Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Autoplin - Pitanja & Odgovori  (Pročitano 135193 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 5800xpress
grublja podjela izmedju "lambda" uredjaja i sekventa je po eko normama.euro1 i 2 idu pod lambdu,sve na dalje prepusta se sekventu.naravno,uvijek postoji izuzetci,pojedine grupe motora,"kakvoca" usisne grane,....u ovaj motor gore pomenut po meni mislim da je dovoljan lambda sistem.o prednostima sekvetna naspram venturia i lambde suvisno je ista reci.sekvet sam po sebi je komplikovaniji,dosta elektronike,pricip common rail ubrizgavanja sa tacnim mapiranjem protoka gasa,sve to u sprezi sa kontrolom smjese preko emisije izuvnih gasova,naravno uz adekvatnu strucnu ugradnju daje perfomanse cca kao i benzinsko ubrizgavanje
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Не мора секвент ако је пластична грана. Својевремено сам стављао уређај у ауди јаје 1.8s изашао ме је 360 евра у оно време. Непосредно после мене један другар је узео астру али ону стару F и имао је пластичну грану. Због додатка који је ишао на пластичну грану (не знам тачан назив) уградња му је била скупља неких 100-150 евра него мени. Тада нико малтене није ни знао шта је секвент.
Тако да у одређеним случајевима ти заиста имаш избор да ли ћеш ставити секвент, само је питање да ли предност дајеш цени уградње или перформансама и квалитету вожње. Мада верујем да за неке аутомобиле немаш избор, тачније да ти је секвент уређај неминован али колико је мени познато са астром 1.4 то није случај. И мој савет је да то провери код више мајстора.
Mozes ti staviti na bilo koji auto sa plasticnom granom venturi, radice (uz emulator i neke jos stvarcice), nije u tome problem, nego ako dodje do detonacije grana ce puci i nece moci auto dalje da se vozi.
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

novi avatar - novo ja!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N73
Koji uredjaj ide na modele fiat bravo 1.4 1998.g i vw lupo 1.0 1999.g?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N95-2 & 5800
Momci ajde mala pomoc. Na renaultu 4 GTL imam landirenzo plin. U panu je neki gnojf 2 sa 1.8 motorom. Kako mogu da izmajmunisem da neplacam plin 500e? Znam da mogu bocu da iskoristim 100% ali isparivac i elektroniku? Hvala
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Па 500 евра сигурно нећеш платити плин за голфа 2 пошто је секвент сада нешто јаче од 500.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5b4
koji plinski uredjaj treba za alfu 1. 6 ts 2000.  god.  i koliko bi kostao?        :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung i5700 + D880
Ako ti nesto znaci, moj drug ima Alfu 1.8TS 2002. i morao je da ugradi neki sekvent od 1200 evra (a sad ako bio ga prodavao, to mu nista ne dodaje na ceni). Valjda kod tebe nije tako...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Пала је цена секвента, сад може и за дупло мање паре да га угради.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
BRC zvanični uvoznik,cene sa ugradnjom. Smile

SEQUENT 24 i 56 - Direktno Ubirzgavanje PLIN

• 950 EUR - 4 cilindra, do 100kw,
• 1,050 EUR - 4 cilindra turbo, do 140kw,
• 1,400 EUR - 1,850 EUR - 6 cilindra
• 1,750 EUR - 2,950 EUR , 8 cilindra

Landirenzo uređaji

LANDIRENZO S.P.A sistemi

4 cilindra   toroidni rezervoar    850 eura

6 cilindara  toroidni rezervoar   1200 eura

8 cilindara  toroidni rezervoar    1400 eura

Cena ugradnje uređaja u jednom beogradskom,kvalitetnom servisu. Smile

Lovato
Cena: Osnovna varijanta sekvencijalnog sistema FAST Easy za automobil sa motorom od 4 cilindra, snage do 110kW ima cenu od 900 EUR-a u dinarskoj protiv vrednosti

Landirenzo
Cena: Osnovna varijanta sekvencijalnog sistema OMEGAS (LSI) za automobil sa motorom od 4 cilindra, snage do 120kW ima cenu od 900 EUR-a u dinarskoj protiv vrednosti.

I najjeftini na tržištu Tomasetto

Tomasetto

- Sekvencijalno ubrizgavanje četvrte generacije TOMASETTO  OBD/CAN, STAG 200, STAG 300, STAG 4 za motore od 4 cilindra i snage do 110kW od 620 € !

- Motori sa 5 i 6 cilindara od 750-1000 €

- Motori sa 8 cilndara 900-1650 €

Garancija 24 meseca ili 40.000km,  doplata za toroidni rezervoar (na mestu za rezervni točak) je 30 €.
- Sekvencijalno ubrizgavanje  STAG 300PREMIUM, sa 3 (tri) godine garancije za najnovije tipove automobila 720€.

Postoji još nekoliko proizvođača,a cene su im inegde između,oko 700 evra,pa na više. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Па ето има и у Београду већ од 620 евра. Недавно ми је другар рекао да је неко уграђивао у нс-у и да га је изашло све комплет 550 евра, само не знам који је ауто у питању али се сећам да је у питању мотор од 1600 кубика.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.