znaju. Kako volim to da cujem. Nema nikakvih direktnih dokaza o tome sto pricash.
Pogotovo ne u tvojih 4%.

Ono sto se moze zakljuciti iz tvojih dosadasnjih postova da si ti brate lazovcina i mega hvalisavac lokalnog nivoa, koristeci jeftine trikove da zadivish priprosto plebstvo koje ima prilike da uziva u tvojim mudrolijama.

Zaradio si milione, jebo si hiljade, a prosipash nam ovde budalashtine na forumu svakog dana. Da nema bureka pitam se gde bi provodio 8 sati dnevno.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 

1. Netacno. To je tvoja interpretacija.
2. "Svi" znaju. Kako volim to da cujem. Nema nikakvih direktnih dokaza o tome sto pricash.
Pogotovo ne u tvojih 4%.

Ono sto se moze zakljuciti iz tvojih dosadasnjih postova da si ti brate lazovcina i mega hvalisavac lokalnog nivoa, koristeci jeftine trikove da zadivish priprosto plebstvo koje ima prilike da uziva u tvojim mudrolijama.

Zaradio si milione, jebo si hiljade, a prosipash nam ovde budalashtine na forumu svakog dana. Da nema bureka pitam se gde bi provodio 8 sati dnevno.

Jel si ti mali otelovljeni Djavolak sad ,vidis li da postojis ?

Ne budi ljakse dajem ti vise kredita od toga ,
nije to moja interpretacija neobavesteni spameru naravno da postoje konkretni dokazi ,
cak sta vise novi teleskop za merenje tamne materije je ukljucen prekjuce i objavljeno je u svim svetskim novinama i vestima,
Zar stvarno zelis li da ti postavljam dokaze ?
Radi malo sam ,internet je alat nauci da ga koristis ,idi na zvanicne naucne sajtove koji postavljaju rezultate svojih obzervacija i merenja .

Sto se tice napada na moju licnost i moj ego ,
hvala za priliku ali nema stvarno potrebe za tim Ja znam ko sam i sta sam .
Sta da ti kazem moja arogantnost dolazi iz mog zivotnog iskustva a i jer znam koliko me ti malo znas .
Kladim se da ne pripadas ni jednom udruzenju ili bratstvu na univerzitetu ili van njega ili oklutno hermetickom drustvu koje se bavi stvarima o kojima zelis da komentarises .
Mislim da si u najboljem slucaju clan gradske biblioteke mada mi je i to sumljivo .

Sto se tice miliona istina zaradio sam dva ali potrosio sam vise od toga i Jos uvek sam duzan nekih pola miliona
dvema najvecih banki na svetu ,ali to je njihov problem ,sto se kaze likvidan sam .

Sto se tice devojaka nisam bas popularan poput nekih momaka u Srbiji u svojih zadnjih 30 godina
imao sam svega 88 devojaka  u 5 sam bio zaljubljen sa drugih 4 sam bio veren i dvaput sam se zenio imam zvanicno Troje dece za ostale nije potvrdjeno mada neka nose moje ime .
To uopste nije mnogo .

A Sto se tice provodjenja vremena na bureku e vidis tu opet kakis mnogo,
Za ovih nekoliko godina na ovom forumu trenutno sam proveo ukupno svega 43 sata i 30 minuta ,
I to uglavnom u pauzama za dorucak ili rucak na poslu .
I To mozes vrlo lako da proveris ,pitaj bilo kog moderatora .

« Poslednja izmena: 18. Nov 2012, 10:50:50 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung S7
I sad si ti mudrijash uspeo da iskoristish postulate kvantne mehanike da se nekako uvuches u okultno, veze naravno nema nikakve.

Aj sad kad si vec krenuo: Kakve veze imaju demoni sa tvojom konstatacijom da se stvarnost ne postoji vec "zavisi" od posmatraca. A u kojoj "stvarnosti" postoji posmatrach? Ko njega posmatra i menja mu cestice?

Ajde lepo da razdvojimo nauku koja se bavi subatomskih cesticama od naseg makro sveta!

Ta tvoja okultna drustva su nista drugo do gomila mamlaza koja nemaju drugog posla. Ne zna se sta je gore ovi regularni vernici ili ovi pacenici sto se loze na Bahemonte i ostale izmisljene entitete. Ima dosta novca u tome, priznajem, ali su ipak ovi regularni vise para namlatili. Dok je ovaca bice i sisanja vune.

Jebao si 88 devojaka, stvarno? Imas neki cuperak od svake sa imenom? Aj bre ne proseravaj se vise molim te.

Koja t je banka to dala milion evra duga? Tvoja plata bi po tome morala da bude 16k evra mesecno bruto.

Gde je to?

