Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 01:05:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Атеиста сам, па?  (Pročitano 42354 puta)
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus

@ marko 284
Postojanje pakla i raja nije dokazano, ali truljenje tela u zemlji jeste. Tako da su ateisti bar u necemu u pravu  Smile

Prilicno sam siguran(u svom nekom poznavanju religije) da postoji jedan od uslova da nekoga proglase za sveca da njegovo telo ne trulii tako da ti nije neki dokaz za ateizam ako cemo posteno(valjda ce me ispraviti neko ko se razume vise od mene u neke religijske instance...).

Nije uslov ali je siguran znak da ga je Bog proslavio i samim tim ce biti proglasen za svetitelja  Smile

@bluesoniq  Jesi li video nekad uzivo mosti? Ne racuna se you tube i sl. Npr Sv.Vasilija Ostroskog. Isto tako moze da se vidi u Jerusalimu na Golgoti na mestu gde je Isus raspet. Postoji jedan kamen na koji je skinuto njegovo telo sa krsta iz kog izlazi miro (kao smola samo sto ne mogu da objasnim kako lepo mirise) Tokom cele godine je tako, nekad vise nekad manje. Kamen stoji na zemlji i uvek tu ima nekoga, uvek je guzva tako da nema sanse da to neko na neki nacin dosipa. Tako isto mirisu i neke mosti svetitelja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Citat
Prijavila sam samo Wseekera jer je to sovinisticka izjava, iako znam da je mislio samo na mene!!! Ispada ko da sam ih sve redom prijavljivala! Nisam!!!

Otkud ti znash na koga sam ja mislio, jesi li ti ja?
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
Pa ako nisi mislio na mene, onda je to definitivno sovinisticka izjava. To je kao kad bih ja rekla muskarci su krivi za religiju jer su oni najvise zastupljeni u njoj. To je glupo.
IP sačuvana
social share
Poslednje utočište podlaca su vera i patriotizam.

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Citat
Prijavila sam samo Wseekera jer je to sovinisticka izjava, iako znam da je mislio samo na mene!!! Ispada ko da sam ih sve redom prijavljivala! Nisam!!!

AAAAAAAAAA MAMA!
Govore ružne reči! AAAAAAAAAA MAMAAAAAAAA!!! Istuci ih i zovi tatu da ih ganja, MAMAAAAAAAA!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Citat
Pa ako nisi mislio na mene, onda je to definitivno sovinisticka izjava. To je kao kad bih ja rekla muskarci su krivi za religiju jer su oni najvise zastupljeni u njoj. To je glupo.

Zabole me za religiju. Ti sama sebe smatrash manje vrednom chim odgovarash na ovakve moje izjave. Namerno sam to napisao da vidim ko ce u tome da se nadje.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2012, 20:12:20 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung S7
@Goxy

>> Postoji jedan kamen na koji je skinuto njegovo telo sa krsta iz kog izlazi miro (kao smola samo sto ne mogu da objasnim kako lepo mirise) Tokom cele godine je tako, nekad vise nekad manje.

Ja stvarno ne znam sta da odgovorim na ovo. Jedan kamen stoji tamo vec 2000 hiljade godina i mirise. Kako to da ga niko nije ukrao ili pomerio negde drugde. Nisam video taj kamen, nikad nisam cuo o tome, pa ne znam ni koliko je to tacno sto si napisao.

Citat
Jos jednom ateista je ne-vernik. Ako je neko ne-plicac onda ne moze biti i plivac. Nadam se da ti je sad jasno.

Uz to što si bolestan, mnogo si i bezobrazan čkode, ili možda glup, ili ne umeš da čitaš. U to već ne ulazim.

Znam ja to, zna se ko su vernici, ali devojka priča jedno pa drugo.

Citat
Krstasi su "polagali" pravo, da jevrejina koji je bio jeretik i ubijen kao takav odbrane? Da ne pricamo da ga niko nije ni napadao, jer i dan danas se ne zna gde je sahranjen. Sem toga, ako se on uzdigao na nebo, onda grob ni ne postoji, posto se u grobu sahranjuju mrtvi ljudi.

Ne mora da znači da grob služi za mrtve ljude.

Citat
Vama vernicima i nama nevernicima je isti racku. Verovao ti ili ne, nikakvu zastitu neces dobiti. Zlo se desava svima bez razlike. Na to sam mislio, kad si pomenuo da vernici imaju zastitu od boga.

Kako ti znaš da li vernici dobijaju zaštitu i šta osećaju kada nisi vernik?

Ispricacu ti jos jednom rezime onoga oko cega se dopisujemo i necu vise.

1. Vernik i nevernik nisu ista stvar. Ti si tvrdio da su ateisti vernici, ja sam ti napisao da nisu.
2. Ti si tvrdio da vernike stiti bog, ja sam ti na to napisao da to nije tacno, da podjednako stradaju i vernici i nevernici.
3. Ti tvrdis da grob ne sluzi za mrtve ljude, a mene nazivas bolesnikom? Ti bi tamo sahranjivao zive ljude?

=========================================

@bluesoniq

Nisi cuo za relativnost i paradoks blizanaca? Smiley Da ne ponavljam Nenadovo iz posta.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2012, 23:11:24 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
Citat

AAAAAAAAAA MAMA!
Govore ružne reči! AAAAAAAAAA MAMAAAAAAAA!!! Istuci ih i zovi tatu da ih ganja, MAMAAAAAAAA!!!
Ja sam tu vrstu napada vec iskoristila protiv tebe. A sta si ti rekao na to "Mrznja i samo mrznja". Tako da i ja tebi to isto kazem. Mrznja, mrznja i samo mrznja  Smile
Citat

Zabole me za religiju. Ti sama sebe smatrash manje vrednom chim odgovarash na ovakve moje izjave. Namerno sam to napisao da vidim ko ce u tome da se nadje.
A ti si ozbiljno mislio da ce neki muskarac da se pronadje u izjavi "zene su krive za sve"? Kakav mozak  Smile
IP sačuvana
social share

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Citat
A ti si ozbiljno mislio da ce neki muskarac da se pronadje u izjavi "zene su krive za sve"? Kakav mozak 

Ne. Mislio sam da cesh ti. I nashla si se.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1171.0
WTF??!  Smile  Smile

Hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaha ovih tvojih nekoliko zadnjih recenica bi moglo da ide u "bisere foruma"!
IP sačuvana
social share

There will be justice!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
WTF??!  Smile  Smile

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ovih tvojih nekoliko zadnjih recenica bi moglo da ide u "bisere foruma"!

Pa prekopiraj u bisere da vidis reakcije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 01:05:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.