Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Autobus oborio dečaka ispred škole  (Pročitano 1394 puta)
07. Nov 2011, 23:13:18
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Samsung 
Ispred osnovne škole u beogradskom naselju Karaburma večeras je vozač gradskog autobusa naleteo na dečaka (11) koji je sa teškim povredama prebačen u Urgentni centar.
Do nesreće je došlo u 18.40 sati kada je autobus na liniji 23, u Ulici Marijane Gregoran ispred tamošnje osnovne škole naleteo na dečaka na pešačkom prelazu, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Dečak je prebačen na lečenje u Urgentni centar a istraga je u toku, navode u MUP-u.

Povređeni dečaci van životne opasnosti

Ministar prosvete Srbije Žarko Obradović večeras je u beogradskom Urgentnom centru obišao dva dečaka povređena u dve odvojene saobraćajne nesreće u Beogradu.

Dečak starosti 11 godina koji je povređen kada ga je udario autobus na Karaburmi, zadržan je u bolnici iz predostrožnosti, rekao je Obradović i istakao da su oba dečaka van životne opasnosti.

Obradović je rekao da je dečak starosti šest godina, koga je danas udarilo vozilo u Rakovici, povredio obe noge i polomio nos.

Ministar prosvete je apelovao na vozače da budu oprezni u saobraćaju, naročito u blizini škola.

autor: AS
izvor: Tanjug/Novi magazin

-------------------------------------------------------------------------------------------

jesu li ovi vozaci poludeli???

« Poslednja izmena: 07. Nov 2011, 23:13:38 od Vesna.mm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Sve neke nesrece ovih dana
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
jesu li ovi vozaci poludeli???

A ti si bila,i tamo,i onde gde se skucala ona 77ica,pa da znas da su vozaci krivi?

Daj ne preteruj.Za 77icu se jos nista ne zna,sasvim je moguce da vozilo nije bilo odrzavano kako treba(sto je ovde vec pa tradicija,ono... ponos,kada ti je vozilo sto vise nalik Mad max sklopocijama),a ovde je jedna od mogucnosti da je dete istrcalo samo na kolovoz,na pesackom,ali na crveno,i da autobus nije imao vremena da zakoci.Usporiti,odnosno zaustaviti 20 tona,cak i pri brzini od 40km/h u mestu je nemoguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Samsung 
dobdo, ajd sad, ne samo vozaci, vec i ljudi koji odrzavaju te autobuse... znas li ti koliko kosta karta u busu, skoro kao 1l benzina, a oni voze nesto sto bi bilo autobus u pokusaju. sreca pa sam zaboravila kada sam poslednji put usla u bus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Pa,znam,znam...  Smile Smile

Ma,obicna bahatost(mislim na Mad Max stil odrzavanja).Mislim,jasno se vidi,na primer,razlika izmedju Lastinih gradskih autobusa i na primer GSPa.Lastini uvek sredjeni,cisti i ispravni,a GSPovi... sacuvaj me Boze.Ej,oni cak ne umeju ni da skinu jednu prednju masku,odrade popravku,i onda je vrate kako je bila,nego uzmu pa je vare,ili pricvrscuju ekserima...  Smile Kad su dosli novi trolejbusi iz Belorusije,i pocele one price "cuvajmo vozila",ja sam odma reko da ce veca pretnja po njih biti sam GSP(celokupan),nego gradjani.I mada se i dalje dobro drze,i i dalje se stoka kolko tolko suzdrzava od unistavanja,na njima se vec vidi da su prosli kroz GSPove ruke - poskidane ratkapne,farovi koji se gase,cuknuta stakla...

Jos je to sa ovim danasnjim vozilima,koja su i pravljena da se lako odrzavaju,sa modularnim konstrukcijama.ne smem ni da mislim sta bi bilo u neko drugo vreme,kada su sve popravke bile vece,teze i duze...  Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2011, 02:12:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ma uvesti one americke skolkse buseve, imaju sasiju od kamiona pa nek navaruju kolko oce, ali ni slucajno ove novije nego one iz sezdesetih, sedamdesetih
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Dečaci povređeni u nesrećama nepromenjeno

Zdravstveno stanje dvojice dečaka na koje su naletela vozila ispred osnovnih škola u Rakovici i na Karaburmi je nepromenjeno, izjavio je portparol Kliničkog centra Urgentnog centra Srbije Drago Jovanović.

Ilustracija (arhiva)

Jovanović je rekao da je zdravstveno stanje povređenih dečaka "isto kao sinoć".

Sedmogodišnji dečak je juče sa teškim povredama zadržan na odeljenju za neurohirurgiju, pošto je na njega naleteo automobil.

Do nesreće je došlo oko 17.30 sati kada je vozač automobila "fiat stilo" naleteo na dečaka ispred Osnovne škole "14. oktobar".

U drugoj nesreći, jedanaestogodišnjeg dečaka ispred škole je udario autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća i on je sa teškim telesnim povredama prijmljen u Urgentni centar gde je reanimiran.

Do nesreće je došlo u 18.40 sati kada je autobus na liniji 23, u Ulici Marijane Gregoran ispred tamošnje osnovne škole naleteo na dečaka, koji je, prema nezvaničnim informacijama, pretrčavao ulicu.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Sta je sa ovim autobusima ovih dana?  Smile

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Stvarno nije normalno, ispunili su godisnju statistiku u par dana  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung SGH-E630
Citat
To je moj drug

Bio sam tu na licu mesto pruzao prvu pmoc dok nije dosla hitna pomoc on je bio je u nesvresti jedno 5 min pa se probudio pokusoao je da ustane al mu mi nismo dali strasno...Vozac grackog autobusa nije mogo da prikoci jel je ovaj izleteo na crveno po sred raskrsnice a ne ne pesacki...

(komentar sa sajta RTS-a)
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.