Nisam clan nikakve biblioteke jer skoro sve sto me zanima moze se naci na internetu. Drugo pre 15-tak godina sam procitao desetak tih okultnih knjiga i shvatio da je sve to kompletna budalashtina.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Ti si prilicno neki negativan lik ,bas imas neku malu demonsku prirodu .
Moram kazati sa jednim prilicno losim razumevanjem materije o kojoj zelis da pricas ,

Na kom jeziku covek treba da ti kaze da su entiteti o kojima pricas deo obicaja ,religija , kulture i svakodnevnog zivota mnogih naroda koji su postojali i koji postoje i danas .

Zasto ti je tesko da shvatis da postoje hiljadu godina duge tradicije koje ti ne mozes da zanemaris i da ih otpises ,ustvari mozes ali to je tvoja licna stvar .

Od Egipcana i Babilonaca pa do Jevreja i Srba od Hopi indijanaca pa do Aburidzina i Busmana i Haicana koji praktikuju Vudu sve kulture imaju price ,legende ,mitove raznoraznih "posetioca"fizickih ,duhovnih ili projekcija ili
posedovanja .

Ne samo da su takvi kontakti deo folklora vec su zapisani u analima ljudske istorije mnogih kultura ,
Kao sto rekoh pre od Sumerijanaca pa do Knjige Enoha i Sekspirovog Temtesta i Mozartove Magicne frule ,
ljudi se bave ovom temom postojanja andjeoskih i demonskih entiteta .

Procitaj nekoliko postova unazad gde sam pokusao da objasnim postojanje vise vrsta onoga sto covek smatra i zove demonskim ili andjeoskim .

Tvoji komentari o Fizici i Oklutnim naukama su prilicno smesni i pisani iz neznanja ,
ali kad neko ima tako malo znanje poput tebe sa njim filozofska diskusija nije moguca .
Bilo da se radi o Nauci ili Religiji ili Finansijama tvoji postovi nemaju nista interesantno ili vredno paznje .

Nisam u nikakvom poslu ubedjivanja ili dokazivanja ,samo sam izneo svoje misljenje o temi ,
Da li ti verujes u nesto ili si religiozan ili nisi i ne verujes u nista , To za mene nema nikakvo znacenje ,
Ne intersuje me ko si ili kako si ,koju si skolu zavrsio ,gde radis,koliko zaradjujes ,da li imas nekog ,koji auto vozis ?
samo me je interesovalo misljenje drugih o temi ,a posto ti nemas to misljenje i smatras da je sve glupost
konverzacija ne moze da postoji jer ces negirati bilo sta sto je ovde receno,cak sta vise sklon si uvredama
i pises u ljutnji i gordosti sto je upravo lep primer demonskog posedovanja .

Demonski entitet obicno ima niz negativnih karakteristika a ljutnja i mrznja ljubomora i vredjanje su tu negde
na prvom mestu .Vidim da si uzbudjen jer promasujes slova, Tako da verovao ti u demone ili ne prema definiciji dobar si kandidat da imas jednog u sebi.

To sto si malcke prostak pri pomeni devojaka govori za sebe ,i u pravu si sa 90% njih sam u kontaktu preko fejsa .
A drzavna plata mi je £32.000 funti i radim od 1100-1900 jedne nedelje tri dana a druge nedelje pet dana ,
ne jurim pare i jos uvek otplacujem ovu kucu u Londonu ,sta ces mucim se ,svakom je svoja muka najteza .

« Poslednja izmena: 18. Nov 2012, 14:25:33 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung S7
Slusaj, prvo demoni ne postoje.

To sto u folkloru naroda o tome pisu, pa i pre je nepismen narod pripisivao munje i gromove Zevsu a danas znamo kako oni nastaju.

To sto sam se drznuo pa napao tvoju malenkost i pokusao da diskreditujemo tvoje postove kao krajnje receno smeshne, to naravno govori o tebi, jer si ti prvi na moj kontra post u kome sam izrazio neslaganje sa tobom odgovorio drsko i sa nipodistavanjem. I sta si dalje onda ocekivao da cu da te pustim da to radish?

Ja sam te lepo pitao kakve veze ima kvantna mehanika sa demonima i ti naravno nemas nikav odgovor na to.

Bole me levo uvo koliko zaradjujes i sta jebesh. Tvoja stvar.

Nije mi jasan tvoj stav po ovom pitanju: Jel pricamo o filozofiji demona ili o stvarnom postojanju? Tema je da Demoni ne postoje.

Da li postoje u necijem knjizevnom opusu, u necijoj mashti, da svakako, a da li je to odgovor na postavljeno pitanje.

« Poslednja izmena: 18. Nov 2012, 13:11:33 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Slusaj, prvo demoni ne postoje.
To sto u folkloru naroda o tome pisu, pa i pre je nepismen narod pripisivao munje i gromove Zevsu a danas znamo kako oni nastaju.
Ja sam te lepo pitao kakve veze ima kvantna mehanika sa demonima i ti naravno nemas nikav odgovor na to.

Nije mi jasan tvoj stav po ovom pitanju: Jel pricamo o filozofiji demona ili o stvarnom postojanju?

Da li postoje u necijem knjizevnom opusu, u necijoj mashti, da svakako, a da li je to odgovor na postavljeno pitanje.

Dobro , ti kazes da nema tu apsolutno nicega ,Ja ne razumem u kom smislu ti mislis ?
Smatram da imamo razlicitu definiciju demona , zeleo bih da ti to lepo objasnim zasto ukoliko dopustis .

Na stranici broj 10  u mom prvom postu sam ti lepo napisao razlicite vrste stvari koje ljudi smatraju demonskim ili Andjeoskim .

To se ne odnosi samo na nekog fizicko bice koje ima formu vec na duh kome je sa svojim imenom  dodeljen niz karakteristika koje covek privuce slucajno ili u nekim slucajevima prizove namerno .
Dakle to je takodje indirektni ili direktni uticaj na promenu ljudske svesti ,
putem stvaranja povoljnih okolnosti u kojima bi se on ili te karakteristike najbolje manifestirale,
Uslovi za takvo stanje svesti mogu biti izazvani dogadjajem ,drogom ,shokom  ili molitvom i meditacijom i bolescu.

U svakom slucaju svest coveka obitava u njegovom mozgu ,aktivnost mozga zavisi od stvaranja neurona koji salju signale telu u vidu elektricnih impulsa .
Taj rad neurona moze biti poremecen ,promenjen i manipulisan na razne nacine ne samo gore opisane vec takodje i novim izvorom elektricne struje ili magneta .

Pitas gde se tu uklapa kvantna i obicna fizika ,
1991 je dokazana nelokalnost elemenata u dve naucne grane u fizici i neurologiji .
Dakle materija koja je sastavljena od atoma odmah na tom nivou ispod nema vise lokalnost ,
Elektroni promenjenog atoma ne mogu da okupiraju i zauzimaju isto mesto ,
 ali to nije lokalna pojava nego kad jedan skoci svi u univerzumu moraju da se pomere za jedno mesto .
 Poput talasa ,ceo materjalni univerzum je poput paucine na vetru .
Prosto receno ljudski mozak sa svojim mislima direktno utice na fizicku promenu u ovom univerzumu .
Manifestacija te aktivnosti moze biti dobra ili losa i po njenoj prirodi mi karakterisemo nesto andjeoskim ili demonskim .

Kao sto rekoh Kralj Solomon je imao 72 pecata demona koja je bio u stanju da prizove ,
Isus je imao Gabrijela .
Prospero je imao dva ,Arijela i Cilibana .
Alister Krauli je imao Aiwasa
Dzon Dee cije knjige rukom pisane jos uvek mozes videti u Cheltam nacionalnoj biblioteci je imao svog Andjela sa zapadnog prozora .
Srpski vojnik priziva svetog duha za zastitu pre nego sto ide u boj .
Americki indijanac priziva duh zivotinje zbog karakteristika ,
U svakom slucaju priziv entiteta postoji od davnina i detaljno je opisan u mnogim ritualnim praksama ,
"Liber Samekh "ti je samo jedna od njih .

Ali to je sve rad ne samo Ljudskog uma vec takodje Uma nekog vanzemaljca na drugom kraju galaksije
jer princip nelokalnosti je neophodan prirodan zakon bez koga ovaj univerzum ne bi imao formu .

Kad je ljudski um u odredjenom stanju on je otvoren raznim slucajnim ili namernim uticajima ,
njihovu maifestaciju zavisno od prirode zovemo andjeoskom ili demonskom .

« Poslednja izmena: 18. Nov 2012, 14:26:38 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung S7
Znaci nema ljudi, nema univerzuma!

Aj sad malo da se vratimo u stvarnost. Nelokalnost subatomskih cestica je upravo to: na subatomskom nivou.

Ljudska svest je proizvod ljudskog mozga i za sada niko nije uspeo da nadje ili potrvdi postojanje svesti bez materije. Tvoji demoni nisu materijalna bica, i kao takvi ne mogu imati svest. Ma mislim sta bre ja se uopste upustam u ove rasprave....

Lepo je jedan lik dao milion evra da mu dokazete u laboratorijskim uslovima sve te vashe mambo-dzambo budalashtine. Guess what: nikome nije do sada poshlo za rukom da mu uzmu te pare!

To sto su razni likovi imali demenciju i sto su sanjali otvorenih ociju to nema nikakve veze sa ostatkom sveta. Evo na primem moj omiljeni pisac Murkok je imao Erika od Melinbonea koji je prizivao Arioha demona koji je gutao dushe. Pa sta! To je fikcija!

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
@Alex
Odlicni postovi brate, ja kapiram sta pricas.  Batali da se prepucavas sa ovim likom ovde, nikada on to nece skapirati dok se sam ne bude okusao, i dok sam ne bude poceo da studira tematiku  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 02:30:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.